izvukose se bullsifukushima wrote:što ovo chicago vodi protiv indijane
Indiana 99-104 Chicago
sixersi sjano otvorili utakmicu, wade o james bez poena nakon 7 min prve četrvrtine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
izvukose se bullsifukushima wrote:što ovo chicago vodi protiv indijane
"rezultirace banom"Bordolini wrote:padose i lakersi
"kraja snimka"armin.i.am wrote:"rezultirace banom"Bordolini wrote:padose i lakersi
Bice zalbe na sudije s obje strane,realno LAL su izgubili pod obrucem,nisu to smjeli dopustiti.fukushima wrote:jezerasi se utopili
spree wrote:joj pogani sudijskih![]()
![]()
. sviraju melu ofanzivni faul na pierceu 20 sec. prije kraja. ono nije vidilo faula. knicksi u tom trenutku vodili 1 razlike. haj ok da se malo ili nekako suprilnije silji za celticse, ali ovo je fakat smijesno i preocigledno. bio mi je sumnjiv i blok cini mi se o'neala u zadnjem napadu celticsa nakon kojeg je douglas ostao na parketu, pa nije stigao na allenov sut. sve u svemu nezasluzena pobjeda celticsa. knicksi jako dobri pogotovo u prvom poluvremnu. nadam se da ih ovaj poraz nece psihicki sjeb. i da billups nije teze povrijedjen. ako budu ovako igrali itekako mogu proci celticse.
Svirali su Piercu isti faul u prvom ili drugom poluvremenu nad Melom. Blok je bio Garnetov ali je Douglas tresno od svog igraca.spree wrote:joj pogani sudijskih![]()
![]()
. sviraju melu ofanzivni faul na pierceu 20 sec. prije kraja. ono nije vidilo faula. knicksi u tom trenutku vodili 1 razlike. haj ok da se malo ili nekako suprilnije silji za celticse, ali ovo je fakat smijesno i preocigledno. bio mi je sumnjiv i blok cini mi se o'neala u zadnjem napadu celticsa nakon kojeg je douglas ostao na parketu, pa nije stigao na allenov sut. sve u svemu nezasluzena pobjeda celticsa. knicksi jako dobri pogotovo u prvom poluvremnu. nadam se da ih ovaj poraz nece psihicki sjeb. i da billups nije teze povrijedjen. ako budu ovako igrali itekako mogu proci celticse.
nisam siguran za taj faul pierca nad melom (ne sjecam se), ali ono svirati melu na 20 sec. do kraja je smijesno. ma ni f od faula nije bilo, a sto se tice bloka evo ti clip pa pogledaj:madner wrote:Svirali su Piercu isti faul u prvom ili drugom poluvremenu nad Melom. Blok je bio Garnetov ali je Douglas tresno od svog igraca.spree wrote:joj pogani sudijskih![]()
![]()
kakve zalbe na sudije, ne smije se progovoriti na sudije ili ide kaznaarmin.i.am wrote:Bice zalbe na sudije s obje strane,realno LAL su izgubili pod obrucem,nisu to smjeli dopustiti.fukushima wrote:jezerasi se utopili
kako ga ray ray ubaci, to samo on mozespree wrote:nisam siguran za taj faul pierca nad melom (ne sjecam se), ali ono svirati melu na 20 sec. do kraja je smijesno. ma ni f od faula nije bilo, a sto se tice bloka evo ti clip pa pogledaj:madner wrote:Svirali su Piercu isti faul u prvom ili drugom poluvremenu nad Melom. Blok je bio Garnetov ali je Douglas tresno od svog igraca.spree wrote:joj pogani sudijskih![]()
![]()
ja koliko vidim ovo je faul u napadu od garnetta. duglas nije dotakao svog igraca nego mu je garnett podapeo. fakat su sudije pretjerale. j..... stern![]()
![]()
Pogledaj drugu cetvrtinu, nakon sto su usle obje prve postave. Ako su svirali tada faul, onda je ok da sviraju i 20 prije kraja.spree wrote:nisam siguran za taj faul pierca nad melom (ne sjecam se), ali ono svirati melu na 20 sec. do kraja je smijesno. ma ni f od faula nije bilo, a sto se tice bloka evo ti clip pa pogledaj:madner wrote:Svirali su Piercu isti faul u prvom ili drugom poluvremenu nad Melom. Blok je bio Garnetov ali je Douglas tresno od svog igraca.spree wrote:joj pogani sudijskih![]()
![]()
ja koliko vidim ovo je faul u napadu od garnetta. duglas nije dotakao svog igraca nego mu je garnett podapeo. fakat su sudije pretjerale. j..... stern![]()
![]()
Ovo se meni cini kao blok Garneta, covjek se nije kretao. Sad sto se Douglas zalijepio...spree wrote:nisam siguran za taj faul pierca nad melom (ne sjecam se), ali ono svirati melu na 20 sec. do kraja je smijesno. ma ni f od faula nije bilo, a sto se tice bloka evo ti clip pa pogledaj:madner wrote:Svirali su Piercu isti faul u prvom ili drugom poluvremenu nad Melom. Blok je bio Garnetov ali je Douglas tresno od svog igraca.spree wrote:joj pogani sudijskih![]()
![]()
![]()
Bubalo1 wrote:Iako nije mjesto ovdje al kad ste vec zapoceli sa sudijama.. ima li negdje pravilnik detaljan ili bolje mozda ako neko zna .. Neki dan jebiga ne znam koja utakmica ne znam ni jel NBA il je neka druga europska liga .. Al situacija ispod kosa tacno bore se za loptu i lopta odleti gore i prodje kroz kos odozdo i opet se odozgo vrati u kus .. nije malo presla nego je presla bas jedno 10.ak cm iznad obruca i vratila se .. i igrac kroz cij je kos lopta prosla uzeo loptu i stao iza linije da izvede i sudija svira aut za protivnicki timBas me zanima mislim da je to kos jebote
ovo je pokusaj bloka. ne da se nije kretao nego ni u 1 trenu nije mirovao. isao prema douglasu da postavi blok i podapeo mu nogom. mogli su svirati kretanje u bloku ili samo obicni faul, ali sigurno su morali jedno ili drugo.Tomahawk11 wrote: Ovo se meni cini kao blok Garneta, covjek se nije kretao. Sad sto se Douglas zalijepio...
mrsko mi da trazim, ali ako je slican "faulu" mela onda ga nisu trebali ni suditi. ja mislim da se ipak ne moze izjednaciti nesto sto odlucuje utakmicu i nesto sto se desilo u sred utakmice. mada svejedno svakako je to vec zavrseno. valjda ce se knicksi psiholoski oporaviti i uspjeti da nesto urade i bez billupsa.madner wrote: Pogledaj drugu cetvrtinu, nakon sto su usle obje prve postave. Ako su svirali tada faul, onda je ok da sviraju i 20 prije kraja.