Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Puno bolje i sigurnije je bilo u to doba "zaostalsti"!
Ovi danasnji "napredni" su nas ogulili do kosti!
Ako hoces da vidis dostignuca komunizma savjetujem ti da posjetis Kubu, vidjet ces svu raskos u kojoj ti ljudi uzivaju i tamo treba poslati sve moderrne forumske misliove Marksizma da uzivaju neko vrijeme..
Zato nemoj ni pricati o necemu sto nisi vidio i ne znas kako izgleda
Ne treba mi kuba, drug. Ja jos uvijek dobro pamtim kako sam se osjecao u doba "nenarodnih rezima"!
Znas ja imam dovoljno godina da pamtim to stanje, ne treba mi neko ko ni Vucka ne pamti da mi treuni o komunizmu i komunistima...
Mastermind30 wrote:
Ja te pitam gdje si vidio takav primjer u svijetu, takve ideje se samo mogu roditi u provincijskim glavama
Kao Komcis neki strasni borac koji je dobio taj famozni ljiljan tek zato sto je Zeljko ako grijesim neka mi neko napise taj herojski cin i gdje se on desio
Primjera koliko hoces... Od Linkolnovih sinova, do engleskih princeva... Samo kod papaka je cudo kad casni ljudi stanu u odbranu svoje zemlje (ili necasni krenu u agresiju)...
palermo wrote:
pa dobro, laprda, al opet mi nije jasno šta fali Komšićevoj izjavi. I Dodik ili netko drugi će se u svome laprdanju teže zanijeti ako mu se s vremena na vrijeme kaže, neće ići tako jarane.
A ovo izjave, Bakir, Zlaja,Željko, narod,glad.....itd, šta si već nabrojala....pa to je tako....ne vidim šta ova izjava mijenja na gore.
Ako hoces da vidis dostignuca komunizma savjetujem ti da posjetis Kubu, vidjet ces svu raskos u kojoj ti ljudi uzivaju i tamo treba poslati sve moderrne forumske misliove Marksizma da uzivaju neko vrijeme..
Gdje si ti rodjen...?
Ja hocu da vidim dostignuca te kurceve demokratije , ili bar dostizanje nivoa komunizma iz bivse drzave... Kad ce to bit...?
Last edited by nosara on 18/08/2013 16:50, edited 1 time in total.
Ne treba mi kuba, drug. Ja jos uvijek dobro pamtim kako sam se osjecao u doba "nenarodnih rezima"!
Znas ja imam dovoljno godina da pamtim to stanje, ne treba mi neko ko ni Vucka ne pamti da mi treuni o komunizmu i komunistima...
Bas vam Kuba treba da vidite sta sanjete.
Pretpostavljam da i ti pamtis 80-te tacnije zlatno doba Yugoslavije ali nerado ces pricati o 40-tim, 50-tim, 60-tim godinama
Mastermind30 wrote:
Pretpostavljam da i ti pamtis 80-te tacnije zlatno doba Yugoslavije ali nerado ces pricati o 40-tim, 50-tim, 60-tim godinama
Pamtim ja i malo '70. '50, '60. i dio '70. se zemlja oporavljala od pustosi izazvanih drugim svjetskim ratom. I shvatite, ne treba nama Kuba, Pamtimo mi vrlo dobr Jugu i to nam je dovoljno. Vi koji nemate sjecanja ni olimpijada ni nekih ranijih "pojava" mozete samo naglabati!
Mastermind30 wrote:
Pamtim ja i malo '70. '50, '60. i dio '70. se zemlja oporavljala od pustosi izazvanih drugim svjetskim ratom. I shvatite, ne treba nama Kuba, Pamtimo mi vrlo dobr Jugu i to nam je dovoljno. Vi koji nemate sjecanja ni olimpijada ni nekih ranijih "pojava" mozete samo naglabati!
Mastermind30 wrote:
Meni se čini da će ovaj DF kada se još malo više uveže i ugradi u šeme (koliko može u svojim gabaritima) otpepati Komšića. Previše je neozbiljan je za političara.
Hafis wrote:Meni se čini da će ovaj DF kada se još malo više uveže i ugradi u šeme (koliko može u svojim gabaritima) otpepati Komšića. Previše je neozbiljan je za političara.
Hafis wrote:Meni se čini da će ovaj DF kada se još malo više uveže i ugradi u šeme (koliko može u svojim gabaritima) otpepati Komšića. Previše je neozbiljan je za političara.
Oklen si ti...?
Ti mislis da si neki duhovit decko ili sta???...
Interesantniji od dobrog dijela onih koji se javljaju na ovoj temi!
Ja vas i nekako razumjem, danas ste vjerovatno luzercine zadnje kojima je od zivota samo ostalo sjecanje bivsu zemlju pa idete nekim forama ponizavati i pokusati uvrijediti nekoga tu.
Dok je vas takvih luzera uvjek ima vise prostora za ozbiljan svijet
Ja vas i nekako razumjem, danas ste vjerovatno luzercine zadnje kojima je od zivota samo ostalo sjecanje bivsu zemlju pa idete nekim forama ponizavati i pokusati uvrijediti nekoga tu.
Sinak, ono sto ja imam, ti i slicni mozete samo sanjati!
Prpa.ba wrote:Komsic dao intervju da se malo vrati na medijsku scenu kako ga raja ne bi zaboravili. Valja formalno otvoriti stranku, uci u predizbornu kampanju..
Sinak, ono sto ja imam, ti i slicni mozete samo sanjati!
Hafis, ima li sta pametnije za napisati?
Znam, misli da je bilo bolje 50-tih i 60-tih godina proslog stoljeca nego danas mogu imati samo privilegovani ljudi
Last edited by Mastermind30 on 18/08/2013 17:47, edited 1 time in total.
Mastermind30 wrote:
Znam, misli da je bilo bolje 50-tih i 60-tih godina proslog stoljeca nego danas mogu imati samo privilegovani ljudi sa kojima sa majka priroda poigrala malo jos u intrauterinom periodu
Ma bravo! Jebo te s kim sam ja nasao razgovarati...
Mastermind30 wrote:
Znam, misli da je bilo bolje 50-tih i 60-tih godina proslog stoljeca nego danas mogu imati samo privilegovani ljudi sa kojima sa majka priroda poigrala malo jos u intrauterinom periodu
Mastermind30 wrote: