FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#50601 Re: FC Barcelona
Lopta bila "daleko od Neymara" kad ga je kačio ... 
-
stalaktit
#50602 Re: FC Barcelona
Ako je bio Jamesa, onda jest. Iskreno, nije se ni vidjelo tko ga je kačio, ako imaš neku snimku na kojoj se vidi, rado ću pogledati. Ali gledam Modrića već godinama, taj čovjek nikad nije bio glumac, netko ga jest zakačio, je li bio James ili protivnički igrač, to se nadam da je dobro vidio.skenderija04 wrote:
A je li sinoc bio premlak start Jamesa nad Modricem za najstroziju kaznu?![]()
To bar možeš voljeti kod njega, što nije fejker. Da je Neymar pretrpio ono što je on recimo protiv Portugala od onog malog, džon u koljeno punom snagom, valjda bi nekoga ubio. Modrić se ustao bez riječi.
-
stalaktit
#50603 Re: FC Barcelona
Tako sa svojom mamom možeš doma pričati, mi žene iz civilizacije ne bismo to tolerile.tufahija12345 wrote:lopta bila daleko??stalaktit wrote:Možda bi nešto i dobili da ne pretjeruju neprestano, ovako vjerojatno ni sudac ne zna može li im vjerovati. Umtitija lupi tamo po klavikuli, on krene padati prirodno, a onda se zarotira za poluokret u zraku, pa se na podu još zarotira za 90 stupnjeva. Neymar je u ovoj situaciji mogao pasti nakon što ga je tamo nogom zakačio ovaj, a ne prije se baciti nego ga je taknuo, još odgurujući se u zrak. Pa majku mu.
Crveni je sigurno bio, penal 50-50, premlako za najstrožu kaznu, kačio ga u duelu nakon što je lopta bila daleko.
Zanimljiva ova Barcelona za gledanje, da se ne valjaju, moglo bi i češće
idi na vikipediju, procitaj pravila, mozda nesto naucis o fudbalu.
P.S. Nije mi se cilj svađati ni vrijeđati, ovo gore je bila moja opservacija. Pozdrav ekipi u temi i doviđenja
- skenderija04
#50604 Re: FC Barcelona
Gledam tekmu, snimak kasnijestalaktit wrote:Ako je bio Jamesa, onda jest. Iskreno, nije se ni vidjelo tko ga je kačio, ako imaš neku snimku na kojoj se vidi, rado ću pogledati. Ali gledam Modrića već godinama, taj čovjek nikad nije bio glumac, netko ga jest zakačio, je li bio James ili protivnički igrač, to se nadam da je dobro vidio.skenderija04 wrote:
A je li sinoc bio premlak start Jamesa nad Modricem za najstroziju kaznu?![]()
To bar možeš voljeti kod njega, što nije fejker. Da je Neymar pretrpio ono što je on recimo protiv Portugala od onog malog, džon u koljeno punom snagom, valjda bi nekoga ubio. Modrić se ustao bez riječi.
Ja ne sudim ko je kakav, samo kazem da je sinoc sviran penal za Madrid jer je James gurnuo Modrica
- Charuga
- Globalni moderator
#50605 Re: FC Barcelona
Rečeno previše puta, spominjanje članova porodice nije dozvoljeno.stalaktit wrote:Tako sa svojom mamom možeš doma pričati, mi žene iz civilizacije ne bismo to tolerile.tufahija12345 wrote:lopta bila daleko??
idi na vikipediju, procitaj pravila, mozda nesto naucis o fudbalu.
P.S. Nije mi se cilj svađati ni vrijeđati, ovo gore je bila moja opservacija. Pozdrav ekipi u temi i doviđenja
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» stalaktit
7 dana
-
solo2
#50606 Re: FC Barcelona
Ovo valjanje i foliranje vise nema veze s mozgom
kako je Umtiti pao mislio sam da mu je u najmanju ruku oko iskopao..
pratim Barcu vec skoro 20 godina a ovakvu grupu foliranata i precjenjenih zvijezda nisam vidio
Prebacujem se na NFL!
Pozz
kako je Umtiti pao mislio sam da mu je u najmanju ruku oko iskopao..
pratim Barcu vec skoro 20 godina a ovakvu grupu foliranata i precjenjenih zvijezda nisam vidio
Prebacujem se na NFL!
Pozz
-
Vertig0
#50607 Re: FC Barcelona
Daj ba kakvo valjanje, dobio je podlakticu u vrat bas momacki. Nevjerovatno sta radi propaganda, eto samo se u barseloni valjaju svi ostali igraju momacki.
- p206
#50608 Re: FC Barcelona
Mislim da bi trebali ozbiljno razmisliti o povratku Xavija...i to da bude golman, svako nam golman ima najviše dodira s loptom i nije ništa odbranio
-
solo2
#50609 Re: FC Barcelona
Barca me direkno zanima(la) za ostalo mi se zivoVertig0 wrote:Daj ba kakvo valjanje, dobio je podlakticu u vrat bas momacki. Nevjerovatno sta radi propaganda, eto samo se u barseloni valjaju svi ostali igraju momacki.
1. teatralni padovi popraceni uzasnim grimasama kao da ga je granata pogodila u ledja
2. dizanje ruke u zrak i mahanje istom (signaliziranje za tesku povredu) a trci nakon 30 sec
3. treskanje i drhtanje (navodno gubi dah ili se gusi) i onda jos prstom prijeti - ja kontam vidi jbt ziv je!
4. na kraju bespotrebna polemika sa sudijom koja te kosta kartona i s kojom dodatno upropastavas vec ocajan dojam
ma daj
-
Vertig0
#50610 Re: FC Barcelona
To ti je fudbal. Uvijek je gluma i preuvelicavanje bilo sastavni dio i bit ce i ubuduce.
-
kory_galaktikos
#50611 Re: FC Barcelona
Jel bilo kontakta ovaj faul kad je pao gol i ovaj crveni ?? Da li je do stream-a ili moje neobjektivnoscu ali bas mi se cini da nije. Golman jao postavljanja kod gola cc.
- Bosanski_kralj
#50612 Re: FC Barcelona
I zbog toga moramo to voljeti?Vertig0 wrote:To ti je fudbal. Uvijek je gluma i preuvelicavanje bilo sastavni dio i bit ce i ubuduce.
- skenderija04
#50613 Re: FC Barcelona
Ostavi jarane.solo2 wrote:Barca me direkno zanima(la) za ostalo mi se zivoVertig0 wrote:Daj ba kakvo valjanje, dobio je podlakticu u vrat bas momacki. Nevjerovatno sta radi propaganda, eto samo se u barseloni valjaju svi ostali igraju momacki.ali ovo foliranje je preslo sve granice,
1. teatralni padovi popraceni uzasnim grimasama kao da ga je granata pogodila u ledja
2. dizanje ruke u zrak i mahanje istom (signaliziranje za tesku povredu) a trci nakon 30 sec
3. treskanje i drhtanje (navodno gubi dah ili se gusi) i onda jos prstom prijeti - ja kontam vidi jbt ziv je!
4. na kraju bespotrebna polemika sa sudijom koja te kosta kartona i s kojom dodatno upropastavas vec ocajan dojam
ma daj
-
Vertig0
#50614 Re: FC Barcelona
Ko je ba reko da moras ista voljeti? Kazem da nije samo barsa takva, vec je fudbal takav od kad je svijeta i vijeka, samo propaganda neka ucini pa da se samo barsa tako etiketira.
-
tufahija12345
#50615 Re: FC Barcelona
u utakmici kad je barcelona brutalno pokradena, dodju partizani i pisu o simuliranju igraca barcelone i pomaganju sudije. U najmanju ruku bezobrazno.
-
LSD
#50616 Re: FC Barcelona
Grozni su, katasftofalni.
Enrique odlazi
zadnji 10 minuta imaju 2 igraca više i onaj drži Umtitija u igri koji nema nikakve koristi da bude na terenu, a Paca (30 miliona placenog) na klupi....jbm ti neznanje 
Enrique odlazi
-
tufahija12345
#50617 Re: FC Barcelona
Paco igro 9 minutaLSD wrote:Grozni su, katasftofalni.
Enrique odlazizadnji 10 minuta imaju 2 igraca više i onaj drži Umtitija u igri koji nema nikakve koristi da bude na terenu, a Paca (30 miliona placenog) na klupi....jbm ti neznanje
LSD najjaci si
-
LSD
#50618 Re: FC Barcelona
Zašto nije ušao zadnjih 20 minuta??tufahija12345 wrote:Paco igro 9 minutaLSD wrote:Grozni su, katasftofalni.
Enrique odlazizadnji 10 minuta imaju 2 igraca više i onaj drži Umtitija u igri koji nema nikakve koristi da bude na terenu, a Paca (30 miliona placenog) na klupi....jbm ti neznanje
![]()
LSD najjaci si![]()
big lajk
Šta je Suarez uradio za 90 minuta? grozan je bio
Kakve su ono reakcije struke na presing Bilbaoa u prvih 45 minuta
mnogo otvorenih pitanja, a nema odgovora.
Messi jest zabio i ništa više....ostatak utakmice je vršio sezonsku raspordaju lopti
Sredina se vukla po terenu ko prebijene mačke, niko da zaganja ...ma fuj
-
tufahija12345
#50619 Re: FC Barcelona
Sve to stoji, al mislim da nije bio problem u odbrani i sredini vec u MSN. Nisu se uvlacili da pomognu u posjedu, a i kad dobiju visoko loptu, losi su bili. Messi je bio poprilicno los veceras.
Al sve u svemu, sudija je upropastio tekmu. Dva crvena za Atletik su savim opravdana. Da i to nije presudio, onda bi to stvarno bilo previse. Na kraju je samo sreca spasila Atletic.
Nego, ljudi, hoce li moci igrat u uzvratu ova dvojica sto su dobila crvene, i postoji li mogucnost da savez kazni Aduriza u toku sedmice za onaj sramotni nokaut?
Al sve u svemu, sudija je upropastio tekmu. Dva crvena za Atletik su savim opravdana. Da i to nije presudio, onda bi to stvarno bilo previse. Na kraju je samo sreca spasila Atletic.
Nego, ljudi, hoce li moci igrat u uzvratu ova dvojica sto su dobila crvene, i postoji li mogucnost da savez kazni Aduriza u toku sedmice za onaj sramotni nokaut?
- Distortion
#50620 Re: FC Barcelona
Ljudi odmarali malo duze, bas su se odmorili cim nije bill dovoljno zalaganja a Bilbao uvijek zahtijeva trku.
Nisam gledao utakmicu pa nemam sta ni komentarisat. Po komentarima vidim da nije sviran cist penal i moguci crveni Adurizu. Borbalan uvijek nagodan da podijeli kartone...
Lucho izvrsio dvije izmjene, napredak u odnosu na neke ranije utakmice
al da Paca ubacuje u 89. min kad gubis i imas 2 igraca vise...koja flopina od trenera

Nisam gledao utakmicu pa nemam sta ni komentarisat. Po komentarima vidim da nije sviran cist penal i moguci crveni Adurizu. Borbalan uvijek nagodan da podijeli kartone...
Lucho izvrsio dvije izmjene, napredak u odnosu na neke ranije utakmice
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#50621 Re: FC Barcelona
Ne razumijem vas koji se zalite na sudjenje... Na sudjenje se moze zaliti samo ako si pokraden iako si igrao dobro.
Ovako, uz ovu katastrofalnu igru... neka su izgubili.
Sjecam se utakmica koje su pobjedjivane uprkos sudijskim greskama... Nekad, davno, kad se igralo dobro.
Sjecam se utakmica koje su pobjedjivane uprkos sudijskim greskama... Nekad, davno, kad se igralo dobro.
- skenderija04
#50622 Re: FC Barcelona
Upravo toEntropio wrote:Ne razumijem vas koji se zalite na sudjenje... Na sudjenje se moze zaliti samo ako si pokraden iako si igrao dobro.
Sudjenje nikada ne moze i ne smije biti paravan za los rezultat, ako igrom nisi zasluzio vise.
Barcelona je danas igrala lose. Mene vise boli ona Ter Stegenova duga lopta pri izlazu, od poraza. Ako odbijes da budes ti i zelis da budes neko drugi, obicno se lose zavrsi.
-
tufahija12345
#50623 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Upravo toEntropio wrote:Ne razumijem vas koji se zalite na sudjenje... Na sudjenje se moze zaliti samo ako si pokraden iako si igrao dobro.
Sjecam se utakmica koje su pobjedjivane uprkos sudijskim greskama... Nekad, davno, kad se igralo dobro.![]()
Sudjenje nikada ne moze i ne smije biti paravan za los rezultat, ako igrom nisi zasluzio vise.
Barcelona je danas igrala lose. Mene vise boli ona Ter Stegenova duga lopta pri izlazu, od poraza. Ako odbijes da budes ti i zelis da budes neko drugi, obicno se lose zavrsi.
TO je legitiman stav pod uslovom da mislis da su igraci roboti i da se na njih ne reflektira sve sto se na terenu desava. Svak ima pravo na lose poluvrijeme, al sudija nema pravo da te besmisleno podjebava. Da bilbao odlicno odigra to je ocekivano. JEdini poraz kuci ove sezone im je nanijela upravo barcelona na pocetku sezone. TO sto mi ocekujemo da ih dobijemo 5 0 to je do nas. Barcelona je mogla odigrat sasvim pristojnu utakmicu da se sudija nije ukazao. JEdnostavno, on je usmjerio mec.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#50624 Re: FC Barcelona
Nije bas da Barca ima izolovane slucajeve losih poluvremena ili losih utakmica.
Vise to nije simptom nego bolest.
Ocito je da ce, nastavi li ovako (a ne vidim kako ce doci do refresha) biti razlaz sa LE.
Ko bi mogao biti novi kandidat?
Vise to nije simptom nego bolest.
Ocito je da ce, nastavi li ovako (a ne vidim kako ce doci do refresha) biti razlaz sa LE.
Ko bi mogao biti novi kandidat?
- skenderija04
#50625 Re: FC Barcelona
Druze, da li stvarno mislis da je sudija jedini krivac?tufahija12345 wrote:
TO je legitiman stav pod uslovom da mislis da su igraci roboti i da se na njih ne reflektira sve sto se na terenu desava. Svak ima pravo na lose poluvrijeme, al sudija nema pravo da te besmisleno podjebava. Da bilbao odlicno odigra to je ocekivano. JEdini poraz kuci ove sezone im je nanijela upravo barcelona na pocetku sezone. TO sto mi ocekujemo da ih dobijemo 5 0 to je do nas. Barcelona je mogla odigrat sasvim pristojnu utakmicu da se sudija nije ukazao. JEdnostavno, on je usmjerio mec.
Ja mislim da nije. Bilo je i dosta, do Barselone.
Prvo poluvrijeme bez ikakve kontrole. Athletic pritisnuo, a Barcelona ne zna gdje udara. Jedan sut na gol za 45 minuta.. Struktura nejasna... Niti se brani niti se napada, niti kontrolisu loptu i ritam, niti se igra na kontru.
Ceka se opet bljesak pojedinca.
Moze se pricati o sudijama, ali prvo da pogledamo ima li do Barselone. Sudije ne mozes kontrolisati, ali igru da
Mora bolje. Villareal u nedjelju nimalo naivan protivnik.