Sad gledam stranicu BHTelecoma i mogu reci da uvode neke novine, poboljsanja, kao npr novi paket Moja TV BH phone za 20 KM sa telefonom i 50-ak domacih kanala... da li pod pritiskom konkurencije ili nekog drugog razloga nije bitno ali idu nabolje.
Dvoumio sam se sto se tice mobilne, da li da predjem na GOfree sto sam pitao na drugoj temi, ali zbog kvalitetnije 3G mreze i neta na BHTelekomu kako tvrdi vecina korisnika, ostat cu na ultri da probam ovu novu ultru koja stupa na snagu od sutra. Jedina mana nove ultre je obracunska od 60 sekundi

Ili da predjem na Moj mini 15 i da to uvežem u moj izbor sa Moja TV pa bi mjesecno ima 1,5 g neta a ako to potrošim imao bi onaj free spori ili....
Interesuje me na ovoj novoj ultri dokup tarifa "sekunda-fening" aktivacija je 1 KM mjesecno, pa da li se uporedo sa tom tarifom može dokupiti i net 1GB 10 KM 30 dana i da razgovori prema dva naj broja budu besplatni uz uspostavu poziva od 0,10 KM? Mislim moze li sve to troje biti aktivno na jednom broju u isto vrijeme ili npr ako aktiviram "sekunda-minuta" da tad ne važi da je besplatno prema dva najbroja?
I sta znaci ova degresivna tarifa za net, kontam da je isto aktivacija 1 KM mjesecno ali sta znaci preko 500 MB cijena 0,10 KM? Npr ako tu degresivnu aktiviram sutra 08.05 i skine mi odmah markicu za aktivaciju da do 08.06 svaki dan trošim odprilike 200 MB tj 6 G za 30 dana, i koliko ce to koštati i kad to naplate, jel odma se postepeno kredit "topi" svaki dan ili naplate na kraju tog 30-og dana?