Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Locked
Matzan

#5051 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Matzan »

Connaisseur Karlin wrote:
Matzan wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Ja ne zivim u BiH,i pokusavam kako vi u BiH zamisljate svoju buducnost. :)

Ja sam strana drzavljanka,nisma cak ni rodjena u BiH,a vani zivim duze od perioda na Balkanu. Meni vase etnicko opredjeljenje apsolutno nista ne znaci,ali sam jednsotavno radoznala : Kako vi uopste zamisljate BiH, i koga vi podrzavate u dnaasnjoj BiH politici ( Srbi i Hrvati imaju vlro jasan,iako vrlo negativan stav). :-D

Ne živiš u BiH, sve su prilike da ni nemaš namjeru, etničko opredjeljenje ti ništa ne znači, a zapjenila na temi?! :?

Da je čista radoznalost sumnjam.

Terapija?
da,terapija :D ama ne razumijem vas,nigdje niste objasnili sta je cilj vase bosanjacke politike :D eto ima vas 50% ,i sta sad ?

Cilj DRŽAVA Bosna i Hercegovina.
General War

#5052 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

mO k3 wrote:
Connaisseur Karlin wrote: da,terapija :D ama ne razumijem vas,nigdje niste objasnili sta je cilj vase bosanjacke politike :D eto ima vas 50% ,i sta sad ?
Nista :) et ti odgovora
Tu ste bez premca. :D
Connaisseur Karlin

#5053 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Connaisseur Karlin »

mO k3 wrote:
Matzan wrote:
Ne živiš u BiH, sve su prilike da ni nemaš namjeru, etničko opredjeljenje ti ništa ne znači, a zapjenila na temi?! :?

Terapija?
da,terapija :D ama ne razumijem vas,nigdje niste objasnili sta je cilj vase bosanjacke politike :D eto ima vas 50% ,i sta sad ?
Nista :) et ti odgovora
pa to sam znala i ranije: nemate viziju,nemate planove za zdravu buducnost :)
Matzan

#5054 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Matzan »

mO k3 wrote:
Pijem kafu,koncentracija odmah bolja :D

Kako planirate smanjiti problem diskriminacije manjine Bosanjaka u RS od strane vecine Srba? Ovo je bas tipican Bosanjacki problem,pa rekoh da vas pitam. :) Eliminirali ste borbu za jedinstvenu BiH,eliminirali ste svoju prippadnost jednoj drzavi,eliminirali ste ideju ukidanja entieta!
Kmeeeeeeeeeee :mrgreen:
Allah ti pomogao kako ti ne dosadi kmečati vise , pomiri se sa situacijom vise :mrgreen:
Nek' ja vama Bog na pomoci ,zivjeti u BiH nije lako ako nisi etno-nacionalisticki zatrovan :)

Gdje si ti živjela u periodu 92-95 i koliko ti je godina bilo tada?
House

#5055 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by House »

general nakon objave popisa

:lol:
Connaisseur Karlin

#5056 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Matzan wrote:
Matzan wrote:

Terapija?

Kako planirate postici takav cilj?
mO k3

#5057 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

Da se vratimo temi , Mostar da nema studenata bila bi brojka manja u boljem dijelu Mostara grada ...
maraccana

#5058 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by maraccana »

Matzan wrote:
Šta imaš od države, ako nemaš u njoj ništa, tačnije sve živo korumpirano i urušeno (ekonomski, politički, obrazovno itd.), ti to zoveš državom? Ne znam dokle ćete prosipati taj lažni i šuplji bošnjački patriotizam... :-)
Last edited by maraccana on 04/07/2016 23:00, edited 2 times in total.
Connaisseur Karlin

#5059 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Kat wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Pijem kafu,koncentracija odmah bolja :D

Kako planirate smanjiti problem diskriminacije manjine Bosanjaka u RS od strane vecine Srba? Ovo je bas tipican Bosanjacki problem,pa rekoh da vas pitam. :) Eliminirali ste borbu za jedinstvenu BiH,eliminirali ste svoju prippadnost jednoj drzavi,eliminirali ste ideju ukidanja entieta!
Ja te pohvalim a ti odmah sto bi se reklo u.kakis.
Danas ni Bosnjake vise nije briga o manjini Boanjacima u RS. Opa,a to znaci da nisu samo Bosanci i Hercegovci ugrozeni bosanjckom politkom!
Nece bas biti da su Bosnjaci eliminirali borbu za jedinstvenu BiH, prije ce biti da su je izgubili jer ni Srbi ni Hrvati nisu bili za to.
Ali ti se u to razumijes, nesto kao k'o u vjerske teme u kojima si briljirala :D
pa ako ste izgubili,sta danas slavite :D
Herb

#5060 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Herb »

Yug wrote:Samo da udje i ovo u zapisnik kao adekvatan argument ovoj dubokoumnoj raspravi.
Inače na prostoru šumske nema birtija ni krčmi u kojima se toči i prodaje alkohol
Matzan

#5061 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Matzan »

maraccana wrote:
Matzan wrote:
Šta imaš od države, ako nemaš u njoj ništa, tačnije sve živo korumpirano i urušeno (ekonimski, politički, obrazovno itd.), ti to zoveš državom? Ne znam dokle ćete prosipati taj lažni i šuplji bošnjački patriotizam... :-)

Ja bolju, a ni rezervnu nemam.
Da ova može i mora biti bolja to niko ne spori.
155_mm

#5062 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by 155_mm »

kamberovica polje wrote:Nisam se ja izjasnio ko Bosanac i ne smatram se elitom nikakve vrste. Ja samo hoću reći da politika većinskog naroda do sad ni po čemu nije pokazala da želi dobro ovoj državi a stalno se busa u prsa patriotizmom. S obzirom da taj većinski narod stalno glasa za iste te licemjera po čemu bi ja trebao zaključiti da želite dobro Bosni i Hercegovini?
pa oladi bre malo,
pa ljudi su tek prije nekoliko dana sluzbeno obavjesteni da su apsolutna vecina u drzavi. sve ce to nadoci na svoje. prvo ustavne promjene. a poslije toga ce ovakve stvari kao za ovaj popis da drzavni nivo jednostavno nesto odluci bez entiteta postati normala.
Matzan

#5063 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Matzan »

Matzan wrote:

Polako. Step by step. Odbranili se i biološki opstali u posljednjem genocidu. Sada idemo dalje...
Connaisseur Karlin

#5064 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

mO k3 wrote:Hercegovci legitimni pišu svi na isti kalup :mrgreen:
Daj budite malo opušteniji ne morate jedni od drugih da kopirate , imajte svoje " ja"
Budite originalni ,ujedno pozdravi tvoje na kamenjarskom forumu :mrgreen:
a joj, pa postavila sam psica dalmatinca,a nisi skuzio :D
Connaisseur Karlin

#5065 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Matzan wrote:
Matzan wrote:

Polako. Step by step. Odbranili se i biološki opstali u posljednjem genocidu. Sada idemo dalje...
25 godina prvi korak uradjen :skoljka:
mO k3

#5066 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

Daj budite malo opušteniji ne morate jedni od drugih da kopirate , imajte svoje " ja"
To pokušavaš biti duhovita :mrgreen:

Izvini nisam skužio , evo sutra ce bajram pa da se osevapim , nasmijati se

Ha ha ha ha
mirzaaa33

#5067 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mirzaaa33 »

Ljudi, nije niko htio Bošnjake, Muslimane, istrijebiti, da biološki nestanemo iako je bilo strašnih zločina i mnogo žrtava. Htjeli su uništiti BiH i svaku ideju o njoj i zajedničku budućnost a Bošnjake da žive na 30% državne teritorije. Oni postigli svoj cilj a mi slavimo njihove pobjede. :-)
Matzan

#5068 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Matzan »

Matzan wrote: 25 godina prvi korak uradjen :skoljka:

Ne. Prvi korak je urađen kada smo se organizovali i odbranili.

Nisi odgovorila na pitanje gdje si bila 92-95?
ze kalanga

#5069 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by ze kalanga »

O kakvoj se farsi radi, govori između ostalog podataka da je priznato skoro 20-ak hiljada djece do šest godina više nego što ih je rođeno u poslednjih 6 godina. Samo jedan od apsolutno nevjerovatnih podataka popisnog inženjeringa. :izet:
jesam1

#5070 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by jesam1 »

Yug wrote:Samo da udje i ovo u zapisnik kao adekvatan argument ovoj dubokoumnoj raspravi.

Bilo jednom u Americi
:-D
Asim B. je urlao u mikrofon, i tek što je odlučio napraviti pauzu, shvatih da su te psovke koje sam čuo jedino što su oni u stanju reći bez uplitanja engleskog jezika. Pošto se muzika utišala, rozokošuljaši su počeli sa standardnim komešanjem, jedan stariji je i razbio flašu bud lighta* (bljutavo američko pivo koje prosječnog čovjeka ne "dirne" ni nakon 7 flaša) o sto, dok je visokofrekventnim glasom rekao "Did you fuck my mum!?" To je pitanje koje nisam očekivao od jednog, najmanje, tridesetogodišnjaka nekom golobradom momčiću sjajnog čela i masne kose, na što mu je ovaj “trehno” boga i rekao "Duude, ja ne znam your mum, are you crazy?" Ja bih se i dalje pokušavao ubjediti da je to samo neki sleng, i da je valjda kul pričati tako, da nisam čuo neko djevojče kako očito polupijana pita drugu "What did you say Šaćira?"

Asim B. opet izlazi na binu, rozokošuljaš i ljubičastokošuljaš su počeli s naguravanjem, - "your girl is slut, I don´t want her to talk shit about me!"dopiralo je kroz hardcore ambijent uz zvuke lomljenja flaša, nekvalitetno ozvučenje, engleskobosanski jezik i neku nasumičnu priču likova kraj slot aparata. Lik u džemperu (sa onim V izrezom, kežual) udara bocom o sto i govori, na moje čuđenje, na tečnom bosanskom, “Zna se ko je najjači ovdje!! Uaaargh!”, u međuvremenu osiguranje uspjeva da razdvoji onu dvojicu šarenokošuljaša dok rozi govori redaru "Dont touch me jebem ti mater” pokušavajući da ga odgurne, dolazi i gazda, rozokošuljaš i njega pokušava gurnuti, nakon čega mu se ovaj unosi u facu i poentira “Još jednom me gurni buddy, razbiću te ko sijalicu!"

Izvode ga vani, Asim vrišti da neće, neće dijamante, neka curica priča kako je izvjesni Baha slomio nos nekom vani.

Tek kad čovjek ode negdje vani shvati da se Bosna i Hercegovina najviše voli iz daleka, ali isto tako neki shvate da su “naši” jedini razlog koji može da neutrališe tu ljubav, a nekada te čak i natjerati da je zamrziš, onako kako ljudi mrze samo one koji su im nanijeli veliko zlo i štetu u životu. Tu večer mi je prolazilo na stotine pitanja kroz glavu, tipa kako je ovo moguće, koliko ograničen se rodiš da postaneš ovakav i tako dalje, ali taj događaj te večeri je zaista iskristalisao neke stvari i uklonio neke sumnje koje sam gajio o nama samima.

Naime... Sevdah, ćevapi s lukom, rakija, teferiči, janje na ražnju uz pivu, psovke, degenek koji možeš dobiti bez razloga, ali i dati bez razloga, kafane, meza, pjevači i pjevačice i još gomila sličnih stvari nemaju nikakve veze s dušom bosanskom, šta god to ona bila, jarane. Nikakve.
I sta je bilo kad si se probudio...
Connaisseur Karlin

#5071 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

mO k3 wrote:
To pokušavaš biti duhovita :mrgreen:

Izvini nisam skužio , evo sutra ce bajram pa da se osevapim , nasmijati se

Ha ha ha ha
Image
Zgoljo

#5072 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Zgoljo »

mirzaaa33 wrote:Ljudi, nije niko htio Bošnjake, Muslimane, istrijebiti, da biološki nestanemo iako je bilo strašnih zločina i mnogo žrtava. Htjeli su uništiti BiH i svaku ideju o njoj i zajedničku budućnost a Bošnjake da žive na 30% državne teritorije. Oni postigli svoj cilj a mi slavimo njihove pobjede. :-)
Zipa mirzeta :lol:

Generalno,meni se cini ipak da puno kmecite.

A odete li vi ikad na neki šumski ili kamenjarski forum i pijete im krv sto se nisu izjasnili kao Bosanci?
General War

#5073 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

House wrote:general nakon objave popisa

House u transu :D

House

#5074 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by House »

General War wrote:
House wrote:general nakon objave popisa

House u transu :D

fak of :lol: :lol:
Matzan

#5075 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Matzan »

mirzaaa33 wrote:Ljudi, nije niko htio Bošnjake, Muslimane, istrijebiti, da biološki nestanemo iako je bilo strašnih zločina i mnogo žrtava. Htjeli su uništiti BiH i svaku ideju o njoj i zajedničku budućnost a Bošnjake da žive na 30% državne teritorije. Oni postigli svoj cilj a mi slavimo njihove pobjede. :-)

Locked