FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Logovan

#50651 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

AmiĐa_Idriz wrote:Vala smori Pique sa Realom, jebali ga oni više. Ha progovori, ha tvituje šta odma Real. Razumijem sve, al odvadi malo rođeni :mrgreen:
Pa kad je kompleksaš.
kory_galaktikos

#50652 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

ja se nadam da ne mislimo na istu situaciju sto se tice penala nad neymarom.. ono sto sam ja gledao je bezobrazna i smijesna gluma neymara, ne i jedina takva scena na utakmici
pustite ba suplje o sudijama nidje veze, valjda navikli svaki kontakt faul, penal
sizifinho

#50653 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

kory_galaktikos wrote:ja se nadam da ne mislimo na istu situaciju sto se tice penala nad neymarom.. ono sto sam ja gledao je bezobrazna i smijesna gluma neymara, ne i jedina takva scena na utakmici
pustite ba suplje o sudijama nidje veze, valjda navikli svaki kontakt faul, penal
inace veliki znalac nogometa i apsolutno objektivan
2002

#50654 Re: FC Barcelona

Post by 2002 »

sizifinho wrote:
kory_galaktikos wrote:ja se nadam da ne mislimo na istu situaciju sto se tice penala nad neymarom.. ono sto sam ja gledao je bezobrazna i smijesna gluma neymara, ne i jedina takva scena na utakmici
inace veliki znalac nogometa i apsolutno objektivan
[emoji1][emoji106]
AmirBaa

#50655 Re: FC Barcelona

Post by AmirBaa »

igraci reala navikli na penal kakav god kontakt bio, makar i njihovih igraca :thumbup:
sve_ovo_ja

#50656 Re: FC Barcelona

Post by sve_ovo_ja »

Ma samo ignore trola Madridskog... :wink:
tufahija12345

#50657 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Mi ovdje samo ocekujemo da bude isti kriterij za C. Ronalda i Neymara.

P. S. Neymar nije nasa najveca zvijezda i najbolji igrac.
sizifinho

#50658 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

sve_ovo_ja wrote:Ma samo ignore trola Madridskog... :wink:
5 godina sam na forumu i taj lik nikad za zivota nije napisao nesto pametno i razumno, da nije ili uzdizalo Real ili degradiralo Barcu

toma je sa druge strane koliko toliko lik sa kojim mozes prozboriti

kory... on je sa druge strane za medalje
kory_galaktikos

#50659 Re: FC Barcelona

cekaj i ti si tim penalom oprao glumatanje neymara, ja se ne ponasam kao uvrijedjena mlada kad se pokazuju takve stvari
sudi se i silji se i za jedne i za druge i za trece to se desava dugi dugi niz godina u svim dijelovima zemlje boli mene neka stvar za tim
meni je smjesno citat ova konstantna oplakivanja na sudije i pokusaje pranja tih nekih igraca
ronaldo simulira, taj penal jest smjesan sta mu ja mogu nisam ga ja dosudio, ali ne mozes bit toliko nenormalno neobjektivan kad se radi o tim nekim "tvojim" igracima kao da si mu brat jbt
otidji na Grbavicu, Kosevo ili Bilino pa tako hejtaj sudije mozda i bude neke koristi od tebe
Distortion

#50660 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Vecina forumasa je rekla da sudija ne smije biti razlog poraza, ako si dobro citao. Odmah je receno da Barcelona nije dobro igrala i da sudija ne smije biti krivac za poraz.

Neki jesu rekli da je sudija usmjerio utakmicu kontra Barcelone, dao 3-4 kartona u prvom poluvremenu. Razumijem ja Piquea koji voli da se oglasi ovako javno, fanaticno. (I to neko mora raditi)
Psiholoski je teze igrati nakon sto ti sudija ne svira dva penala i ne dadne crveni protivnickom igracu.

I naravno da ce se prigovorit jer je dan ranije sviran penal Realu. Onda ne treba cudit da se izjednaci nepravda pa da se u narednoj nekoj utakmici i Barceloni svira neki penal.

Edit.
Evo danas Atletico daje gol za 0:1 iz cistog ofsajda, cak dva igraca bila u ofsajdu. Benzema danas daje gol iz ofsajda. Ako bi Barcelona zabila neki iz ofsajda opet bi najvise kritika bilo ka Barceloni....
kory_galaktikos

#50661 Re: FC Barcelona

Hjoj 2 penala i crveni..gdje si ti ucio fudbalska pravila jbt. Jedini koji je zasluzio crveni je neymar i to 2 zuta zbog simuliranja. Al hajd, zivi i zdravi vi bili ;)
Vertig0

#50662 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Koji je drugi taj nesvirani penal? Ona situacija bas sa Piqueom? Ako je to, onda je tu sve cisto bilo...
Vertig0

#50663 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Kakvog simuliranja covjece. Ti ili si bas bezobrazan pa nas ovdje siljis sviju ili nemas pojma o fudbalu. Ono je cisti penal ko kuca.
kory_galaktikos

#50664 Re: FC Barcelona

Vertig0 wrote:Kakvog simuliranja covjece. Ti ili si bas bezobrazan pa nas ovdje siljis sviju ili nemas pojma o fudbalu. Ono je cisti penal ko kuca.
Ma ono nad neymarom meni bas nije penal. Moguce je da previse gledam nasu ligu pa mi ovo prebrzo, ali ta situacija mi nikako ne pokazuje kontakt za penal. Danas se cjeli dan vrte klipovi gdje igrac bilbaa dobija zuti i cini mi se crveni karton zbog uzasno smjesnog prekrsaja nad neymarom. Nisam valjda toliko subjektivan ali on je poznat po tome.
LSD

#50665 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Kako vas Kory strucno trolla :mrgreen: :lol:

Barca je u lošoj formi, nema to veze sa sudijama (iako je ono bio 100% penal nad Neymarom), nece da trce, nece da ulijecu u duele, igraju premlako, bezvoljno, Rakitić je posebno loš, Busquets isto u vrlo lošoj formi. Onu trojicu gore u napadu svako boli tuki za vracanje nazad i pomaganje u defanzivi. Yebe se njima, oni su svijet za sebe, autonomna oblast unutar Barce :mrgreen: ljudi igraju samo iznad centra :lol: Enrique je to zapustio totalno.
Citava ekipa je van forme i ritma, i nije to samo utakmica u baskiji ;-) ....moraju se podhitno trznuti, inace ce se Real prilicno odmaći i uzeti rutinski titulu. Mora se reci i to da madriđani igraju strašno ove sezone.
skenderija04

#50666 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Kako vas Kory strucno trolla :mrgreen: :lol:

Barca je u lošoj formi, nema to veze sa sudijama (iako je ono bio 100% penal nad Neymarom), nece da trce, nece da ulijecu u duele, igraju premlako, bezvoljno, Rakitić je posebno loš, Busquets isto u vrlo lošoj formi. Onu trojicu gore u napadu svako boli tuki za vracanje nazad i pomaganje u defanzivi. Yebe se njima, oni su svijet za sebe, autonomna oblast unutar Barce :mrgreen: ljudi igraju samo iznad centra :lol: Enrique je to zapustio totalno.
Citava ekipa je van forme i ritma, i nije to samo utakmica u baskiji ;-) ....moraju se podhitno trznuti, inace ce se Real prilicno odmaći i uzeti rutinski titulu. Mora se reci i to da madriđani igraju strašno ove sezone.
Nije ovo zamisljeno na ovakav nacin u julu :mrgreen:

Sjeti se fraza da je ovo najbolji roster itd itd...

Sve isto, kao i prve godine. Arda, Aleix, Denis, Digne, Andre, Paco... Gdje su ti igraci? Ako ne sluze za 1/8 kupa e onda gasi svjetlo Rafinha je nestao, Masche polako ali sugurno ide u drugi plan... Sve se svodi na individualno rjesavanje situacija.
Vidi, ima jos dosta da se igra. Moguce je sve, ali ociglrdno je da se osjeca zamor fizicki, mentalni i voljni.
Mogu li reagovati? Valjda mogu. Treba opet neki haos da pokrene ovu ucmalost.
LSD

#50667 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
LSD wrote:Kako vas Kory strucno trolla :mrgreen: :lol:

Nije ovo zamisljeno na ovakav nacin u julu :mrgreen:

Sjeti se fraza da je ovo najbolji roster itd itd...

Sve isto, kao i prve godine. Arda, Aleix, Denis, Digne, Andre, Paco... Gdje su ti igraci? Ako ne sluze za 1/8 kupa e onda gasi svjetlo Rafinha je nestao, Masche polako ali sugurno ide u drugi plan... Sve se svodi na individualno rjesavanje situacija.
Vidi, ima jos dosta da se igra. Moguce je sve, ali ociglrdno je da se osjeca zamor fizicki, mentalni i voljni.
Mogu li reagovati? Valjda mogu. Treba opet neki haos da pokrene ovu ucmalost.
:thumbup: svi si rekao, kao i uvijek

Žali Bože para koje su se bacile na te nabrojane igrace od kojih nema neke velike koristi, mogla se dovesti jedna svijetska zvijezda...jedna al vrijedna :mrgreen:
Koji q su se ikako kupovali - kad i u osmini Kupa moraju igrati MSN, Iniesta, Busquets, Alba itd, prakticno najjaci sastav :facepalm:
Žao mi Roberta, momka troše i zavaljuju na desnom beku, a sredina vapi za njegovom motorikom.

U pravu si - stalno je neki haos potreban, ništa normalno ko u ostalim klubovima :mrgreen: takav nenormalan klub i jbg

Ne znam šta ovaj put treba da se desi Messiju, Suarezu, Rakitiću, Busquetsu i ostalima da pukne film u glavi kao 2015 nakon Anoete, pa da prekucaju ostatak sezone....nešto se opet mora desiti, samo ih neko sranje može podici i animirati. Normalnim putem, sa nekim treninzima i na finjaka, ocito ne ide.
Vertig0

#50668 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

Rakitoc izostavljen sa spiska za vcrs.
omar little

#50669 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

alo, imal koga kod kuce?
skenderija04

#50670 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

omar little wrote:alo, imal koga kod kuce?
Ima, ali zaledjeni :mrgreen:
omar little

#50671 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

dobri sabmarinci, pato probojan pravo
AmiĐa_Idriz

#50672 Re: FC Barcelona

Post by AmiĐa_Idriz »

Šta ovo ovaj na sport klubu govori "Estadio dela keramika" ili mi se učinilo...zar ne bi Madrigal, to mora da su neki sponzori došli bijesni? :mrgreen:
omar little

#50673 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

to im je regionalna industrija
LSD

#50674 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Molbe treba pisati da potrce malo.
Charuga
Globalni moderator

#50675 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Barcelona nikako da pocne drugi dio sezone, svi drugi igraju samo kod njih još pauza.
Post Reply