Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gentleman5001 wrote:Ne mislim njime napadat zivotinje, normalno, već tražim rupu u zakonu s obzirom da je OC zabranjeno imati
Sto se tice tjeranja cuka ima da se kupi neka sprava, gdje se nekakvim radiotalasima cuke tjeraju, bezopasna je i za ljude i za cuke, mozes kupiti i na PIKu za 25 KM!
Nisrin wrote:
Sto se tice tjeranja cuka ima da se kupi neka sprava, gdje se nekakvim radiotalasima cuke tjeraju, bezopasna je i za ljude i za cuke, mozes kupiti i na PIKu za 25 KM!
Ma ja sam ljubitelj životinja pogotov cuka, nego trazim sredstvo za samoobranu od humanoida..
Evo danas decko 96. godiste izboden na tramvajskoj stanici..
un1ted wrote:Meni je za odbrane bolja teleskopska palica koju cu aBd uskoro da zbavim
Imam i ja tele palicu ali je ne nosim iz razloga što je ona okarakterizirana kao oružje u našem zakonu i smiju je posjedovati samo službena lica...
pa ako te pandur legitimiše i napravi pretres na ulici nemoj se čuditi i početi braniti kako je za samoobranu.. Ideš u zapisnik jarane...
jeca fleetwoodmac wrote:ASTOR PUDERI- gdje bi ih mogla kupiti?
Imas na piku prodaju privatno a ako to nećeš imaš u bbi centru na svakom koraku kozmetičke shopove a ako i to neces imas po marsalovoj isto nekih kozmetickih shopova ali u BBI ces sigurno naći
...kupiti bijeli marker ili nesto slicno njemu samo da ostavlja bijeli trag na crnoj plasticnoj podlozi, nesto poput korektora samo sa kvalitetnijom bojom tj da se ne odlijepi sa plastike
tako_to wrote:...kupiti bijeli marker ili nesto slicno njemu samo da ostavlja bijeli trag na crnoj plasticnoj podlozi, nesto poput korektora samo sa kvalitetnijom bojom tj da se ne odlijepi sa plastike