a kakve bi ti promjene uveo, odnosno sta bi to donijelo nama korisnicimaSakazulu wrote:Pa šta je ovo uz te MOLBE...
Ne rade dječiji kanali, ne rade dokumentarni kanali... pa LOL stvarno imate problema sa menadžmentom. Možda je vrijeme da ih nogirate i uposlite nove. Ja sam bez posla pa eto da vidite kako će sve fercerati ako mi date odriješene ruke!
Logosoft
Moderator: Benq
-
vitezovi
#5051 Re: Logosoft ALL ABOUT
- afannedim
#5052 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kolko imam info rade nešto na SUPERTV pa zato ima prekida pojedinih kanal
- chakany
#5053 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pozdrav,
da li mi neko od korisnika Super TV moze reci da li na BBC Entertainmentu ima srpski prevod, posto mi na HS-u vise nemamo opciju prevoda.
Pa me zanima je li do HS-a, ili je do BBC-a
Unaprijed hvala.
da li mi neko od korisnika Super TV moze reci da li na BBC Entertainmentu ima srpski prevod, posto mi na HS-u vise nemamo opciju prevoda.
Pa me zanima je li do HS-a, ili je do BBC-a
Unaprijed hvala.
- karanana
#5054 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pichi srpski. Latinica doduse.
- chakany
#5055 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod nas ne pichi nikakav, iako je pichilo nekad jedno pet jezika, medju njima i srpski na latinici, sad ne pichi nista.karanana wrote:Pichi srpski. Latinica doduse.
Navodno ne znaju kad ce prevod doci
-
Sakazulu
#5057 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ali su samo neke emisije titlovane!chakany wrote:Pozdrav,
Pa me zanima je li do HS-a, ili je do BBC-a![]()
Unaprijed hvala.
-
Sakazulu
#5058 Re: Logosoft ALL ABOUT
@vitezovi
Pa nadam se da si sretan što svakim danom sve više ljudi razmišlja o odlasku sa LOL-a!
Pa nadam se da si sretan što svakim danom sve više ljudi razmišlja o odlasku sa LOL-a!
-
prestigio
#5059 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pozdrav 
Može li neko da mi da informaciju u vezi PINK KANALA?
Da li se u TRIO PAKETU sa STB (Set Top Box) HD rezolucija, mogu pratiti svih 30 kanala ili se mora nešto drugo dokupiti ili nadograditi?
Razmišljam da uvedem taj TRIO PAKET, pa zato i pitam
Može li neko da mi da informaciju u vezi PINK KANALA?
Da li se u TRIO PAKETU sa STB (Set Top Box) HD rezolucija, mogu pratiti svih 30 kanala ili se mora nešto drugo dokupiti ili nadograditi?
Razmišljam da uvedem taj TRIO PAKET, pa zato i pitam
- karanana
#5060 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mogu se pratiti. Ne znam bas ima li ih 30, mozda oko 20 ih ima. Fale neki, recimo nema pink erotike.
-
prestigio
#5061 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo sam pitala jer piše na stranici lol-a da se mogu pratiti samo 10 kanalakaranana wrote:Mogu se pratiti. Ne znam bas ima li ih 30, mozda oko 20 ih ima. Fale neki, recimo nema pink erotike.
- karanana
#5062 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo sad cu ih izbrojati. Javim se za 3 min.
- karanana
#5063 Re: Logosoft ALL ABOUT
28. Plus vec od ranije postojeci pink bh i pink music.
-
prestigio
#5064 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesi ti ovaj TRIO PAKET?karanana wrote:28. Plus vec od ranije postojeci pink bh i pink music.
- karanana
#5065 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesam. Kad se prijavis, reci im da te karanana poslo da dobijem mjesec dana usluge dzaba.
-
prestigio
#5066 Re: Logosoft ALL ABOUT
hehe hoćukaranana wrote:Jesam. Kad se prijavis, reci im da te karanana poslo da dobijem mjesec dana usluge dzaba.
1. interneta
2. super tv-a
3. fiksne telefonije?
ISKRENO MOLIM TE..JER OVJDE ČUJEM NEKE NEGATIVNE KOMENTARE
- karanana
#5067 Re: Logosoft ALL ABOUT
ranije imao dosta problema. ali bilo je do mene. instalacije u kuci nisu bile dobro napravljene. dosli momci iz lol-a sproveli instalaciju ne drugi nacin i od tada sve fercera veoma dobro. bude prekida, ali recimo svakih 2-3 dana pukne konekcija po 30-40 sekundi, padne internet i tv i telefon, ali se veoma brzo vrati. minut max.
-
Sakazulu
#5068 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo i ja ću ti pomoći sa ocjenama:
1. internet - (TRIO PAKET) Relativno STABILAN, jer često dolazi do "prekinutih" optičkih linkova pa se koristi backup koji je jako spor..., Ping je previsok osim ako ne zatražiš da spuste, u nekim mjesecima ima više prekida neko dana ali račun je uvijek isti. Ali eto sve ovo me još nije natjeralo da tražim bolje!
2. super tv-a - Dobar kad radi, često zna STB HD da zamrzne i treba fizički ugasiti, izbor kanala je dobar, ali često izbacuju i automatski ubace nove kanale. Sad su dodali PINK 28 + 2 stara..., ali me tu nervira što je različit nivo tona, slika je previše wide i titlovi presitni, i borimo se za više HD kanala (lično ne sportskih). Snimalica je dobar fol, ali zna zezati. Pored njihovog redoslijeda kanala, postoje već predefinisani kanali "filmski, dokumentarni, itd., pa ne moraš sam slagati raspored ako ne želiš.
3. fiksna telefonija? - Super stvar, pamti pozive, call waiting opcija, doduše imenik je na azbuci i to ruskoj pa dok naklikaš recimo nekog na D ili P... to mi nije jasno sa čijeg su tržišta otkupili telefone... i valjda će nam jednom reći imamo nove telefone dođite i zamijenite. Možda ti dobiješ novi - ako postoje!
Dobra stvar je što nisi vezan ugovorom pa kad god hoćeš prekineš, dodaš/ukineš uslugu itd...
1. internet - (TRIO PAKET) Relativno STABILAN, jer često dolazi do "prekinutih" optičkih linkova pa se koristi backup koji je jako spor..., Ping je previsok osim ako ne zatražiš da spuste, u nekim mjesecima ima više prekida neko dana ali račun je uvijek isti. Ali eto sve ovo me još nije natjeralo da tražim bolje!
2. super tv-a - Dobar kad radi, često zna STB HD da zamrzne i treba fizički ugasiti, izbor kanala je dobar, ali često izbacuju i automatski ubace nove kanale. Sad su dodali PINK 28 + 2 stara..., ali me tu nervira što je različit nivo tona, slika je previše wide i titlovi presitni, i borimo se za više HD kanala (lično ne sportskih). Snimalica je dobar fol, ali zna zezati. Pored njihovog redoslijeda kanala, postoje već predefinisani kanali "filmski, dokumentarni, itd., pa ne moraš sam slagati raspored ako ne želiš.
3. fiksna telefonija? - Super stvar, pamti pozive, call waiting opcija, doduše imenik je na azbuci i to ruskoj pa dok naklikaš recimo nekog na D ili P... to mi nije jasno sa čijeg su tržišta otkupili telefone... i valjda će nam jednom reći imamo nove telefone dođite i zamijenite. Možda ti dobiješ novi - ako postoje!
Dobra stvar je što nisi vezan ugovorom pa kad god hoćeš prekineš, dodaš/ukineš uslugu itd...
- karanana
#5069 Re: Logosoft ALL ABOUT
ja koliko sam cuo imas jednogodisnji ugovor.
i da, svako malo ne rade odnosno nema kanala. evo sad recimo ne radi history channel a pogledah i da vinci learning vise ne postoji.
i da, svako malo ne rade odnosno nema kanala. evo sad recimo ne radi history channel a pogledah i da vinci learning vise ne postoji.
- edin.h
#5070 Re: Logosoft ALL ABOUT
Šta ba nema više Balkanike...
Svaka im čast, baš se trude da budu najbolji i da nam ukinu što više kanala... Duboko sam razocaran LOL timom
Svaka im čast, baš se trude da budu najbolji i da nam ukinu što više kanala... Duboko sam razocaran LOL timom
Last edited by edin.h on 11/07/2013 11:59, edited 1 time in total.
- afannedim
#5071 Re: Logosoft ALL ABOUT
I jest ti kanal u pm. bježi ba ako si ono gledao 
-
Naslovnica
#5072 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dajte ba ljudi ne pretjerujte.
Ja sam prvi kada ih treba kritikovati, ali i kada ih treba pohvaliti.
O ukusima se ne vrijedi rapravljati, to što se nekome ne sviđa Balkanika, ne znači da mora svima da se ne sviđa, dajte malo ohanite.
Moje lično mišljenje je da je u ponudi LoL sasvim dovoljno kanala, čak i previše.
Hajde da napravimo anketu koje bi ste kanale voljeli da vidite kod LoL-a, a da ih sada nema?!
CNN Int
O ukusima se ne vrijedi rapravljati, to što se nekome ne sviđa Balkanika, ne znači da mora svima da se ne sviđa, dajte malo ohanite.
Moje lično mišljenje je da je u ponudi LoL sasvim dovoljno kanala, čak i previše.
Hajde da napravimo anketu koje bi ste kanale voljeli da vidite kod LoL-a, a da ih sada nema?!
CNN Int
- edin.h
#5073 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa bude dobre muzike....afannedim wrote:I jest ti kanal u pm. bježi ba ako si ono gledao
Bugarkinje, Grkinje, Turkinje, extra spotova bilo.
- afannedim
#5074 Re: Logosoft ALL ABOUT
Potpis za CNNNaslovnica wrote:Dajte ba ljudi ne pretjerujte.
CNN Int
BOOMERANG za djecu super crtići stari
-
Sakazulu
#5075 Re: Logosoft ALL ABOUT
Volio bih vidjeti cro kanale u HD-u?