napad pasa / tuzba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
elloh4556

#5076 Re: napad pasa / tuzba

Post by elloh4556 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
elloh4556 wrote:

prije 4 mjeseca su ljudi tek prepoznati,popisani,polako doći će nekad i životinje na red
Ti si baš treniran da ne koristiš mozak jel de? Kakvih bolan 4 mjeseca i kakav popis? Ne možeš ti sada popisati kada se ništa ne zna ni ko je ko. Da se efikasan sistem registracije i provjere uveo prije 10 godina, da svako ko odluči da bude vlasnik psa da mu se zna ima i prezime te redovno provjerava te ljudi koji bi negdje primjetili napuštenog psa da odma prijave, nikada ne bi došlo do ovoga danas, jel kontaš ti uopšte na šta ja mislim?

kako ću ja skontati kad ni ti ne kontaš sam na šta misliš
Pa naravno da ne možeš misliti, kad ti fahro ili ko ti je glavešina stavi pare na sto, a kao "nema se". :lol:

A ovog picija su potpalili sa petobankom za svaku sliku ili tekst koji naljepi, masti čovjek brke na debelo. :lol:
kakavdanakneiskustvu

#5077 Re: napad pasa / tuzba

Post by kakavdanakneiskustvu »

elloh4556 wrote:
elloh4556 wrote:

prije 4 mjeseca su ljudi tek prepoznati,popisani,polako doći će nekad i životinje na red
Ti si baš treniran da ne koristiš mozak jel de? Kakvih bolan 4 mjeseca i kakav popis? Ne možeš ti sada popisati kada se ništa ne zna ni ko je ko. Da se efikasan sistem registracije i provjere uveo prije 10 godina, da svako ko odluči da bude vlasnik psa da mu se zna ima i prezime te redovno provjerava te ljudi koji bi negdje primjetili napuštenog psa da odma prijave, nikada ne bi došlo do ovoga danas, jel kontaš ti uopšte na šta ja mislim?

kako ću ja skontati kad ni ti ne kontaš sam na šta misliš
Pa naravno da ne možeš misliti, kad ti fahro ili ko ti je glavešina stavi pare na sto, a kao "nema se". :lol:[/quote]

:thumbup:

nešto si zaboravio,gdje je "bagro"?
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 28/02/2014 08:48, edited 2 times in total.
Domy31

#5078 Re: napad pasa / tuzba

Post by Domy31 »

Đe imaju ljetne gume za Audi a8 :D
Last edited by Domy31 on 27/02/2014 22:32, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5080 Re: napad pasa / tuzba

Post by pici »

Za izmjene Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja sa 20 glasova glasalo je ZA (cijeli klub SDP, 1 SNSD, 1 DNS, 2 SBB, 1 NSRZB), 14 protiv ( 7 SNSD, 3 HDZ BiH, 1 SBB, 1 HSP, 2 SBiH) i 7 suzdržanih (4 SDS, 1 PDP, 1 SBB, 1 DNZ).

Image
pici

#5081 Re: napad pasa / tuzba

Post by pici »

elloh4556 wrote:
A ovog picija su potpalili sa petobankom za svaku sliku ili tekst koji naljepi, masti čovjek brke na debelo. :lol:

Image
elloh4556

#5082 Re: napad pasa / tuzba

Post by elloh4556 »

pici wrote:
Za izmjene Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja sa 20 glasova glasalo je ZA (cijeli klub SDP, 1 SNSD, 1 DNS, 2 SBB, 1 NSRZB), 14 protiv ( 7 SNSD, 3 HDZ BiH, 1 SBB, 1 HSP, 2 SBiH) i 7 suzdržanih (4 SDS, 1 PDP, 1 SBB, 1 DNZ).

Image
Znači najviše Dodikovaca i poneki Fahrin plaćenik vjerovatno ovaj "kakavdanak". :lol:
kakavdanakneiskustvu

#5083 Re: napad pasa / tuzba

elloh4556 wrote:
pici wrote:

Image
Znači najviše Dodikovaca i poneki Fahrin plaćenik vjerovatno ovaj "kakavdanak". :lol:

i jedno i drugo,plus bagra
vješalica

#5084 Re: napad pasa / tuzba

Post by vješalica »

pici wrote:
elloh4556 wrote:

Image
+BAGRA :lol: :lol: :lol: :D
vješalica

#5085 Re: napad pasa / tuzba

Post by vješalica »

elloh4556 wrote: Koliko puta treba ponoviti, to je apsolutno problem i odgovornost vlasti. Kada bi npr. postojalo 100 hiljada ugriženih ljudi kojima bi se trebala platiti odšteta tj. vlast naravno, onda bi ova plaćenićka bagra po svojoj poznatoj šupljikani rekla kako je to nemoguće, nema se para za to, ima gladnih, nezaposlenih, ima prećih stvari, neka isperu ugrize i stave gaze malo i slično :lol:, jel kontaš šta im je taktika, čim je u pitanju neki veći problem odma iskaču, a kad problem pasa nije bio ovoliki nigdje ih onda za šupljikanu o nezaposlenim i gladnim. To što ima toliko pasa je totalno nebitno, isto kao i u primjeru da postoji 100 hiljada ugriženih, vlast je dužna do zadnjeg feninga ako treba riješiti problem.
elloh4556 wrote: Doživotni azili + efikasan sistem prepoznavanja vlasnika i pasa, koliko god je potrebno para, nažalost bagra plaćenićka prosipa šuplje kako para nema, kako treba za gladne i nezaposlene i slična retorika koju sam razbio sa primjerom 100 hiljada ugriženih, sve kako bi saprali odgovornost i dužnost vlasti koja ih plaća. Ulice bi bile čiste, nigdje pasa, nit bi dolazilo opet do stvaranja pasa lutalica i neodgovornih vlasnika, međutim vidimo da to gospodi plaćenićkoj ne odgovara jer odoše pare uzalud onda svim uzaludnim udruženjima i stranačkim plaćenicima.
elloh4556 wrote:Kao što se da primjetiti bagra je počela da spama sa ovim nebuloznim slikama i totalno izbjegavajući diskusiju i činjenice.
elloh4556 wrote:Tako nastavite da šupljirate i ne odgovarate na pitanja, nećete bagro uhljebljena jer ste otkriveni sa svojom šupljom o parama, internet plaćenici !
elloh4556 wrote: Pa odma bi odgovorio ti na pitanje, a ne bi mi postavljao svoje i bacao priču na nešto deseto, bagro!
elloh4556 wrote: Ma vidi ti kako se brani lijepa vlast, a bagro plaćena, ti veze nemaš ni šta je štetočina, ni ko je krivac, uzrok, posljedica, apsolutno veze nemaš i lupetaš jer ti je na pameti samo jedno, keš za koji vi internet plaćenici lupetate laži.
elloh4556 wrote: Ovim sistemom ni u teoriji ne bi mogao postojati nit pas lutalica nit neodgovorni vlasnik, ali pošto hoćete eto vam bagro, klepajte pare koje su trebale biti uložene u ovako nešto.
elloh4556 wrote:Pa naravno da vi BAGRO, stranački kao i ovi nvo plaćenici i uhljebljenici ne želite, kao prvo razjasniti neke osnovne termine ko je ko, pas, vlasnik, vlast, pa zatim ko je odgovoran i kriv, te ko treba odgovarati, kako riješiti trenutnu situaciji i uspostaviti sistem koji neće dovoditi do istog.
elloh4556 wrote:Pa ne možete protiv činjenica koje iznosim bagro plaćena, evo sa ovim primjerom 100 hiljada ugriženih sam vas razbio i razotkrio na koji način vam retorika i taktika funkcioniše. :)
elloh4556 wrote: Eto te ko oni sbb plaćenici na protestima, ko lafo protestuje protiv bagre, a on sam dio bagre haha
:skoljka:
pici

#5086 Re: napad pasa / tuzba

Post by pici »

-Brate vidi malu, kakvu guzu ima jao.
-Jao brate znam je, bagra učila sa mnom u srednjoj, bolje joj ne prilazi.
-Hmm, sa leđa ne izgleda loše.
-Ma bolje da se ne okreće i ne progovara, veruj mi ne bih je dirao ni sa tvojim kurcem... :oops:
elloh4556

#5087 Re: napad pasa / tuzba

Post by elloh4556 »

Skupio se sami vrh snsda, sbba na ovoj temi, bagra koja je plaćena da ignoriše činjenice i širi laži, ne smiju ni jedan argument da komentarišu. :lol:
Tvrtko II Kotromanić

#5088 Re: napad pasa / tuzba

Post by Tvrtko II Kotromanić »

elloh4556 wrote:Skupio se sami vrh snsda, sbba na ovoj temi, bagra koja je plaćena da ignoriše činjenice i širi laži, ne smiju ni jedan argument da komentarišu. :lol:
onaaaaj :-) , ne znam jesi li ti inace glup/a, ali ukoliko si dobro procitao gore, shvatio bi da je ta bagra iz snsd-a i sbb-a glasala protiv izmjena zakona, znaci u korist neduznih okica :run:
kakavdanakneiskustvu

#5089 Re: napad pasa / tuzba

Tvrtko II Kotromanić wrote:
elloh4556 wrote:Skupio se sami vrh snsda, sbba na ovoj temi, bagra koja je plaćena da ignoriše činjenice i širi laži, ne smiju ni jedan argument da komentarišu. :lol:
onaaaaj :-) , ne znam jesi li ti inace glup/a, ali ukoliko si dobro procitao gore, shvatio bi da je ta bagra iz snsd-a i sbb-a glasala protiv izmjena zakona, znaci u korist neduznih okica :run:

e jbg,sad ćeš i ti postati dio plaćenićke bagre
Warashii

#5090 Re: napad pasa / tuzba

Post by Warashii »

Ja bi samo zamolio ove koji u Zenici zastupaju pse da oduzmu, ili na neki nacin poremete sat, zutoj kuji u Novoj Zenici koja ima obicaj svako jutro od 7 do 7:30 da uvjezbava svoj glas, lagano me dovodi do ludila :D .
Bio bi im jako jako zahvalan :) .
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#5091 Re: napad pasa / tuzba

Post by ladyblue18 »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» elloh4556

30 dana

Malo trollanja, malo vrijedjanja, malo cinjenice da si vec imao opomenu
BIONA

#5092 Re: napad pasa / tuzba

Post by BIONA »

pici wrote:

Image
pici , kada je bilo ovo glasanje i sta ovo tacno znaci? :-D
kakavdanakneiskustvu

#5093 Re: napad pasa / tuzba

Warashii wrote:Ja bi samo zamolio ove koji u Zenici zastupaju pse da oduzmu, ili na neki nacin poremete sat, zutoj kuji u Novoj Zenici koja ima obicaj svako jutro od 7 do 7:30 da uvjezbava svoj glas, lagano me dovodi do ludila :D .
Bio bi im jako jako zahvalan :) .

ima i onaj ker kod trenda preko puta stadiona ,a što je zajeban,par puta krenuo na mene
kakavdanakneiskustvu

#5094 Re: napad pasa / tuzba

ladyblue18 wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» elloh4556

30 dana

Malo trollanja, malo vrijedjanja, malo cinjenice da si vec imao opomenu

pazi se,možda i tebe proglasi bagrom
pici

#5095 Re: napad pasa / tuzba

Post by pici »

BIONA wrote:
pici wrote:

Image
pici , kada je bilo ovo glasanje i sta ovo tacno znaci? :-D
bilo u decembru, i ovo je u parlamentu BiH izglasano da se u postojeĆi zakon doda 15 dana držanje u azilu pa eutanazija, ćeka se dom naroda da bi i službeno bilo po zakonu...evo forumašH @Tvrtko II Kotromanić fino objasni dogovcu al djaba kratka pamet, višHak Hormona i to kad udari u oČi dobiješH paypal ovisnike :mrgreen:
CungaLunga

#5096 Re: napad pasa / tuzba

Post by CungaLunga »

Sad će @elloh imati vremena da protestuje ispred općinske zgrade Bijeljine, kad već ne spamira ovu temu.
Ili možda ipak neće?
kakavdanakneiskustvu

#5097 Re: napad pasa / tuzba

CungaLunga wrote:Sad će @elloh imati vremena da protestuje ispred općinske zgrade Bijeljine, kad već ne spamira ovu temu.
Ili možda ipak neće?

nije to njegova zona odgovornosti,ne zanima to njega
BIONA

#5098 Re: napad pasa / tuzba

Post by BIONA »

Aha, a kada ce dom naroda da to potvrdi? ima li neki datum konkretan? izvini sto smaram :D
pici

#5099 Re: napad pasa / tuzba

Post by pici »

CungaLunga wrote:Sad će @elloh imati vremena da protestuje ispred općinske zgrade Bijeljine, kad već ne spamira ovu temu.
Ili možda ipak neće?

al za nemerešH biliVit je kako se borbeno nabiJaju na sarajevo i zenicu, dok recimo lukavica, sokolac, kalnovik, foča, višHregrad, banjaluka, bijeljina itd itd ni muKet...Hem što eutaniziraju pse i za manje od trideset dana (zakon prepisan iz srbije) hem ako imalo se pojave Čopori tu otrov i puška radi...po zenici i sarajevu Čopori ko Horde Huna po ulicama i djaba, paypal udario u oke i uglavu...e stvarno smo Bagra :oops:
pici

#5100 Re: napad pasa / tuzba

Post by pici »

BIONA wrote:Aha, a kada ce dom naroda da to potvrdi? ima li neki datum konkretan? izvini sto smaram :D
ma neku su kao komisiju napravili da se to kao doradi tj uredi...e sad znajuĆi našHe poliKITAre to se more razvuĆ do sudnjeg dana...uglavnom dog money pristalice bombarduju emailovima ove iz doma naroda, Čak su parlament EU progurali da je ovdje genocid nad Ćukama...
Locked