Xiaomi mobiteli
Moderator: Benq
-
mirzakaric2016
#5076 Re: Xiaomi mobiteli
Ima li iko redmi 5 plus, iskustva, kakav je telefon opcenito? U procompu je na akciji pa me zanima je li ovo good deal:
https://www.procomp.ba/mobilni-telefoni ... 32gb-.html
- diablobih
#5077 Re: Xiaomi mobiteli
Za te pare best buy. Samo imas preko neta verziju 4/64 za 300 KM, pa eto.mirzakaric2016 wrote:Ima li iko redmi 5 plus, iskustva, kakav je telefon opcenito? U procompu je na akciji pa me zanima je li ovo good deal:
- agent_zero
#5078 Re: Xiaomi mobiteli
Račun od kojeg mobitela i kad je kupljen?Ne Kockam wrote:račun ovako izgleda![]()
- skafiskafsnjak
#5079 Re: Xiaomi mobiteli
Mi smo konstantno pricali o Mi Note 3 koji kosta 520KM /crvena cijena/ .agent_zero wrote:Račun od kojeg mobitela i kad je kupljen?Ne Kockam wrote:račun ovako izgleda![]()
I onda on dodje i racun postavi ovaj ...a ovo ustvari od G6
- agent_zero
#5080 Re: Xiaomi mobiteli
Uglavnom, crveno je stvarna cijenaskafiskafsnjak wrote:Mi smo konstantno pricali o Mi Note 3 koji kosta 520KM /crvena cijena/ .agent_zero wrote:Račun od kojeg mobitela i kad je kupljen?Ne Kockam wrote:račun ovako izgleda![]()
I onda on dodje i racun postavi ovaj ...a ovo ustvari od G6
- skafiskafsnjak
#5081 Re: Xiaomi mobiteli
Da .
Zasto im stoji mpc veca, pojma nemam ... Ma mute oni , kao i svi drugi ... mpc ova ona, sa racunom bez racuna ...
Ali eto mnogo ljudi kaze da je imalo dobra iskustva sa servisom njihovim...A to mi je najbitnije .
Zasto im stoji mpc veca, pojma nemam ... Ma mute oni , kao i svi drugi ... mpc ova ona, sa racunom bez racuna ...
Ali eto mnogo ljudi kaze da je imalo dobra iskustva sa servisom njihovim...A to mi je najbitnije .
- agent_zero
#5082 Re: Xiaomi mobiteli
Svaki servis koji će ti umjesto čačkanja po mobu i stavljanja fuš dijelova sa ebaya dati novi telefon je dobar servis.skafiskafsnjak wrote:Da .
- skafiskafsnjak
#5083 Re: Xiaomi mobiteli
e pa ne znam sad da li daju novi ili sta vec... pa pazi, za xiaomi ne moze fush dati ... Xiaomi je kineski svakakoagent_zero wrote:Svaki servis koji će ti umjesto čačkanja po mobu i stavljanja fuš dijelova sa ebaya dati novi telefon je dobar servis.skafiskafsnjak wrote:Da .
- agent_zero
#5084 Re: Xiaomi mobiteli
Xiaomi je sad ozbiljna marka, koji su oni već sad u svijetu, treći?skafiskafsnjak wrote:e pa ne znam sad da li daju novi ili sta vec... pa pazi, za xiaomi ne moze fush dati ... Xiaomi je kineski svakakoagent_zero wrote:Svaki servis koji će ti umjesto čačkanja po mobu i stavljanja fuš dijelova sa ebaya dati novi telefon je dobar servis.skafiskafsnjak wrote:Da .
I kao i svaki brand ima mnošto neoriginalnih dijelova po ebayu i sl. stranicama.
-
zdruzdjo
#5085 Re: Xiaomi mobiteli
Ok hajde da vidim jeli iko imao ovaj problem
redmi 5 plus.
Znaci navigacija.
Prije20-ak dana instalirao sygic. Sve ok ali. Stalno izlijetalo serching for gps... Pa ga najde pa drzi par sekundi pa opet. Nakon toga nadjem slucajno neki sygic koji mi nije pravio belaj.
Sinoc jedva nadjem iGo koji odgovara za rezoluciju i koji oduvijek volim. Ali, ista stvar. Nadje i uhvati tovar satelita, pa onda opet trazi gps signal.
I tako vrti.
Google maps radi besprijekorno, osmand isto tako.
Jeli ko nalijetao na slicne stvari.
redmi 5 plus.
Znaci navigacija.
Prije20-ak dana instalirao sygic. Sve ok ali. Stalno izlijetalo serching for gps... Pa ga najde pa drzi par sekundi pa opet. Nakon toga nadjem slucajno neki sygic koji mi nije pravio belaj.
Sinoc jedva nadjem iGo koji odgovara za rezoluciju i koji oduvijek volim. Ali, ista stvar. Nadje i uhvati tovar satelita, pa onda opet trazi gps signal.
I tako vrti.
Google maps radi besprijekorno, osmand isto tako.
Jeli ko nalijetao na slicne stvari.
- agent_zero
#5086 Re: Xiaomi mobiteli
Zaista moram još jednom pohvaliti ovaj sd636 na redmi note 5, dobro je neko napisao da u korištenju imaš osjećaj da je neki sd iz 8xx serije, qualcomm još jednom potvrdio primat 
- strongmen
#5087 Re: Xiaomi mobiteli
konačno predstavljen
zvijer flagship mi8
najveći napredak u kameri
bolji od Ajfuna X !!!
Kada već govorimo o benchmark rezultatima, vrijedno je spomenuti kako je Mi 8 dobio DXOMark ocjenu od 105 što je čak i iznad popularnog iPhone X-a od kojeg Mi 8 vuče toliko toga. Takav odličan rezultat je postigao uz pomoć dvostrukih 12MP stražnjih kamera od kojih primarna ima otvor blende f/1.8, a sekundarna f/2.4 s obzirom na to da se radi o telefoto leći.
https://www.balkangadgets.com/forum/kom ... #post-3448

zvijer flagship mi8
najveći napredak u kameri
bolji od Ajfuna X !!!
Kada već govorimo o benchmark rezultatima, vrijedno je spomenuti kako je Mi 8 dobio DXOMark ocjenu od 105 što je čak i iznad popularnog iPhone X-a od kojeg Mi 8 vuče toliko toga. Takav odličan rezultat je postigao uz pomoć dvostrukih 12MP stražnjih kamera od kojih primarna ima otvor blende f/1.8, a sekundarna f/2.4 s obzirom na to da se radi o telefoto leći.
https://www.balkangadgets.com/forum/kom ... #post-3448

- strongmen
#5088 Re: Xiaomi mobiteli
skafiskafsnjak wrote:Bolja od ajfuna x...
Lik to zna,a nije koristio nijedan telefon. Statistike statistike....Koji kompleksi u pm....

test sa DXOmark
https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-8-cam ... ging-best/

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5089 Re: Xiaomi mobiteli
Kako 105, kad piše 99. 
- diablobih
#5090 Re: Xiaomi mobiteli
Najjaca usporedna slika, jedno 20 puta bolja na iPhoneu 
-
Tabijat
#5091 Re: Xiaomi mobiteli
Piše MPC veća cijena zato što ne smiju legalno da napišu da prodaju telefone bez fiskalnog računa.
Za ove što ipak žele fiskalni račun za keš (crvena cijena), obući odijelo i ući s fasciklom. Samo je minus kad tako upadneš u kafanu svi konobari se razbježe

Za ove što ipak žele fiskalni račun za keš (crvena cijena), obući odijelo i ući s fasciklom. Samo je minus kad tako upadneš u kafanu svi konobari se razbježe
- konektovan
#5092 Re: Xiaomi mobiteli
Kakav je bio mi8 kad se snima video na dxomark????
- strongmen
#5093 Re: Xiaomi mobiteli
Onaj koji je danas ipak poplijenio najviše pažnje u Shenzenu je Mi 8 Explorer – svojevrsni top top model za obilježiti 8 godina Xiaomi branda. Mi 8 Explorer uvelike dijeli specifikacije s modelom Mi 8 pa ima isti zaslon, isti čipset, iste kamere, isto 3D prepoznavanje lica ali i čitač otisaka ispod displeja, a ne na leđima. Uz to imat će i 8 GB RAM-a te 128 GB memorije u osnovnom modelu.
dakle PRVI mobitel na svijetu sa sensorom ispod displeja !!

dakle PRVI mobitel na svijetu sa sensorom ispod displeja !!

-
exampLe.
#5094 Re: Xiaomi mobiteli
Da, prvi poslije Mate 10 Porsche Designa. 
- strongmen
#5095 Re: Xiaomi mobiteli
gdje je tu sensor otiska ispod displeja
jedino je Vivo sa Apex modelom bio koncept ali ne uspješe krenut u proizvodnju
dakle prvi mob na svijetu sa sensorom otiska ispod displeja, ni razvikani Ajfun ni Samsung, već Xaomi
dakle prvi mob na svijetu sa sensorom otiska ispod displeja, ni razvikani Ajfun ni Samsung, već Xaomi
- strongmen
#5096 Re: Xiaomi mobiteli
valjda i ovu glupost treba izbrisatkonektovan wrote:Kako 105, kad piše 99.
kad je već obrisano obrazloženjr da je notorna glupost
-
neki
#5097 Re: Xiaomi mobiteli
Vivo X21 UD...3 mjeseca prije mi 8..strongmen wrote:gdje je tu sensor otiska ispod displeja![]()
![]()
I ovdje ne pričamo o mobitelima nego o tzv fabletima...Xiaomi već vise od godinu nije proizveo nista sto bi ušlo u kategoriju mobitela..
- konektovan
#5098 Re: Xiaomi mobiteli
Koliko je ukupno osvojio???? Sta je overalll???strongmen wrote:valjda i ovu glupost treba izbrisatkonektovan wrote:Kako 105, kad piše 99.
Kako se pokazao u testu video snimanja???
Hvla, prijatno, dovidjenja, laku noćććć.
-
Ne Kockam
#5099 Re: Xiaomi mobiteli
Strongmen je najpotkovaniji ovde vidi se da covjek zna temu
- strongmen
#5100 Re: Xiaomi mobiteli
de si ti malo preispitajkonektovan wrote:Koliko je ukupno osvojio???? Sta je overalll???strongmen wrote:valjda i ovu glupost treba izbrisatkonektovan wrote:Kako 105, kad piše 99.
Kako se pokazao u testu video snimanja???
Hvla, prijatno, dovidjenja, laku noćććć.
pravis se pametan replicirajući kako sam to stavio da je 105 bodova i stoga bolji od ajfuna x koji je 101 bod, a ti "sav pametan" ko biva "otkrio" da je 99 pa pitaš glupost kako je bolji
to što si pomješo žabe i babe, kruške i jabuke nikom ništa, jel ?
plus, plus, što je i ukupnom skoru mi8 sa 99 bodova opet bolji od ajfuna x koji ima 97
tako da si apsolutno, bas totalno fulo
Last edited by strongmen on 01/06/2018 00:16, edited 1 time in total.