koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
KB9

#5051 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

dobar osjecaj wrote:
KB9 wrote:
dobar osjecaj wrote:A u cijene, iznose i količine uopšte neću da ulazim ni sa stanovišta vjerovatnoće ni sa stajališta osobe kojoj je dovoljno novca prošlo kroz ruke da zna kako se realno i pošteno zarađen novac teško usmjerava u tolikim količinama samo za taj segment života.
neko voli izac vani i skrsit 100-200 maraka na provod, ja to usmjerim na parfem veoma cesto, u cemu je problem?

kakva osudjujuce pametovanje od posta zivote mili i dragi, pogotovo ovaj boldirani dio
Nema problema. U suštini imaš pravo. Do mene je. Danas uopšte nije tako rijetko da se u mladim, osornim i sirovim ljudima spajaju nesposobnost uljudnog komuniciranja, arogancija i dovoljno novca za kupovinu parfema.
eto opet pises osudjujuce cisto jer neko ima drugacije preferencije nego ti, zamisli samo kakvi bezobraznici, ostavljaju po strani da bi sebi ispunjavali ceif, kako se usudjuju

legendo moja nisi ti za interneta i onako "svijeta" sto bi se reklo
Mr.Who

#5052 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Mr.Who »

Mijenjam Dolce&Gabbana Pour homme vintage izdanje iz 1996. godine.Ostalo cca. 45 ml tečnosti.
Nisrin

#5053 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Nisrin »

KB9 wrote:
dobar osjecaj wrote:A u cijene, iznose i količine uopšte neću da ulazim ni sa stanovišta vjerovatnoće ni sa stajališta osobe kojoj je dovoljno novca prošlo kroz ruke da zna kako se realno i pošteno zarađen novac teško usmjerava u tolikim količinama samo za taj segment života.
neko voli izac vani i skrsit 100-200 maraka na provod, ja to usmjerim na parfem veoma cesto, u cemu je problem?

kakva osudjujuce pametovanje od posta zivote mili i dragi, pogotovo ovaj boldirani dio

Ne kupuju se parfemi svaki dan! Ko ima dovoljno dobra primanja uvijek sebe moze pocastiti dobrim parfemom povremeno...dosta ljudi parfeme i na poklon dobija!I ljudi imaju razlicite prioritete!
dobar osjecaj

#5054 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by dobar osjecaj »

Nisrin wrote: Ne kupuju se parfemi svaki dan! Ko ima dovoljno dobra primanja uvijek sebe moze pocastiti dobrim parfemom povremeno...dosta ljudi parfeme i na poklon dobija!I ljudi imaju razlicite prioritete!
Moj komentar se odnosio isključivo na arogantno pisanje jedne osobe i nametanje isključivo jednog pristupa kao ispravnog, uz konstantno ismijavanje svega što drugi ljudi napišu.
Ipak, hvala što mi objašnjavaš kako to inače ide u životu, ne bih znala da se s dovoljno dobrim primanjima može povremeno počastiti parfemom. A ni da ljudi imaju različite prioritete.

Edit
@Nisrin
Sorry ali nemam namjeru vise pisati na tu temu. Dugo vremena mi je odvratno doci na temu zbog tog nadobudnog komentarisanja i to sam komentarisala. Od mene toliko.
Last edited by dobar osjecaj on 05/03/2018 15:20, edited 1 time in total.
Rugafet

#5055 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

KB9 wrote: eto opet pises osudjujuce cisto jer neko ima drugacije preferencije nego ti, zamisli samo kakvi bezobraznici, ostavljaju po strani da bi sebi ispunjavali ceif, kako se usudjuju

A sta ti si iz svega skapirao da je neko tu nedo bog ljubomoran na tebe jer trosis pare na parfeme :lol:

Problem je samo u tome sto ti pises i nastupas toliko smaracki iritirajuce narcisoidno da na kraju ispadas smijesan samo zato sto si sebi kupio neki skuplji parfem u odnosu na druge forumase koji onako opusteno diskutuju o parefemima nista nisi 'pametniji'. Kostali oni 7 ili 777 KM potpuno je svejedno.
Luxor-Concorde

#5056 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Luxor-Concorde »

A jes' covjeka izresetase...

Sasvim je prirodno da je tupavo komentarisati tudje finansiranje parfema kao i tudje ukuse. Predobar parfem se moze naci i za 40KM(npr. Armaf, Ajmal, Al Rehab, Zara itd.) a i za 5,500KM(npr. Roja Dove). Poenta je da se istrazuje i probava ako te to interesuje, da se ne vjeruje bas svemu sto se procita ili pogleda na netu vec semplirati i onda zategnuti full bocicu koja sigurno nece biti Tom Ford Private Blend za 50KM sa pika! :lol:

Ljudi opustite se malo, ovo je jedan od najljepsih hobija 8-) Zna biti skup i preskup ali samo ako to vi to dozvolite. Cijena u vecini slucajeva reflektuje kvalitet sastojaka ali isto tako smo svjedoci da itekako placamo brand i isto tako smo svjedoci da ima mnogo pristupacnijih kuca koje nude zaista kvalitetno prihvatljive parfeme po prihvatljivim cijenama... Za svakoga ima po nesto. 8)

P.S. Prodajem Chanel Platinum Egoiste 94ml/100ml :D
Nisrin

#5057 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Nisrin »

dobar osjecaj wrote:
Nisrin wrote: Ne kupuju se parfemi svaki dan! Ko ima dovoljno dobra primanja uvijek sebe moze pocastiti dobrim parfemom povremeno...dosta ljudi parfeme i na poklon dobija!I ljudi imaju razlicite prioritete!
Moj komentar se odnosio isključivo na arogantno pisanje jedne osobe i nametanje isključivo jednog pristupa kao ispravnog, uz konstantno ismijavanje svega što drugi ljudi napišu.
Ipak, hvala što mi objašnjavaš kako to inače ide u životu, ne bih znala da se s dovoljno dobrim primanjima može povremeno počastiti parfemom. A ni da ljudi imaju različite prioritete.

Izvinjavam se, meni se nije cinilo kao arogantno...a inace svi sve komentarisu, ismijavaju, i mene su ismijavali kad sam stavljala link za neke kopije, ali smo na kraju ustanovilio da su uredni originalni parfemi kod covjka parfemizavas iz BLa, i mislim da se za svakoga ponesto moze naci, pristupacno manje - vise svima!
Last edited by Nisrin on 07/03/2018 09:35, edited 2 times in total.
KB9

#5058 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

Rugafet wrote:
KB9 wrote: eto opet pises osudjujuce cisto jer neko ima drugacije preferencije nego ti, zamisli samo kakvi bezobraznici, ostavljaju po strani da bi sebi ispunjavali ceif, kako se usudjuju

A sta ti si iz svega skapirao da je neko tu nedo bog ljubomoran na tebe jer trosis pare na parfeme :lol:

Problem je samo u tome sto ti pises i nastupas toliko smaracki iritirajuce narcisoidno da na kraju ispadas smijesan samo zato sto si sebi kupio neki skuplji parfem u odnosu na druge forumase koji onako opusteno diskutuju o parefemima nista nisi 'pametniji'. Kostali oni 7 ili 777 KM potpuno je svejedno.
de ne peglaj vise svega ti, idi mirisi losione poslije brijanja od tri marke i cao
Rugafet

#5059 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Rugafet »

:lol:
Evo upravo o ovome govorim
KB9

#5060 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

ne govoris ti bolan o tome nego ti covjek treba odgovorit onako kako ti zelis pa da se mozes konacno skinu s neke stvari, ne pije vode kad ti se pokusa normalno objasnit, pokuso par puta i ne ide

hajde sad tutanj i ne budi dosadan
KB9

#5061 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

Luxor-Concorde wrote:A jes' covjeka izresetase...

Sasvim je prirodno da je tupavo komentarisati tudje finansiranje parfema kao i tudje ukuse. Predobar parfem se moze naci i za 40KM(npr. Armaf, Ajmal, Al Rehab, Zara itd.) a i za 5,500KM(npr. Roja Dove). Poenta je da se istrazuje i probava ako te to interesuje, da se ne vjeruje bas svemu sto se procita ili pogleda na netu vec semplirati i onda zategnuti full bocicu koja sigurno nece biti Tom Ford Private Blend za 50KM sa pika! :lol:

Ljudi opustite se malo, ovo je jedan od najljepsih hobija 8-) Zna biti skup i preskup ali samo ako to vi to dozvolite. Cijena u vecini slucajeva reflektuje kvalitet sastojaka ali isto tako smo svjedoci da itekako placamo brand i isto tako smo svjedoci da ima mnogo pristupacnijih kuca koje nude zaista kvalitetno prihvatljive parfeme po prihvatljivim cijenama... Za svakoga ima po nesto. 8)

jesi vidio

zamisli ti samo pocese mi govorit o posteno stecenom novcu i moralisat jer eto volim svoje pare usmjerit u parfeme vise nego u flase alkohola, cigare itd :shock:
moonca

#5062 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

Nisrin wrote:
dobar osjecaj wrote:

Izvinjavam se, meni se nije cinilo kao arogantno...a inace svi sve komentarisu, ismijavaju, i mene su ismijavali kad sam stavljala link za neke kopije, ali smo na kraju ustanovilio da su ured i originalni parfemi kod covjka parfemizavas iz BLa, i mislim da se za svakoga ponesto moze naci, pristupacno manje - vise svima!

Odliiican muski parfem LISABON od Zare...iznenadila sam se koji trag ostavlja na kolegi :D
Jesi l li ga osjetila i kada si kuci dosla? :oops: :lol:
sedma_7

#5063 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by sedma_7 »

Comme une Evidence od Yves Rocher,

nekima je preintenzivan, meni baš godi.

Offtopic, da li je neko kupovao parfeme preko ekupi.ba, gledam cijene, jako su zgodne, a kupila bih drugarici za poklon.

Pošto je mlađa, možda Riri od Rihane, ili neki od Britney Spears parfema.

Ne znam kako miriše nijedan, al zgodne su bočice :) Neko probao?
Mr.Who

#5064 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Mr.Who »

Luxor-Concorde wrote:A jes' covjeka izresetase...

Hau mač mani? Može i na PP.
moonca

#5065 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

sedma_7 wrote:Comme une Evidence od Yves Rocher,

Offtopic, da li je neko kupovao parfeme preko ekupi.ba, gledam cijene, jako su zgodne, a kupila bih drugarici za poklon.

Pokusaj saznati sta se drugaruci svidja, pa da poklon bude potpun. :-D
Nisrin

#5066 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Nisrin »

moonca wrote:
Jesi l li ga osjetila i kada si kuci dosla? :oops: :lol:

Skoro da jesam :P
Nisrin

#5067 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Nisrin »

Volim Brinety Fantasy ali ona roza verzija :D Slatkasto mirise i bas se dugoooo zadrzava na kozi, od Rihanne nisam probala i iako nju volim, ne vjerujem u parfem :D Od Britney su i drugi dobrio, kao napr Curious ...imas kod covjeka parfemizavas bas jeftino...100ml 60KM :D Ne vjerujem da ti je na ekupi jeftinije...
sedma_7

#5068 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by sedma_7 »

Nisrin wrote:

Volim Brinety Fantasy ali ona roza verzija :D Slatkasto mirise i bas se dugoooo zadrzava na kozi, od Rihanne nisam probala i iako nju volim, ne vjerujem u parfem :D Od Britney su i drugi dobrio, kao napr Curious ...imas kod covjeka parfemizavas bas jeftino...100ml 60KM :D Ne vjerujem da ti je na ekupi jeftinije...

Jest jeftinije jer imaju besplatnu dostavu.

Curious Britney Spears Edp, 50 - 30,90 KM, a ovaj prodaje 100 ml za 60 KM plus dostava 10, znači 70.
Last edited by sedma_7 on 06/03/2018 23:13, edited 1 time in total.
sedma_7

#5069 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by sedma_7 »

sedma_7 wrote:
Nisrin wrote:

Zna li još neko nekog pouzdanog prodavca sa PIK-a, tj. da prodaje originale?
Last edited by sedma_7 on 06/03/2018 23:14, edited 1 time in total.
THEC

#5070 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by THEC »

https://parfemisarajevo.olx.ba/
https://www.olx.ba/profil/osmantz

Nisam narucivao ja licno ali su se ovdje spominjali, pa nek ti neko jos potvrdi
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#5071 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

sedma_7 wrote:
Nisrin wrote:

Jest jeftinije jer imaju besplatnu dostavu.

Curious Britney Spears Edp, 50 - 30,90 KM, a ovaj prodaje 100 ml za 60 KM plus dostava 10, znači 70.
Nije više besplatna dostava na ekupi.
sedma_7

#5072 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by sedma_7 »

THEC wrote:https://parfemisarajevo.olx.ba/
https://www.olx.ba/profil/osmantz

Nisam narucivao ja licno ali su se ovdje spominjali, pa nek ti neko jos potvrdi
Hvala... a ovaj??
https://parfemidrago.olx.ba/
pecpec

#5073 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by pecpec »

moonca wrote: Jesi l li ga osjetila i kada si kuci dosla? :oops: :lol:
Sram te bilo.
moonca

#5074 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by moonca »

pecpec wrote:
moonca wrote: Jesi l li ga osjetila i kada si kuci dosla? :oops: :lol:
Sram te bilo.
:shock:

A, jesi li vidio sta je napisala. :oops1:
pecpec

#5075 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by pecpec »

Sta god da je napisala smajli te otkrio. :lol:
Post Reply