Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5051 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Laru? 8-)
House

#5052 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

Chmoljo wrote:hajd priznajte, koliko vas je bacilo drkicu inspirisanu Larom? :D

:lol: :lol:
BAN___KAI

#5053 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BAN___KAI »

House wrote:

ma jebo ovu laru, staru laru su puno bolje u onom kratkom sorcu napravili jebozovnu, pogotovovo kada izadje iz rijeke pa kaplje voda :razz:
Last edited by BAN___KAI on 16/03/2013 19:27, edited 1 time in total.
ExNihilo

#5054 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ExNihilo »

Al ovoj se kosica leprša :lol:
Qler

#5055 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Qler »

Zavrsena kampanje HOTS :)
mehoxy

#5056 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mehoxy »

BAN___KAI wrote:
House wrote:

ma jebo ovu laru, staru laru su puno bolje u onom kratkom sorcu napravili jebozovnu, pogotovovo kada izadje iz rijeke pa kaplje voda :razz:
Stara Lara je ruzna k'o pas.Ni u vrijeme kada je 10 poligona u glavnima likovima bilo hit nije izgledala jebozovno.
Mustang1

#5057 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Od kad igram Laru kad izadjem u grad i ne gledam zene .. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5058 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

mehoxy wrote:
BAN___KAI wrote:
House wrote:

Stara Lara je ruzna k'o pas.Ni u vrijeme kada je 10 poligona u glavnima likovima bilo hit nije izgledala jebozovno.
da nisi gej
mali Ninja

#5059 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali Ninja »

popalio sam 6 vatri na budama i zapeo u kampu ne znam kako dalje, ima neko da je prošao? (TombRider)
Quaresma

#5060 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Image

eh da ovakva postoji u stvarnom svijetu :-D

mrzim kad se zaljubim u nekog zenskog lika iz igrice
respo

#5061 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by respo »

igra li ko rulers of nation 3
naziv te igre je masters of the world
House

#5062 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

Quaresma wrote:Image

eh da ovakva postoji u stvarnom svijetu :-D

mrzim kad se zaljubim u nekog zenskog lika iz igrice

:lol:
respo

#5063 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by respo »

meni ova lici na moniku belucci
Arc_Angel

#5064 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Arc_Angel »

respo wrote:igra li ko rulers of nation 3

Ja sam igrao GPS1 i GPS2 oba kupio bio pa i moding tool za gps2

Ali nisam kupio ovaj GPS3 nekako mi skupo sad izgleda.

Ima crackovana verzija, ali ne radi savegame, mozes spasiti ali ne moze se loadati savefile, gledao sam i u error textu path za userfile je ispravan ali ga jednostavno ne prepoznaje.

neko napisa na superbay-u da je releae nukovan, sto je vrlo moguce
Maharadza

#5065 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Evo ja došao do rajvose u Sniper Ghost Warrior 2 i postavio bi vam rado save game ali ga ne mogu naći ni za lijeka! Ovu verziju što sam skinuo nisam morao instalirati, samo extract-ovao i pokrenuo igru, sada save-game nije tamo gdje je inače! :-x

PS. ODlična misija, igrat' će se iznova do besvijesti ili dok ne saždijem svakom' dušmanu metak kroz genocidnu vuglu! :evil:
Partijaner

#5066 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Partijaner »

Ja sam se zgrozio u onoj sceni u Sa kad se onim civilma puca u vugla, odma me trnci poceli hvatati.
arnes_king

#5067 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Evo ja za PS3 skidam sniper 2 samo radi te misije u Sarajevu a jos nisam iz Sarajeva :)
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5068 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by un1ted »

SimCity je gotovo pretvorena u single player igru od strane jednog hakera. On je modifikovanjem koda igre načinio mogućim igranje ove igre offline gotovo beskonačno dugo.

Na ovaj način je zaobiđena po mnogima besmislena karakteristika na kojoj je kompanija EA insistirala da korisnik prilikom igranja ove igre mora da bude online.

EA je naglasio da je pomenuta karakteristika doprinjela velikim problemima u igri po njenom pojavljivanju. Haker je prepisao kod igre tokom debug režima i isključio tajmer diskonektovanja igre tako da on nikada ne proverava da li je igrač online ili nije što omogućava igranje offline
BaDa

#5069 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BaDa »

un1ted wrote:SimCity je gotovo pretvorena u single player igru od strane jednog hakera. On je modifikovanjem koda igre načinio mogućim igranje ove igre offline gotovo beskonačno dugo.

Na ovaj način je zaobiđena po mnogima besmislena karakteristika na kojoj je kompanija EA insistirala da korisnik prilikom igranja ove igre mora da bude online.

EA je naglasio da je pomenuta karakteristika doprinjela velikim problemima u igri po njenom pojavljivanju. Haker je prepisao kod igre tokom debug režima i isključio tajmer diskonektovanja igre tako da on nikada ne proverava da li je igrač online ili nije što omogućava igranje offline
da to je sve tacno! nadamo se da ce ubrzo biti crack :D ostaje samo jos da srede kako spasavati igricu jer igrca progres igrice se spasava na EA servere! to je sad problem1
House

#5070 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

un1ted wrote:SimCity je gotovo pretvorena u single player igru od strane jednog hakera. On je modifikovanjem koda igre načinio mogućim igranje ove igre offline gotovo beskonačno dugo.

Aferim
asdf1

#5071 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by asdf1 »

Arc_Angel wrote:
respo wrote:igra li ko rulers of nation 3

Ja sam igrao GPS1 i GPS2 oba kupio bio pa i moding tool za gps2

Ali nisam kupio ovaj GPS3 nekako mi skupo sad izgleda.

Ima crackovana verzija, ali ne radi savegame, mozes spasiti ali ne moze se loadati savefile, gledao sam i u error textu path za userfile je ispravan ali ga jednostavno ne prepoznaje.

neko napisa na superbay-u da je releae nukovan, sto je vrlo moguce
Meni nece ni da pokrene. Pise da je preporuceno 4GB rama(nema min sys reqs), dok ja imam 2 ali kontam nije valjda to toliki problem...
dragon_tail

#5072 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragon_tail »

Eto danas (odnosno jučer XD) je bila vijest da je CEO od EA, John Riccitiello, dobio otkaz/nije više na poziciji pa valjda ubuduće EA ne bude tako grozan u načinu na koji radi igre i odnosi se prema ljudima koji ih igraju (proglašeni su najomraženijom firmom u Americi :D )

Ja još igram TR. Odjednom mi se pojavio problem da mi se pc restartuje nakon 15 minuta u igri, nemam pojma zašto. I to samo u TR. Mislio sam da se možda procesor pregrijava ali testirao sam temperaturu i mislim da ipak nije to :/
Maharadza

#5073 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

dragon_tail wrote:

Eto danas (odnosno jučer XD) je bila vijest da je CEO od EA, John Riccitiello, dobio otkaz/nije više na poziciji pa valjda ubuduće EA ne bude tako grozan u načinu na koji radi igre i odnosi se prema ljudima koji ih igraju (proglašeni su najomraženijom firmom u Americi :D )

Ja još igram TR. Odjednom mi se pojavio problem da mi se pc restartuje nakon 15 minuta u igri, nemam pojma zašto. I to samo u TR. Mislio sam da se možda procesor pregrijava ali testirao sam temperaturu i mislim da ipak nije to :/
Kakav crni procesor: provjeri koje su temp. grafičke.

Tapatalked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5075 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

dragon_tail wrote:
šupci :x najdraža igra sim city 4 i toliko dugo čekao da vidim da neko napravi kvalitetan nastavak. neka ga je ispushio :x
Post Reply