Fkt jadno da jedna od kako mnogi kazu najboljih ekipa ovako glumiFreeSol wrote:
A to za barcelonu, mislis na ove "udarce"
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5076 Re: Real Madrid C.F.
-
fixer
#5077 Re: Real Madrid C.F.
A tad si ti rekao da je ono nevidjeno barbarstvo ili fudbal? Malo ko je ovdje dosljedan. Real kad udara - divljaci. Kad Real udaraju - fudbal.Point. wrote:A kad je Real krkanski igro protiv Barce sad pa Mourinho izjavio da je to fudbal a ne tamo neki lijevi sport onda su realovci svi rekli, aha tako je. E sad kad su dobili malo krampona po svojim nogicama sada glume placipicke. This is fucking Champions League, hiljadu mu bubnjeva iz Darkvudske sume.
- nemam_ideje
#5078 Re: Real Madrid C.F.
Ne daj se KristinaPortugalca su uspjeli isprovocirati domaći navijači koji su na svaki njegov dodir s loptom uzvikivali ime Lea Messija, što je veoma uznemirilo Ronalda.
"Neki ljudi su ljubomorni što sam bogat, lijep i fantastičan fudbaler", izjavio je Ronaldo nakon meča,
- Charuga
- Globalni moderator
#5079 Re: Real Madrid C.F.
Dusa draga ..nemam_ideje wrote:Ne daj se KristinaPortugalca su uspjeli isprovocirati domaći navijači koji su na svaki njegov dodir s loptom uzvikivali ime Lea Messija, što je veoma uznemirilo Ronalda.
"Neki ljudi su ljubomorni što sam bogat, lijep i fantastičan fudbaler", izjavio je Ronaldo nakon meča,
- p206
#5080 Re: Real Madrid C.F.
Budi lep, budi jak, za sve druge mrak 
-
Baudelaire
#5081 Re: Real Madrid C.F.
Ne mrzim ja Ronalda, čak mi je po ponašanju postao prihvatljiviji od Messija u posljednje vrijeme, mada su obojica nekakve primadone, ali ovakve mu izjave stvarno ne trebaju. Očito ga jesu pogodila ova prozivanja, ali on bi to trebao da iskulira na potpuno drugačiji način nego što je to uradio. Nešto slično mu se desilo sa reprezentacijom Portugala protiv Kipra, navijali su Leo Messi i onda je ovaj iz ljutnje dao dva gola i asistenciju. Bio je našpanovan ko Miske u Zenici protiv Bjelorusije 
- FreeSol
#5082 Re: Real Madrid C.F.
Evo da stavim originalan tekst, jer na ovom portalu svaki novinar se okrece u zestokoj mjeri protiv Reala u tumacenju izjava.
Ne znam kad se to u engleskom "good looking" tretiralo kao lijep u prevodu itd.
Ne znam kad se to u engleskom "good looking" tretiralo kao lijep u prevodu itd.
The Portuguese was given a rough time throughout by the home crowd as Madrid triumphed thanks to Angel Di Maria's second-half strike, and showed his frustration at the final whistle.
"It's surely because I'm good-looking, rich and a great soccer player. They're jealous of me. I don't have any other explanation," he said after the game, in quotes published by Marca.
Ronaldo was also unhappy with Norwegian referee Oddvar Moen, having finished the game with a bloody ankle which needed stitches in the dressing room later on.
"He was an embarrassment," Ronaldo said. "It's sad because referees say they will protect the most skilful players, but while others can't be touched, I am fouled all the time.
-
LSD
- Riddle
#5084 Re: Real Madrid C.F.
Sve sto je rekao je istina. Mozda smijesno zvuci kad to on sam kaze, ali opet je istina.
Iduci put samo izbrisi ovo boldovano.
- FreeSol
#5085 Re: Real Madrid C.F.
Vjerujem da se Ronaldo bas nasikirao kad je cuo skandiranje 
-
LSD
#5086 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam šta je istina u tim njegovim izjavama...ovo good - lookingRiddle wrote:Sve sto je rekao je istina. Mozda smijesno zvuci kad to on sam kaze, ali opet je istina.
Iduci put samo izbrisi ovo boldovano.
Rich
- ganjeta
#5087 Re: Real Madrid C.F.
Izjava Ronalda poslije utakmice:
"Igrači Dinama su neprestano udarali, a sudija nije učinio ništa protiv toga. Mislim da je to zbog jer sam bogat, dobro izgledam i vrhunski igrač. Drugog objašnjenja nemam."
Koji debil moraš biti da ovo izjaviš.Fakat nevjerovatno.
"Igrači Dinama su neprestano udarali, a sudija nije učinio ništa protiv toga. Mislim da je to zbog jer sam bogat, dobro izgledam i vrhunski igrač. Drugog objašnjenja nemam."
- madFlava
#5088 Re: Real Madrid C.F.
ganjeta wrote:Izjava Ronalda poslije utakmice:
![]()
![]()
![]()
izgleda da se vecina ovdje pravi corava pa svako lupa po diviziji.
The Portuguese was given a rough time throughout by the home crowd as Madrid triumphed thanks to Angel Di Maria's second-half strike, and showed his frustration at the final whistle.
"It's surely because I'm good-looking, rich and a great soccer player. They're jealous of me. I don't have any other explanation," he said after the game, in quotes published by Marca.
Ronaldo was also unhappy with Norwegian referee Oddvar Moen, having finished the game with a bloody ankle which needed stitches in the dressing room later on.
"He was an embarrassment," Ronaldo said. "It's sad because referees say they will protect the most skilful players, but while others can't be touched, I am fouled all the time.
- FreeSol
#5089 Re: Real Madrid C.F.
madFlava wrote:ganjeta wrote:Izjava Ronalda poslije utakmice:
![]()
![]()
![]()
izgleda da se vecina ovdje pravi corava pa svako lupa po diviziji.
- Riddle
#5090 Re: Real Madrid C.F.
Drug, nemoj biti smijesan, mozes ti i bolje od ovog. Moze li on uticati na to sto ga gay populacija bira za najpozeljnijeg muskarca?LSD wrote: Ne znam šta je istina u tim njegovim izjavama...ovo good - lookingjel
pa možda gay populaciji koja ga proglašava najseksipilnijim i najpoželjnijim muškarcem u svijetu sporta.
Richbogami ko da je jedini bogati fudbaler u svijetu , pa sad to seljacki naglašava.
Opet ponavljam, mozda smijesno i arogantno zvuci kad to on sam kaze, ali je sve istina.
- ganjeta
#5091 Re: Real Madrid C.F.
Messi možda nije najljepši i nije ni punjo manje plaćen, ali je duplo više udaran od ove plačipičke i samo šuti i igra.
Možda ga jebe što nije gay ikona
-
Baudelaire
#5092 Re: Real Madrid C.F.
Ma i on se počeo nepotrebno ku**iti u posljednje vrijeme, nabijati loptu u publiku, simulirati ofirno penale i slično. Mislim, ako ćemo kritikovati trebamo kritikovati objektivno a ne prema vlastitim simpatijama. Meni su oni dosta slični, Ronaldo je puno zreliji nego što je ranije bio i puno se normalnije ponaša, ali zbog par stvari koje je ranije uradio prima nepotrebne kritike, a ne pomaže sam sebi ovim stvarima kao što je ova izjava. Messi je ranije bio puno mirniji, ali čini mi se da zbog pritiska i statusa najboljeg igrača na planeti i on počinje smatrati da ima pravo raditi neke stvari koje ranije nije radio.ganjeta wrote:Messi možda nije najljepši i nije ni punjo manje plaćen, ali je duplo više udaran od ove plačipičke i samo šuti i igra.
- ganjeta
#5093 Re: Real Madrid C.F.
Mislio sam na udaranje u El Clasicima, Messi je udaran u svakom derbiju ko kaže drugačije nije dobar sa glavom.Baudelaire wrote:Ma i on se počeo nepotrebno ku**iti u posljednje vrijeme, nabijati loptu u publiku, simulirati ofirno penale i slično. Mislim, ako ćemo kritikovati trebamo kritikovati objektivno a ne prema vlastitim simpatijama. Meni su oni dosta slični, Ronaldo je puno zreliji nego što je ranije bio i puno se normalnije ponaša, ali zbog par stvari koje je ranije uradio prima nepotrebne kritike, a ne pomaže sam sebi ovim stvarima kao što je ova izjava. Messi je ranije bio puno mirniji, ali čini mi se da zbog pritiska i statusa najboljeg igrača na planeti i on počinje smatrati da ima pravo raditi neke stvari koje ranije nije radio.ganjeta wrote:Messi možda nije najljepši i nije ni punjo manje plaćen, ali je duplo više udaran od ove plačipičke i samo šuti i igra.
- FreeSol
#5094 Re: Real Madrid C.F.
Mislis ovaj messiganjeta wrote:Messi možda nije najljepši i nije ni punjo manje plaćen, ali je duplo više udaran od ove plačipičke i samo šuti i igra.
ako jeste, onda ti stvarno ne pratis spansku ligu
- ganjeta
#5095 Re: Real Madrid C.F.
Kad naučiš čitati dodji, ne tražim puno jelde?
- madFlava
#5096 Re: Real Madrid C.F.
Da Messi nema duzu kosu,i on bi se licko onakoganjeta wrote:Messi možda nije najljepši i nije ni punjo manje plaćen, ali je duplo više udaran od ove plačipičke i samo šuti i igra.
za tvoj info,MEssi uopste nije manje placen,mozda je cak vise placen od Ronalda,plata mu je za 1-2 milje veca od Ronaldove.
Duplo vise udaran,jest al u panjevima.
suti i igra,mislim da je Messi poceo pucat po savovima samo tako.A i prije nego sto je poceo pucat,imao je ispada poput pljuvanja igraca i tako to.
nije gay ikona,ali je zato predstavnik kepeca i zivi hodajuci dokaz kako hormoni cine cuda.
- FreeSol
#5097 Re: Real Madrid C.F.
ganjeta wrote:Kad naučiš čitati dodji, ne tražim puno jelde?
ganjeta je napisao/la:
Messi možda nije najljepši i nije ni punjo manje plaćen, ali je duplo više udaran od ove plačipičke i samo šuti i igra.
Mozda kad bi ti znao recenicu sastaviti, onda bi svi znali o cemu pricas
- ganjeta
#5098 Re: Real Madrid C.F.
Jeli fakat imate problema sa čitanjem??? Rekao sam u El Clasicima da je više udaran od plačipičke jeli to teško svariti?
- FreeSol
#5099 Re: Real Madrid C.F.
Ja tvoj citat izdvojio, tebi ocigledno tesko shvatiti da si pogrijesioganjeta wrote:Jeli fakat imate problema sa čitanjem??? Rekao sam u El Clasicima da je više udaran od plačipičke jeli to teško svariti?
- ganjeta
#5100 Re: Real Madrid C.F.
FreeSol wrote:Ja tvoj citat izdvojio, tebi ocigledno tesko shvatiti da si pogrijesioganjeta wrote:Jeli fakat imate problema sa čitanjem??? Rekao sam u El Clasicima da je više udaran od plačipičke jeli to teško svariti?
Pogriješio? U čemu?