snaga_znanja wrote:Gigs institucija!Edinho2011 wrote:Goooooooooooool !
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edinho2011
#5051 Re: Manchester United FC
- Edinho2011
#5053 Re: Manchester United FC
2:0 Rooooooooooney !
-
Teufik
#5054 Re: Manchester United FC
Manchester United - Liverpool
2-1
Veoma slatka pobjeda.Blitzkrieg na pocetku drugog poluvremena.
Nisam ni sumnjao u pobjedu.Bili smo dosta bolji.Mogli smo i sa vise razlike dobiti ovu utakmicu sudeci po sansama.
Steta sto smo pustili nogu s gasa i dopustili im da se vrate.
2-1
Veoma slatka pobjeda.Blitzkrieg na pocetku drugog poluvremena.
Nisam ni sumnjao u pobjedu.Bili smo dosta bolji.Mogli smo i sa vise razlike dobiti ovu utakmicu sudeci po sansama.
Steta sto smo pustili nogu s gasa i dopustili im da se vrate.
- veljaca
#5055 Re: Manchester United FC
Ja onoga majmuna nigera na kraju utakmice ......
Valjda ce i njega sada kazniti .....

Valjda ce i njega sada kazniti .....
Last edited by veljaca on 11/02/2012 15:41, edited 1 time in total.
- fidoremilienko
#5056 Re: Manchester United FC
GGMU!!!!
m*mu rasisti suarezu

-
Edge
#5057 Re: Manchester United FC
Rasista se nije htio rukovati na početku, pravi vampir. Zato mu je Evroni pokazao kako se raduje.

-
north
#5058 Re: Manchester United FC
Nakon duže vremena ponovo na mjestu na kojem i treba da budu, gdje su na kraju krajeva zadnjih deceniju ili dvije
Ukoliko City sutra kiksa, mislim da UTD neće ispustiti prvo mjesto do kraja prvenstva, ali kako god bliži su tituli od City-a iako još ima dosta do kraja.....
Ukoliko City sutra kiksa, mislim da UTD neće ispustiti prvo mjesto do kraja prvenstva, ali kako god bliži su tituli od City-a iako još ima dosta do kraja.....
- neo7
#5060 Re: Manchester United FC
Ideeeeeeeeeeesssssssssssssss
Slatka pobjeda 
- libertyBiH
#5061 Re: Manchester United FC
Runji,Evra a bogami i Rio su mi tri najmrza igraca uopste u PL...............
Citu zavrsi ovo do kraja i smiri pedere.....
- art vandeley
- Edin H.
#5063 Re: Manchester United FC
libertyBiH wrote:Runji,Evra a bogami i Rio su mi tri najmrza igraca uopste u PL...............![]()
- fidoremilienko
#5064 Re: Manchester United FC
Vidi ćele reine, što mu je krivoart vandeley wrote:
- Bosanski_kralj
#5065 Re: Manchester United FC
Je li ovako slavio i u FA kupu? 
- veljaca
#5066 Re: Manchester United FC
A vidi ovog nevaspitanog majmuna nigera ....fidoremilienko wrote:![]()
![]()
Vidi ćele reine, što mu je krivoart vandeley wrote:
![]()
![]()
- fidoremilienko
#5067 Re: Manchester United FC
GGMU!
Momci, ostajte mi dobro. Pritisak je na shitiju
GGMU

Momci, ostajte mi dobro. Pritisak je na shitiju
GGMU
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5068 Re: Manchester United FC
bez namjere da provociram, ali napokon sam se sjetio na koga me De Gea podsjeća

- hypko_nurko
#5069 Re: Manchester United FC
a gdje igra ovaj sto lici na de geu
poznat mi pravo
poznat mi pravo
- Riddle
#5070 Re: Manchester United FC
Potpuno zasluzena pobjeda. Slicna dominacija je bila i FA Cupu, ali nije bilo Rooneya da zavrsi akcije. Liverpool je dosao da ne izgubi ili da nekim slucajnim golom odnese sve bodove u slucaju da United ima los dan. Malo je reci da nisu uspjeli.
Scholes i Giggs su pokazali kako se igra fudbal, pogotovo ovaj prvi. Niko mu nije mogao prici. Izvrsno kretanje, kratka dodavanja, sirenje pasova na sve strane, prebacivanje igre pod pritiskom... Sve covjek ima. Stvarno ne znam zasto se uopste povukao na kraju prosle sezone. Trebao je zabiti i gol, jer onaj sut upucen bilo gdje osim u Reinu je pogodak. Welbeck je bio vrlo opasan, stalno ganjao loptu i vrsio pritisak. Odbrana nije pravila greske i za onaj gol se nikog ne treba kriviti. Ferdinanda je lopta iznenada slucajno pogodila i tu nista nije mogao uciniti. Valencia i Rafael su po boku radili sta su htjeli. Dugo nekog onako nisu nadigrali. Rooney polako podize formu kad to treba i mislim da ce povratkom Nania i Cleverelya biti jos ubojitiji. Fino je opet United vidjeti na vrhu.
Evra je pokusao pruziti ruku Suarezu, ali ocekivano (bar meni), ovaj je to odbio i ponovo pokazao koliko je to smece od insana. Bilo je mnogo igraca koje nisam podnosio i ima ih i dalje, ali ovaj lik je na nekom potpuno drugom nivou. Strasno je koliko je zao i prljav.
Vidim trazi se neka kazna za Evru. Errr... Zato sto je slavio pobjedu pred svojim navijacima.

Scholes i Giggs su pokazali kako se igra fudbal, pogotovo ovaj prvi. Niko mu nije mogao prici. Izvrsno kretanje, kratka dodavanja, sirenje pasova na sve strane, prebacivanje igre pod pritiskom... Sve covjek ima. Stvarno ne znam zasto se uopste povukao na kraju prosle sezone. Trebao je zabiti i gol, jer onaj sut upucen bilo gdje osim u Reinu je pogodak. Welbeck je bio vrlo opasan, stalno ganjao loptu i vrsio pritisak. Odbrana nije pravila greske i za onaj gol se nikog ne treba kriviti. Ferdinanda je lopta iznenada slucajno pogodila i tu nista nije mogao uciniti. Valencia i Rafael su po boku radili sta su htjeli. Dugo nekog onako nisu nadigrali. Rooney polako podize formu kad to treba i mislim da ce povratkom Nania i Cleverelya biti jos ubojitiji. Fino je opet United vidjeti na vrhu.
Evra je pokusao pruziti ruku Suarezu, ali ocekivano (bar meni), ovaj je to odbio i ponovo pokazao koliko je to smece od insana. Bilo je mnogo igraca koje nisam podnosio i ima ih i dalje, ali ovaj lik je na nekom potpuno drugom nivou. Strasno je koliko je zao i prljav.
Vidim trazi se neka kazna za Evru. Errr... Zato sto je slavio pobjedu pred svojim navijacima.

- Edinho2011
#5071 Re: Manchester United FC
Dobra analizaRiddle wrote:Potpuno zasluzena pobjeda. Slicna dominacija je bila i FA Cupu, ali nije bilo Rooneya da zavrsi akcije. Liverpool je dosao da ne izgubi ili da nekim slucajnim golom odnese sve bodove u slucaju da United ima los dan. Malo je reci da nisu uspjeli.
-
LSD
#5072 Re: Manchester United FC
Nevjerovatna reakcija Rooneya kod prvog gola
...kako se snađe u sekundi u ne baš idealnoj poziciji tijela naspram lopte....da je pokušao smiriti ili uštopati loptu ili neko namještanje - bio bi blokiran sigurno.
E to je taj urođeni talenat koji se ne može istrenirati...Scholes isto iskusni prekaljeni vuk koji zna sve o fudbalu.
E to je taj urođeni talenat koji se ne može istrenirati...Scholes isto iskusni prekaljeni vuk koji zna sve o fudbalu.
- vodoprovodčik
#5073 Re: Manchester United FC
Povratak džindžera će biti ključan za osvajanje lige.
-
LSD
#5074 Re: Manchester United FC
Veliki majstor fudbala...grandmaster sedmog stepenavodoprovodčik wrote:Povratak džindžera će biti ključan za osvajanje lige.
- vodoprovodčik
#5075 Re: Manchester United FC
Pa eto, postepeno je povećao minutažu, povezo konce, vjerovatno će izdržati dok kraja sezone, jebiga, ipak je on jedan od onih čeličnih beskonačnika koji žive van vremena i trajanjaLSD wrote:Veliki majstor fudbala...grandmaster sedmog stepenavodoprovodčik wrote:Povratak džindžera će biti ključan za osvajanje lige.![]()
šteta što je u godinama i što nema više snagu i brzinu ko nekad....moglo bi se vrlo lako ispostaviti da ce biti kljucni igrac u lovu na titulu.