BAKIRE ODLAZI
-
Hendrix
#5076 Re: BAKIRE ODLAZI
Srbijanska politika je najsretnija kad drugi pricaju o suzivotu i pomirenju dok ona radi upravo na suprotnom, ostala je samo Bosna gdje jos mogu srati i uticati na politicko stanje, nazalost.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#5077 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovo je bilo izmišljeno , vjerovatno u svrhu stvaranja atmosfere pred Mladićevu presudu.sumirprimus wrote:znaci 2018te svadja oko kosova hehe
Slično kao Kolndinih 10.000 islovaca jer ide i ponovljena presuda šestorki za udruženi zločinački poduhvat.
Ko je gledao N1 emisiju sa Suljagićem , Ožboltovom i Mladićevim advokatom , mogao je vidjeti kolika je histerija kod Ožboltove,
a ona nije politički aktivna..
Riječ je u suštini o zatvaranju suda u Hagu i samim tim stavljanjem svojevrsnog pečata sa Mladićem i hrvatskom šestorkom
što će imati odjeka na međunarodnom planu, kao neki rezime i stav prema ratu u Bih.
Nije riječ o predizbornom ping-pongu još je rano za to.
- spreca
#5078 Re: BAKIRE ODLAZI
Opozicija nece uzeti vlast u genocidnoj sve dok Rudonja bude slusao.....samo jednom ako Rudonja izgovori jednu probosansku rijec garantujem da je otisao pod led.....opozicija u genocidnoj nece doci na vlast sve dok Rudonja bude slusao i izvrsavao naredbe Vojvode iz Begisa....kad EU i Amerika izvrse pritisak (ako izvrse)na Vojvodu ,Vojvoda ce izvrsiti pritisak na Laktasko govedo a do tada rahat patnja
-
sumirprimus
#5079 Re: BAKIRE ODLAZI
ma ebo dodika da se rijesit pasa lutalica.
-
DonieBrasco
#5080 Re: BAKIRE ODLAZI
Hoce oni azil kao hravti treci.sumirprimus wrote:ma ebo dodika da se rijesit pasa lutalica.
Last edited by DonieBrasco on 14/11/2017 13:47, edited 1 time in total.
- GeeTnT
#5081 Re: BAKIRE ODLAZI
Hendrix wrote:Srbijanska politika je najsretnija kad drugi pricaju o suzivotu i pomirenju dok ona radi upravo na suprotnom, ostala je samo Bosna gdje jos mogu srati i uticati na politicko stanje, nazalost.
- spreca
#5082 Re: BAKIRE ODLAZI
Ustaj Gebelsu da vidis sta ti naslednici rade i pishu.....jebote meni ih je nekako i zao,,,koliko moras biti bolestan da ovakve stvari radis
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1325158
- GeeTnT
#5083 Re: BAKIRE ODLAZI
Izjava je na nivou lika koji udje u brlog pun dilera i vikne "Murijaaaaa"spreca wrote:Ustaj Gebelsu da vidis sta ti naslednici rade i pishu.....jebote meni ih je nekako i zao,,,koliko moras biti bolestan da ovakve stvari radis
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#5084 Re: BAKIRE ODLAZI
Kirba je uspio iznervirati poslovično hladnokrvnog Guardiana,jedinog političara koji je uvijek umirujuće djelovao na političku scenu u BiH,Nurudin wrote:Dodik od početka mandata jedno 20 puta pozvao "da se napuste zajedničke institucije" , evo ga opet![]()
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=277961
takoreći diazepamski...
off topic je,ali je beton...
Ovako to zvuči kada naučiš kako se priča sa Mordorom i njihovim podguzcima.PRESUDA 22. NOVEMBRA
Sekretarijat ICTY-a: Posjeta ljekara prije presude Mladiću može ugroziti njegovo zdravlje
Nikako ne daju lideru regiona da đeneralu Pampersu dostave tu ampulu prije presude.
Last edited by prljavi Hare on 14/11/2017 13:57, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#5085 Re: BAKIRE ODLAZI
Srbijanska politika je takva da oni smatraju kako je dozvoljeno govoriti i misliti samo ono što i oni misle i žele. Nažalost, nedostatak političke i nacionalne svijesti u Bošnjaka rezultirao je činjenicom da smo, kao narod zajedno s idejom BiH kao normalne države, u konstantnoj defanzivi i stalno nekom objašnjavamo šta smo mi mislili i šta smo zapravo htjeli da kažemo.Hendrix wrote:Srbijanska politika je najsretnija kad drugi pricaju o suzivotu i pomirenju dok ona radi upravo na suprotnom, ostala je samo Bosna gdje jos mogu srati i uticati na politicko stanje, nazalost.
Tome je značajno, ako ne i presudno doprinio upravo Bakir Izetbegović koji potpuno netaktično srlja iz poraza u poraz, iz glupe i stravično nepripremljene revizije u ovakve izjave i tome slično. Bošnjacima se ovdje želi zabraniti da govore ono što misle, iako svi ovdje već odavno se ne ustežu od toga.
Umjesto ovih mlakih izjava, Bakir je u intervjuu na pitanje o Kosovu samo trebao reći sljedeće - "Uvjeren sam da će u svjetlu briselskog sporazuma Vlada u Beogradu koja je defacto priznala Kosovo, to uskoro učiniti i de iure kako bi njihovi politički izvršitelji s ove strane Drine dali saglasnost da BiH učini isto". Pa da vidim što bi ga citirao Tanjug ili Informer. Ali - "nadam se da da" je takav šlagvort za nacionalističku histeriju da je to očajno za gledati i slušati.
- 512MB
#5086 Re: BAKIRE ODLAZI
Kolko penala od strane srbadije i niko od nasih nesposobnjakovica da zabije...
Cuj "Bakir prijeti ratom ako pokusamo secesiju"
Cuj "Bakir prijeti ratom ako pokusamo secesiju"
- spreca
#5087 Re: BAKIRE ODLAZI
ma sve i nekako to...ali ce me natjerati da pocnem glasati za SDA i BakiraGeeTnT wrote:Izjava je na nivou lika koji udje u brlog pun dilera i vikne "Murijaaaaa"spreca wrote:Ustaj Gebelsu da vidis sta ti naslednici rade i pishu.....jebote meni ih je nekako i zao,,,koliko moras biti bolestan da ovakve stvari radis
-
Hendrix
#5088 Re: BAKIRE ODLAZI
Cinjenica je da je i Bakir reko "Mi necemo priznati Kosovo radi komsija Srba" oni bi nasli nesto da napisu "Bakri obmanjuje Srbiju dok tajno sprema rat i priznanje Kosova!" I nova klanja naravno 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5089 Re: BAKIRE ODLAZI
uuhhh stanje na frontu je otezavajuce... ja u stabu u semizovcu cekam lavove i ne mogu na IKM za ne poznavaoce ratnih tematika to je Istureno Komandno Mjesto, teske vremenske prilike idu na ruku enemiju i preko vibera sam u kontaktu su pukovnikom Hizom koji je zaglavijo kod pizzerije nisici i odatle trpi neprijateljki pogled prema nama... valjda cemo izdurat dojutra... selam svim patriJOtoma 
- 512MB
#5090 Re: BAKIRE ODLAZI
Srpski kurir "Sokantno!! Bakir rekao da ce i ratom braniti cjelovitost BiH"
Jebi me ako sam normalan

Jebi me ako sam normalan
- al_akhisari
#5091 Re: BAKIRE ODLAZI
It_is_a_Leclerc wrote:Srbijanska politika je takva da oni smatraju kako je dozvoljeno govoriti i misliti samo ono što i oni misle i žele. Nažalost, nedostatak političke i nacionalne svijesti u Bošnjaka rezultirao je činjenicom da smo, kao narod zajedno s idejom BiH kao normalne države, u konstantnoj defanzivi i stalno nekom objašnjavamo šta smo mi mislili i šta smo zapravo htjeli da kažemo.Hendrix wrote:Srbijanska politika je najsretnija kad drugi pricaju o suzivotu i pomirenju dok ona radi upravo na suprotnom, ostala je samo Bosna gdje jos mogu srati i uticati na politicko stanje, nazalost.
Tome je značajno, ako ne i presudno doprinio upravo Bakir Izetbegović koji potpuno netaktično srlja iz poraza u poraz, iz glupe i stravično nepripremljene revizije u ovakve izjave i tome slično. Bošnjacima se ovdje želi zabraniti da govore ono što misle, iako svi ovdje već odavno se ne ustežu od toga.
Umjesto ovih mlakih izjava, Bakir je u intervjuu na pitanje o Kosovu samo trebao reći sljedeće - "Uvjeren sam da će u svjetlu briselskog sporazuma Vlada u Beogradu koja je defacto priznala Kosovo, to uskoro učiniti i de iure kako bi njihovi politički izvršitelji s ove strane Drine dali saglasnost da BiH učini isto". Pa da vidim što bi ga citirao Tanjug ili Informer. Ali - "nadam se da da" je takav šlagvort za nacionalističku histeriju da je to očajno za gledati i slušati.
- GeeTnT
#5092 Re: BAKIRE ODLAZI
Sta je ovo jbt
https:/ /croative.net/bakir-izetbegovic-spremni-smo-na-rat-sa-hrvatskom/
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#5093 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa rekao je da se Dodik pravi veći katolik od Pape, pa spomenuo da Srbija nema vizni režim sa Kosovom(što je razumljivoIt_is_a_Leclerc wrote:Srbijanska politika je takva da oni smatraju kako je dozvoljeno govoriti i misliti samo ono što i oni misle i žele. Nažalost, nedostatak političke i nacionalne svijesti u Bošnjaka rezultirao je činjenicom da smo, kao narod zajedno s idejom BiH kao normalne države, u konstantnoj defanzivi i stalno nekom objašnjavamo šta smo mi mislili i šta smo zapravo htjeli da kažemo.Hendrix wrote:Srbijanska politika je najsretnija kad drugi pricaju o suzivotu i pomirenju dok ona radi upravo na suprotnom, ostala je samo Bosna gdje jos mogu srati i uticati na politicko stanje, nazalost.
jer oni još drže Kosovo u ustavu, pa bi glupo bilo da im uvedu vize) ,a BiH ima.
Pa je novinar (koji mi djeluje kao Šiptar) , ponovio pitanje , hoće li BiH priznati Kosovo, pa mu ovaj rekao da ne može dok se rs ne složi,
pa ga ovaj upitao treći put "šta mislite hoće li u budućnosti doći do priznanja" , onda ovaj rekao "nadam se da da".
Dakle niđe veze priča i meni je pretjerivanje bilo koje vrste odraz i pokušaj da se , kako ono kažu, "vlastito mišljenje loše upakuje kao činjenica".
Ovo tvoje pretjerivanje "Izetbegović je trebao.." , je skoro isto pretjerivanje iza kojeg stoji neki animozitet prema Iztbg.
Nije da se nema razloga za to ali ne treba pretjerivati, jer kladim se da je izbjegavao do kraja da kaže kako Kosovo treba biti priznato
ti bi prvi potrčao da napišeš reakciju tipa "izdaja, bezmudaštvo !" itd. Po čemu se to razlikuje od jednog Informera ?
-
daddy-kool
#5094 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovo oko priznanja Kocoba je toliko već passé da mi nije više jasna ova srpska strategija i otezanje.
Prije su to oni malo više onako muški: niko ne sme da vas bije, šalji policiju i vojsku, niko nam ništa ne može.
Sad je kuknjava na izmišljene (nebitne) Bakirove izjave, isprazne frustracije i pravljenje problema ni iz čega.
Prije su to oni malo više onako muški: niko ne sme da vas bije, šalji policiju i vojsku, niko nam ništa ne može.
Sad je kuknjava na izmišljene (nebitne) Bakirove izjave, isprazne frustracije i pravljenje problema ni iz čega.
- pici
#5095 Re: BAKIRE ODLAZI
tako je prdCenice... sve srbe u jedan entitetREAKCIJA BANJA LUKE
Dodik zbog Izetbegovićevog intervjua pozvao predstavnike RS da napuste organe BiH
- pici
#5096 Re: BAKIRE ODLAZI
internet sve trpiGeeTnT wrote:Sta je ovo jbt![]()
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#5097 Re: BAKIRE ODLAZI
Poruka prijateljima i braći iz Srbije:"URAZUMITE NAS!!"

- edo_79
#5098 Re: BAKIRE ODLAZI
To to ... Urazumite nas, pomozite namprljavi Hare wrote:Poruka prijateljima i braći iz Srbije:"URAZUMITE NAS!!"![]()
![]()
- General War
#5099 Re: BAKIRE ODLAZI
Samo da heljde ne nestane u pici, ostalo se da izdurat do jutra.pici wrote:uuhhh stanje na frontu je otezavajuce... ja u stabu u semizovcu cekam lavove i ne mogu na IKM za ne poznavaoce ratnih tematika to je Istureno Komandno Mjesto, teske vremenske prilike idu na ruku enemiju i preko vibera sam u kontaktu su pukovnikom Hizom koji je zaglavijo kod pizzerije nisici i odatle trpi neprijateljki pogled prema nama... valjda cemo izdurat dojutra... selam svim patriJOtoma
- pici
#5100 Re: BAKIRE ODLAZI

koje crno klanje... lavovi gladni ko vukovi...