Sebija All about

Post Reply
Toffee karamela

#5076 Re: Sebija All about

Post by Toffee karamela »

ImageImage

:stasreko:
megaman4

#5077 Re: Sebija All about

Post by megaman4 »

Toffee karamela wrote:ImageImage

:stasreko:
Sebija tebe ce narod sahranit ako ikada dodje do pameti. Nista bolje nece proci ni tvoj ridjobradi.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5078 Re: Sebija All about

Post by pici »

Mogu se obadvoje uveliko pakovat za Turkey... :bih:
megaman4

#5079 Re: Sebija All about

Post by megaman4 »

pici wrote:Mogu se obadvoje uveliko pakovat za Turkey... :bih:
Nek idu. Dabogda se nikada ne vratili u BiH. Nek povedu Covica, Dodika i Scepu.
wewa

#5080 Re: Sebija All about

Post by wewa »

Banksy wrote:
sandra01 wrote:Opaaaaa neposlusnost na ortopediji. Bravo!!!

http://nap.ba/new/vijest.php?id=37740
I opet ista matrica netrpeljivosti i zamjeranja - blistava profesionalna karijera i požrtvovan ratni angažman.

Hirurško rasuđivanje u ratu
Rad u operacionoj sali čiji se zidovi tresu od granatiranja nije zabilježila niti jedna druga generacija hirurga.

Piše:
Ismet Gavrankapetanović

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/hi ... nje-u-ratu

Dr. Ismet Gavrankapetanović završio je Medicinski fakultet u Sarajevu 1986. Doktorsku tezu odbranio je 1998. godine. Član je brojnih domaćih i međunarodnih ljekarskih asocijacija, među njima i Američke akademije ortopedskih hirurga, član je Kraljevskog koledža hirurga iz Londona, Britanske ortopedske asocijacije, Evropskog udruženja sportske traumatologije, hirurgija koljena i artroskopija, član je Britanskog udruženja hirurga lakta i ramena...
Ima li ijedan kojeg je otjerala ili smijenila, a da je rat proveo u Zagrebu, Istanbulu ili Minhenu?
pa sto bi tjerala slicne sebi?!
DaffyDuck

#5081 Re: Sebija All about

Post by DaffyDuck »

What Sebija wants, Sebija gets. :diva:
julisiz es grant

#5082 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

Jak mi je nadnaslov u Klixu "protiv samovolje"....
...pa kontaju li ljudi da direktor ima ovlasti da smjenjuje i postavlja šefove klinika i odjela? Tačnije, JEDINI on ima te ovlasti...govorim generalno, nema veze sa Sekom isključivo.
aldinjo

#5083 Re: Sebija All about

Post by aldinjo »

Chmoljo wrote:Jovanka nije bila udata za pizdu.
Jeste za zločinca i bandita.
ultima_palabra

#5084 Re: Sebija All about

Post by ultima_palabra »

julisiz es grant wrote:Jak mi je nadnaslov u Klixu "protiv samovolje"....
...pa kontaju li ljudi da direktor ima ovlasti da smjenjuje i postavlja šefove klinika i odjela? Tačnije, JEDINI on ima te ovlasti...govorim generalno, nema veze sa Sekom isključivo.
Pa ovaj konkretni direktor malo prečesto koristi te ovlasti, ili mi se samo čini?
izgubljena dusa

#5085 Re: Sebija All about

Post by izgubljena dusa »

Konta li S(j)ebija sta je i zbog cega uopste postoji Klinicki centar, ako ljudi ne kontaju sta je funkcija direktora.....

Mozda bi trebala spojiti Pokop i Klinicki. Gubici Klinickog bi bili manji, para bi bilo koljiko hoces, a za pacijente je svejedno – umiru i tako i tako
realna do boli

#5086 Re: Sebija All about

Post by realna do boli »

aldinjo wrote:
Ko li izgradi skolu u koji si mozda isao..i bolnicu gdje se rodi..i cestu kojom se vozis...i prugu...a da mi je docekati da se bar okreci sto taj "zlikovac" napravi par godina nakon drugog svetskog rata, kada je cijeli svijet bio razrusen..a ne kao tvoj idol..koji ako nesto i napravi..pola sebi uzme...i to samo ako uspije isprositi te pare.....
putokaz1

#5087 Re: Sebija All about

Post by putokaz1 »

Zbog poraza košarkaške reprezentacije BH u Švedskoj
Sebija Kraljica smijenila je trenera Vuješevića i na njegovo mjesto postavila Dinu Konakovića
julisiz es grant

#5088 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

ultima_palabra wrote:
julisiz es grant wrote:Jak mi je nadnaslov u Klixu "protiv samovolje"....
Pa ovaj konkretni direktor malo prečesto koristi te ovlasti, ili mi se samo čini?
Možda i koristi....ali da neko po 20 godina sjedi na istom mjestu, malo je previše.
A evo za ovoga bar ne može se reći da je smjena politički inspirisana, obzirom na njegovo porijeklo...ili su to već neki unutarstranački razračuni.
aldinjo

#5089 Re: Sebija All about

Post by aldinjo »

realna do boli wrote:
aldinjo wrote:
Ko li izgradi skolu u koji si mozda isao..i bolnicu gdje se rodi..i cestu kojom se vozis...i prugu...a da mi je docekati da se bar okreci sto taj "zlikovac" napravi par godina nakon drugog svetskog rata, kada je cijeli svijet bio razrusen..a ne kao tvoj idol..koji ako nesto i napravi..pola sebi uzme...i to samo ako uspije isprositi te pare.....
A ko li pobi onolike ljude po Sloveniji, BiH, Hrvatskoj, a ko li napravi onolike masovne grobnice po gore navedenim zemljama, a ko li osudi na smrt po kratkom postupku one sve imame IZ, a ko li poruši one džamije po BiH, a ko li ukide vjerske škole, a ko li pobi one ljude u Bleiburgu, i još puno toga ko li...
realna do boli

#5090 Re: Sebija All about

Post by realna do boli »

Bar je imao muda da kaze..ko vas hebe..tucajte kamen...a ostavite 20 milijona ljudi da zive ko ljudi.
Dans 1000 ljudi zivi normalno a ostali tucaju kamen..eto..u demokratiji.
Bar je napravio zatvore..i to je izgradnja.
Banksy

#5091 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Ljekari se usprotivili smjeni Ismeta Gavrankapetanovića, odbili ponudu Sebije Izetbegović
http://avaz.ba/vijesti/bih/287362/ljeka ... zetbegovic

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5092 Re: Sebija All about

Post by Chmoljo »

aldinjo wrote:A ko li pobi onolike ljude po Sloveniji, BiH, Hrvatskoj, a ko li napravi onolike masovne grobnice po gore navedenim zemljama, a ko li osudi na smrt po kratkom postupku one sve imame IZ, a ko li poruši one džamije po BiH, a ko li ukide vjerske škole, a ko li pobi one ljude u Bleiburgu, i još puno toga ko li...
masoni.
Ned071

#5093 Re: Sebija All about

Post by Ned071 »

realna do boli wrote:
aldinjo wrote:

okrečeno :mrgreen:

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5094 Re: Sebija All about

Post by Chmoljo »

Ned071 wrote:
realna do boli wrote:
aldinjo wrote: Jeste za zločinca i bandita.

Image
:lol: :D :thumbup:
uglavnomja

#5095 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

aldinjo wrote:
realna do boli wrote:
aldinjo wrote: Jeste za zločinca i bandita.
A ko li pobi onolike ljude po Sloveniji, BiH, Hrvatskoj, a ko li napravi onolike masovne grobnice po gore navedenim zemljama, a ko li osudi na smrt po kratkom postupku one sve imame IZ, a ko li poruši one džamije po BiH, a ko li ukide vjerske škole, a ko li pobi one ljude u Bleiburgu, i još puno toga ko li...

mozel' kakav spisak, konkretan, link ... osim blajburga ... za ove nebuloze :-) konkretan, ne ono pric'o hodzica u dzamiji ili tako nesto ... :-)

da je bilo grobnica, ne bi bilo ni alije ni ovog mu trezorceta ljigavog ni njegove aspide
wewa

#5096 Re: Sebija All about

Post by wewa »

Ned071 wrote:
realna do boli wrote: Ko li izgradi skolu u koji si mozda isao..i bolnicu gdje se rodi..i cestu kojom se vozis...i prugu...a da mi je docekati da se bar okreci sto taj "zlikovac" napravi par godina nakon drugog svetskog rata, kada je cijeli svijet bio razrusen..a ne kao tvoj idol..koji ako nesto i napravi..pola sebi uzme...i to samo ako uspije isprositi te pare.....

Image
sve za punicu! jos ako je od donacije... puna saka brade!
Banksy

#5097 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

A ko je punica...
realna do boli

#5098 Re: Sebija All about

Post by realna do boli »

Nasoj sreci njigdje kraja..25 godina iza rata :D
wewa

#5099 Re: Sebija All about

Post by wewa »

Banksy wrote:A ko je punica...
nemam pojma. kazu da efendiceva slatka mama tu zivi.
a naznaka da ce ovaj pilot-projekat biti repliciran negdje na podrucju opcine NG neeeemaaaaa...
JThomas

#5100 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

baš me čudi da jasko nije potpisao... :lol:
Post Reply