Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gandalf wrote: ↑03/12/2020 13:54
Keleher je Adrian za siromašne
To je to. Isto gov.no drugo pakovanje. Ovako su dva forumska znalca (znaju ko su) drk.ala na Adrianovu odbranu penala Abrahama u super kupu. Ironicno, jer je on bio jedini krivac sto je doslo do penala.
Ne znam. Dečka nisam gledao ranije. Preksinoć je branio prilično dobro. Možda jedan pogrešan izlet da je imao.
Obzirom da je sigurno imao jaku temu, treba se progledati za to.
Dobro se postavljao, dobro pratio igru, ispucavao lopte...
Sasvim dobar drugi golman sa potencijalom da se razvija dalje.
Vidjećemo kako će to da izgleda protiv Wolvesa za vikend. Nadam se da će opravdati ovo što pišem, ali mnogo zavisi i od igrača ispred njega.
Mene niko na golu ne straši više od fake Rockya, lik mi izgleda lošiji čak i od Kariusa, možda bi smo nagradu za flopa godine trebali preimenovati u Adrian godine.
Međutim poznajući kuratu sreću kluba sa golmanima u zadnjoj dekadi, ne bi me iznenadilo da Keleher u nekoj narednoj utakmici dobije 5 komada iz 5 šuteva uz direktan crveni karton na kraju balade.
Pa ko zna kakvi su to sutevi, mozda su oni sa 30 metara i vise koji se uglavnom moraju braniti i slicno... Ja to ne i spominjem kao neku njegovu manu. Nije dovoljno ni mlad da ga proglasis za nekog prospekta. Mi cemo morati svakako na kraju sezone ici po novog drugog golmana jer ni Kelleher ni Adrian nisu nivo ni Championshipa da se ne lazemo, a uskoro ce se i to pokazati za Kellehera..
drug_profi wrote: ↑03/12/2020 14:36
Ne znam. Dečka nisam gledao ranije. Preksinoć je branio prilično dobro. Možda jedan pogrešan izlet da je imao.
Obzirom da je sigurno imao jaku temu, treba se progledati za to.
Dobro se postavljao, dobro pratio igru, ispucavao lopte...
Sasvim dobar drugi golman sa potencijalom da se razvija dalje.
Vidjećemo kako će to da izgleda protiv Wolvesa za vikend. Nadam se da će opravdati ovo što pišem, ali mnogo zavisi i od igrača ispred njega.
Treba uzeti u obzir i to da Kelleher manje više nema nikakvog iskustva u seniorskom fudbalu. Ono u Carabao kupu sitno prošle sezone. Tako da i to svakako utiče, bitna utakmica, LP, odličan nastup.
Dobar je on bio i u mlađim kategorijama, mada nije se baš isticao kao recimo Grabara kojem se predviđala fina karijera.
Pretpostavljam da će dobiti šansu i protiv Wolvesa pa ćemo vidjeti. Ako se i tu pokaže u dobrom ruhu onda je Adrianu vjerovatno odzvonilo.
Ne znam zašto ali plava boja mi je najmrža klupska fudbalska boja, povilenim kada vidim plave dresove. Chelsea i Everton su mi beskrajno odvratne ekipe, trenere da im ni ne spominjem, radije bih Oleu dao titulu nego onim plavim ublehama.