Sta ima o zastitnice islama i muslimanaIt_is_a_Leclerc wrote:Glavni argument svih trumpovaca protiv veličanstvenog Marša diljem svijeta je da se na maršu promovisao "Islam, džihad i hidžab" (zbog velikog broja pokrivenih žena u povorci).
A mi imamo ovdje na forumu onih koji takve podržavaju.
Jezivo.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
zenit dozic
#5051 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- insomnia78
#5052 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jos veceras u begovu i predlozi to. Je l ti mene zajebavas? Medju prvim stvarima koje ces cuti o islamu je ona o nepromjenjivosti i univerzalnosti Kur'ana nad kojim bdije i za kojeg garantuje sam bogdale cooper wrote:Pa piše i u bibliji svašta pa se katoličanstvo većim dijelom reformiralo i modernizovalo (ne računajući katolibaneinsomnia78 wrote:[
Da, islam nije ono sto pise u Kur'anu. Islam je ono sto bosnjo kaze
koji srećom nisu u većini) i ne prakticira bukvalno sve ono što piše u bibliji. Zašto i islam ne bi mogao proći
isti put i zašto bi praktikovanje islama što dolazi iz arapskih zemalja bilo jedino ispravno?
- Sanjarko
#5053 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma jaro ni ne pise pola ovog sto se misli da pise jos ima i pogresnog prijevoda puno, vadzenja van konteksta stvari, dodavanja raznog svega sto su ljudi smislili itd.dale cooper wrote:Pa piše i u bibliji svašta pa se katoličanstvo većim dijelom reformiralo i modernizovalo (ne računajući katolibaneinsomnia78 wrote:[
koji srećom nisu u većini) i ne prakticira bukvalno sve ono što piše u bibliji. Zašto i islam ne bi mogao proći
isti put i zašto bi praktikovanje islama što dolazi iz arapskih zemalja bilo jedino ispravno?
Ko i u krscanstvu itd.
Evo recimo za abortus, nije zivo bice dok dusu nije dobilo, nek me nek ispravi ak grijesim.
Znaci nije zabranjen.
Cak i ono haram nije zabranjeno znacenjem nego grijeh znaci.
Ono halalite li, znaci oprastate li.
Haram=Grijeh
Halal=Oprost
itd.
- insomnia78
#5054 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Genijalno [emoji23]
- seln
#5055 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A Biblija svake godine "Directors cut", ili?insomnia78 wrote:Jos veceras u begovu i predlozi to. Je l ti mene zajebavas? Medju prvim stvarima koje ces cuti o islamu je ona o nepromjenjivosti i univerzalnosti Kur'ana nad kojim bdije i za kojeg garantuje sam bogdale cooper wrote:Pa piše i u bibliji svašta pa se katoličanstvo većim dijelom reformiralo i modernizovalo (ne računajući katolibaneinsomnia78 wrote:[
Jesi li ti shvatio sta ti covjek pise?
- Pandakonda
#5056 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo je inace co-chair i organizator marša žena
Znači žena koja smatra da je kamenovanje žena razumljivo vodi jedan od najvećih protesta za ravnopravnost žena

- Edin H.
#5057 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Doslo vrijeme da Bosnjak objasni Saudiskoj Arabiji, a ne obrmuto.insomnia78 wrote: Da, islam nije ono sto pise u Kur'anu. Islam je ono sto bosnjo kaze
Pusim, pijem, drogiram se, cini mi se, popravljam se (ne za Ramazan
- Sanjarko
#5058 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I ti si Bog da nekome sudis.insomnia78 wrote:Genijalno [emoji23]
Bas genijalno.
- dale cooper
#5059 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šansa za drugačiji put su upravo mladi ljudi kao Ayla koji žive u razvijenim demokratijama i koji na djelu mogu vidjetiinsomnia78 wrote:Jos veceras u begovu i predlozi to. Je l ti mene zajebavas? Medju prvim stvarima koje ces cuti o islamu je ona o nepromjenjivosti i univerzalnosti Kur'ana nad kojim bdije i za kojeg garantuje sam bogdale cooper wrote:Pa piše i u bibliji svašta pa se katoličanstvo većim dijelom reformiralo i modernizovalo (ne računajući katolibaneinsomnia78 wrote:[
i uživati u svim njenim prednostima. I prakticiranje religije u takvim uslovima postaje fleksibilnije, manje opterećeno bukvalnošću
shvatanja onoga što piše u Kur'anu (ili Bibliji) i više otvoreno prema univerzalnim ljudskim i moralnim vrijednostima i pravima.
-
zenit dozic
#5060 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jos da krava zna da nigdje u Kur'anu se ne navodi kamenovanje kao kazna.Pandakonda wrote:Ovo je inace co-chair i organizator marša ženaZnači žena koja smatra da je kamenovanje žena razumljivo vodi jedan od najvećih protesta za ravnopravnost žena
![]()
Ali to su ti demokrate i isilovci
- Sanjarko
#5061 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa kamenovanja zena nema ni u Saudiji kak znam.Pandakonda wrote:Ovo je inace co-chair i organizator marša ženaZnači žena koja smatra da je kamenovanje žena razumljivo vodi jedan od najvećih protesta za ravnopravnost žena
![]()
http://pokit.org/get/img/39b58fdde00381 ... fe7132.jpg
Bila u Iranu presuda na nizem sudu al vrhovni sud to ukino.
Ima samo po plemenima toga.
Mislis da samo muslimani kamenuju ljude, nema toga kod drugih plemenskih naroda, samo kod muslimanskih naroda i plemena.
- Alfons Kauders
#5062 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Oke... Dakle feministkinje su zapravo prikriveni islamisti?
Jel zato ne briju noge? Da budu ko vehabije kad podvrnu tole?
- Sanjarko
#5063 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo plemenski obicaj, ko spaljivanje vjestica, itd.Vizionar 1985 wrote:
Pa kamenovanja zena nema ni u Saudiji kak znam.
Bila u Iranu presuda na nizem sudu al vrhovni sud to ukino.
Ima samo po plemenima toga.
Mislis da samo muslimani kamenuju ljude, nema toga kod drugih plemenskih naroda, samo kod muslimanskih naroda i plemena.
Ima i dan danas po Africi spaljivanja vjestica i gle ne rade to muslimanska plemena i narod nego krscanska.
Mozda ima i muslimaskih da cine to.
I ono kisalina, itd. ubistvo iz casti i slicno sve plemenski obicaji, ko zna ko je to izmislio sve prvi.
Pun kurac kod hindusa toga itd. ima i u muslimana itd.
- insomnia78
#5064 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve sto je ispod clanaka ce u vatruAlfons Kauders wrote:Oke... Dakle feministkinje su zapravo prikriveni islamisti?
-
zenit dozic
#5065 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kad im dignes suknju dole suma ko u veabija bradaAlfons Kauders wrote:Oke... Dakle feministkinje su zapravo prikriveni islamisti?
- Sanjarko
#5066 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne brijem ni ja noge, jel sam i ja feminacista i prikriveni islamista.Alfons Kauders wrote:Oke... Dakle feministkinje su zapravo prikriveni islamisti?
Nosim kratke tole, jer mi velicinu tesko nac, visok, mrsav jbg.
Po tome sam i vehbos.
- dale cooper
#5067 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I ja sam rutav po nogama i rukama, a i zabradatio sam zadnjih dana. 
Po toj logici sam i feminista i lezbejka, ali moguće i vehabija ili ne daj bože četnik.
Sad znam kako je Chmolji.

Po toj logici sam i feminista i lezbejka, ali moguće i vehabija ili ne daj bože četnik.
Sad znam kako je Chmolji.
Last edited by dale cooper on 22/01/2017 17:01, edited 1 time in total.
- Sanjarko
#5068 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kod mene nema gdje nema sume.zenit dozic wrote:Kad im dignes suknju dole suma ko u veabija bradaAlfons Kauders wrote:Oke... Dakle feministkinje su zapravo prikriveni islamisti?
- Pandakonda
#5069 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovaj šerijat zvuci dobro pravo

- Sanjarko
#5070 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Neandretalac, sta cu.Vizionar 1985 wrote: Kod mene nema gdje nema sume.
- insomnia78
#5071 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koja debilkusa covjece
-
Ripicipi
#5072 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I sad nas @insomnia ubjedjuje kako i Ayla treba biti poput ove glupace, inace nije muslimanka.Pandakonda wrote:Ovaj šerijat zvuci dobro pravo![]()
- Sanjarko
#5073 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
zenit dozic wrote: Pa ne mora bit pismen da te nategne
Joj sto ga zavuce.
- insomnia78
#5074 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa one su na istoj strani. Nemam ja sta tebe ubjedjivati. Pogledaj kako Ajle zive dje god su islamski zakoni kao drzavno uredjenjeRipicipi wrote:I sad nas @insomnia ubjedjuje kako i Ayla treba biti poput ove glupace, inace nije muslimanka.Pandakonda wrote:Ovaj šerijat zvuci dobro pravo![]()
-
Ripicipi
#5075 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
izini, ali ti fakat nemas pojma sta pises.insomnia78 wrote:Pa one su na istoj strani. Nemam ja sta tebe ubjedjivati. Pogledaj kako Ajle zive dje god su islamski zakoni kao drzavno uredjenjeRipicipi wrote:I sad nas @insomnia ubjedjuje kako i Ayla treba biti poput ove glupace, inace nije muslimanka.Pandakonda wrote:Ovaj šerijat zvuci dobro pravo![]()