sevo dnevne kombinacije bez kisobrana, bez mantila, bez koznih jakni
http://malezensketeme.net/?p=27394
Moderator: anex
Charlie..Dobrinja...godinama sijem tu,..zena radi koja je prije radila nesto i za Fashion Week-ove u SA... i cijene nisu losemuhanata wrote:Djevojčice, djevojke, žene![]()
pliz ko zna/ima da mi pošalje na pp broj/adresu DOBROG provjerenog krojača/ice, hvala!
Pliz na privat neku smjernicu kako da je nađem, Dobrinja mi je preširok pojamSandraB. wrote:Charlie..Dobrinja...godinama sijem tu,..zena radi koja je prije radila nesto i za Fashion Week-ove u SA... i cijene nisu lose
moze li tacna lokacija?SandraB. wrote:Charlie..Dobrinja...godinama sijem tu,..zena radi koja je prije radila nesto i za Fashion Week-ove u SA... i cijene nisu losemuhanata wrote:Djevojčice, djevojke, žene![]()
pliz ko zna/ima da mi pošalje na pp broj/adresu DOBROG provjerenog krojača/ice, hvala!
Kupljen presladak u NY-u..hvala na informacijiLobotomija wrote:Ja sam ih cini mi se vidjela u New Yorkeru
Evo kako mozes super kombinovati.nav_girl wrote:Jedno pitanje za upućenije..da li je moguće i ugodno za oko kombinovati dvije različite boje jeans-a? (hlače i jaknica ili suknja i prslučić)

Hvala draga, evo još jedne pastelne:Angel_of... wrote:Nadi, ovo mi je najdivnija kombinacija u posljednje vrijeme:D

Ja nekako mislim da svako od nas ima neke svoje šeme boja u glavi, kao šta se sa čim slaže i npr moja mama i ja se često ne slažemo po otm pitanjuotherside wrote:ja boju ovih pantalona i tunike ne bih obukla.
dosuse, prilicno sam peglativna kad su slaganja boja u pitanju

farmerke, obicna majica al one s manjim V izrezom su kul , tene plitke neke , i sat il bez njega i dosta xDSalah ad-Din wrote:Imal` kakvih savjeta za nas muske?
Farmerice, obicna majica kratkih rukava, na nogama neke skejterke, oko ruke sat, na farmericama kais, koji se i ne vidi od majice. Proslo ljeto sam cijelo rpoveo u takvoj vrsti odjece, i ovo sam poceo![]()
Dosadio sam i Bogu i narodu
Samo mjenjam boje majice