Kladionica
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Globus
#5051 Re: Kladionica
Stani sad .. Ti hoces velike pare .. a uz to kazes da nije problem pogodit kvotu 2 a uz to hoces da se hvalis okolo ? Zasto ne uzmes 1000 KM i ne uplatis na kvotu 2 .. i dobijes .. Posto kazes da nije problem to pogodit .. i eto milje svaki vikend !? A evo vidim nesto ne prodje nocas ?
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5052 Re: Kladionica
Pa globus za takve kao ti imam osjecaj i jeste ponedeljakGlobus wrote:Stani sad .. Ti hoces velike pare .. a uz to kazes da nije problem pogodit kvotu 2 a uz to hoces da se hvalis okolo ? Zasto ne uzmes 1000 KM i ne uplatis na kvotu 2 .. i dobijes .. Posto kazes da nije problem to pogodit .. i eto milje svaki vikend !? A evo vidim nesto ne prodje nocas ?
Nego vi koji svrsavate na dobitak od 30 maraka evo vam za sutra i srijedu pa dobite 50 maraka
Chelsea da gol
Barca 1
Bordo Prolaz
Sevilla Prolaz
- Globus
#5053 Re: Kladionica
Al zasto si navalio na 30 KM Zasto ne na 1000 ako si siguran u to ? O boze ! I evo ja i ti se kladimo u sta hoces da ti ovo nece prociMELBOURNE_SARAJEVO wrote:Pa globus za takve kao ti imam osjecaj i jeste ponedeljakGlobus wrote:Stani sad .. Ti hoces velike pare .. a uz to kazes da nije problem pogodit kvotu 2 a uz to hoces da se hvalis okolo ? Zasto ne uzmes 1000 KM i ne uplatis na kvotu 2 .. i dobijes .. Posto kazes da nije problem to pogodit .. i eto milje svaki vikend !? A evo vidim nesto ne prodje nocas ?![]()
mislim ponuda je u pm jaka.
Nego vi koji svrsavate na dobitak od 30 maraka evo vam za sutra i srijedu pa dobite 50 maraka![]()
![]()
Chelsea da gol
Barca 1
Bordo Prolaz
Sevilla Prolaz
- silencepain
#5054 Re: Kladionica
2.06 kvota 4 paraMELBOURNE_SARAJEVO wrote:Pa globus za takve kao ti imam osjecaj i jeste ponedeljakGlobus wrote:Stani sad .. Ti hoces velike pare .. a uz to kazes da nije problem pogodit kvotu 2 a uz to hoces da se hvalis okolo ? Zasto ne uzmes 1000 KM i ne uplatis na kvotu 2 .. i dobijes .. Posto kazes da nije problem to pogodit .. i eto milje svaki vikend !? A evo vidim nesto ne prodje nocas ?![]()
Nego vi koji svrsavate na dobitak od 30 maraka evo vam za sutra i srijedu pa dobite 50 maraka![]()
![]()
Chelsea da gol
Barca 1
Bordo Prolaz
Sevilla Prolaz
- karanana
#5055 Re: Kladionica
a ko sto globus kaze, nece ni ova 4 para proci.
ali isto ko sto globus upita: ako imas muda da na kvotu 15-20 stavis 30-40 maraka (svaka ti cast, jer ja nemam) i da ti dobitak bude 500, zasto onda ne staviti 500 na kvotu 2 pa da ti dobitak bude isto 500? vjerovatno si to radio a ja opet nemam muda ni novca za to, ali bih tako radio. posebno ako kazes da apsolutno nije nikakav problem naci kvotu 2, dva-tri puta sedmicno.
ali isto ko sto globus upita: ako imas muda da na kvotu 15-20 stavis 30-40 maraka (svaka ti cast, jer ja nemam) i da ti dobitak bude 500, zasto onda ne staviti 500 na kvotu 2 pa da ti dobitak bude isto 500? vjerovatno si to radio a ja opet nemam muda ni novca za to, ali bih tako radio. posebno ako kazes da apsolutno nije nikakav problem naci kvotu 2, dva-tri puta sedmicno.
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5056 Re: Kladionica
Samo je jedno sigurno a to je da cemo svi umrijeti, sto se tice kladionice tu nista nije sigurno ali ako je ista sigurno onda je to da ce Chelsi dati gol i da ce i Bordo i Sevilla proci dalje
Ja ponekad stavim i milju na single ali iskreno najveci mi je gust staviti 100 i pogoditi kvotu 7 ili 8 i tako najvise igram ali preko unibet ili centrebet jer dosta puta ovde mi odbiju listic i onda sam rekao e ne vise.Jos jednom kazem od kladionice ako neko misli da zivi ima ozbiljan problem u zivotu
i igras koliko mozes da halalis i u tome je fora..Pazi onaj ko igra 30 da bi dobio 30 ne moras biti pametan da zakljucis da je njev mu bitno ti 30 maraka i ja nemam nista protiv toga,ali ponavljam hajde da cujem koliko vas igra tako i cijela moja poenta je zasto stavljati recimo 1 united protiv Fulhama kad to cijeli svijet zna i igra.Daj da se potrudimo barem sa malo vise znanja i istrazivanja...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5057 Re: Kladionica
Vidi ti iskusnih kladionicara
Dajte, ljudi, kladionica je strasna masina. Svak' ima svoj sistem kladjenja (ili pepisuje od nekog drugog
), ali, evo, recimo @melbourne_sa, ljudi koji se profi bave kladjarom igraju iskljucivo ili singlove, dublove eventualno triplove. Sve ostalo je domen fantazije. Sa svakim sljedecim dodanim parom, sanse ti se drasticno smanjuju, zapravo, poslije 4. para, sanse su ti skoro ko na bingu
ovo nisam ja izmislio, tako kazu iskusni kladionicari i analiticari koji se bave tim stvarima.
Stvar public bet-a, iznosa koji se ulaze i apetita za dobitkom, koefa i sl. ehh... Rudarski je to 'lebac
Evo moje sedmice: U proslu subotu dobijem 2.000,00 na ulog 500 (vise listica), u nedjelju dobio 250,00 toliko i ulozio, ponedjeljak los 100,00 utorak dobar 120,00, srijeda los 25,00, cetvrtak los 150,00, petak los 100,00, subotu los 150,00 i nedelju dobar 650,00 (ulog 260,00). Kad saberem i oduzmem, nekih 1480,00 KM sam dobar. Uglavnom igram po 3 para, sinoc sam se oklizao na Ferreru (hebo ha Monaco
).
Dajte, ljudi, kladionica je strasna masina. Svak' ima svoj sistem kladjenja (ili pepisuje od nekog drugog
Stvar public bet-a, iznosa koji se ulaze i apetita za dobitkom, koefa i sl. ehh... Rudarski je to 'lebac
Evo moje sedmice: U proslu subotu dobijem 2.000,00 na ulog 500 (vise listica), u nedjelju dobio 250,00 toliko i ulozio, ponedjeljak los 100,00 utorak dobar 120,00, srijeda los 25,00, cetvrtak los 150,00, petak los 100,00, subotu los 150,00 i nedelju dobar 650,00 (ulog 260,00). Kad saberem i oduzmem, nekih 1480,00 KM sam dobar. Uglavnom igram po 3 para, sinoc sam se oklizao na Ferreru (hebo ha Monaco
-
krusty
#5058 Re: Kladionica
aj manite se suplje i prepucavanja...
@MELBOURNE ... ti si bas nedokazan, 100 puta ti ljudi ponavljaju, ako mislis da uvijek imas kvotu 2, zasto ne stavljas po 1000 KM na tu kvotu i svaki dan uzimas po 2000 KM ? sta se pravis lud vise ? pametujes tu za neke dobitke a kad ti neko kaze zasto se nisi dosad obogatio na kladionici onda ignorises takva pitanja
bas si onaj forumaski termin, troll
nego ima li ko danas neku preporuku ?
@MELBOURNE ... ti si bas nedokazan, 100 puta ti ljudi ponavljaju, ako mislis da uvijek imas kvotu 2, zasto ne stavljas po 1000 KM na tu kvotu i svaki dan uzimas po 2000 KM ? sta se pravis lud vise ? pametujes tu za neke dobitke a kad ti neko kaze zasto se nisi dosad obogatio na kladionici onda ignorises takva pitanja
bas si onaj forumaski termin, troll
- lara b.
#5059 Re: Kladionica
malo tenisa
Blake-Almagro 2-0 (1.90)
-4.5Murray-Russell Tip1 (1.55)
Janković-Peer Tip2 (2.40)
-4.5 Soderling-Lopez Tip2 (1.45)
-3.5Roddick-De Bakker Tip1 (1.45)
-3.5Tsonga-Montanes Tip1 (1.45)
Melzer-Greul 2-0 (1.80)
evo moj kolega vam savjetjuje ovo
- chelsea 1
- sevilla 1
- zvezda 1
- siroki 1
- vankuver 1
Blake-Almagro 2-0 (1.90)
-4.5Murray-Russell Tip1 (1.55)
Janković-Peer Tip2 (2.40)
-4.5 Soderling-Lopez Tip2 (1.45)
-3.5Roddick-De Bakker Tip1 (1.45)
-3.5Tsonga-Montanes Tip1 (1.45)
Melzer-Greul 2-0 (1.80)
evo moj kolega vam savjetjuje ovo
- chelsea 1
- sevilla 1
- zvezda 1
- siroki 1
- vankuver 1
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5060 Re: Kladionica
Pa ti si pravo paglu pa ne kontas sta pisem??Da bi igrao tako moras imati pravo puno kesa jer padnes 2 puta i donji si 2 milje i dugorocno na takvom sistemu kladzenja si donji..A ja tvrdim da barem 3 do 4 puta mjesecno mozes naci kvotu 2?? ali odakle milja svaki vikend da igras kontas li sad????krusty wrote:aj manite se suplje i prepucavanja...
@MELBOURNE ... ti si bas nedokazan, 100 puta ti ljudi ponavljaju, ako mislis da uvijek imas kvotu 2, zasto ne stavljas po 1000 KM na tu kvotu i svaki dan uzimas po 2000 KM ? sta se pravis lud vise ? pametujes tu za neke dobitke a kad ti neko kaze zasto se nisi dosad obogatio na kladionici onda ignorises takva pitanja![]()
![]()
bas si onaj forumaski termin, troll![]()
Jebo vas te kvote 1.15 i 1.20
- vozač
#5061 Re: Kladionica
slažem se u potpunosti, priča šuplju, kao sigurna je kvota, pa ako si toliko siguran sjeti se primjera sa šahovskom tablom i igraj te svoje sigurne dvojke, bićeš za (ne moraš 64 dana) dvadeset dana milijarder. ne kenjaj više svega ti. kladionica je nauka gdje protiv sebe imaš čitav tim stručnjaka kojima je to posao, pa šta ti misliš kad bi svi uzimali tako kako ti "uzimaš" na kladionici, propale bi za 3 dana.krusty wrote:aj manite se suplje i prepucavanja...
@MELBOURNE ... ti si bas nedokazan, 100 puta ti ljudi ponavljaju, ako mislis da uvijek imas kvotu 2, zasto ne stavljas po 1000 KM na tu kvotu i svaki dan uzimas po 2000 KM ? sta se pravis lud vise ? pametujes tu za neke dobitke a kad ti neko kaze zasto se nisi dosad obogatio na kladionici onda ignorises takva pitanja![]()
![]()
bas si onaj forumaski termin, troll![]()
- karanana
#5062 Re: Kladionica
sad tvrdis da 3-4 puta mjesecno mozes naci kvotu dva a u ranijim postovima kazes da je mozes naci 2-3 puta sedmicno. i prvo kazes da nije problem naci kvotu 2 od tih sitnih kvota a onda spomenes primjer padanja na kvoti 1,15.
i iz tvojih pisanja vidio sam da ti kad igras stavljas poprilicno dobre cifre 100 i vise, i to je na kvotama od 8-9. onda ne znam da bi ti bio problem staviti milju na kvotu 2.
u prosjeku, kada igras na kvotu 8-9, svaki koji put pogodis?
ali dzaba supljiramo, svak igra svoje, ja prvi igram kvote 10-20 na 3-5 maraka iako kazem da je ovo bacanje para i da je jedini nacin evenutalnog dobitka igranje onako kako striipi igra.
i iz tvojih pisanja vidio sam da ti kad igras stavljas poprilicno dobre cifre 100 i vise, i to je na kvotama od 8-9. onda ne znam da bi ti bio problem staviti milju na kvotu 2.
ali dzaba supljiramo, svak igra svoje, ja prvi igram kvote 10-20 na 3-5 maraka iako kazem da je ovo bacanje para i da je jedini nacin evenutalnog dobitka igranje onako kako striipi igra.
- vozač
#5063 Re: Kladionica
ja najviše volim igrati golove, pogotovo da će prvi gol pasti iza 70 minute, kvota preko 10, hendikepe 0:1, što je također super opcija, kod švaba često i hendikepe 0:2 ili 2:0, više takvih u sistem, onda 0-1 gol po utakmici, do 5 KM, može biti i fin dobitak. normalno nemam se namjeru obogatiti u kladionici, niti se napraviti ovisnikom. čista zabava, ako bude i koja para, super.karanana wrote:sad tvrdis da 3-4 puta mjesecno mozes naci kvotu dva a u ranijim postovima kazes da je mozes naci 2-3 puta sedmicno. i prvo kazes da nije problem naci kvotu 2 od tih sitnih kvota a onda spomenes primjer padanja na kvoti 1,15.
- Impavidus
#5064 Re: Kladionica
eto ja bi prije ovdje stavio prolaz na cska, kvota oko 3.20, imaju sanse...MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Pa globus za takve kao ti imam osjecaj i jeste ponedeljakGlobus wrote:Stani sad .. Ti hoces velike pare .. a uz to kazes da nije problem pogodit kvotu 2 a uz to hoces da se hvalis okolo ? Zasto ne uzmes 1000 KM i ne uplatis na kvotu 2 .. i dobijes .. Posto kazes da nije problem to pogodit .. i eto milje svaki vikend !? A evo vidim nesto ne prodje nocas ?![]()
![]()
Chelsea da gol
Barca 1
Bordo Prolaz
Sevilla Prolaz
-
krusty
#5065 Re: Kladionica
sad si od kvote 2 svaki dan, svaki drugi dan, 2-3 puta u sedmici, dosao do kvote 2 3-4 puta u mjesecu ???MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
Pa ti si pravo paglu pa ne kontas sta pisem??Da bi igrao tako moras imati pravo puno kesa jer padnes 2 puta i donji si 2 milje i dugorocno na takvom sistemu kladzenja si donji..A ja tvrdim da barem 3 do 4 puta mjesecno mozes naci kvotu 2?? ali odakle milja svaki vikend da igras kontas li sad????
Jebo vas te kvote 1.15 i 1.20![]()
igrao dinamo 1.15 i pao i onda kuka za vecinu je tako bilo prosli vikend ..Uzmi citaj malo o kladinicarima i takozvanim value of the bet..Ako iko misli da je 1.60 na Chelsea value onda svaka cast i ako mislim da ce dobiti pa ne igra protiv pofalickog
![]()
sam sebe demantiras
a ti upravo kako ovdje pricas da dobijas i da uzimas od stoje 7-8 stoja ti bi i mogao staviti 1000 na kvotu 2, mislim kad si vec tako superiorniji od nas ovdje ?
al eto nek ti bude, samo ti tako nastavi, ako imas neki par napisi i to je to, al ziv bio nemoj vise pametovat ljudima taman ovdje neko igrao kvotu 2 na 5 KM ... zadrzi za sebe i zdravo
- Ridjobrki
#5066 Re: Kladionica
Ja mislim da Vienna Capitalsi gube danas u Linzu (kvota 2.10 !). Igra se na četiri pobjede, Vienna vodi sa 3:0 i mogu sebi priuštiti i dva poraza ako hoće. Danas će izgubiti jer im je bolje proslaviti plasman u finale za par dana u Beču pred svojih nekoliko hiljada navijača i usput podebljati budžet kluba za 50-ak hiljada eura od ulaznica. Nisu ni Albu pomeli a Linz je daleko jača ekipa od njih. Mislim da je istu stvar uradio i Salzburg protiv Medveščaka, previše lako su izgubili prošlu tekmu kući 4:1 od ekipe koju su cijelu sezonu redovno mlatili. Danas uzimaju u Zagrebu (kvota 2.0 !) i završavaju posao za par dana u idućoj tekmi kući. Inače su ove stvari česte u play-offovima koji se igraju na serije - košarka, hokej...
- Globus
#5067 Re: Kladionica
Ajd pustite Melbourne vise niko ga ne moze razumijeti .. Nego danas cu uplatit na on-line kladionicu ponovo
i kontam da igram nesto od onog long term.. Konto igrat Chelsea da ce osvojit ligu prvaka ..Kup..Ligu englesku..da ce Dzeko bit najbolji strijelac u njemackoj ..Da ce Bordo osvojit francusku .. da ce Schalke njemacku .. oko 900 kvota
Sta mislite o ovome 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5068 Re: Kladionica
Ovo sto ridji kaze ide, ja bih jos rekao: Reading 1 i Southampton 1.Ridjobrki wrote:Ja mislim da Vienna Capitalsi gube danas u Linzu (kvota 2.10 !). Igra se na četiri pobjede, Vienna vodi sa 3:0 i mogu sebi priuštiti i dva poraza ako hoće. Danas će izgubiti jer im je bolje proslaviti plasman u finale za par dana u Beču pred svojih nekoliko hiljada navijača i usput podebljati budžet kluba za 50-ak hiljada eura od ulaznica. Nisu ni Albu pomeli a Linz je daleko jača ekipa od njih. Mislim da je istu stvar uradio i Salzburg protiv Medveščaka, previše lako su izgubili prošlu tekmu kući 4:1 od ekipe koju su cijelu sezonu redovno mlatili. Danas uzimaju u Zagrebu (kvota 2.0 !) i završavaju posao za par dana u idućoj tekmi kući. Inače su ove stvari česte u play-offovima koji se igraju na serije - košarka, hokej...
- milenko
#5069 Re: Kladionica
mislim da je genijalnoGlobus wrote:Ajd pustite Melbourne vise niko ga ne moze razumijeti .. Nego danas cu uplatit na on-line kladionicu ponovoi kontam da igram nesto od onog long term.. Konto igrat Chelsea da ce osvojit ligu prvaka ..Kup..Ligu englesku..da ce Dzeko bit najbolji strijelac u njemackoj ..Da ce Bordo osvojit francusku .. da ce Schalke njemacku .. oko 900 kvota
Sta mislite o ovome
- Globus
#5071 Re: Kladionica
Mene strah da ne ofulam na 1milenko wrote:mislim da je genijalnoGlobus wrote:Ajd pustite Melbourne vise niko ga ne moze razumijeti .. Nego danas cu uplatit na on-line kladionicu ponovoi kontam da igram nesto od onog long term.. Konto igrat Chelsea da ce osvojit ligu prvaka ..Kup..Ligu englesku..da ce Dzeko bit najbolji strijelac u njemackoj ..Da ce Bordo osvojit francusku .. da ce Schalke njemacku .. oko 900 kvota
Sta mislite o ovome
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#5072 Re: Kladionica
Ma realno Sevilla je jaka kuci i da slazem se da je mala kvota ali imam osjecaj da ce na obadvije utakmice biti golova veceras...Impavidus wrote:eto ja bi prije ovdje stavio prolaz na cska, kvota oko 3.20, imaju sanse...MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Pa globus za takve kao ti imam osjecaj i jeste ponedeljakGlobus wrote:Stani sad .. Ti hoces velike pare .. a uz to kazes da nije problem pogodit kvotu 2 a uz to hoces da se hvalis okolo ? Zasto ne uzmes 1000 KM i ne uplatis na kvotu 2 .. i dobijes .. Posto kazes da nije problem to pogodit .. i eto milje svaki vikend !? A evo vidim nesto ne prodje nocas ?![]()
![]()
Chelsea da gol
Barca 1
Bordo Prolaz
Sevilla Prolaz
Ja igram
Chelsea 1
Sevilla 1
Reading 1 ili oba gola
Blackpool 2 ili x2
Lakers preko 205 koseva protiv Kings
- karanana
#5073 Re: Kladionica
prvo pa musko. i to blizanci.MELBOURNE_SARAJEVO wrote: Chelsea da gol
Barca 1
Bordo Prolaz
Sevilla Prolaz
eeee da je tako lako, bosna bi bila jedna od drzava sa bogatijim stanovnistvom.
-
emirchata
#5074 Re: Kladionica
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Pa globus za takve kao ti imam osjecaj i jeste ponedeljakGlobus wrote:Stani sad .. Ti hoces velike pare .. a uz to kazes da nije problem pogodit kvotu 2 a uz to hoces da se hvalis okolo ? Zasto ne uzmes 1000 KM i ne uplatis na kvotu 2 .. i dobijes .. Posto kazes da nije problem to pogodit .. i eto milje svaki vikend !? A evo vidim nesto ne prodje nocas ?![]()
![]()
Chelsea da gol
Barca 1
Bordo Prolaz
Sevilla Prolaz
nemoj ti vise pogadjati tako ti Boga..nasao si druge kuditi,a izblamirao si se..malo je reci..