Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr. Ismet Gavrankapetanović završio je Medicinski fakultet u Sarajevu 1986. Doktorsku tezu odbranio je 1998. godine. Član je brojnih domaćih i međunarodnih ljekarskih asocijacija, među njima i Američke akademije ortopedskih hirurga, član je Kraljevskog koledža hirurga iz Londona, Britanske ortopedske asocijacije, Evropskog udruženja sportske traumatologije, hirurgija koljena i artroskopija, član je Britanskog udruženja hirurga lakta i ramena...
Ima li ijedan kojeg je otjerala ili smijenila, a da je rat proveo u Zagrebu, Istanbulu ili Minhenu?
Jak mi je nadnaslov u Klixu "protiv samovolje"....
...pa kontaju li ljudi da direktor ima ovlasti da smjenjuje i postavlja šefove klinika i odjela? Tačnije, JEDINI on ima te ovlasti...govorim generalno, nema veze sa Sekom isključivo.
julisiz es grant wrote:Jak mi je nadnaslov u Klixu "protiv samovolje"....
...pa kontaju li ljudi da direktor ima ovlasti da smjenjuje i postavlja šefove klinika i odjela? Tačnije, JEDINI on ima te ovlasti...govorim generalno, nema veze sa Sekom isključivo.
Pa ovaj konkretni direktor malo prečesto koristi te ovlasti, ili mi se samo čini?
Konta li S(j)ebija sta je i zbog cega uopste postoji Klinicki centar, ako ljudi ne kontaju sta je funkcija direktora.....
Mozda bi trebala spojiti Pokop i Klinicki. Gubici Klinickog bi bili manji, para bi bilo koljiko hoces, a za pacijente je svejedno – umiru i tako i tako
Ko li izgradi skolu u koji si mozda isao..i bolnicu gdje se rodi..i cestu kojom se vozis...i prugu...a da mi je docekati da se bar okreci sto taj "zlikovac" napravi par godina nakon drugog svetskog rata, kada je cijeli svijet bio razrusen..a ne kao tvoj idol..koji ako nesto i napravi..pola sebi uzme...i to samo ako uspije isprositi te pare.....
julisiz es grant wrote:Jak mi je nadnaslov u Klixu "protiv samovolje"....
Pa ovaj konkretni direktor malo prečesto koristi te ovlasti, ili mi se samo čini?
Možda i koristi....ali da neko po 20 godina sjedi na istom mjestu, malo je previše.
A evo za ovoga bar ne može se reći da je smjena politički inspirisana, obzirom na njegovo porijeklo...ili su to već neki unutarstranački razračuni.
Ko li izgradi skolu u koji si mozda isao..i bolnicu gdje se rodi..i cestu kojom se vozis...i prugu...a da mi je docekati da se bar okreci sto taj "zlikovac" napravi par godina nakon drugog svetskog rata, kada je cijeli svijet bio razrusen..a ne kao tvoj idol..koji ako nesto i napravi..pola sebi uzme...i to samo ako uspije isprositi te pare.....
A ko li pobi onolike ljude po Sloveniji, BiH, Hrvatskoj, a ko li napravi onolike masovne grobnice po gore navedenim zemljama, a ko li osudi na smrt po kratkom postupku one sve imame IZ, a ko li poruši one džamije po BiH, a ko li ukide vjerske škole, a ko li pobi one ljude u Bleiburgu, i još puno toga ko li...
Bar je imao muda da kaze..ko vas hebe..tucajte kamen...a ostavite 20 milijona ljudi da zive ko ljudi.
Dans 1000 ljudi zivi normalno a ostali tucaju kamen..eto..u demokratiji.
Bar je napravio zatvore..i to je izgradnja.
aldinjo wrote:A ko li pobi onolike ljude po Sloveniji, BiH, Hrvatskoj, a ko li napravi onolike masovne grobnice po gore navedenim zemljama, a ko li osudi na smrt po kratkom postupku one sve imame IZ, a ko li poruši one džamije po BiH, a ko li ukide vjerske škole, a ko li pobi one ljude u Bleiburgu, i još puno toga ko li...
A ko li pobi onolike ljude po Sloveniji, BiH, Hrvatskoj, a ko li napravi onolike masovne grobnice po gore navedenim zemljama, a ko li osudi na smrt po kratkom postupku one sve imame IZ, a ko li poruši one džamije po BiH, a ko li ukide vjerske škole, a ko li pobi one ljude u Bleiburgu, i još puno toga ko li...
mozel' kakav spisak, konkretan, link ... osim blajburga ... za ove nebuloze konkretan, ne ono pric'o hodzica u dzamiji ili tako nesto ...
da je bilo grobnica, ne bi bilo ni alije ni ovog mu trezorceta ljigavog ni njegove aspide
realna do boli wrote:
okrečeno
sve za punicu! jos ako je od donacije... puna saka brade!