nije dobro nekoliko dana.trebao bi biti oksoccerfan88 wrote:Nadam se da je sa Miretom sve ok. Nije nimalo dobro izgledalo. Progovorio je kasnije sto bi trebao bit dobar znak.
Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- and
#5051 Re: Miralem Pjanić
-
LSD
#5052 Re: Miralem Pjanić
Pjanić : Bolestan sam već danima, nisam mogao izdržati
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić morao je prije vremena van igre.
Pjanić se jednostavno srušio na teren u drugom poluvremenu utakmice sa Izraelom u Haifi.
Zašto je Miralem Pjanić morao van terena, pitali smo našeg reprezentativca.
“Imao sam stomačni virus koji vučem već nekoliko dana. To se nije znalo, a istina je da sam igrao pod lijekovima i bio bolestan nekoliko dana prije utakmice. Želio sam pomoći ekipi, ali nažalost to nisam bio u stanju”, kaže Pjanić za.....
Šta se desilo u drugom poluvremenu, kada si izašao iz igre?
“Nažalost, pokazalo se kako ipak nisam bio dovoljno spreman za svih 90 minuta, pa sam u drugom poluvremenu doslovno ostao bez daha”, zaključio je naš sjajni reprezentativac.
“Razočaran sam rezultatom, kao i svaki Bosanac i Hercegovac. Izvinjavamo se svim našim navijačima. Međutim, još uvijek ništa nije gotovo i pokušaćemo izvući maksimalan broj bodova do kraja kvalifikacija. Međutim, prije svega moramo pronaći našu igru koju nemamo od prve utakmice”, dodao je Pjanić.
Safet Sušić i pored toga što je znao da je Pjanić veoma bolestan, stavio je vezistu Rome od prve minute, ali se to pokazalo kao loš potez.
Javnost nije bila upoznata sa činjenicom da je Pjanić sve vrijeme bio bolestan, a niko iz N/FSBiH nije pružio takve informacije, kao ni selektor BiH
da ne reklamiram drugi portal, izbrisao sam one dijelove za koga je rekao
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić morao je prije vremena van igre.
Pjanić se jednostavno srušio na teren u drugom poluvremenu utakmice sa Izraelom u Haifi.
Zašto je Miralem Pjanić morao van terena, pitali smo našeg reprezentativca.
“Imao sam stomačni virus koji vučem već nekoliko dana. To se nije znalo, a istina je da sam igrao pod lijekovima i bio bolestan nekoliko dana prije utakmice. Želio sam pomoći ekipi, ali nažalost to nisam bio u stanju”, kaže Pjanić za.....
Šta se desilo u drugom poluvremenu, kada si izašao iz igre?
“Nažalost, pokazalo se kako ipak nisam bio dovoljno spreman za svih 90 minuta, pa sam u drugom poluvremenu doslovno ostao bez daha”, zaključio je naš sjajni reprezentativac.
“Razočaran sam rezultatom, kao i svaki Bosanac i Hercegovac. Izvinjavamo se svim našim navijačima. Međutim, još uvijek ništa nije gotovo i pokušaćemo izvući maksimalan broj bodova do kraja kvalifikacija. Međutim, prije svega moramo pronaći našu igru koju nemamo od prve utakmice”, dodao je Pjanić.
Safet Sušić i pored toga što je znao da je Pjanić veoma bolestan, stavio je vezistu Rome od prve minute, ali se to pokazalo kao loš potez.
Javnost nije bila upoznata sa činjenicom da je Pjanić sve vrijeme bio bolestan, a niko iz N/FSBiH nije pružio takve informacije, kao ni selektor BiH
da ne reklamiram drugi portal, izbrisao sam one dijelove za koga je rekao
-
todd_smith
#5054 Re: Miralem Pjanić
Pa kad mu je lik koji je napisao clanak haver
-
SSemir
#5055 Re: Miralem Pjanić
zelenjava wrote:Realno, Pjanić je precijenjen igrač, bar u reprezentaciji, ne pratim ga nešto plaho u Romi.
hajmo dalje. pocnite pljuvati po begovicu. po besicu dogodine pljujte, rano je jos za njegDZONPI wrote:Uvjek si bio picic i osta ces.
znam ja nas, jebo ti nas
- soccerfan88
#5056 Re: Miralem Pjanić
Kakvi smo, svi ce doci na red. Samo je Safet Bog i batina i nezamjenjiv. I legenda naravno. Sjetih se stiha Djoletove pjesme ovima sto podrzavaju Safeta a krivce traze u igracima: " Nama je lijepo, taman kako smo zasluzili". Eto vam Safet. Uzivajte.SSemir wrote:zelenjava wrote:Realno, Pjanić je precijenjen igrač, bar u reprezentaciji, ne pratim ga nešto plaho u Romi.hajmo dalje. pocnite pljuvati po begovicu. po besicu dogodine pljujte, rano je jos za njegDZONPI wrote:Uvjek si bio picic i osta ces.
znam ja nas, jebo ti nas
- OldMayor
#5057 Re: Miralem Pjanić
Bosnjo sindrom.
Pjanke puna podrska!
Pjanke puna podrska!
- soccerfan88
#5058 Re: Miralem Pjanić
I ovo je cjeli medicinski tim nase reprezentacije kao i selektor Susic presutio? Pa ima li ovo jos igdje? Na ovoj repci izgleda neki treniraju strogocu i apsolutno ih nije briga za istom.direktni wrote:http://scsport.ba/vijesti/pjanic-u-jedn ... ciju/83139
- OldMayor
#5059 Re: Miralem Pjanić

Karabeg otkrio zasto javnost nije upoznata o Pjanicevom zdravlju!
"Znali smo da Pjanke uzima neke tablete, Prcic mu je to kupio u Francuskoj, ali mi smo imali drugih problema. Dan prije utakmice, dobili smo poziv da Salem Prolic ima proljev i bili smo angazovani 100% da gospodina Salema pripremimo da moze ujutro doruckovati bez problema, te pratiti utakmicu navecer.", saopstio je Karabeg.
"Sušić je bio izričit u tome da Prolica pripremimo da moze nastavit žderat' bez problema. I sudeći prema racunu koje je Savez dobio iz hotela u Haiffi, sa zadovoljstvom mogu reci da smo u tome uspjeli", kaže naš glavni doktor reprezentacije.
- soccerfan88
#5060 Re: Miralem Pjanić
OldMayor wrote:
"Znali smo da Pjanke uzima neke tablete, Prcic mu je to kupio u Francuskoj, ali mi smo imali drugih problema. Dan prije utakmice, dobili smo poziv da Salem Prolic ima proljev i bili smo angazovani 100% da gospodina Salema pripremimo da moze ujutro doruckovati bez problema, te pratiti utakmicu navecer.", saopstio je Karabeg.
"Sušić je bio izričit u tome da Prolica pripremimo da moze nastavit žderat' bez problema. I sudeći prema racunu koje je Savez dobio iz hotela u Haiffi, sa zadovoljstvom mogu reci da smo u tome uspjeli", kaže naš glavni doktor reprezentacije.
- edo_79
#5061 Re: Miralem Pjanić
TOOO BRATE ..... Ma *ebeš Pjanketa nek crkne na terenu bitno je da Prolić more žderat .... jel Karabeg uspio uvaljat barem par silikona uz ovo da ne bude da je u hajr intervenis'oOldMayor wrote:
-
todd_smith
#5062 Re: Miralem Pjanić
Prcic mu je to kupio u Francuskoj

- edo_79
#5063 Re: Miralem Pjanić
Greška! ..... Prcić mu je to kupijotodd_smith wrote:Prcic mu je to kupio u Francuskoj
- wickerman
#5064 Re: Miralem Pjanić
Nije korektno Salema prozivati, on je jedan od "vasih" na forumu, tj. Shalla.OldMayor wrote:
- Zmijuga loma
#5065 Re: Miralem Pjanić
Čudi me da nisu počeli kafana komentari kako ne igra na nivou za reprezentaciju. Čisto da neko ne bi došao na tako glupu ideju, da se u ovom teškom vaktu svi podsjetimo:

Doviđenja i prijatno.

Doviđenja i prijatno.
- edo_79
#5066 Re: Miralem Pjanić
Zmijuga loma wrote:Čudi me da nisu počeli kafana komentari kako ne igra na nivou za reprezentaciju. Čisto da neko ne bi došao na tako glupu ideju, da se u ovom teškom vaktu svi podsjetimo:
Doviđenja i prijatno.
- Muhamed Đakmić
#5067 Re: Miralem Pjanić
Iskren da budem, ja mu u pricu ne vjerujem. Ali ne krivim ga ako je bojkotovao, na njemu se najvise kola lome.
-
todd_smith
#5068 Re: Miralem Pjanić
Pa i meni je na pocetku bilo ono kao da je suplja, ali onda skontas nema sta da prosipa suplju, nije kao da je on zajebao stvar i kao da su svi igrali nevjerovatno i samo on bio los. Zbog toga mi nema smisla ono.Muhamed Đakmić wrote:Iskren da budem, ja mu u pricu ne vjerujem. Ali ne krivim ga ako je bojkotovao, na njemu se najvise kola lome.
A i kao sto kazes, ne krivim ga da je vidio da ne ide, da nema sanse i da je rekao "jbt ovo bolje se ispaliti pa da ovaj dobije nogu sto prije"
- AhmetShabo
#5069 Re: Miralem Pjanić
nek zabije sam sebi 10 golova u narednih 6 utakmica, ja mu trunke zamjerit necu
-
zelenjava
#5070 Re: Miralem Pjanić
Ne pljujem ja nikoga, samo kažem da Pjanketa smatram precijenjenim, pogotovo za partije koje je pružao u reprezentaciji.
Šta se palite ko kutnjak odmah, koji kokot
Šta se palite ko kutnjak odmah, koji kokot
-
zetareticula
#5071 Re: Miralem Pjanić
Ljudi ne svataju da je fudbal timska igra i igra je 11 igraca
Miralem u sve i jednoj reprezentaciji svijeta bi imao zagarantirano mjesta u prvih 11
- _mufljuz_
#5072 Re: Miralem Pjanić
soccerfan88 wrote:OldMayor wrote:
"Sušić je bio izričit u tome da Prolica pripremimo da moze nastavit žderat' bez problema. I sudeći prema racunu koje je Savez dobio iz hotela u Haiffi, sa zadovoljstvom mogu reci da smo u tome uspjeli", kaže naš glavni doktor reprezentacije.![]()
![]()
Pojma nemas koliko si me nasmijao
![]()
HAHAHHAHAHAHAHAH
-
salle_eh1986
#5073 Re: Miralem Pjanić
Muhamed Đakmić wrote:Iskren da budem, ja mu u pricu ne vjerujem. Ali ne krivim ga ako je bojkotovao, na njemu se najvise kola lome.
-
missko
#5074 Re: Miralem Pjanić
Ovo mu treba pustit prije svakog okupljanja repke da skonta koji je supak u odnosu na prave igrace kao sto je Arda.
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/video- ... ak-1620311
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/video- ... ak-1620311
-
SSemir
#5075 Re: Miralem Pjanić
ko ono jednom rece da bosnjo nije spreman da pljuje i vrijedja svakog? i da je logicno da se nece pljuvati bez razloga po miralemu, begovicu, i besicu. kao jedinim preostalim iz reprezentacije koje jos nisu pljuvali?