Cigarete, odvikavanje

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
shmizlica

#5051 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shmizlica »

hvala ljubice zubice :kiss:
Ubor Metenga

#5052 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by Ubor Metenga »

Jednom pokušao, sad ozbiljno razmisljam da uspijem.. Volio bih da forumaši koji su se odvikli od duhana napisu I sve pozitivne strane tipa ne moram izlaziti iz stana da bih zapalio (ja, recimo, moram), ne moram razmisljati kad ce poslovni sastanak zavrsiti da odem vani I ispusim se (kod mene na poslu niko ne pusi, a kako sam tek poceo raditi za njih stvarno mi je problem da izlazim van zgrade zbog cigare)...
shmizlica

#5053 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shmizlica »

kad bolje skontam mene je uvijek nervirao onaj ''okus pepeljare'' u ustima poslije......
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5054 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by I am Happy »

shmizlica wrote:i konačno izgurah sedmicu :mrgreen: valjda je to to sad...nema više nazad :-)

yahel, hvala na podršci, bez tebe bih se još vrtila u krug najvjerovatnije :kiss:

šandi, pripremi čokoladu, ovaj put se ne zezam :mrgreen:
Bez toga "valjda" :bije: :bije:

Vidis kako se moze, kada se hoce :igrac:

Nema na cemu :stidljiv:
Zoya

#5055 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by Zoya »

7 mjeseci kako sam prestala :-D
I am Happy

#5056 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by I am Happy »

Ubor Metenga wrote:Jednom pokušao, sad ozbiljno razmisljam da uspijem.. Volio bih da forumaši koji su se odvikli od duhana napisu I sve pozitivne strane tipa ne moram izlaziti iz stana da bih zapalio (ja, recimo, moram), ne moram razmisljati kad ce poslovni sastanak zavrsiti da odem vani I ispusim se (kod mene na poslu niko ne pusi, a kako sam tek poceo raditi za njih stvarno mi je problem da izlazim van zgrade zbog cigare)...
Pa.. svi mi imamo svoje razloge zbog kojih smo prestali, nesto sto je meni pozitivno tebi mozda nece biti :)
Zato papir u ruke i napisi svoju listu ( listu zbog cega ne zelis vise pusiti )...
I am Happy

#5057 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by I am Happy »

Zoya wrote:7 mjeseci kako sam prestala :-D
Svaka cast :thumbup: :thumbup:

Interesantno je kako se narod raspisao u ovoj temi pred novu godinu i u prvoj sedmici januara :D :D
Svi bi nesto da promjene u tih prvih 7 dana nove godine....
Za mene je nova godina pocela onog momenta kada sam odlucio prestati :D i jos uvijek traje :sretan:
Fantassin

#5058 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by Fantassin »

shmizlica wrote:kad bolje skontam mene je uvijek nervirao onaj ''okus pepeljare'' u ustima poslije......
Zalijes chivasom ili black labelom i dobijes okus rajskih vrtova :D
shmizlica

#5059 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shmizlica »

Fantassin wrote:
shmizlica wrote:kad bolje skontam mene je uvijek nervirao onaj ''okus pepeljare'' u ustima poslije......
ne pušiš i sve je perfektno :wink: :P
shandrprcSA

#5060 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shandrprcSA »

shmizlica wrote: šandi, pripremi čokoladu, ovaj put se ne zezam :mrgreen:
eki :D :D :D
I am Happy

#5061 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by I am Happy »

shmizlica wrote:
Fantassin wrote:
ne pušiš i sve je perfektno :wink: :P
E kada ti ovako nesto kazes onda svi mogu prestati :lol: :lol:
shmizlica

#5062 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shmizlica »

i ne smijem drugačije kad me ti nadzireš :lol:
I am Happy

#5063 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by I am Happy »

Jel' to hoces da me prikazes kao negativca :oops:
shmizlica

#5064 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shmizlica »

jok ba, kao uzdanicu :oops: nema kod tebe hoćeš, nećeš....samo nećeš :mrgreen: :kiss:
I am Happy

#5065 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by I am Happy »

Spam ne pomaze :D Opet svi izbjegavaju ovu temu :shock:
shandrprcSA

#5066 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shandrprcSA »

cuvaj se smizlo ako ovaj put omanes 8)

vjeruje u te

:D
I am Happy

#5067 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by I am Happy »

shandrprcSA wrote:cuvaj se smizlo ako ovaj put omanes 8)

vjeruje u te

:D
Mislis da smije :saveta:
Ovaj put je prestala 100% :-D
shmizlica

#5068 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shmizlica »

opa, jestel se ovo vas dvojica urotili protiv mene :mrgreen:

hvala dečki :thumbup:
Adnansu

#5069 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by Adnansu »

Od petka nisam zapalio,kontam da je i ne zapalim vise nikako. Jucer na kafi je nisam zapalio,a obicno kad se nakanim da prestanem sve to padne u vodu na kafi kad mi dopizdi i kupim kutiju.
shmizlica

#5070 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shmizlica »

ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ..................... :-) :mrgreen:
I am Happy

#5071 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by I am Happy »

JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI... i takva ces biti i ostati jos jako dugooooooooooooooooo vremena ;-)
Fantassin

#5072 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by Fantassin »

shmizlica wrote:ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ..................... :-) :mrgreen:
Zivot je kratak.uzivaj u istom :P :evil:
shandrprcSA

#5073 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shandrprcSA »

shmizlica wrote:ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ..................... :-) :mrgreen:
kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada,... :D :D :D
shmizlica

#5074 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by shmizlica »

hebise fantasy :mrgreen:

šandi samo ti pripremi čokoladu :wink:

yahel :thumbup:
I am Happy

#5075 Re: Cigarete, odvikavanje

Post by I am Happy »

Adnansu wrote:Od petka nisam zapalio,kontam da je i ne zapalim vise nikako. Jucer na kafi je nisam zapalio,a obicno kad se nakanim da prestanem sve to padne u vodu na kafi kad mi dopizdi i kupim kutiju.
Vala kada nisi od petka i nemoj !! Prva 3 dana su najgora :)
Post Reply