BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#5076 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ima dijaspore da popuni ta mjesta 
-
zlajapravaraja
#5077 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sto je uspjehEdoI wrote:Čak dvojica nisu iz dijaspore.zlajapravaraja wrote:Za jedno 10-ak godina:
Begovic
Bicakcic--Hajrovic--Kolasinac--Kvesic
Besic
Stevanovic--Pjanic--Halilovic
Seferovic--Djuric
Nego, koja su to dvojica? Ja ih prekucah sve i jednog jos jednom, i svi su mi nekako "dijasporashi"
- Ajatolah_
#5078 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kvesić i Stevanović...
-
todd_smith
#5079 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Odazvali se ili ne, poziv je upucen, ne mozes ici po njih licno i fizicki ih dovesti. Halilovic nece doci, nece ni igrati za nas dok je u Dinamu, i to treba da se skonta jednom i zauvijek. Moze se uzalud zvati, ali dok igra u Dinamu nece za nas igrati.
-
zlajapravaraja
#5080 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ahaEdoI wrote:Kvesić i Stevanović...
Mes'cini i da je Djuric Tuzlak...
- Edin H.
#5081 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma koga briga sta on i Mamic kontaju, trebaju mu novinari, Savez, sportski radnici, navijaci sjediti na glavi u svakoj prilici i koristiti sva legalna i nelegalna sredstva dok ne zaigra za nas.todd_smith wrote:Odazvali se ili ne, poziv je upucen, ne mozes ici po njih licno i fizicki ih dovesti. Halilovic nece doci, nece ni igrati za nas dok je u Dinamu, i to treba da se skonta jednom i zauvijek. Moze se uzalud zvati, ali dok igra u Dinamu nece za nas igrati.
Poslije je ionako nebitan frajer, bice do selektora hoce li ili ga nece uvrstiti u selekciju.
- Arteta
#5082 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cuo sam da pregovara sa Borcem iz Čačka.leškarenje wrote:Bilbija bi dosao kod nas da se on pita.Stari mu neda u Sarajevo.Arteta wrote:Bilbija ce izgleda napustiti Vojvodinu ove polusezone.
-
zlajapravaraja
#5083 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
http://www.kicker.de/news/fussball/2bun ... ngert.html
Bicakcic produzio ugovor s Braunschweigom, iako je imao ponude iz Bundeslige
Bicakcic produzio ugovor s Braunschweigom, iako je imao ponude iz Bundeslige
-
Mustang1
#5084 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jasta .. Jel ono za Husejnovica Newcastle bio zainteresovan ? Engleski premier ligas .. Za Adilovica bundesligasi ? Ali eto njemu je bolje u Zelji ! Ko se jos spominjao ? Husejnovic zavrsio u Dinamu ..Adilovic u Pogonu nekakvom ce zavrsiti haman .. Eto Dinamo je veci klub od svih engleskih klubova .. Koja sranja majko moja mila .. Ni jedan igrac nece odbiti bolju ponudu radi losije .. Pogotovo igrac pred kojim je vrijeme .. Manite se novinskih gluposti .. I mene trazio Real ali meni bolje na playstationu igrati FIFE 
- Edin H.
#5085 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bubalo1 wrote:Jasta .. Jel ono za Husejnovica Newcastle bio zainteresovan ? Engleski premier ligas .. Za Adilovica bundesligasi ? Ali eto njemu je bolje u Zelji ! Ko se jos spominjao ? Husejnovic zavrsio u Dinamu ..Adilovic u Pogonu nekakvom ce zavrsiti haman .. Eto Dinamo je veci klub od svih engleskih klubova .. Koja sranja majko moja mila .. Ni jedan igrac nece odbiti bolju ponudu radi losije .. Pogotovo igrac pred kojim je vrijeme .. Manite se novinskih gluposti .. I mene trazio Real ali meni bolje na playstationu igrati FIFE
- jeza u ledja
#5086 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa s obzirom da ce Braunsvajg vjerovatno u 1. ligu ne vidim sta je toliko cudno.
-
zlajapravaraja
#5087 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije nista cudno, nego je sjajna stvar i za njega i za reprezentaciju, jer ce biti standardan 
-
zlajapravaraja
#5088 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jedno je sportska stampa koju ti citas, a nesto sasvim drugo je KickerBubalo1 wrote:Jasta .. Jel ono za Husejnovica Newcastle bio zainteresovan ? Engleski premier ligas .. Za Adilovica bundesligasi ? Ali eto njemu je bolje u Zelji ! Ko se jos spominjao ? Husejnovic zavrsio u Dinamu ..Adilovic u Pogonu nekakvom ce zavrsiti haman .. Eto Dinamo je veci klub od svih engleskih klubova .. Koja sranja majko moja mila .. Ni jedan igrac nece odbiti bolju ponudu radi losije .. Pogotovo igrac pred kojim je vrijeme .. Manite se novinskih gluposti .. I mene trazio Real ali meni bolje na playstationu igrati FIFE
-
Melami
#5089 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobar potez repke.
Ne znam kako su to mislisi organizovati, jer samo poslati im poziv da sjede na tribinama nije dovoljno, oni to mogu i sami uraditi.
Mislim da bi nasa repka trebala im pokriti sve troskove. takodjer, trebalo bi ih pozvati protiv Grcke, da malo osjete atmosferu, da se druze sa reprezentativcima, mislim da bi odmah napravili odluku.
Protiv Slovenije i nemaju sta posebno ni vidjeti.
Ne znam kako su to mislisi organizovati, jer samo poslati im poziv da sjede na tribinama nije dovoljno, oni to mogu i sami uraditi.
Mislim da bi nasa repka trebala im pokriti sve troskove. takodjer, trebalo bi ih pozvati protiv Grcke, da malo osjete atmosferu, da se druze sa reprezentativcima, mislim da bi odmah napravili odluku.
- jeza u ledja
#5090 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa mozda ta "pozivnica" i znaci da ce im pokriti troskove putovanja?Melami wrote:Dobar potez repke.
- BHF_Manijak
#5091 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Na mene taj co'ek nije takav dojam ostavio, doduse samo sam ga nakratko upozno.leškarenje wrote: Stari mu i jeste na tom fonu otprilike,Čačak,Šumadija....
-
Eborg
#5092 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
I da hoce doci, cisto sumnjam da ce ih klubovi pustiti.
-
Melami
#5093 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ja se nadam jer treba sve uraditi da ih se sto vise privuce.jeza u ledja wrote:Pa mozda ta "pozivnica" i znaci da ce im pokriti troskove putovanja?Melami wrote:Dobar potez repke.
- shake69
#5094 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Izgleda da je u 'poslu s papirima' reprezentaciji najblizi Hadzic od kojeg cemo se najmanje okoristiti ako je suditi po potencijalu trija Kolasinac-Bicakcic-Hadzic za deficitarne pozicije a najdalje Kolasinac koji najvise obecava i dolazi izz bundesligasa iako grije klupu. Nasa ce reprezentacija ako Bog da igrati najmanje baraz i zato nam svaki igrac treba do kraja tekuce godine a izgleda da necemo posteno moci ni isprobati igrace za pozzicije gdje smo tanji zbog - papirologije.
- Logovan
#5095 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
E čuj stari mu neda...leškarenje wrote:Bilbija bi dosao kod nas da se on pita.Stari mu neda u Sarajevo.Arteta wrote:Bilbija ce izgleda napustiti Vojvodinu ove polusezone.
- Pismonosa
#5096 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
...
Last edited by Pismonosa on 25/01/2021 15:30, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#5097 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ne zna sePismonosa wrote:Šta ovo bi sa Spahićem? Jel neka ozbiljnija povreda?
-
Kurjakk
#5098 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ako sam dobro shvatio ovaj momak je potpisao za genou koja je clan serije A?! zna li neko nesto vishe o ovom momku? ako sam u pravu pitanje je postavljeno na pravom mjestu:)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/enis-na ... nove/96404
evo sta transfermarkt kaze o njemu, bit ce da nije klasicni napadac?
http://www.transfermarkt.de/de/enis-nad ... 37889.html
- jeza u ledja
#5099 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vidi fakat. Nu ti djavla pojavio se niodkud. Pise da igra lijevo krilo.
- shake69
#5100 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
po onom filmicu dobro lijevo krilo, pokretljivo, zna dobro ubaciti loptu. Moguc materijal za reprezentaciju, ako se ustali u toj ekipi. Neka malo jos Krajine u reprezentaciji. Ako ode Ibricic ne znam ni imamo li ih vise!?Kurjakk wrote:ako sam dobro shvatio ovaj momak je potpisao za genou koja je clan serije A?! zna li neko nesto vishe o ovom momku? ako sam u pravu pitanje je postavljeno na pravom mjestu:)