Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bosanski_kralj

#5051 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Bosanski_kralj »

Ne mogu smisliti Barcelonu, ali ono sinoć je bilo ponižavanje Reala. Mislio sam da ove sezone Real može parirati Barceloni, ali je očito da to nije moguće. U ovom trenutku ne postoji klub koji se Barceloni može suprostaviti.
Mustang1

#5052 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Mustang1 »

Image
Baudelaire

#5053 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Baudelaire »

Ja mislim da je Guardiola stepenicu iznad Mourinha otišao u taktičkoj revoluciji. Jbg, deset utakmica, Mourinho nikako da ga dobije, ne može više ni biti slučajnost.
5 0 5

#5054 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

just principe wrote:upravu ste nemamo mi sta zaliti Casillasa kad ima love ko blata..Ali ja da sam na njegovom mjestu davno bi otisao iz Reala i spanskog fudbala opcenito..Ok, nije on krivac za poraze, ali Barca mu je nabila tolike komplekse da ce vjerujem imati velike traume i nocne more nakon zavrsetka karijere..

Jebes sve pare i medalje svijeta kad te jedan te isti tim i jedan te isti igrac ( prije Eto˙o sada Messi ) buse na svakom koraku..Ma to su ogromne traume
zaradio je i federer brdo para pa opet place ko malo dijete kad izgubi mec. pare su samo nagrada za to sto su postigli. motivacija nekome ko zaradjuje toliko puno ne mogu biti pare. (ne vjerujem da iker place za par stotina hiljada eura premija ako ne osvoji nesto). casillas je od rodjenja u madridu i koliko ja znam u 13 godina koliko on igra za prvi tim promijenilo se isto toliko trenera. zasto bi on odlazio negdje? pa najbolji je golman u najboljem klubu na svijetu. sad treba zbog popisanog pepea i ekocentricnog mourinha otici... ne znam i gdje bi mogao otici... od madrida nema bolje... mozda u la galaxy
:?
Last edited by 5 0 5 on 19/01/2012 17:46, edited 1 time in total.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#5055 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Entropio »

Bubalo1 wrote:Image
:lol:
kokuz_sa

#5056 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by kokuz_sa »

505sCrtom wrote:
just principe wrote:upravu ste nemamo mi sta zaliti Casillasa kad ima love ko blata..Ali ja da sam na njegovom mjestu davno bi otisao iz Reala i spanskog fudbala opcenito..Ok, nije on krivac za poraze, ali Barca mu je nabila tolike komplekse da ce vjerujem imati velike traume i nocne more nakon zavrsetka karijere..

Jebes sve pare i medalje svijeta kad te jedan te isti tim i jedan te isti igrac ( prije Eto˙o sada Messi ) buse na svakom koraku..Ma to su ogromne traume
zaradio je i federer brdo para pa opet place ko malo dijete kad izgubi mec. pare su samo nagrada za to sto su postigli. motivacija nekome ko zaradjuje toliko puno ne mogu biti pare. (ne vjerujem da iker place za par stotina hiljada eura premija ako ne osvoji nesto). casillas je od rodjenja u madridu i koliko ja znam u 13 godina koliko on igra za prvi tim promijenilo se isto toliko trenera. zasto bi on odlazio negdje? pa najbolji je golman u najboljem klubu na svijetu. sad treba zbog popisanog pepea i ekocentricnog mourinha otici... ne znam i gdje bi mogao otici... od madrida nema bolje... mozda u la galaxy
:?
mislis drugi najbolji iza barselone :D

IFFHS-ova ljestvica najboljih svjetskih klubova, studeni 2011.:
1. Barcelona 335 (0)
2. Real Madrid 309 (0)
3. Manchester United 280 (0)
5 0 5

#5057 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

@kokuz_sa:

ma vidi. ja sam culé. ne moras mene ubjedjivati :wink: ali ne ocekujem bas od ikera da zamjeni pinta na klupi. (koliko god bi to bilo lijepo za vidjeti).
Last edited by 5 0 5 on 19/01/2012 18:09, edited 1 time in total.
Šibicar

#5058 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Šibicar »

Real je Barsina Severina.
LSD

#5059 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by LSD »

505sCrtom wrote:@kokuz_sa:

ma vidi. ja sam culé. ne moras mene ubjedjivati :wink: ali ne ocekujem bas od ikera da zamjeni pinta na klupi. (koliko god bi to bilo lijepo za vidjeti).

Vala da stave Nemanju Supića na gol umjesto Pinta, ne bi onakav gol primio....covjek ga probi ko junfericu (dakle lopta kroz njega prođe doslovno) i to strogo iskosa....nije bila situacija frontalno 1 na 1 pa da nije imao nikakvih šansi, ali se letva ne zna ni postaviti kako treba ,ni zatvoriti ugao, vec ga primi kroz pišu :oops: :lol: pa jebote da su vrecu krompira postavili na gol, možda bi odbranila....eeee bruke i golmana.
5 0 5

#5060 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by 5 0 5 »

LSD wrote: Vala da stave Nemanju Supića na gol umjesto Pinta, ne bi onakav gol primio....covjek ga probi ko junfericu (dakle lopta kroz njega prođe doslovno) i to strogo iskosa....nije bila situacija frontalno 1 na 1 pa da nije imao nikakvih šansi, ali se letva ne zna ni postaviti kako treba ,ni zatvoriti ugao, vec ga primi kroz pišu :oops: :lol: pa jebote da su vrecu krompira postavili na gol, možda bi odbranila....eeee bruke i golmana.
jos ovaj kaze "it was poor defending from pique". ja ne misilm da je pikac tu ista kriv. ronaldo osut'o lijevom iz teskog ugla... srecom, pinto nije ni imao puno posla (zahvaljujuci mourinho prvenstveno). ne sjecam se ni jedne njegove odbrane od sinoc. pada mi na pamet samo bezemin sut glavom. ali to je benzema fulao. nije bila odbrana. :lol:
motorola01

#5061 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by motorola01 »

Real imao dva suta u okvir gola.Jedan je gol,a drugi stativa Benzeme :D ...KOja je ono krampa od golmana :-) Nadam se da ga nece u uzvratu staviti...
LSD

#5062 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by LSD »

motorola01 wrote:Real imao dva suta u okvir gola.Jedan je gol,a drugi stativa Benzeme :D ...KOja je ono krampa od golmana :-) Nadam se da ga nece u uzvratu staviti...
Ali hoce, uzalud ti se nadati :-) branit ce svaku utakmicu u Kupu (dokle god dogurali), a skoro je i produžio ugovor na godinu dana.
Pep mu vjeruje i stavlja ga na gol pa i protiv Reala :roll: ,cak i po cijenu jeftinih golova ako treba...tako da se bolje pomiriti sa tim.
5 0 5

#5063 Sergio Busquets

Post by 5 0 5 »

muha_sa

#5064 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by muha_sa »

Not My Idea wrote:samo da predlozim da ubuduce placamo Muhi taj provajder gdje ima Sportklub.
Vise ovo ne mogu gledat, ogrijesit cemo se o' covjeka :oops:
:lol: :lol:
pametno pametno :D al ko ce vam onda tražit linAk :? :D
skenderija04

#5065 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

Not My Idea

#5066 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Not My Idea »

muha_sa wrote:
Not My Idea wrote:samo da predlozim da ubuduce placamo Muhi taj provajder gdje ima Sportklub.
Vise ovo ne mogu gledat, ogrijesit cemo se o' covjeka :oops:
:lol: :lol:
pametno pametno :D al ko ce vam onda tražit linAk :? :D

ma trazit cu ja samo ti nemoj vise, hljeba ti :lol:
Distortion

#5067 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Distortion »

Image

Pepeu oskara za glumu sinoc :lol:
LSD

#5068 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by LSD »

Distortion wrote:http://i1111.photobucket.com/albums/h47 ... /pepe2.gif

Pepeu oskara za glumu sinoc :lol:
Image

Nadam se da ce oni dušebrižnici koji su danima smarali o glumi Alvesa ili Busquetsa , imati šta reci i za ovu lakrdiju Pepea koji pored toga što je mesar i ocajan glumac...pogledajte samo ovaj cirkus i sve ce biti jasno....ovakvu zayebanciju od sebe nisu pravili ni Pedro ni Alves.
Distortion

#5069 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Distortion »

Nije mu ovo bila jedina gluma sinoc, imao je jos par ofirnih gluma a nakon jedne j Pique dobio nezasluzeno žuti karton. Bila su ona dva pada gdje se valjao ko da mu je neko nogu slomio ali ova je bila vrh :lol:

Ne znam zasto odmah Xabi Alonso ide prema Messiju nakon gazenja Pepea, kao misli da folira. Taj igrac mi nije bio mrzak ali je u Realu skroz drugi igrac postao a to je opet zaslugom Murinja koji vise ne zna sta ce od sebe, Guardiola ga jebe iz utakmicu u utakmicu :D

Murinjo nije pokazao nista novo, nema inovativnosti i onda naravno da ne moze iznenaditi protivnika. Guardiola je ocekivao da ce Real igrati ovako kako je igrao pokusavajuci Barcelonu ugroziti iz kontri ali nije ocekivao da ce bit bas ovako zatvoreni a Barca dominantna.

Barcelona je tipicnom svojom igrom dosla do zasluzene pobjede, bila je bolja u ova poluvremena, stvorila vise sansi i cudno je bilo da nisu dali gol u prvom poluvremenu jer su imali fine sanse. Real 2x osutao na gol, jedan gol dao zahvaljujuci Pintu koji je realno hala golman i ne znam zasto Guardiola produzuje ugovor s njim kad moze dovesti mladog perspektivnog golmana kojem ce davat sansu...

Pepe, Coentrao...cigani iz Portugala...zajedno sa ostatkom tima koji ne zna cestitati protivniku koji je bolji (osim Casillasa). Fakat su smijesni ali razumijem ih...isfrustrirani...ponizeni...ne znaju vise sta ce :mrgreen:

Guardiola :thumbup:
ultima_palabra

#5070 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ultima_palabra »

Imam osjećaj da par ljudi prenosi frustracije prema Portugalcima iz baraža... nema potrebe, ljudi nas zasluženo uzeli oba puta. Ako Pepe (inače Brazilac rođenjem) ne može kontrolisati svoju narav, ne treba ići u neke priče o čitavoj naciji :roll:
Distortion

#5071 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Distortion »

Ne lijecim frustracije zbog reprezentacije, jednostavno ih ne mogu smislit i to je to. Ljudi su nas posteno dobili jer su jaci mnogo od nas i tu nema sta da se prica. Ja igrace gledam prema kvalitetu i onom sto pokazuju na terenu kao ljudi a po onom sto saam dosad vidio ono sto Pepe radi nije ljudski a Bogami nije ni ono Coentraovo ili iz prethodne utakmice Marcelovo gazenje. sve je to Murinjovo maslo a on vam je trenutno More Than A Real Madrid :dance:

Startovi Carvalha, Pepea, Ramosa...za zatvora lave :wink:
veljaca

#5072 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by veljaca »

Obuca9 wrote:
veljaca wrote: Dobro vi tako mislite - dozvolite i drugima da imaju svoje misljenje - no sikiriki .....

Ja ga sazaljevam u ovih nekoliko zadnjih utakmica Reala sa Barcelonom ..... vidi se to na njegovom izrazu lica ..... Vi ako ga ne sazaljevate - vase misljenje i O.K.
Ne kontaš poentu, pa još sto puta povećaj slova, džaba ti.

Ko sam ja, odnosno ti, da žalimo jednog Ikera Casillasa, čovjeka koji je bio i klupski i reprezentativni prvak Evrope i svijeta, koji ima love ko blata, voda trebu ko sto je Sara i sad da ga zali neko iz supka svijeta, poznatog kao Bosna. Smijesno bolan.
Ti ne kontas poentu moga posta .... ako treba procitaj ga jos nekoliko puta .....

" Sema, malo bolje citaj moje postove ....Bilo bi bolje .....

Jadnik nikada sa ovim suigracima i ovim trenerom nece postici veliki rezultat .....
"

Ponavljam ti ga nemoj zaliti .... Imas pravo na to .....

A ovo za " supak svijeta, poznatog kao Bosna " - stvarno nemam komentar na ovu tvoju konstataciju ....
Drzava Bosna i Hercegovina - nije supak svijeta bar za mene ....
ultima_palabra

#5073 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ultima_palabra »

Ma ne mislim samo na tebe... bilo je još takvih postova.

A Mourinha možeš voljeti ili ne voljeti, nikad se oko njega neće mišljenja saglasiti :) Coentrao se ponio blago nesportski, ali ne treba ga gurati u isti koš... Carvalho nikad ne ide da povrijedi nekoga, a i Cristiano, koliko god ga ljudi ne vole, nikad ne poseže za nesportskim potezima.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5074 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Velkoski »

Eto Mourinho je neki levat koji nikada nista nije osvojio :roll:
amal1

#5075 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by amal1 »

Pepe u elementu :thumbup:

Locked