SDP
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#50652 Re: SDP
a da nisi slučajno iz opštine Centar?Digresija wrote: A ovi sto su sad na vlasti nisu bili skloni kmecanju kad su bili u opoziciji? Otrijezni se covjece, valjas gluposti vece od Dodika. Svi kmece kad su u opoziciji, a ti se svezao za mjesec dana kmecanja SDA. Svi hoce KS jer je tu lova. Sreca pa nisi politicar, barem se nadam da nisi jer ti dalje od svog nosa ne vidis. Ubise te kompleksi.
Nemoj ti meni o Sarajevu, ja sam iz Sarajeva, zivim u njemu. Drzi se svoje Zenice.
-
Digresija
#50653 Re: SDP
Bitno je da se lik iz Zenice vise sekira za KS nego za ZDK, a onda govori da je samo SDA KS najbitniji.Chmoljo wrote:a da nisi slučajno iz opštine Centar?Digresija wrote: A ovi sto su sad na vlasti nisu bili skloni kmecanju kad su bili u opoziciji? Otrijezni se covjece, valjas gluposti vece od Dodika. Svi kmece kad su u opoziciji, a ti se svezao za mjesec dana kmecanja SDA. Svi hoce KS jer je tu lova. Sreca pa nisi politicar, barem se nadam da nisi jer ti dalje od svog nosa ne vidis. Ubise te kompleksi.
Nemoj ti meni o Sarajevu, ja sam iz Sarajeva, zivim u njemu. Drzi se svoje Zenice.
- Chmoljo
#50654 Re: SDP
što, jel to ne smije?
- kmirsad
#50655 Re: SDP
Ovu veleizdaju BiH i svog članstva i simpatizera od strane SDP-a, može zaustaviti samo članstvo SDP-a...
Stranačkim referdumom.
Siguran sa i mogu se kladiti u život, da bi preko 90 % članstva bilo protiv.
Onih 10 % su oni koji očekuju ili im je obečana kakva pozicija.
Rukovodstvo SDP-a to zna i hoče to da urade protiv volje svog članstava.
Ne smiju sprovesti referndum.
Stranačkim referdumom.
Siguran sa i mogu se kladiti u život, da bi preko 90 % članstva bilo protiv.
Onih 10 % su oni koji očekuju ili im je obečana kakva pozicija.
Rukovodstvo SDP-a to zna i hoče to da urade protiv volje svog članstava.
Ne smiju sprovesti referndum.
- kmirsad
#50656 Re: SDP
Zabranjeno je sve što je protiv koalicije sa SDA...Chmoljo wrote:što, jel to ne smije?
-
Digresija
#50657 Re: SDP
Jesi ti Ustavni sud? Mozes li ocijeniti ustavnost njegove teznje da spocitava drugima sklonosti koje i sam posjeduje?Chmoljo wrote:što, jel to ne smije?
- Chmoljo
#50658 Re: SDP
nisam. ja sam detektor rendanja kora.Digresija wrote:Jesi ti Ustavni sud? Mozes li ocijeniti ustavnost njegove teznje da spocitava drugima sklonosti koje i sam posjeduje?Chmoljo wrote:što, jel to ne smije?
-
Digresija
#50659 Re: SDP
Tako sam i mislio.Chmoljo wrote:nisam. ja sam detektor rendanja kora.Digresija wrote:Jesi ti Ustavni sud? Mozes li ocijeniti ustavnost njegove teznje da spocitava drugima sklonosti koje i sam posjeduje?Chmoljo wrote:što, jel to ne smije?
- Chmoljo
#50660 Re: SDP
bolje da nisi.
- kmirsad
#50661 Re: SDP
Mislim da digresija piše postove direktno iz centrale SDA...
A možda i iz Enkine kancelarije...
Isto je to doduše...
A možda i iz Enkine kancelarije...
Isto je to doduše...
Last edited by kmirsad on 29/01/2019 14:51, edited 2 times in total.
- meme_machine
#50662 Re: SDP
Chmoljo je izgleda triggerovan spominjanjem opcine Centar
-
Digresija
#50663 Re: SDP
Pokusaj locirati IP adresu, bojim se da ces se razocarati. Vise tebi smeta sto ne mozes pisati gluposti i da ti prolaze, a da te neko argumentovano ne spusti na zemlju.kmirsad wrote:Mislim da digresija piše postove direktno iz centrale SDA...
A mošta i iz Enkine kancelarije...
Isto je to doduše...
- bunk
#50664 Re: SDP
Kontam ovdje ce bit harakirija ako sda formira vecinu u skKikibombona wrote:A SDA-ovci najvise kmece za Sarajevom.Digresija wrote:Ma hajde bitno je da je KS poklopljen, svgudje drugo se moze i opoziciju.
Jbt, za Zenicu i Tuzlu nisu kukali, sasvim malo. Za Sarajevom plac, histerija, ocaj. Ako je opstina Centar vaznija od 10 drugih onda je Sarajevo vaznije od ostatka BiH..!???
SDA kartel se nikako ne miri sa gubitkom Sarajeva. Ne posustaje ofanziva na NS i NiP. I ti si dio historijske bitke za Sarajevo.![]()
- kmirsad
#50666 Re: SDP
Nabroj mi te moje gluposti i te tvoje argumente za moje prizemljenje.Digresija wrote:Pokusaj locirati IP adresu, bojim se da ces se razocarati. Vise tebi smeta sto ne mozes pisati gluposti i da ti prolaze, a da te neko argumentovano ne spusti na zemlju.kmirsad wrote:Mislim da digresija piše postove direktno iz centrale SDA...
Isto je to doduše...
- drug_profi
#50667 Re: SDP
Pa mislim da se varate. Bice naravno razocarenje, ali sa dozom olaksanja jer ce mnoge maske da padnu.
Nazalost jos 4 izgubljene godine se nece moci vratiti.
Nazalost jos 4 izgubljene godine se nece moci vratiti.
-
Digresija
#50668 Re: SDP
Generalno sam mislio, ti si me prozvao, tebi sam odgovorio. Da je Kiki SDA i da ovako neargumentovano valja gluposti i koristi dvostruke arsine sad bi ga vi coporativno napali, ali posto nije niko ga ne dira.kmirsad wrote:Nabroj mi te moje gluposti i te tvoje argumente za moje prizemljenje.Digresija wrote:Pokusaj locirati IP adresu, bojim se da ces se razocarati. Vise tebi smeta sto ne mozes pisati gluposti i da ti prolaze, a da te neko argumentovano ne spusti na zemlju.kmirsad wrote:Mislim da digresija piše postove direktno iz centrale SDA...
Isto je to doduše...
- meme_machine
#50669 Re: SDP
Nece moci SDA formirati vecinu u KS, nema sanse da je iko od sestorke spreman na takav salto mortale 
- nemampojma0
#50670 Re: SDP
Koliko je samo autoputa izgradjeno 2010.-2014. u odnosu na mandat koji je slijedio?Kikibombona wrote:A sta su do sada SDP i DF ucinili u koaliciji sa SDA?nemampojma0 wrote:Slusaj derane, ja sam dio BH bloka i pritom sam i Bosnjak i Bosanac i zivo sam zainteresovan da opstane drzava BiH. I ono sto znam je da se sigurno vise za drzavu moze uciniti kad imas mehanizme vlasti, nego kad si opozicija. To sto je izborni rezultat takav kakav je, pa da se ne moze bez nekih stranaka nije moja volja. Rado bih ja da sam BH blok pravi vlast na svim nivoima, al moja masta je nesto drugo u odnosu na realno stanje stvari.
To sto si ti politicki kratkovid i sto mislis da ce stvari ostati uvijek iste, pa da imas prostora i vremena za eksperimente, je tvoj problem, ali to nije dovoljno da bi bio u pravu.
I evo, clanice BH bloka su bile opozicija cijelo vrijeme, sta su ucinile, unaprijedile, poboljsale iz te opozicije? Nista, naravno.
Dok je jedan Milan Dunovic sam ucinio vise nego cijela opozicija, jer je imao mehanizme vlasti koliko-toliko.
Uvijek su politicke neznalice najiskljucivije u svojim stavovima, a to kriju pod principijelnost.
Opet kazem, ako se radi o tome, ako nije neka skrivena namjera iza sve price.
Odgovor na ovo pitanje ce sve reci.
DF bio pola godine, realno nije mogao puno, ali je barem kroz Potpredsjednika FBIH radio dobre stvari, u prvom redu za radnike.
Jel dovoljno?
- kmirsad
#50671 Re: SDP
Naravno da bih ga napao ,ali kiki ne valja neargumentovane gluposti i ne koristi dvostruke aršina, kako i sam kažeđ.A ta IP adresa... ako nije u SDA, nije u Enke...i "Enkinih"...znači ipak je je u DF-u ?Digresija wrote:Generalno sam mislio, ti si me prozvao, tebi sam odgovorio. Da je Kiki SDA i da ovako neargumentovano valja gluposti i koristi dvostruke arsine sad bi ga vi coporativno napali, ali posto nije niko ga ne dira.kmirsad wrote:Nabroj mi te moje gluposti i te tvoje argumente za moje prizemljenje.Digresija wrote: Pokusaj locirati IP adresu, bojim se da ces se razocarati. Vise tebi smeta sto ne mozes pisati gluposti i da ti prolaze, a da te neko argumentovano ne spusti na zemlju.
- kmirsad
#50672 Re: SDP
S kim bi to mogao SDA da formira večinu u SK ?bunk wrote:Kontam ovdje ce bit harakirija ako sda formira vecinu u skKikibombona wrote:A SDA-ovci najvise kmece za Sarajevom.Digresija wrote:Ma hajde bitno je da je KS poklopljen, svgudje drugo se moze i opoziciju.
Jbt, za Zenicu i Tuzlu nisu kukali, sasvim malo. Za Sarajevom plac, histerija, ocaj. Ako je opstina Centar vaznija od 10 drugih onda je Sarajevo vaznije od ostatka BiH..!???
SDA kartel se nikako ne miri sa gubitkom Sarajeva. Ne posustaje ofanziva na NS i NiP. I ti si dio historijske bitke za Sarajevo.![]()
-
Digresija
#50673 Re: SDP
S obzirom da se predstavljas starijim covjekom Mirso sramota je da lazes.
- bunk
#50674 Re: SDP
kmirso jarane,vidis da sam stavio smajli,relax man,otkud ja znam sta ce bit il kako,samo sam to napisao jer ovdje preburno dozivljavate ovih 100 dana..
- Kikibombona
#50675 Re: SDP
Nisam fan Sarajeva radi nepostene raspodjele zajednickih dobara.Digresija wrote:Jesi ti Ustavni sud? Mozes li ocijeniti ustavnost njegove teznje da spocitava drugima sklonosti koje i sam posjeduje?Chmoljo wrote:što, jel to ne smije?
Medjutim, Sarajevo je nas glavni grad i generator promjena. To je cinjenica svidjalo se nekome ili ne.
Nadam se da ce NS i NiP slomiti kicmu SDA cobanima u Sarajevu. Kada se to desi, a siguran sam da hoce, samo je pitanje trenutka, bice i nama u ZE lakse osloboditi se kriminalnog kartela.