elloh4556 wrote:
Koliko puta treba ponoviti, to je apsolutno problem i odgovornost vlasti. Kada bi npr. postojalo 100 hiljada ugriženih ljudi kojima bi se trebala platiti odšteta tj. vlast naravno, onda bi ova
plaćenićka bagra po svojoj poznatoj šupljikani rekla kako je to nemoguće, nema se para za to, ima gladnih, nezaposlenih, ima prećih stvari, neka isperu ugrize i stave gaze malo i slično

, jel kontaš šta im je taktika, čim je u pitanju neki veći problem odma iskaču, a kad problem pasa nije bio ovoliki nigdje ih onda za šupljikanu o nezaposlenim i gladnim. To što ima toliko pasa je totalno nebitno, isto kao i u primjeru da postoji 100 hiljada ugriženih, vlast je dužna do zadnjeg feninga ako treba riješiti problem.
elloh4556 wrote:
Doživotni azili + efikasan sistem prepoznavanja vlasnika i pasa, koliko god je potrebno para, nažalost bagra plaćenićka prosipa šuplje kako para nema, kako treba za gladne i nezaposlene i slična retorika koju sam razbio sa primjerom 100 hiljada ugriženih, sve kako bi saprali odgovornost i dužnost vlasti koja ih plaća. Ulice bi bile čiste, nigdje pasa, nit bi dolazilo opet do stvaranja pasa lutalica i neodgovornih vlasnika, međutim vidimo da to gospodi plaćenićkoj ne odgovara jer odoše pare uzalud onda svim uzaludnim udruženjima i stranačkim plaćenicima.
elloh4556 wrote:Kao što se da primjetiti bagra je počela da spama sa ovim nebuloznim slikama i totalno izbjegavajući diskusiju i činjenice.
elloh4556 wrote:Tako nastavite da šupljirate i ne odgovarate na pitanja, nećete bagro uhljebljena jer ste otkriveni sa svojom šupljom o parama, internet plaćenici !
elloh4556 wrote:
Pa odma bi odgovorio ti na pitanje, a ne bi mi postavljao svoje i bacao priču na nešto deseto, bagro!
elloh4556 wrote:
Ma vidi ti kako se brani lijepa vlast, a bagro plaćena, ti veze nemaš ni šta je štetočina, ni ko je krivac, uzrok, posljedica, apsolutno veze nemaš i lupetaš jer ti je na pameti samo jedno, keš za koji vi internet plaćenici lupetate laži.
elloh4556 wrote:
Ovim sistemom ni u teoriji ne bi mogao postojati nit pas lutalica nit neodgovorni vlasnik, ali pošto hoćete eto vam bagro, klepajte pare koje su trebale biti uložene u ovako nešto.
elloh4556 wrote:Pa naravno da vi BAGRO, stranački kao i ovi nvo plaćenici i uhljebljenici ne želite, kao prvo razjasniti neke osnovne termine ko je ko, pas, vlasnik, vlast, pa zatim ko je odgovoran i kriv, te ko treba odgovarati, kako riješiti trenutnu situaciji i uspostaviti sistem koji neće dovoditi do istog.
elloh4556 wrote:Pa ne možete protiv činjenica koje iznosim
bagro plaćena, evo sa ovim primjerom 100 hiljada ugriženih sam vas razbio i razotkrio na koji način vam retorika i taktika funkcioniše.

elloh4556 wrote:
Eto te ko oni sbb plaćenici na protestima, ko lafo protestuje protiv bagre, a on sam dio bagre haha