NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- madner
#5051 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Samo da predvidim titulu Bostonu.
-
Mr. Brightside
#5052 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
madner wrote:Samo da predvidim titulu Bostonu.
cekamo shaq da se vrati da to pocistimo
-
Bordolini
#5053 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
hvala, daBogda se obistinilomadner wrote:Samo da predvidim titulu Bostonu.
ja jos uvijek cekam da vidim kako ce isfurati sad u playoffu, jel ovo zadnjih par sedmica takticka varka (kao prosle sezone) ili je Perkinsov odlazak toliko stvari poremetio. Jedno je sigurno, bez Shaqa pod kosem nemam puno sansi. A rekose da ce zaigrati u nedjelju. Bumo vidjeli.
- madner
#5054 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Ma nista to, hinja Rivers smanjila Garnetu minute i zato izgledaju ovako. Kada je Garnet u igri Boston je sa ili bez onog kloca najbolji tim.
Ali valjda vole da ih podcjene.
Ali valjda vole da ih podcjene.
-
Mr. Brightside
#5055 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
samo je jedna istina na svijetu: paul pierce 
- madner
#5056 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
I pierce ima strasnu sezonu.
http://basketballvalue.com/topplayers.p ... order=DESC
Nesto mi kaze da ce Garnet igrati vise od 27 minuta u playoffu
http://basketballvalue.com/topplayers.p ... order=DESC
Nesto mi kaze da ce Garnet igrati vise od 27 minuta u playoffu
- madner
#5057 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Perkinsa. Kad ga vidim kako se prvo sagne pa se onda pripremi za sut oko bi mu izvadio.
JO je za njega klasa, ne samo bio nego i ostao. Shaq sa 4 banke dva koplja ispred (kada hoda)
JO je za njega klasa, ne samo bio nego i ostao. Shaq sa 4 banke dva koplja ispred (kada hoda)
-
Bordolini
#5058 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Vjeruj da sam i ja tako razmisljao, nisam Perkinsa mogao smisliti iz vise razloga. Bio je traljav, spor, covjek primi loptu pod kosem i on je prvo odpimpla jednom pa tek onda zakuca ili opuca, smijurija prava. Rondove akcije nikad skontao nije bez ozbira koliko su ih vjezbali, on je uvijek bivao vise iznenadjen loptom koju mu ovaj servira nego igraci protivnicke ekipe.
ALI, kad je otisao ( a i Shaq se u isto vrijeme povrijedio) osjetilo se koliko nedostaje pod kosem. A i igracima drugih ekipa je laknulo kad je Perkins otisao, sad je ulaz u reket puno izvjesniji, ovo je izjavilo vise njih, Derek Rose na prvom mjestu. Tako da...nadam se da je ovih zadnjih par sedmica bila zajebancija i da ce zajedno sa Shaqom sad ubaciti u brzinu vise, u protivnom je Danny Ainge upropastio sezonu.
ALI, kad je otisao ( a i Shaq se u isto vrijeme povrijedio) osjetilo se koliko nedostaje pod kosem. A i igracima drugih ekipa je laknulo kad je Perkins otisao, sad je ulaz u reket puno izvjesniji, ovo je izjavilo vise njih, Derek Rose na prvom mjestu. Tako da...nadam se da je ovih zadnjih par sedmica bila zajebancija i da ce zajedno sa Shaqom sad ubaciti u brzinu vise, u protivnom je Danny Ainge upropastio sezonu.
- madner
#5059 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Perkins je ono igrao citavih 7 utakmica prije trejda?
Bostonova odbrana je samo bobu loshija bez Perkinsa, po bilo kojoj metrici. Problem je napad, narocito sto niko ne udari Glena Devisa kada se fura da je Ray Allen.
Kazem, JO je bolji igrac sada, na sjebanim koljenima, nego sto ce Perkins ikada biti. A vidjet cemo sta ce rec u Junu
Bostonova odbrana je samo bobu loshija bez Perkinsa, po bilo kojoj metrici. Problem je napad, narocito sto niko ne udari Glena Devisa kada se fura da je Ray Allen.
Kazem, JO je bolji igrac sada, na sjebanim koljenima, nego sto ce Perkins ikada biti. A vidjet cemo sta ce rec u Junu
-
Bordolini
#5060 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
madner wrote:Perkins je ono igrao citavih 7 utakmica prije trejda?
ma pusti statistiku, pogledaj aktuelno stanje na parketu. odbrana je sad losija, tu nema dileme. A zna se sta osvaja titule.
Drago mi je da cemo kad (ako) prodjemo Knickse ici na Miami umjesto na Orlando, bez obzira na stanje na tabeli, oni su meni najzajebaniji protivnik. Smijem se kladiti da se izbaciti Chicago. U finalu istoka ORL-MIA/BOS.
-
fukushima
#5061 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
veceras 15 utakmica, posljednjih u regularnom dijelu sezone. na istoku poznati parovi play-offa na zapadu nista novo. veceras cemo saznati ko ce zauzeti 2,3,4,7,8 poziciju
- madner
#5062 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Pa naravno da je loshija kada Garnet igra manje minuta i kada je u rotaciji Green koji je los odbrabeni na 4.Bordolini wrote:madner wrote:Perkins je ono igrao citavih 7 utakmica prije trejda?
ma pusti statistiku, pogledaj aktuelno stanje na parketu. odbrana je sad losija, tu nema dileme. A zna se sta osvaja titule.
Drago mi je da cemo kad (ako) prodjemo Knickse ici na Miami umjesto na Orlando, bez obzira na stanje na tabeli, oni su meni najzajebaniji protivnik. Smijem se kladiti da se izbaciti Chicago. U finalu istoka ORL-MIA/BOS.
Mislim da je Perkins igrao cijelu sezonu pa haj, ali covjek je igrao 7. tekmi.
-
fukushima
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5064 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Nuggets dominira! 
- spree
#5065 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

i u finalu knicksi metu nuggetse zahvaljujuci melu koji ubacuje iznad 50 poena u svakoj utakmici
-
Mr. Brightside
#5066 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
sve bi to bilo moguce,al portlandspree wrote:
i u finalu knicksi metu nuggetse zahvaljujuci melu koji ubacuje iznad 50 poena u svakoj utakmici
- spree
#5067 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
nekako mi drag portland j... mater svoju 
-
Mr. Brightside
#5068 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
da im je greg oden ziv bili bi u vrhu,ovako playoff maximumspree wrote:nekako mi drag portland j... mater svoju
- spree
#5069 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
ma napatit ce oni mavse sigurno, a da nisu toliko ukleti s povredama bili bi najozbiljniji kandidati za prsten. najnesretnija ekipa, ali opet se drze.
-
Mr. Brightside
#5070 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
rijetke su ekipe koje nastavljaju kad imaju taj peh,Oden je trebao biti centar broj 1 u NBA,steta,bas stetaspree wrote:ma napatit ce oni mavse sigurno, a da nisu toliko ukleti s povredama bili bi najozbiljniji kandidati za prsten. najnesretnija ekipa, ali opet se drze.
-
Mr. Brightside
#5071 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
sad nesto razmisljam ko je najbolji centar u NBA?
- spree
#5072 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
to je bar lako. dwight howard daleko ispred svih. cak je ove godine popravio i napadacku igru. vidi se uticaj patricka ewinga.
- madner
#5073 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
Portland je po meni jako jako dobar, puno bolji od pozicije. Mislim da ce Dalas ispusiti.
Nadam se da ce se Miami dobro napatiti sa 76.
-
fukushima
#5074 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
i ja takodjemadner wrote:Portland je po meni jako jako dobar, puno bolji od pozicije. Mislim da ce Dalas ispusiti.
-
fukushima
#5075 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom
što ovo chicago vodi protiv indijane