I na transfermarkt pise da je sloodan igrac,da nam ga bi dograbitihz__semir wrote:Pojma nemam, vjeruj mi...arshavin wrote:Sema sta je sa Matkom,jeli slobodan igrac
Prošle godine je igrao za Rijeku, do zadnjeg kola. Šta je s njim u ovoj sezoni, ne znam. Prije dvije godine je potpisao dvogodišnji ugovor, koji mu je istekao, tako da je moguće da je slobodan igrač, buduci da ga u sastavu Rijeke nema:
http://www.nk-rijeka.hr/igrac.asp
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Reglan
#5076 Re: FK Sarajevo
- Reglan
#5077 Re: FK Sarajevo
sportsport.baMuhamed Alaim i Edin Dudo napuštaju redove Sarajeva i karijeru će, po sevmu sudeći, nastaviti u Iranu.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, kapiten FK Sarajeva Muhamed Alaim i prvotimac tima sa Koševa karijeru će nastaviti u Iranu.
Navodno, Alaim i Dudo večeras u 18:30 lete put Irana, a na Koševo bi uskoro mogao sletiti jedan brazilski internacionalac.
Koje sad ovaj
-
Duge
#5078 Re: FK Sarajevo
Svaki prelazni rok se pojavi neki ala Gawu. 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5079 Re: FK Sarajevo
Alaim napustio klub, nemoguce

- Obuca9
#5080 Re: FK Sarajevo
Ma vratiće se Ale, ne boj se 
-
adnan_hz
#5081 Re: FK Sarajevo
Ma skonto Alaim da ce mu stranka zijaniti na izborima i ode lagano put Irana...
- kokuz_sa
#5082 Re: FK Sarajevo
sta je bilo sa onim noukenom..
prvi crnac koji je zaigrao u nasoj ligi..
jos dan danas se sjecam njegovog i focicevog intervijua na TV Hayat kad Nuki govori ja guso noge goooo(kad mu je dao kroz noge gol)
a focic svaka rijec pa iza nje ide brrrr ..mi brrr igrali brrr smo brrr jako brrr dobro brrr
dok s druge strane biscevic je umirao od smijeha
jos dan danas se sjecam njegovog i focicevog intervijua na TV Hayat kad Nuki govori ja guso noge goooo(kad mu je dao kroz noge gol)
a focic svaka rijec pa iza nje ide brrrr ..mi brrr igrali brrr smo brrr jako brrr dobro brrr
- hary
#5083 Re: FK Sarajevo
Iako je ugovor na dvije, eto njega za godinuAdmir_1984 wrote:Alaim napustio klub, nemoguce![]()
![]()
- Obuca9
#5084 Re: FK Sarajevo
kokuz_sa wrote:sta je bilo sa onim noukenom..
...i onaj vic iz tog perioda
- Kako se osjeća bijelac kad mu ga zavučen crnac?
- Ne znam, pitaj Gušu
- Mikado
#5085 Re: FK Sarajevo
Evo i na ovom forumu piše da je slobodan igrac i da jos nije nasao klub.arshavin wrote:I na transfermarkt pise da je sloodan igrac,da nam ga bi dograbitihz__semir wrote:Pojma nemam, vjeruj mi...arshavin wrote:Sema sta je sa Matkom,jeli slobodan igrac
Prošle godine je igrao za Rijeku, do zadnjeg kola. Šta je s njim u ovoj sezoni, ne znam. Prije dvije godine je potpisao dvogodišnji ugovor, koji mu je istekao, tako da je moguće da je slobodan igrač, buduci da ga u sastavu Rijeke nema:
http://www.nk-rijeka.hr/igrac.asp
http://www.forza-fiume.com/forum/viewto ... 9f233b6c7f
Bilo bi dobro kad bi ga nasi kontaktirali pa da se vidi moze li se sa njim postic kakav dogovor.
Evo njegove slike, al upitno je dal je ovo njegov profil;
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ref=search
- kokuz_sa
#5086 Re: FK Sarajevo
legenda je NUKI bio..kad je prvi put na kosevu igrao po snijegu zamal umro nijehz__semir wrote:kokuz_sa wrote:sta je bilo sa onim noukenom..
...i onaj vic iz tog perioda
- Kako se osjeća bijelac kad mu ga zavučen crnac?
- Ne znam, pitaj Gušu![]()
il kad u po utakmice ode iza reklama da pisa
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#5087 Re: FK Sarajevo
Ja se sjećam kad je sišao u kanal ispod zapada (tamo gdje budu složene prepone) da baci piškokuz_sa wrote:il kad u po utakmice ode iza reklama da pisa
-
internazionale
#5088 Re: FK Sarajevo
mešćini protiv visočke bosne utakmica1946 wrote:Ja se sjećam kad je sišao u kanal ispod zapada (tamo gdje budu složene prepone) da baci piškokuz_sa wrote:il kad u po utakmice ode iza reklama da pisa
bio sam na zapadu
otiš'o je u kanal prema jugu
kakva je "euforija" i dobacivanje nastalo
"..ne vadi to..." "...ne okreći ga 'vamo..."
- ultima_palabra
#5089 Re: FK Sarajevo
Alaim bi rekao: Dvaput je dvaputhz__semir wrote:- Kako se osjeća bijelac kad mu ga zavučen crnac?
- Ne znam, pitaj Gušu
- lerdi
#5090 Re: FK Sarajevo
Ma moro čovjek u kanal, da ga može pružit kako trebainternazionale wrote:mešćini protiv visočke bosne utakmica1946 wrote:Ja se sjećam kad je sišao u kanal ispod zapada (tamo gdje budu složene prepone) da baci piškokuz_sa wrote:il kad u po utakmice ode iza reklama da pisa
bio sam na zapadu
- lerdi
#5091 Re: FK Sarajevo
Proradio info forum, pa et da znate 
-
Alkos
#5092 Re: FK Sarajevo
internazionale wrote:mešćini protiv visočke bosne utakmica1946 wrote:Ja se sjećam kad je sišao u kanal ispod zapada (tamo gdje budu složene prepone) da baci piškokuz_sa wrote:il kad u po utakmice ode iza reklama da pisa
bio sam na zapadu
Kasnije otisao u Dzerzelez i onda negdje u Hercegovini igrao i otad mu se gubi svaki trag?! Fakat gdje je Nuki?!
- Charuga
- Globalni moderator
#5093 Re: FK Sarajevo
Igrao je jedno vrijeme i u Puli, cini mi se ..Alkos wrote:![]()
Kasnije otisao u Dzerzelez i onda negdje u Hercegovini igrao i otad mu se gubi svaki trag?! Fakat gdje je Nuki?!
-
cunga lunga
#5094 Re: FK Sarajevo
Muhamede hvala ti..
Zao mi je sto ode jedna velicina, jedan istinski hordas a s druge strane neka covjek i ide, nesto zaradi za zivot...
Helsingborg, penali, Alaim nas je odveo na Cluj, hvala majstore!
Siroki Brijeg, ne moram ni govoriti......
Zao mi je sto ode jedna velicina, jedan istinski hordas a s druge strane neka covjek i ide, nesto zaradi za zivot...
Helsingborg, penali, Alaim nas je odveo na Cluj, hvala majstore!
Siroki Brijeg, ne moram ni govoriti......
- Obuca9
#5095 Re: FK Sarajevo
Pusti sad te zakašnjele folove, deset godina kasnijeultima_palabra wrote:Alaim bi rekao: Dvaput je dvaputhz__semir wrote:- Kako se osjeća bijelac kad mu ga zavučen crnac?
- Ne znam, pitaj Gušu
Ja ti govorim o vicu iz devedestih, kako je to u originalu išlo. To isto kad se proljetos počelo furati "Chao liga, Chao Kup", 3-4 godine nakon originala
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#5096 Re: FK Sarajevo
Ne znam je li u Hercegovini, bio je u Stamal Kreševu. Valjda dok je zaradio opet za kartu do KamerunaPlavih_11 wrote:Igrao je jedno vrijeme i u Puli, cini mi se ..Alkos wrote:![]()
- ultima_palabra
#5097 Re: FK Sarajevo
Ma dobro, dobar vic se može dugo koristiti...A jest mi bilo krivo poslije onog gola, još taj Nouken antitalenat strogi, samo ga je onako mogao uvalitihz__semir wrote:Pusti sad te zakašnjele folove, deset godina kasnijeultima_palabra wrote:Alaim bi rekao: Dvaput je dvaputhz__semir wrote:- Kako se osjeća bijelac kad mu ga zavučen crnac?
- Ne znam, pitaj Gušu
Ja ti govorim o vicu iz devedestih, kako je to u originalu išlo. To isto kad se proljetos počelo furati "Chao liga, Chao Kup", 3-4 godine nakon originala
PS. A jeste interešdžije, novi predsjednik dobar sa načelnikom Centra, i odmah vam ne treba vijećnik Alaim
-
cunga lunga
#5098 Re: FK Sarajevo
ćiro wrote:Kolika god da je ljudska veličina i koliki god da je Hordaš, Muhamed Alaim je jako loš golman. Ne želim da polemišem s bilo kim, ali moje mišljenje je da on nije imao zacementirano mjesto na golu, Sarajevo bi u ovom "njegovom" periodu ostvarilo sigurno bolje rezultate.
Iskreno drago mi je što ide, valjda će i njemu tamo biti bolje, a Sarajevo sigurno neće biti oslabljeno njegovim odlaskom. Sretno Alaime i da Bog da u Mančester da pređeš samo se ne vraćaj na go Sarajeva nikad više.
Nepotrebo pisanje, ispostuj covjeka...
- kokuz_sa
- svakako_lud
#5100 Re: FK Sarajevo
Slažem se sa tobom potpuno, da nam je Casillas bio na golu sve ove godine ili barem Bufon sigurno bi bilo puno bolje...ćiro wrote:Kolika god da je ljudska veličina i koliki god da je Hordaš, Muhamed Alaim je jako loš golman. Ne želim da polemišem s bilo kim, ali moje mišljenje je da on nije imao zacementirano mjesto na golu, Sarajevo bi u ovom "njegovom" periodu ostvarilo sigurno bolje rezultate.
Iskreno drago mi je što ide, valjda će i njemu tamo biti bolje, a Sarajevo sigurno neće biti oslabljeno njegovim odlaskom. Sretno Alaime i da Bog da u Mančester da pređeš samo se ne vraćaj na go Sarajeva nikad više.
vječiti kontraš...