FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bjelave
#5051 Re: FK Zeljeznicar
Ova visoka pobjeda protiv Nk Fazane najveci je uspjeg FKNK zeljA na medjunarodnoj sceni proteklog desetljeca.
Stoga aferim i srdacne cestitke drage komsince.
- Charuga
- Globalni moderator
#5052 Re: FK Zeljeznicar
Hvala na iskrenim cestitkama!bjelave wrote:Ova visoka pobjeda protiv Nk Fazane najveci je uspjeg FKNK zeljA na medjunarodnoj sceni proteklog desetljeca.
Da li je moguce da ti, kao simpatizer FK Sarajevo nemas ni jedan post na temi o tom klubu? Nemas nista pametno da napises? Nesto kao sto je ovo sto si gore napisao? Bas nista?
Kako si krenuo, pomislit cu da ti je srce blize Grbavici nego Kosevu ..
-
bjelave
#5053 Re: FK Zeljeznicar
Cemu taj cinizam, cemu ta nevjerica?
Proteklih godina primao sam brojne cestitke od navijaca zeljA kad je FCS nizalo uspjehe na Evropskoj sceni pocev od izbacivanja belgijiskih i^svedskih timova pa do ravnporavnog nosenja sa najacim evropskim klubovima.
Stoga samo otvorena srca zelim uzvratiti na dobrim zeljama. Zelim da vjerujem, da pored sjajnog rezultata protiv NK Fazane, mozete dobro odigrati protiv NK Labina pa cak mozda ostai neporazeni cak i protiv NK Karlovca
Proteklih godina primao sam brojne cestitke od navijaca zeljA kad je FCS nizalo uspjehe na Evropskoj sceni pocev od izbacivanja belgijiskih i^svedskih timova pa do ravnporavnog nosenja sa najacim evropskim klubovima.
Stoga samo otvorena srca zelim uzvratiti na dobrim zeljama. Zelim da vjerujem, da pored sjajnog rezultata protiv NK Fazane, mozete dobro odigrati protiv NK Labina pa cak mozda ostai neporazeni cak i protiv NK Karlovca
- JThomas
#5054 Re: FK Zeljeznicar
evo nama baštinika tradicije građanskih fk đerzelez, napredak i slavija.
kako se fina gradska građanska raja nosi s ovim minusima? jesi za jedan čaj?
kako se fina gradska građanska raja nosi s ovim minusima? jesi za jedan čaj?
- Charuga
- Globalni moderator
#5055 Re: FK Zeljeznicar
Cinizam? Ma nema govora, lijepo sam se zahvalio na iskrenim cestitkama!
Nevjerica? Sta da ti kazem, jos me nisi uvjerio nekim postom na temi o, kako kazes, klubu za koji navijas ili kojeg simpatises ..
Nevjerica? Sta da ti kazem, jos me nisi uvjerio nekim postom na temi o, kako kazes, klubu za koji navijas ili kojeg simpatises ..
- simonese
#5056 Re: FK Zeljeznicar
najaci evropski klubovi ? ahahahahabjelave wrote:Cemu taj cinizam, cemu ta nevjerica?
- ultima_palabra
#5057 Re: FK Zeljeznicar
Pa da, ravnopravno su se nosili sa jednim Baselom...oh wait 
- Charuga
- Globalni moderator
#5058 Re: FK Zeljeznicar
Vidi stvarno ...simonese wrote:najaci evropski klubovi ? ahahahahabjelave wrote:Cemu taj cinizam, cemu ta nevjerica?
Nego, manimo se anamo njih i vratimo se na pricu o nasem klubu. Samo na ignore pa neka pisu sta hoce ..
-
bjelave
#5059 Re: FK Zeljeznicar
Drage komsince svjestan sam da su nakon sjajnog i krajnje neocekivanog uspjeha protiv Nk Fazane vasi kriteriji o tome sta su to jake evropske ekipe do kraja zaostreni stoga sa ushicenjem primam vase kritike.Plavih_11 wrote:Vidi stvarno ...simonese wrote:najaci evropski klubovi ? ahahahahabjelave wrote:Cemu taj cinizam, cemu ta nevjerica?
Stoga samo otvorena srca zelim uzvratiti na dobrim zeljama. Zelim da vjerujem, da pored sjajnog rezultata protiv NK Fazane, mozete dobro odigrati protiv NK Labina pa cak mozda ostai neporazeni cak i protiv NK Karlovca![]()
![]()
Nego, manimo se anamo njih i vratimo se na pricu o nasem klubu. Samo na ignore pa neka pisu sta hoce ..
Naprosto raduje me vas optimizam i zelim da vjerujem da mozete ostati neporazeni cak i protiv Nk Karlovca.
- veljaca
#5060 Re: FK Zeljeznicar
IGNORE je prava stvar ......
Btw - sada mi je jasnije ono kada mi je komsija Meho pricao da ima jedan mali sa bjelava .....
Btw - sada mi je jasnije ono kada mi je komsija Meho pricao da ima jedan mali sa bjelava .....
- simonese
#5061 Re: FK Zeljeznicar
treba malog sa bjelava povest na JUGveljaca wrote:IGNORE je prava stvar ......
- gooc
- Location: Stari Grad je jedan grad i jedan grad je Stari Grad...
#5062 Re: FK Zeljeznicar
nije on kriv,ne do Bog nikome...ccc

- burek_in_space
#5063 Re: FK Zeljeznicar
@bjelave smatraj se upozorenim...
-
s_bjelava
#5064 Re: FK Zeljeznicar
Bureche,molim te mogu li mu ja nesta sapnuti na uho?burek_in_space wrote:@bjelave smatraj se upozorenim...
Bruka mi rodni kraj a mislim i da je u konfliktu sa originalnoscu nicka.
- Ares 1921
#5065 Re: FK Zeljeznicar
Danas smo igrali 2:2 protiv Rudara iz Labina HR treceligasa koji je ove godine napravio najvecu senzaciju izbacivsi Cibaliju iz HR kupa pobjedivsi ih 5:2.Strrijelci za Zelju su Perak i Svraka.
Da napomenem da je Rudar igrao sa Sibenikom (3. HNL) 1:1 , i kako gore stoji.. pobijedio Cibaliju (2. HNL) tako da ovo "treceligas" nije mjerilo.
Da napomenem da je Rudar igrao sa Sibenikom (3. HNL) 1:1 , i kako gore stoji.. pobijedio Cibaliju (2. HNL) tako da ovo "treceligas" nije mjerilo.
- Charuga
- Globalni moderator
#5066 Re: FK Zeljeznicar
Nasi su igrali u kombinovanom sastavu jer Amar odmara vecinu prvotimaca za sutrasnji susret sa Karlovcem.Ares 1921 wrote:Danas smo igrali 2:2 protiv Rudara iz Labina HR treceligasa koji je ove godine napravio najvecu senzaciju izbacivsi Cibaliju iz HR kupa pobjedivsi ih 5:2.Strrijelci za Zelju su Perak i Svraka.
-
nikad_izvini
#5067 Re: FK Zeljeznicar
Pa jebiga, ovaj Perak je izgleda solidno pojačanje. Svaku tekmu lik zabije gol
Ofanzivnog veznog igra koliko sam shvatio. Spahić nije loš napadač, pričalo se o njemu dok je bio u Famosu. H. Bešlija je Željino dijete, bolji je od Kovačevića to je sigurno, Višća ima pravo nastupa a bogme daje golove, Rovčanin se oporavio, Serdarević i Popović ako budu spremni, a Bekrić se malo potrudi, realno smo mnogo jači nego na početeku sezone.
Nadam se da povrede Mešića i Stanića nisu ozbiljnije. Čolić je teže povrijeđen koliko sam shvatio, nadam se da griješim
Osim je na desnom beku koristio Šimića i Bučana koliko sam primjetio.
PS i Svraka je počeo da daje golove
Nadam se da povrede Mešića i Stanića nisu ozbiljnije. Čolić je teže povrijeđen koliko sam shvatio, nadam se da griješim
- ultima_palabra
#5068 Re: FK Zeljeznicar
Šteta za povrijeđene, ova trojica su bila među najboljim na jesen.nikad_izvini wrote:Pa jebiga, ovaj Perak je izgleda solidno pojačanje. Svaku tekmu lik zabije golOfanzivnog veznog igra koliko sam shvatio. Spahić nije loš napadač, pričalo se o njemu dok je bio u Famosu. H. Bešlija je Željino dijete, bolji je od Kovačevića to je sigurno, Višća ima pravo nastupa a bogme daje golove, Rovčanin se oporavio, Serdarević i Popović ako budu spremni, a Bekrić se malo potrudi, realno smo mnogo jači nego na početeku sezone.
Nadam se da povrede Mešića i Stanića nisu ozbiljnije. Čolić je teže povrijeđen koliko sam shvatio, nadam se da griješimOsim je na desnom beku koristio Šimića i Bučana koliko sam primjetio.
Konkurencija je sad jača, pa će Serdarević i Popović na tribine ako ne pokažu napredak.
Da mi je vidjeti Rovčanina u formi od prije 2 godine, bio je na putu da izraste u evropskog napadača.
- Charuga
- Globalni moderator
#5070 Re: FK Zeljeznicar
ŽELJO PORAŽEN OD KARLOVCA
Ekipa sarajevskog Željezničara poražena je sa visokih 4:0 u pripremnoj utakmici, koju su danas plavi igrali sa hrvatskim prvoligašem Karlovcem.
Sarajevski plavi pretrpili su poraz rezultatom 4:0, u utakmici u kojoj su manje, više bili ravnopravan protivnik članu Hrvatske nogometne lige.
Nakon prvih 45 minuta igre rezultat je glasio 1:0 za domaće, a u nastavku su Karlovčani uspjeli iskoristiti sve svoje šanse, te doći do ubjedljive pobjede, koja ipak nije bila stvarni odraz odnosa snaga na terenu.
Ekipa sarajevskog Željezničara poražena je sa visokih 4:0 u pripremnoj utakmici, koju su danas plavi igrali sa hrvatskim prvoligašem Karlovcem.
Sarajevski plavi pretrpili su poraz rezultatom 4:0, u utakmici u kojoj su manje, više bili ravnopravan protivnik članu Hrvatske nogometne lige.
Nakon prvih 45 minuta igre rezultat je glasio 1:0 za domaće, a u nastavku su Karlovčani uspjeli iskoristiti sve svoje šanse, te doći do ubjedljive pobjede, koja ipak nije bila stvarni odraz odnosa snaga na terenu.
- Charuga
- Globalni moderator
#5071 Re: FK Zeljeznicar
Opet Karlovac, opet poraz i novo ponizenje.
Ostaje nam da se vadimo kako je ovo pripremna utakmica, kako smo bili ravnopravni i kako rezultat "nije bitan" ...
Ostaje nam da se vadimo kako je ovo pripremna utakmica, kako smo bili ravnopravni i kako rezultat "nije bitan" ...
- Ares 1921
#5072 Re: FK Zeljeznicar
da nije "tragicno" bilo bi smijesnoPlavih_11 wrote:Opet Karlovac, opet poraz i novo ponizenje.
definitivno se vidi koliko su Hrvati i Srbi bolji od nas u fudbalu
-
elSaik
#5073 Re: FK Zeljeznicar
Sramota, majkem'.
- Ares 1921
#5074 Re: FK Zeljeznicar
ma Hebo Karlovac.
dobro je dok pobjedujemo Celik, Laktase, Leotar... a ako pocnemo gubiti i od njih, bice hebeno
dobro je dok pobjedujemo Celik, Laktase, Leotar... a ako pocnemo gubiti i od njih, bice hebeno
- al_akhisari
#5075 Re: FK Zeljeznicar
Poceo sam pisati neki dugacak i mudar post
pa odustadoh...pratim utakmice na pripremama svakodnevno
( izvjestaje ) i zelim reci da mi se dopada nacin organizacije istih, da su me veselili dobri rezultati u utakmicama...sve ovo govorim iz razloga, sto mi nije drago cuti da smo zijanili 4:0 od "tamo nekog karlovca"...to ipak nije razloga da padam u ocaj, da se razocaravam, ...
Vjerujem u rad menagera i ekipe oko njega...napredak u odnosu na proslih nekoliko sezona, je veliki...nije onoliki kao sto bih zelio, ali i to ce nadam se doci... i ovo ispade dugacko
( izvjestaje ) i zelim reci da mi se dopada nacin organizacije istih, da su me veselili dobri rezultati u utakmicama...sve ovo govorim iz razloga, sto mi nije drago cuti da smo zijanili 4:0 od "tamo nekog karlovca"...to ipak nije razloga da padam u ocaj, da se razocaravam, ...
Vjerujem u rad menagera i ekipe oko njega...napredak u odnosu na proslih nekoliko sezona, je veliki...nije onoliki kao sto bih zelio, ali i to ce nadam se doci... i ovo ispade dugacko