Hajde na zapadu izbaci cuku vani pa da vidimo sta ce se desiti. Druga je stvar sto ljudi tamo i imaju bolje uslove, kod nas svaka fukara koja ima 1000 KM hoce nekog rasnog, a onda ga za mjesec nabije nogom. I nikom nista. A cisto sumnjam da na zapadu izbacuju ko kod nas.prog321 wrote:Kad ponovo dodju opet ce biti pobijeni.Tomahawk11 wrote: Normalno da ce doci. I kad ove sve sad istrijebe, opet ce doci drugi. .
Vidis, nesto kao copor pasa ne postoji u civilizacijskim gradovima. Ima ih u Africi i pokojom prcijom u Aziji.
Na Zapadu neces vidjeti psa na ulici. Zasto ? Jer ih pobiju ako ne nadju vlasnike za njih.
Ne znam kako funkcionise to sa komunom za pse, koliko ih drze i tako to. Ni kod nas ni vani. Nije moj problem, nego vlasti (gradskih, kantonalnih, entiteskih, drzavnih cili vec sta ja znam). Ja postupam prije svega kao covjek prema zivom bicu.
I ovo sto kazes za ubijanje svake nove ture pasa....a dokle tako? Zar ne bi bolje bilo da malo da vlast profuncionise? Jebeni cipovi nisu nikakva nuklearna fizika. Nema cuke bez cipa i gotovo. Pa kad ga pustis na ulicu, da vidimo ko si. Kazna. Sankcije. I nema potrebe za ubijanjem. Yebo to kad drzava i tu stiti klosare.