Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
ravno

#5051 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ravno »

sherbett wrote::-) :-) :-)
NAJMLAĐA DESNIČARKA U HRVATSKOJ 'Ponosna sam na oca terorista, a gayevi su pogubni za djecu'

Autor: Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 1 h i 15 min

Zrinka Pezer (19) jedna je od najmlađih političarki u Hrvatskoj. Mlada studentica Hrvatskog katoličkog sveučilišta dopredsjednica je podružnice HČSP-a Samobor – Sveta Nedelja, a na proteklim lokalnim izborima bila je nositeljica HČSP-a u gradu Zagrebačke županije Svetoj Nedelji.

Članica je Mladeži HČSP-a i vrlo je aktivna u stranačkom radu. Njezin je otac Drago Pezer, bivši politički emigrant i zatvorenik, jedan od članova užeg vodstva Hrvatskog revolucionarnog bratstva (HRB) te pripadnik i invalid Domovinskog rata.

Za portal Dnevno.hr dala je intervju u kojemu je iznijela krajnje desničrske stavove o obitelji, politici, društvu, referendumu o braku...

Među ostalim, Zrinka je istaknula svoj ponos zbog oca terorista.

- Moj otac je politički zatvorenik koji je odležao 14 godina za terorizam. Biti terorist u zločinačkoj tvorevini u državi koja je terorista za njega je nešto najvrjednije u životu. Za njega je ponos biti terorist u državi koja je sama teroristička, izjavila je mlada HČSP-ovka.

Iako je sa svojim 19 godina već uplovila u političke vode, kaže da ne vidi sebe i politici, a objasnila je i zašto:

- Sebe doživljavam u budućoj ulozi majke i supruge. Na ženi je glavna dužnost da uzdiže obitelj, odgaja djecu i stvara dobre i nove ljude. Uloga je muškarca da ljubi svoju obitelj, brine o njima, da im pruži dostojan život, rekla je Zrinka te nastavila:

- Muškarci su pod velikim pritiskom, na njima je da dovedu zemlju do blagostanja, a žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari, smatra Zrinka. :-) :-) :-)

Na pitanje hoće li izaći na referendum o braku rekla je da hoće i da će zaokružiti ZA obitelj.

Mlada političarka svoj Facebook profil koristi kako bi širila svoj svjetonazor i političke poruke, a prigodno je na svoj profil stavila sliku koja simbolizira obitelj uz poruku: 'za brak, za obitelj, za život!

- Homoseksualnost nije prirodna, sve što izlazi iz granica prirodnoga nije dobro za društvo. To je vrlo pogubno za djecu, iznijela je svoj čvrsti stav Zrinka.

Ispričala je i kako sve što u životu čini, čini za Boga.

- Vjera je najosnovnije u mom životu. Sve što radim u životu je da bude na zadovoljstvo Bogu. Onoga koji me stvorio. Njemu trebam služiti u životu, rekla je Zrinka.
ovo se ne događa..neka me netko uštipne :cry:

Vidiš ti kako se one vehabije iz saudije znaju maskirati - skine hidžab i voza auto, ali ne mijenja priču!
Aspekt

#5052 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

NAJMLAĐA DESNIČARKA U HRVATSKOJ 'Ponosna sam na oca terorista, a gayevi su pogubni za djecu'

Zrinka Pezer (19) jedna je od najmlađih političarki u Hrvatskoj. Mlada studentica Hrvatskog katoličkog sveučilišta dopredsjednica je podružnice HČSP-a Samobor – Sveta Nedelja, a na proteklim lokalnim izborima bila je nositeljica HČSP-a u gradu Zagrebačke županije Svetoj Nedelji.

Članica je Mladeži HČSP-a i vrlo je aktivna u stranačkom radu. Njezin je otac Drago Pezer, bivši politički emigrant i zatvorenik, jedan od članova užeg vodstva Hrvatskog revolucionarnog bratstva (HRB) te pripadnik i invalid Domovinskog rata.

Za portal Dnevno.hr dala je intervju u kojemu je iznijela krajnje desničrske stavove o obitelji, politici, društvu, referendumu o braku...

- Moj otac je politički zatvorenik koji je odležao 14 godina za terorizam. Biti terorist u zločinačkoj tvorevini u državi koja je terorista za njega je nešto najvrjednije u životu. Za njega je ponos biti terorist u državi koja je sama teroristička, izjavila je mlada HČSP-ovka.

Iako je sa svojim 19 godina već uplovila u političke vode, kaže da ne vidi sebe i politici, a objasnila je i zašto:

- Sebe doživljavam u budućoj ulozi majke i supruge. Na ženi je glavna dužnost da uzdiže obitelj, odgaja djecu i stvara dobre i nove ljude. Uloga je muškarca da ljubi svoju obitelj, brine o njima, da im pruži dostojan život, rekla je Zrinka te nastavila:

- Muškarci su pod velikim pritiskom, na njima je da dovedu zemlju do blagostanja, a žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari, smatra Zrinka. :-) :-) :-)

Na pitanje hoće li izaći na referendum o braku rekla je da hoće i da će zaokružiti ZA obitelj.

Mlada političarka svoj Facebook profil koristi kako bi širila svoj svjetonazor i političke poruke, a prigodno je na svoj profil stavila sliku koja simbolizira obitelj uz poruku: 'za brak, za obitelj, za život!

- Homoseksualnost nije prirodna, sve što izlazi iz granica prirodnoga nije dobro za društvo. To je vrlo pogubno za djecu, iznijela je svoj čvrsti stav Zrinka.

- Vjera je najosnovnije u mom životu. Sve što radim u životu je da bude na zadovoljstvo Bogu. Onoga koji me stvorio. Njemu trebam služiti u životu, rekla je Zrinka.
ovo se ne događa.
.neka me netko uštipne
:cry:
Vrlo rado :-D Volonterski i prekovremeno , nedjeljom i praznikom :) Stojim na usluzi
Paranoid

#5053 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Paranoid »

Aspekt

#5054 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

sherbett wrote:
Aspekt wrote: Vrlo rado :-D Volonterski i prekovremeno , nedjeljom i praznikom :) Stojim na usluzi
ti si mene sa zamjenio s nekom..nisam ja ona :D
Ja samo citam napisano :) :wink:
Aspekt

#5055 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

Sherbett
nije u čitanju, nego u doživljavanju je stvar.. :wink:
[/quote]

uzivio se coek :-D
Bodkin

#5056 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Sebe doživljavam u budućoj ulozi majke i supruge. Na ženi je glavna dužnost da uzdiže obitelj, odgaja djecu i stvara dobre i nove ljude. Uloga je muškarca da ljubi svoju obitelj, brine o njima, da im pruži dostojan život, rekla je Zrinka te nastavila:

ovo se ne događa..neka me netko uštipne :cry:
auuu :lol: :lol:
Stjui

#5057 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Stjui »

:thumbup:
:srce:

ovako otprilike izgleda ,ponaša se i priča moja žena iz snova. odo je dodat na fb .
It_is_a_Leclerc

#5058 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by It_is_a_Leclerc »

Predsjednik saborskog Kluba nacionalnih manjina Nedžad Hodžić primio je anonimno prijeteće pismo puno psovki, a SDSS-ov Milorad Pupovac danas ga je pročitao u hrvatskom Saboru.

"Kako se usuđuješ đubre jedno muslimansko izgovarati sveto ime Vukovar. Iz tih usranih muslimanskih smrdljivih usta, njuške. Gubi se u svoju zaglupljenu Bosnu i Hercegovinu i tamo seri po Srebrenici i drugim grobištima i po mogućnosti kupi kartu u jednom smijeru da te mi Hrvati više ne moramo gledati ni slušati. Na kraju odi u tri pičke materine", stoji u anonimnom pismu.

Pupovac i Hodžić oštro su osudili sadržaj pisma, naglašavajući kako je ono dokaz da živimo u društvu u kojem se ovakvo i slična ponašanja smatraju normalnima te da je hrvatsko društvo bolesno od opake bolesti.

"Molim vas, ne zbog pisma, nego dubokog stanja u zemlji, da napravimo sve da društvo ozdravi", kazao je Hodžić.

Sadržaj pisma osudili su u Saboru i Furio Radin, potpredsjednik Kluba nacionalnih manjina i zastupnik talijanske manjine te Dragica Zgrebec, potpredsjednica Sabora.
Slobodarski vokabular za sabor evropske Hrvatske :)
Aspekt

#5059 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

,
Last edited by Aspekt on 17/11/2013 10:32, edited 1 time in total.
Rudi33

#5060 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Rudi33 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Predsjednik saborskog Kluba nacionalnih manjina Nedžad Hodžić primio je anonimno prijeteće pismo puno psovki, a SDSS-ov Milorad Pupovac danas ga je pročitao u hrvatskom Saboru.

"Kako se usuđuješ đubre jedno muslimansko izgovarati sveto ime Vukovar. Iz tih usranih muslimanskih smrdljivih usta, njuške. Gubi se u svoju zaglupljenu Bosnu i Hercegovinu i tamo seri po Srebrenici i drugim grobištima i po mogućnosti kupi kartu u jednom smijeru da te mi Hrvati više ne moramo gledati ni slušati. Na kraju odi u tri pičke materine", stoji u anonimnom pismu.

Pupovac i Hodžić oštro su osudili sadržaj pisma, naglašavajući kako je ono dokaz da živimo u društvu u kojem se ovakvo i slična ponašanja smatraju normalnima te da je hrvatsko društvo bolesno od opake bolesti.

"Molim vas, ne zbog pisma, nego dubokog stanja u zemlji, da napravimo sve da društvo ozdravi", kazao je Hodžić.

Sadržaj pisma osudili su u Saboru i Furio Radin, potpredsjednik Kluba nacionalnih manjina i zastupnik talijanske manjine te Dragica Zgrebec, potpredsjednica Sabora.
Slobodarski vokabular za sabor evropske Hrvatske :)
Otkud baš Dragica Zagrebec da se javi za odbranu nacionalnih manjina. A njezinom rodnom kraju se vrši sistematska diskiminacija romske nacionalne manjine pa nikad nije digla glas.
:bih:
angelo

#5061 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by angelo »

Teško je Bošnjacima u Hrvatskoj kad ih Pupovac mora braniti. :roll:
Aspekt

#5062 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

.
Last edited by Aspekt on 17/11/2013 10:32, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5063 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

Aspekt wrote:Moram priznati da nista gluplje u svom zivotu nisam vidio . nikad veceg idiota kretena morona bolida ne vidjeh u zivotu . Ovo uopce nije ljudsko bice . Teski fasista , totalni bolesnik , totalno ali totalno odron svih odrona . Jedan voditelj tv RTL ovako razgovara sa u ,, sali ,, pa uvali sa kustostima muzeja u Sarajevu .....ma ne seri , TI , haj reci mi molim vas odgledajte do kraja . Pod hitno tuzbu napraviti . ovo uopste nije smijesno

http://www.klix.ba/magazin/u-zdrav-moza ... /131116072
a zabranio ti je netko da podneseš tužbu? Mislim ono, šta čekaš kad si već tako i toliko rezigniran?
Aspekt

#5064 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

KatarinaKosaca wrote:
Aspekt wrote:Moram priznati da nista gluplje u svom zivotu nisam vidio . nikad veceg idiota kretena morona bolida ne vidjeh u zivotu . Ovo uopce nije ljudsko bice . Teski fasista , totalni bolesnik , totalno ali totalno odron svih odrona . Jedan voditelj tv RTL ovako razgovara sa u ,, sali ,, pa uvali sa kustostima muzeja u Sarajevu .....ma ne seri , TI , haj reci mi molim vas odgledajte do kraja . Pod hitno tuzbu napraviti . ovo uopste nije smijesno

a zabranio ti je netko da podneseš tužbu? Mislim ono, šta čekaš kad si već tako i toliko rezigniran?[
-
Last edited by Aspekt on 17/11/2013 10:26, edited 2 times in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5065 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

Aspekt wrote:Kako je igrala svedska lipojko :cry: 8-)
Niđe veze. :roll: . nego fakat, što ne odeš kod odvjetnika i podneseš tužbu?
Aspekt

#5066 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

KatarinaKosaca wrote:
Aspekt wrote:Kako je igrala svedska lipojko :cry: 8-)
Niđe veze. :roll: . nego fakat, što ne odeš kod odvjetnika i podneseš tužbu?[/quot
Last edited by Aspekt on 17/11/2013 10:26, edited 1 time in total.
Aspekt

#5067 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

KatarinaKosaca wrote:

a zabranio ti je netko da podneseš tužbu? Mislim ono, šta čekaš kad si već tako i toliko rezigniran?
Evo ti pozdrav od jedne forumasice prije nego sto je tema zakljucana . Ovo je bilo upuceno tebi

Prosla sam kroz tragediju, smrt djeteta u najblizoj familiji. Nisam imala snage da dijete, koje ne samo da mi je rod, vec i jako blizak srcu, posjetim u bolnici, ali sam nasla nacin kako da roditeljima pruzim podrsku. No, nismo svi isti. Ja nisam tvrdokozac, poput tebe, jer tebi je posjetit dijete na samrti bas kao popit casu vode. To bi ti obavila onako 'usput', skoknula avionom do Bosne, nabila kes za fotku i onda zivot tece dalje.

Posto si ti velikog srca i crvstog ramena, preporucila bi ti da slobodno vrijeme provedes na odjelu za palijativnu njegu. Uradi to dva tri puta, pa cu te upitati, kako ti je. Da sam u kozi Ibrahimovica, vjeruj da bi isto tako postupila. Uvlaciti ljude u porodicne tragedije, ljude koji ti nisu ni rod ni pomozi bog, je krajnje degutantno.
It_is_a_Leclerc

#5068 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by It_is_a_Leclerc »

Jurkotić je debil, mučki provokator koji uznemirava čestit, radni svijet.
On ne zna da je uznemiravanja zabranjeno po zakonima u BiH, i da s ovim svojim budalaštinama koje nisu smiješne nikome živom, osim hrvatskoj pseudo-građanstvu koje se smije "glupim Bosancima", samo pravi pometnje u ozbiljnim ustanovama. Baš bih volio da čujem reakciju hrvatskih medija da ja napravim sprdnju na račun Baščanske ploče.

Ja čestitam kustosici Filipović na jednoj divnoj izjavi - "Hagada ne ide nikud, pa makar vi svi pomrli"

Aspekt

#5069 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

It_is_a_Leclerc wrote:Jurkotić je debil, mučki provokator koji uznemirava čestit, radni svijet.
On ne zna da je uznemiravanja zabranjeno po zakonima u BiH, i da s ovim svojim budalaštinama koje nisu smiješne nikome živom, osim hrvatskoj pseudo-građanstvu koje se smije "glupim Bosancima", samo pravi pometnje u ozbiljnim ustanovama. Baš bih volio da čujem reakciju hrvatskih medija da ja napravim sprdnju na račun Baščanske ploče.

Ja čestitam kustosici Filipović na jednoj divnoj izjavi - "
Hagada ne ide nikud, pa makar vi svi pomrli"
.
Last edited by Aspekt on 17/11/2013 10:27, edited 1 time in total.
insomnia99

#5070 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by insomnia99 »

Aspekt wrote:.
PS Samo mi nije jasno ako smo glupi sto nam kradu pjesnike , knjizivnike , muzicare , fudbalere i druge sportase , pisce , glumce , filmove , pisma , spomenike , narodne pjesme , pse , lijecnike , slikare ...
jedan od smiješnijih postova koje sam pročitao na ovom forumu....svaka ti čast
Aspekt

#5071 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

insomnia99 wrote:
Aspekt wrote:.
PS Samo mi nije jasno ako smo glupi sto nam kradu pjesnike , knjizivnike , muzicare , fudbalere i druge sportase , pisce , glumce , filmove , pisma , spomenike , narodne pjesme , pse , lijecnike , slikare ...
jedan od smiješnijih postova koje sam pročitao na ovom forumu....svaka ti čast
.
Last edited by Aspekt on 17/11/2013 10:28, edited 2 times in total.
Aspekt

#5072 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

U Hrvatskoj zivi 1 % Bosnjaka . A procenat bosnjaka u medicini , kulturi , znanosti itd je 10 % .
10 posto najumnih ljudi u Hrvtskoj cine bosanski muslimani .
ubojica77

#5073 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ubojica77 »

Aspekt wrote:U Hrvatskoj zivi 1 % Bosnjaka . A procenat bosnjaka u medicini , kulturi , znanosti itd je 10 % .
Otkud si to izvadio? Zivis u nekom paralelnom svemiru? Netko te placa da izmisljas gluposti?
dalmatinka

#5074 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Aspekt wrote:U Hrvatskoj zivi 1 % Bosnjaka . A procenat bosnjaka u medicini , kulturi , znanosti itd je 10 % .
Nabroji ne 10% nego njih 10. Ja ne znam niti jednoga, barem mi trenutno ne padaju na pamet.
Aspekt

#5075 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Aspekt »

dalmatinka wrote:
Nabroji ne 10% nego njih 10. Ja ne znam niti jednoga, barem mi trenutno ne padaju na pamet.
:lol: :lol:
Post Reply