Ja stavrno mislim da je i on ukljucen u ovo, stavise vjerovatno zeli da ih uigrava od pocetka priprema.last mohicans wrote: ↑09/06/2022 15:01 Halo, stručnjaci, smije li se iznijeti stav? Sta ste navalili ko mutavi. Pitam se je li prebrzo i da li je koordinisano sa Feđom. Ja koliko sam čuo čovjek je na GO. Pa ako se za svako ime složio, a pri tome je na GO, sasvim je OK. Ne znam kako moze znati kvalitete ovog Čirjaka koji 2017 igrao za Zrinjski, recimo, a to je prva Feđina sezona s Ģoškom. Baš ga se sjeća. Izražavam zabrinutost da se igrači dovode kao sto su se i prethodnih godina dovodili, samo da se popuni roster,nabaca se igrača, pa ste onda svi, barem vecina, kao i ja, populjvali pola rostera na kraju ove sezone i tražili čistku. Nije li tako?
Meni izgleda pokrivanje deficitarnijih pozicija u timu, a veliki plus je sto su mladi.
Mi svi smo najvise zamjerali igracima koji su nam dosli kao provjerena imena, za koje se pretpostavlja da su placeniji od ostatka tima, tako da ovo podrzavam.
Sretno i njima, a vala i nama svima u predstojecoj sezoni