Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
The Realist

#5076 Re: Liverpool FC

Post by The Realist »

Riddle wrote:
johntra wrote:I znači, zbog tih podataka, treba omalovažiti činjenicu da je on prvi strijelac PL?
Ne. Ali isto tako ne treba ispadati budala i tvrditi da je bolji igrac od Robina. To nesto sve cesce citam. Ova statistika je dobar trag do prave slike. Dalje necu da objasnjavam. Ko ima imalo razuma, sam ce sve posloziti.
Ali stvarno, meni ni ovo nije bila poenta :D . Apsolutno se nisam osvrtao na to da je najbolji strelac, nego na to kako on ove dvije ekipe maltretira, da je to strašno, a kasnije sam odbranu Wigana komentarisao, ništa više :D.

Lik ih je ugazio danas.
johntra

#5077 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

Riddle wrote: Ne. Ali isto tako ne treba ispadati budala i tvrditi da je bolji igrac od Robina. To nesto sve cesce citam. Ova statistika je dobar trag do prave slike. Dalje necu da objasnjavam. Ko ima imalo razuma, sam ce sve posloziti.
Nešto ne vidim da ovdje iko spominje Robina i da se priča da je Suarez bolji igrač od njega...Ali, isto tako, ni Robin nije bolji igrač od Suareza, kratko i jasno...ali da bude fer i pošteno, od sada Luisove golove ovim slabijim ekipama pikamo kao pola gola, čisto radi drskosti da se ikako upoređuje sa strašnim Holanđaninom...
The Realist

#5078 Re: Liverpool FC

Post by The Realist »

johntra wrote: Nešto ne vidim da ovdje iko spominje Robina i da se priča da je Suarez bolji igrač od njega...Ali, isto tako, ni Robin nije bolji igrač od Suareza, kratko i jasno...ali da bude fer i pošteno, od sada Luisove golove ovim slabijim ekipama pikamo kao pola gola, čisto radi drskosti da se ikako upoređuje sa strašnim Holanđaninom...
Ja stvarno ne znam kako si ti onaj moj post mogao ovako protumačiti :? . Stvarno treba imati neke posebne sposobnosti za to.

Općenito, meni ni Luis, ni Gareth, ni Robin ne bi bili igrači sezone, previše tu ima manjkavosti za takvo nešto (znam da je bila i rasprava o ovome, samo na drugoj temi).
johntra

#5079 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

Ma nisam sad odgovorio tebi, ali tvoj prvi post je tako zvučao...ali ok, poštujem tvoj izbor i u pravu si, na ovoj temi niko nije pričao o usporedbi igrača, to je na onoj temi EPL...
Riddle

#5080 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

johntra wrote:Nešto ne vidim da ovdje iko spominje Robina i da se priča da je Suarez bolji igrač od njega...Ali, isto tako, ni Robin nije bolji igrač od Suareza, kratko i jasno...ali da bude fer i pošteno, od sada Luisove golove ovim slabijim ekipama pikamo kao pola gola, čisto radi drskosti da se ikako upoređuje sa strašnim Holanđaninom...
Ne moras ih poloviti ziv bio, samo budi razuman i vidi sta je jedan igrac napravio a sta drugi i kako su ti golovi raspoređeni.
Edin H.

#5081 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Jeko Robinho? :oops:
johntra

#5082 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

Riddle wrote: Ne moras ih poloviti ziv bio, samo budi razuman i vidi sta je jedan igrac napravio a sta drugi i kako su ti golovi raspoređeni.
znam kako su raspoređeni i u kojim minutama su dati ti golovi, i baš u tome Suarez uopšte ne zaostaje, jer je barem minimum u tri tekme svojim golovima donio bitne bodove Liverpoolu...
Edin H.

#5083 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Van Persie sto je davao golove, davao, kamera mu dohakala :D za dobrobit Uniteda Ferguson bi trebao poceti protu Reala sa Hernandezom :oops:
MyTao

#5084 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Kakav ba Robin :-) :-) ... Sramota je njega porediti sa Suarezom...
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5085 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Edin H. wrote:Van Persie sto je davao golove, davao, kamera mu dohakala :D za dobrobit Uniteda Ferguson bi trebao poceti protu Reala sa Hernandezom :oops:
United ima snagu, United ima igraca koji moze zabiti u svakom trenutku i nije osudjen na Robina, dok to slucaj s Liverpoolom nikako nije. Ne mogu ni zamisliti gdje bi bili da vam nije on tu :)
Dalje, jebe se navijaicma Uniteda za poredjenaj cij je veci, kada ce na kraju kada se podvuce crta uspjeha tima na kraju sezone Liverpool sa Suarezom ce biiti daleko od titule i znacajnijh uspjeha.

Cemu rasprave cij je veci kada na kraju nece donjeti nikakve zakljucke, sem napuhavanja povredjenog egoa !?
Da hoce svi igrai Liverpoola biti u top 5 strijelaca a United osvajati ligu svake godine :dance: :mrgreen:

Prosla sezona:
1. Luis Suarez 28;
2. Steven Gerard 8;
3. Own Goals 6;
4. Danniel Sturidge 5;
5. Johno Shelvey 5. :skoljka: :mrgreen:
Last edited by un1ted on 02/03/2013 23:04, edited 1 time in total.
johntra

#5086 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

Kad ti se jebe, što si ovoliki post napisao? :zzzz:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5087 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Pa hocemo li biti djeca i nastaviti diskusiju koja prilici njima !? "Suarez je bolji, prvi stirjelac EPL, yes babe!" "RVP se odmara za LP, ima vise asistencija i kompetnij je igrac, fuck yeah", ili cemo nekada napisati smisljen post !? Je li mozes replicirati na odgovor a ne na duzinu istog, vec na sadrzaj !?

Iako mi mozda ne vjerujes, ja zelim Liverpool u vrhu tj u top 4, jer vise volim borbu za trofeje s Liverpoolom nego s Cityem :)
johntra

#5088 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

Bogami će ovaj Ferguson umrijeti, ali neće stići pet evropskih titula Liverpoola...meni ga baš nešto žao, iskreno...
nego, šta je ono, lafo Barca pikirala Agera?
un1ted

#5089 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

johntra wrote:Bogami će ovaj Ferguson umrijeti, ali neće stići pet evropskih titula Liverpoola...meni ga baš nešto žao, iskreno...
Nema veze, pokazalo se ko je najbolji klub u Engleskoj, doci ce na red i Evropa :)
Sto se Fergusona tice, on je sve rekao:
: "My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge
was knocking Liverpool right off their f***ing perch. And you can print that"
- Sir Alex Ferguson.
johntra

#5090 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

doći će, ali kad vam dođe novi trener...ovaj svoj naum nikako ne može sprovesti u djelo.... :D
a za ovaj citat znam, jasna mi je njegova opsjednutost Liverpoolom, samo je krotak dvije evropske titule..ali šta je to za njega, ništa...
un1ted

#5091 Re: Liverpool FC

Post by un1ted »

Jbga stari, prije se govorilo kratki 4 titule EPL, pa onda kratki 2, pa onda isti broj titula, a sada se prica promjenila :D Nije on vise opsjednut Liverpoolom (na zalost), jer taj isti Liverpool nije konkurent ni za jedan trofej godinama, a to se bas vidi zadnje 3 sezone. Vise bih volio vidjeti borbu Uniteda i Liverpoola za titulu, nego proiv nafrasa i arapa :zjev:
vaučer

#5092 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Brzo će se Liverpool vratiti u borbu s Unitedom za titule ako prestanu mjenjati trenere i srede proširenje stadiona, dakle za par godina bez naglih, glupih odluka kakvim su se kitli od 2009. Objektivno je United prestigao Liverpool početkom devedesetih, jer tad je udario temelje svojoj dominaciji komercijalnom ekspanzijom dok je Liverpool svoj tržišni potencijal tek počeo propisno iskorištavati.

Također mislim da bi liga bila zanimljivija da su takmaci za vrh ManU i LFC.
AmiĐa_Idriz

#5093 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

un1ted wrote:
johntra wrote:Bogami će ovaj Ferguson umrijeti, ali neće stići pet evropskih titula Liverpoola...meni ga baš nešto žao, iskreno...
Nema veze, pokazalo se ko je najbolji klub u Engleskoj, doci ce na red i Evropa :)
Sto se Fergusona tice, on je sve rekao:
: "My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge
was knocking Liverpool right off their f***ing perch. And you can print that"
- Sir Alex Ferguson.
ja trenera i uzora :-) :-)
AmiĐa_Idriz

#5094 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

vaučer wrote:Brzo će se Liverpool vratiti u borbu s Unitedom za titule ako prestanu mjenjati trenere i srede proširenje stadiona, dakle za par godina bez naglih, glupih odluka kakvim su se kitli od 2009. Objektivno je United prestigao Liverpool početkom devedesetih, jer tad je udario temelje svojoj dominaciji komercijalnom ekspanzijom dok je Liverpool svoj tržišni potencijal tek počeo propisno iskorištavati.

Također mislim da bi liga bila zanimljivija da su takmaci za vrh ManU i LFC.
Jarane,tako fino sročenu,da bi i NORMALNI NAVIJAČI UNITEDApustili suzu :thumbup:
Teufik

#5095 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

AmiĐa_Idriz wrote: ja trenera i uzora :-) :-)

Mislim da u sustini nista lose nije rekao...osim sto je koristio pogrdnu rijec.
Uzeo je za primjer najtrofejniji Engleski klub i izrazio zelju da ga prestigne.
AmiĐa_Idriz

#5096 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Teufik wrote:
AmiĐa_Idriz wrote: ja trenera i uzora :-) :-)

Mislim da u sustini nista lose nije rekao...osim sto je koristio pogrdnu rijec.
Uzeo je za primjer najtrofejniji Engleski klub i izrazio zelju da ga prestigne.
Eh,ovakve navijače volim,iako smo,k'o veli neprijatelji...ima ih na ovom forumu koji bi sad počeli sve pljuvati...
Mustang1

#5097 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

E jebem ti ko je ispred nas na tabeli :D Sutra utakmica trenutno najbolja dva tima u Engleskoj 8-)
AmiĐa_Idriz

#5098 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Bubalo1 wrote:E jebem ti ko je ispred nas na tabeli :D Sutra utakmica trenutno najbolja dva tima u Engleskoj 8-)
Buraz, neću moći spavati, a ako izgubimo (a nećemo) ubiVam se :D
MyTao

#5099 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

nadam se samo da BR ne usere sa postavom, jer je to dosad uradio u svakoj velikoj utakmici...

Ako stavi Allena onda nista, nadam se da ce se i Skertle vratiti... Carra nema sta traziti pored ovako brzog totenhema...
vaučer

#5100 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Kako je npr usrao postavu protiv Citya i Arsenala nedavno?
Jedino bitno pitanje je hoće li igrati Henderson, ostalo je više manje jasno. Škrtel se vraća nakon ozljede, pa sumnjam da će odmah nazad u prvi sastav a u napad se vraća Sturridge. Ostaje vidjeti hoće li igrati s tri veznjaka, i Suarez-Sturridge-Downing (ili Coutinho) napadom ili s dva veznjaka, povučenim Suarezom i Coutinho-Sturridge-Downing napadom.
Post Reply