Trailer je ništa posebno jedina zanimljivost je da je 2 sv rat i horror.kakavdanakneiskustvu wrote:bezze mi film,niti sam se nasmijao tokom film,niti zabavio,ni h od horrora,ocekivao sam nesto vise zbog trailera,ali po boga pitaj koji put trailer je jedno,film nesto sasvim drugo
Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
-
normala brate
#5051 Re: Gledali ste ne preporucujete
-
corei3
#5052 Re: Gledali ste ne preporucujete
https://www.imdb.com/title/tt6051096/
Realno je za ocjene 5/10
Nekoliko puta sam htio ugasiti, na kraju malo ubrzavao neke dijelove samo da vidim kraj
Realno je za ocjene 5/10
Nekoliko puta sam htio ugasiti, na kraju malo ubrzavao neke dijelove samo da vidim kraj
- MarlboroGold
#5053 Re: Gledali ste ne preporucujete
Norsemen... norveška serija. U pitanju je komedija, ali na fazon vikinga.
Odgledao 2 epizode i prestao. Humor je bezveze. Nijedna scena me nije nasmijala.
Nije mi jasno kako je dobila pozitivne ocjene na rotten tomatoes.
Odgledao 2 epizode i prestao. Humor je bezveze. Nijedna scena me nije nasmijala.
- pustopoljina
#5054 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ni meni. Glup humor. Isto mozda 2 epizode pogledala...neku nelagodu stvara...MarlboroGold wrote:Norsemen... norveška serija. U pitanju je komedija, ali na fazon vikinga.
-
deyan
#5055 Re: Gledali ste ne preporucujete
Green Book iliti kakav epohalni gubitak vremena.
Predvidivo, povrsno, kliseirano i mali milion puta déjà-vu.
Ne sumnjam da ce proseda domacica iz Kentucky-a baciti koju suzu, kao sto sam ja bacio peglu.
Ne sumnjam da ce proseda domacica iz Kentucky-a baciti koju suzu, kao sto sam ja bacio peglu.
- Point.
#5056 Re: Gledali ste ne preporucujete
Napusti internet.deyan wrote:Green Book iliti kakav epohalni gubitak vremena.
- johnnykola
#5057 Re: Gledali ste ne preporucujete
Na istom tragu je ekipa na sljedećem linku.deyan wrote:Green Book iliti kakav epohalni gubitak vremena.
-
deyan
#5058 Re: Gledali ste ne preporucujete
Razumem druze komandante!Point. wrote:Napusti internet
PS. Izvini, ne spomenuh ali se valjda podrazumeva da su neke sline i suze procurele i na brdovitom Balkanu.
Karikatura i trendovska patetika (kombo, homoseksualizam+rasizam)johnnykola wrote: Na istom tragu je ekipa na sljedećem linku.
Ovovremenski, medijski lobotomizirani Amerikanac/Amerikanka ce prosto obozovati, gorepomenuta domacica, sa upitnim IQ-om, ce se skroz razneziti.
Nevezano za film. Aleksandra Musica sam skoro slusao u emisiji "Nedelja u 2".
Puno toga za nauciti, muzika za usi.
Prava je steta sto ne raspolazemo sa vise ovakvih ljudi.
- Point.
#5059 Re: Gledali ste ne preporucujete
Govoriš hrpu gluposti. Green Book ne zaslužuje biti na ovoj temi.
- johnnykola
#5060 Re: Gledali ste ne preporucujete
Musić je daleko najjači, da. Na sljedećem linku satire u Selakove ali.deyan wrote:Razumem druze komandante!Point. wrote:Napusti internet
PS. Izvini, ne spomenuh ali se valjda podrazumeva da su neke sline i suze procurele i na brdovitom Balkanu.![]()
Karikatura i trendovska patetika (kombo, homoseksualizam+rasizam)johnnykola wrote: Na istom tragu je ekipa na sljedećem linku.
Ovovremenski, medijski lobotomizirani Amerikanac/Amerikanka ce prosto obozovati, gorepomenuta domacica, sa upitnim IQ-om, ce se skroz razneziti.
Nevezano za film. Aleksandra Musica sam skoro slusao u emisiji "Nedelja u 2".
Puno toga za nauciti, muzika za usi.
Prava je steta sto ne raspolazemo sa vise ovakvih ljudi.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5061 Re: Gledali ste ne preporucujete
Holmes & Watson (2018)
PG-13 | 1h 30min | Adventure, Comedy, Crime | 25 December 2018 (USA)
https://www.imdb.com/title/tt1255919/

nedo bog nikome

PG-13 | 1h 30min | Adventure, Comedy, Crime | 25 December 2018 (USA)
https://www.imdb.com/title/tt1255919/

nedo bog nikome
- RIZVA
#5062 Re: Gledali ste ne preporucujete
Za očekivati sranje od filma u najavi, kao i ovaj zadnji Robin Ud i još dosta njih
-
kakavdanakneiskustvu
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#5064 Re: Gledali ste ne preporucujete
a star is born, niđe veze.
-
kakavdanakneiskustvu
-
omar little
#5066 Re: Gledali ste ne preporucujete
pogledam netflixov triple frontier ( https://www.imdb.com/title/tt1488606/?ref_=nv_sr_1 ) cisto da vidim dokle su sa filmskom produkcijom (ne)dosli. kakvo bacanje i rasipanje novaca, nevidjeno. affleck, charlie hunnam, oscar isaac i pedro pascal - sumanute kolicine para. rezija onaj lik sto je radio margin call i a most violent year (skroz okej filmovi, ali drame, teske drame, a ne akcija), ne anonimus ili neki pocetnik, i scenarij isto iskusan lik, hurt locker i ona bin laden propagandna sracka, znaci KOSTA.
ta basnoslovna suma je stracena u najobicnije i suplje nista. sve goli klisej; od scenarija, rezije, glume do montaze, sve. krindzeraj. ocajna prica, nesuvisla i nezanimljiva, nezainteresirana i nemocna gluma, ekipna kemija nepostojeca.
ta basnoslovna suma je stracena u najobicnije i suplje nista. sve goli klisej; od scenarija, rezije, glume do montaze, sve. krindzeraj. ocajna prica, nesuvisla i nezanimljiva, nezainteresirana i nemocna gluma, ekipna kemija nepostojeca.
- hadzinicasa
#5067 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ne bih ni sama bolje opisala. Zbljuv.omar little wrote:pogledam netflixov triple frontier ( https://www.imdb.com/title/tt1488606/?ref_=nv_sr_1 ) cisto da vidim dokle su sa filmskom produkcijom (ne)dosli. kakvo bacanje i rasipanje novaca, nevidjeno. affleck, charlie hunnam, oscar isaac i pedro pascal - sumanute kolicine para. rezija onaj lik sto je radio margin call i a most violent year (skroz okej filmovi, ali drame, teske drame, a ne akcija), ne anonimus ili neki pocetnik, i scenarij isto iskusan lik, hurt locker i ona bin laden propagandna sracka, znaci KOSTA.
- karanana
#5068 Re: Gledali ste ne preporucujete
koliko jos failova treba da se desi pa da se ljudi opamete i uopste ne trude paliti bilo sta netflixovo kada su igrani filmovi u pitanju?
da to ista ista valja, pa valjda bi kakav studio to prvi uzeo i izmuzo pare u kinima. ovo su vjerovatno propali scenariji koji su odbijeni svugdje i onda netflix uzme. mada sto kazes i ovde su u pitanju desetine milona bacenih na te odrone.
da to ista ista valja, pa valjda bi kakav studio to prvi uzeo i izmuzo pare u kinima. ovo su vjerovatno propali scenariji koji su odbijeni svugdje i onda netflix uzme. mada sto kazes i ovde su u pitanju desetine milona bacenih na te odrone.
-
dezurni_ucenik
#5069 Re: Gledali ste ne preporucujete
Pokusavam se sjetiti koje sam Netflixove filmove gledao. Trenutno mi na pameti samo Gerald Game. A znam da sam ih sigurno jos gledao. Nekad kasnije kontam Birdbox pogledati. Ruku na srce, izgleda da su im serije mnogo mnogo bolje od filmova.
- karanana
#5070 Re: Gledali ste ne preporucujete
....cloverfield paradox, how it ends, bird box, onaj sa will smithom - bright, like father, war machine, extinction.....eto na tim sam govno pojeo i naucio se.
vjerovatno ima tu i pokoji dobar film koji je iz njihove produkcije, mozda onaj balad of buster scrugs nije toliko los, meni cak ni gerald's game nije negledljiv ali je mozda 5.5. ali tanko sve u svemu.
vjerovatno ima tu i pokoji dobar film koji je iz njihove produkcije, mozda onaj balad of buster scrugs nije toliko los, meni cak ni gerald's game nije negledljiv ali je mozda 5.5. ali tanko sve u svemu.
-
omar little
#5071 Re: Gledali ste ne preporucujete
ja, kao sto rekoh, pogledam nekad njihovu produkciju da vidim kuda i na koji nacin idu. beast of no nation je odlican film. the meyerowitz stories jako fin, pravi baumbach. win it all skroz okej filmic, posebno sto su meni swanberg i mumblecore dragi. na listi su mi jos first they killed my father (za koji sam cula da je iznenadjujuce nelos, obzirom na redatelja) i roma ali cekam pogodnije mentalno stanje. ostalo nista vise nisam gledala, sasvim su mi dovoljni trejleri da uvidim da su losi. sve u svemu, malo ima da valja.
kao i sa serijama, oni si zele neselektivnom hiperprodukcijom izlaktati trzisnu poziciju i nepostojanjem financijske odgovornosti odvuc talenat od studija. a, ne umiju. bolje im je bilo da su se isprofilirali u kucu "malih", nizebudzetnih, filmova i prica kojima se etablirani studiji ne zele baviti. ili vrbovati richarda pleplera mada bi bilo tesko izvodvio. netflix je kao at&t, mass market focus, ne neki niche, premium, prestige, market tipa pleplerovog kalibra.
kao i sa serijama, oni si zele neselektivnom hiperprodukcijom izlaktati trzisnu poziciju i nepostojanjem financijske odgovornosti odvuc talenat od studija. a, ne umiju. bolje im je bilo da su se isprofilirali u kucu "malih", nizebudzetnih, filmova i prica kojima se etablirani studiji ne zele baviti. ili vrbovati richarda pleplera mada bi bilo tesko izvodvio. netflix je kao at&t, mass market focus, ne neki niche, premium, prestige, market tipa pleplerovog kalibra.
- dale cooper
#5072 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ali činjenica je da Netflix zarađuje ogroman novac. I ironija je što AT&T akvizicijom HBO-a kroz Time Warner očigledno želi da HBO
produkciju približi Netflixovom finansijskom uspjehu, što je vjerovatno jedan od razloga što je Perpler i otišao, jer bi izgubio autonomiju
koju je imao kao šef HBO-a. Netflixova metoda meni više liči na onaj princip "baci sve na zid i vidi šta će se zalijepiti". Dosta filmova
koje izbace i nisu njihova produkcija nego outcasti od drugih kompanija kao recimo Cloverfield Paradox i Annihilation (koji je prilično
solidan sci-fi film). Oni su jednostavno gladni za novim i svježim materijalom i sa parama koje na razne načine ulupaju u to, sasvim je
izvjesno da će biti i gomile sranja, ali i sasvim solidnih pa čak i odličnih stvari koje vjerovatno ne bi nikad prošle na nekoj od četiri
velike američke tv kuće. Za sada većina tih dobrih stvari su im u serijskim projektima, dok film tek tu i tamo ubodu kao recimo ovaj
zadnji film braće Coen The Ballad Of Buster Scruggs koji je zaista bio sjajan.
produkciju približi Netflixovom finansijskom uspjehu, što je vjerovatno jedan od razloga što je Perpler i otišao, jer bi izgubio autonomiju
koju je imao kao šef HBO-a. Netflixova metoda meni više liči na onaj princip "baci sve na zid i vidi šta će se zalijepiti". Dosta filmova
koje izbace i nisu njihova produkcija nego outcasti od drugih kompanija kao recimo Cloverfield Paradox i Annihilation (koji je prilično
solidan sci-fi film). Oni su jednostavno gladni za novim i svježim materijalom i sa parama koje na razne načine ulupaju u to, sasvim je
izvjesno da će biti i gomile sranja, ali i sasvim solidnih pa čak i odličnih stvari koje vjerovatno ne bi nikad prošle na nekoj od četiri
velike američke tv kuće. Za sada većina tih dobrih stvari su im u serijskim projektima, dok film tek tu i tamo ubodu kao recimo ovaj
zadnji film braće Coen The Ballad Of Buster Scruggs koji je zaista bio sjajan.
- biggrin
#5073 Re: Gledali ste ne preporucujete
Netflix mora da ide na hiperprodukciju uz nadu da ce se iz kvantiteta roditi i neki kvalitet, te stvoriti brandovi na koje ce se ljudi upecati i zbog kojih ce ostati pretplatnici. U protivnom,izvjesno je da ce vecina, ako ne i sve, iole bolje produkcijske kuće napraviti svoje streaming servise slične Netflixu, kojima će pomoću postojećih izgrađenih brandova (star wars, star trek....) pridobiti publiku i odvući ih od Netflixa koji fakticki nece imati onda sta ni prikazivati
- Dosadno mii
#5074 Re: Gledali ste ne preporucujete
lahko je to kad su ukrali netflixu ideju
mislim da ljudi više neće znati na šta da se pretplate
mislim da ljudi više neće znati na šta da se pretplate
- beni-bu-man