Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#5076 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Bazinga1234 wrote:Treba podržati našega a to je Amar :thumbup: kupovati u Bingu i koristiti Moju TV :thumbup: I glasati za SDA. :thumbup:
Ne nego treba podrzati boljeg za nas........kupovati gdje je jeftinije.....i koristiti TV provajdera koji vise daje za manje pare a to je Telemach....i glasati moras za domaceg da ga jebes... :D
Romanista 101%

#5077 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Romanista 101% »

Gledaj ti molim te ovih nasih pickastih novinara i govana. Kad treba nekog pohvaliti odma ide kilometarski tekst, kad treba nekog popljuvati isto tekst duzine autoputa, a kad treba postaviti dva jebena pitanja selektoru ili mafijaskom savezu, e tad ih nema da pucas puskom nijednog! Iz konferencije u konferenciju mumije ne znaju postaviti 2 normalna pitanja osim kakva je atmosfera, i jeste li zadovoljni sa terenom! Tad sute, nogu preko noge i bleji u plafon. Gamad smecarska, prave su ko prostitutke. Plati mu i on ce pisati o tebi ako zelis, sta god hoces, samo daj pare. Najgora vrsta ljudi sto postoji u ovoj zemlji.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#5078 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

Ovaj Beganović je Amarov prijatelj, često sjede i piju kod Amara u kafani.
manijak1

#5079 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

Jimmy McNulty wrote:Ovaj Beganović je Amarov prijatelj, često sjede i piju kod Amara u kafani.
Haj daj sliku :D ili je montiraj kao i ovu izjavu :oops:
sinuhe

#5080 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by sinuhe »

Sto ne objave da je Amar selektor. Koliko bi samo naroda obradovali :P
Point.

#5081 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Kakav sramotan tekst, kakav proljev, fuj. Vaditi se fol na patriotizam, nacionalizam, izraz Bosnje fuj na sta se spalo. Roberte, izvini.
Grean

#5082 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Grean »

Mozemo mi pricati sta hocemo ali nakon ove serije tekstova koje karakterisemo kao zutu stampu Osim za cetiri dana sa 32% nagura na 40%.
Artest

#5083 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Artest »

Ako je zaista potrebno osigurat 12 od mogucih 15 glasova, onda je izvjesno da necemo ni prekosutra dobit selektora. Sto znaci da je Amar novi selektor jer ce Prosinecki vjerovatno odustat.
manijak1

#5084 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

Point. wrote:Kakav sramotan tekst, kakav proljev, fuj. Vaditi se fol na patriotizam, nacionalizam, izraz Bosnje fuj na sta se spalo. Roberte, izvini.
Ali ga i primi :oops: sa zadrškom :D
ali nakon ove serije tekstova koje karakterisemo kao zutu stampu Osim za cetiri dana sa 32% nagura na 40%.
Baš će forum birati i izabrati selektora :D
Forum samo mahala i opanjkava :oops: ali ako nalete IO-birači zapamtite Amar Amar Osim :thumbup: :thumbup: jedini pravi izbor 8) 8)
Hajmo :D donirajte još sutra šta para za još potresnih članaka :oops: .
Užas od razmišljanja i promišljanja .Samo neka nije Amar.
I svi zanemaruju činjenicu da li svjesno ili onako podsvjesno , da će novom selektoru biti ovo najteži mandat , od osnivanja selekcije koja se zove BiH.
Edin H.

#5085 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

Artest wrote:Ako je zaista potrebno osigurat 12 od mogucih 15 glasova, onda je izvjesno da necemo ni prekosutra dobit selektora. Sto znaci da je Amar novi selektor jer ce Prosinecki vjerovatno odustat.
Strpljen spasen :D
Point.

#5086 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

manijak1 wrote:
Point. wrote:Kakav sramotan tekst, kakav proljev, fuj. Vaditi se fol na patriotizam, nacionalizam, izraz Bosnje fuj na sta se spalo. Roberte, izvini.
Ali ga i primi :oops: sa zadrškom :D
ali nakon ove serije tekstova koje karakterisemo kao zutu stampu Osim za cetiri dana sa 32% nagura na 40%.
Baš će forum birati i izabrati selektora :D
Forum samo mahala i opanjkava :oops: ali ako nalete IO-birači zapamtite Amar Amar Osim :thumbup: :thumbup: jedini pravi izbor 8) 8)
Hajmo :D donirajte još sutra šta para za još potresnih članaka :oops: .
Užas od razmišljanja i promišljanja .Samo neka nije Amar.
I svi zanemaruju činjenicu da li svjesno ili onako podsvjesno , da će novom selektoru biti ovo najteži mandat , od osnivanja selekcije koja se zove BiH.
Smaras. Ne znam da sam upratio i jedan tvoj post na temi o reprezentaciji prije nego se Amar kandidovao, sto jasno govori o tvojoj novonastaloj ljubavi prema reprezentaciji i da samo jeftino trolas temu.
manijak1

#5087 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

Smaras. Ne znam da sam upratio i jedan tvoj post na temi o reprezentaciji prije nego se Amar kandidovao, sto jasno govori o tvojoj novonastaloj ljubavi prema reprezentaciji i da samo jeftino trolas temu.
Odmaraj i ne trolam temu koliko ti i tebi slični izvrćete sve u vezi Amara.
Što se tiče ostalog , traži :oops: :D .
strong69

#5088 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by strong69 »

Ovakvom rukovodstvu NSBiH i treba neko kao Amar Osim. Eventualno da pokusaju opet sa Bazdarevicem i Susicem. Idu jedni uz druge.
Tito_i_Partija

#5089 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tito_i_Partija »

Ma kakvi, vratit' se nazad na Dajdzu Muzurovica, pa opet sve ponovo.
Point.

#5090 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

manijak1 wrote:
Trolas. Odjednom ste niknuli ko gljive poslije kise, sjetili se da repka postoji u jesen 2017 godine. Neka hvala, mogli smo bez vas i prije, mozemo i sad.
Ajatolah_

#5091 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Ajatolah_ »

Evo sad i na sportskim još malo priče kako je javnost i struka za Amara, a Robija gura menadžerski lobi... :-)

Ja nisam bio uopće neki protivnik toga da Amar bude selektor, fakat nisam, ali ovih nekoliko sportskih portala se baš svojski potrudilo da mi ogade tu opciju. I generalno koliko vidim reakcije, čine mu medvjeđu uslugu providnim glupavim člancima.
manijak1

#5092 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

Point. wrote:
manijak1 wrote:
Trolas. Odjednom ste niknuli ko gljive poslije kise, sjetili se da repka postoji u jesen 2017 godine. Neka hvala, mogli smo bez vas i prije, mozemo i sad.
Umaraš :D nije reprezentacija samo na forumu , ima je i van foruma.
Hoš kupit moje karte iz Žiline i Kaunasa ?
Čini mi se :D da sam na ovom forumu odavno prije tebe iznikao , i ako ćemo se zajebavati sa subjektivitetima ovdje , onda budi pristojan pa se poklopi i sa sedativima dočekaj četvrti prvi ljeta ovog .
Amar Amar Osim :thumbup: :thumbup:
Ja nisam bio uopće neki protivnik toga da Amar bude selektor, fakat nisam, ali ovih nekoliko sportskih portala se baš svojski potrudilo da mi ogade tu opciju.
Može biti da i njih plaćaju nazovi menadžeri, inače su svi skloni velikim teorijama zavjere i mahalanju bez osnova.
Zato nas i jebu u mozak , svi ostali .
ultima_palabra

#5093 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by ultima_palabra »

palermo wrote:Zaista je sada apsolutno svejedno ko će biti selektor.
Atmosfera koja je vladala oko reprezentacije, ona euforija, veselje, radost.....onih dvadeset hiljada u Parizu, Žilina.....sve je to sada samo prošlost Jedna od rijetkih stvari koja nas je činila drugačijim i ponosnijim je vraćena vjerovatno u svoje prirodne okvire. Još samo da se Džeko i Pjana kao jedini relikti toga vremena oproste i da zaigramo našu pravu igru. Što je zapravo čudno, mislim da se i navijač reprezentacije BOsne i Hercegovine bolje osjeća dok navija za ekipu iz petog šešira.

Nije za nas navijati za pobjednike, da bi bio pobjednik moraš usvojiti i nekakve svjetske kriterije, moraš imati i neka pravila, moraš imati sistem vrijednosti, nije to za nas, niti je veliki svijet za nas......

I vjerovatno je Amar zaista bolji izbor za reprezentaciju......nekako se apsolutno uklapa u ovu priču o povratku našim iskonskim temeljima......što bi se reklo, moja kućica moja slobodica......a kome je ovdje usko, široki mu puti....
Nije to vrijeme ni postojalo... prosralo nas jedan ciklus, pa smo pomislili da smo pretplaceni na neki uspjeh. Ustvari smo uradili isto sto i Madjarska, Sjeverna Irska ili Albanija.
palermo

#5094 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

ultima_palabra wrote: Nije to vrijeme ni postojalo... prosralo nas jedan ciklus, pa smo pomislili da smo pretplaceni na neki uspjeh. Ustvari smo uradili isto sto i Madjarska, Sjeverna Irska ili Albanija.
Imali smo generaciju kakvu ni Albanija, ni Sjeverna Irska, ni mnoge druge zemlje nisu niti će ikada imati.......
ja bih rekao., prosrala nas je generacija, a mi smo opet tu istu generaciju i prosrali i posrali...
north

#5095 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by north »

ultima_palabra wrote:
palermo wrote:Zaista je sada apsolutno svejedno ko će biti selektor.
Atmosfera koja je vladala oko reprezentacije, ona euforija, veselje, radost.....onih dvadeset hiljada u Parizu, Žilina.....sve je to sada samo prošlost Jedna od rijetkih stvari koja nas je činila drugačijim i ponosnijim je vraćena vjerovatno u svoje prirodne okvire. Još samo da se Džeko i Pjana kao jedini relikti toga vremena oproste i da zaigramo našu pravu igru. Što je zapravo čudno, mislim da se i navijač reprezentacije BOsne i Hercegovine bolje osjeća dok navija za ekipu iz petog šešira.

Nije za nas navijati za pobjednike, da bi bio pobjednik moraš usvojiti i nekakve svjetske kriterije, moraš imati i neka pravila, moraš imati sistem vrijednosti, nije to za nas, niti je veliki svijet za nas......

I vjerovatno je Amar zaista bolji izbor za reprezentaciju......nekako se apsolutno uklapa u ovu priču o povratku našim iskonskim temeljima......što bi se reklo, moja kućica moja slobodica......a kome je ovdje usko, široki mu puti....
Nije to vrijeme ni postojalo... prosralo nas jedan ciklus, pa smo pomislili da smo pretplaceni na neki uspjeh. Ustvari smo uradili isto sto i Madjarska, Sjeverna Irska ili Albanija.
Defintivno na kraju se tako I pokazalo....mada ostaje upitnik da li se moglo vise...ne mislim da se dosegao vrhunac zboge neke sreće i da je pad morao doći....ipak se čini da od razliku od tih reprezentacija, sa Džekom, Pjanićem, Kolašincem, Begovićem, Lulićem pa I Spahićem iako je bio na zalasku, se mogao još jedan turnir ubosti..tako dobre klubove gdje su ti naši igrači tada igrali nisu imali ni mađari ni albanci.....ustvari ne da se moglo, nego se moralo puno više..ali to je već tema sama po sebi...sada je već činjenica da idemo strmoglavo prema dole i teško ćemo brzo dočekati tamo gdje smo bili nakon utakmice u Litvaniji....
Grean

#5096 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Grean »

Amar je uvijek tu a Prosinecki je vjerovatno sad ili nikad. Uz to ako propadamo neka to bude sa stilom, uz lijepu igru.
ultima_palabra

#5097 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by ultima_palabra »

Naravno da nismo iskoristili taj potencijal... mozda godinu dana smo izgledali kao ekipa koja zna sta hoce i na koji nacin... tamo do prve utakmice sa Slovacima.

Krivica? Jedno 60% na savezu, 30% na selektorima i 10% na igracima.
MensurM

#5098 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by MensurM »

Grean wrote:Amar je uvijek tu a Prosinecki je vjerovatno sad ili nikad. Uz to ako propadamo neka to bude sa stilom, uz lijepu igru.
Otkud tebi da njegove ekipe igraju lijepo?
Charuga
Globalni moderator

#5099 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Charuga »

Grean wrote:Amar je uvijek tu a Prosinecki je vjerovatno sad ili nikad. Uz to ako propadamo neka to bude sa stilom, uz lijepu igru.
Samo nešto da pitam. Koliko si puta gledao utakmice ekipa koje je sa klupe vodio Prosinečki? Samo konkretan odgovor, nemoj spominjati drugog kandidata.
palermo

#5100 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:Naravno da nismo iskoristili taj potencijal... mozda godinu dana smo izgledali kao ekipa koja zna sta hoce i na koji nacin... tamo do prve utakmice sa Slovacima.

Krivica? Jedno 60% na savezu, 30% na selektorima i 10% na igracima.
¸

ne, do utakmice sa Egiptom.....ona je praktički označila početak kraja ove reprezentacije.....

samo bih ja krivicu drugačije podijelio......

javnost fudbalska (pod tim podrazumjevam, mediji, navijačke grupe, društvene mreže i slično) 50 %, selektor 30 %, savez 19 %, igrači 1 %...)
Locked