Kako sehidi kad su ustali i otisli???Em2r wrote:
Ono su sehidi za razliku od haridzija koji ce bit potpala u dzehenemu.
Svoj ti pos'o. Samo prijavljuj ako se vec nalazis prozvanim.Mlohavi wrote:Kako sehidi kad su ustali i otisli???Em2r wrote:
Ono su sehidi za razliku od haridzija koji ce bit potpala u dzehenemu.![]()
E moj Emire koji si ti lik
I jos samo nesto, svaki naredni put kad mi se obratis nekako osim mojim nickom ides na block i morat' ce prije toga da prijavim post.
U kuci daji nadimke i lijepi im pridjeve kakve hoces, meni neces.
Mlohomit, vehabotekfirdzija, haridzija, simpatizer haridzija, terorist...
Mislim nadam da se razumijemo, nije mi cilj nikoga prijavljivati al' ne treba mi ni citanje tih gluposti.
DuckZz wrote:Postignut novi rekord teme, doduše klon al svejedno.
Slike iz Oktobra 2011. godine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim, naucila se lekcija.Em2r wrote: {...}
U svakom slucaju ako mislis nekome nesto odredjivati otvori sebi blog pa tamo rukovodi i odredjuj sta i kako.
{...}
CmokicAvetinho wrote:Vidim, naucila se lekcija.Em2r wrote: {...}
U svakom slucaju ako mislis nekome nesto odredjivati otvori sebi blog pa tamo rukovodi i odredjuj sta i kako.
{...}
Pročitajte još jednom njegov post, čovjek nigdje nije rekao KADA je grad oslobođen:Mlohavi wrote:DuckZz wrote:Postignut novi rekord teme, doduše klon al svejedno.
Slike iz Oktobra 2011. godine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bi od sramote promijenio internet providera, ponovo se registrovao, vratio se na temu i podrzavao drugu stranu samo da me niko ne provali.
Samo kažem:)fosna2014 wrote:Gradjani Waera docekuju Sirijsku Arapsku Armiju koja vraca zadnji kvart grada Homsa: Grad je konacno oslobodjen
fosna2014 wrote:U cemu je problem?![]()
Grad je oslobodjen.
12 autobusa!?sarajevoxxxx wrote:Borci opozicije bi Waar trebali napustiti u 12 autobusa ako bude sve išlo po dogovoru. Istina je režim je tu pobjedio. Jedna priča sirijske revolucije se privodi kraju. Homs i okolina je etnički očišćena baš kako je to režim planirao.
Uklonjen je ovaj video vidi ima li gdje drugosarajevoxxxx wrote:Fantastičan video snimak o isilovim zarobljenicima i perfromans koji je uradila vojna formacija opozicije Džebhetu Šam koja je zarobljene isilovce obukla u naranđasta odijela...
Video s prevodom na engleski![]()
![]()
![]()
![]()
Odlicansarajevoxxxx wrote:Evo ga na Facebook stranici ove ekipe koja je i uradila video
https://www.facebook.com/kefah.media/
Svrbe ih dlanoviBobi wrote:Imam neki osječaj da ce rusi isprobati s-400 na US dronovima.
Pravi triler, iako je kraj predvidljiv:) U svakom slučaju, odličan video.sarajevoxxxx wrote:Evo ga na Facebook stranici ove ekipe koja je i uradila video
https://www.facebook.com/kefah.media/
A šta je s Jezidima, šta je s njihovim opstankom i borbom za slobodu?Kikibombona wrote:Mogu se Kurdi svadjati do iznemoglosti, cesto pretjerati u tome... Uostalom, sve te politike se bore za naklonost naroda u Kurdistanu... Al brale, kada zapne, kada je u pitanju opstanak ili borba za slobodu, tada su svi zajedno.
Iz YPG su nedavno porucili da su spremni boriti se pod komandom Barzanija ako iracki siiti ugroze Kurdistan. Isto tako, Barzani je vise puta rekao da ce poslati Pesmerge u Siriju ako kurdski narod bude ugrozen. General Pssmergi je vec rekao da su spremni za takav poduhvat i da se samo ceka politicka odluka.
Politika nikada nije bila casno zanimanje.Challenger__ wrote:Daj ba Kiki...Barzani je kurdski patriot koliko i brat mu Erdogan. Šverceri i šibicari a ne državnici, moj Kiki...
Koji je etnos ociscen, na koji nacin to zakljucujes i kako je to rezim isplanirao ?sarajevoxxxx wrote:Borci opozicije bi Waar trebali napustiti u 12 autobusa ako bude sve išlo po dogovoru. Istina je režim je tu pobjedio. Jedna priča sirijske revolucije se privodi kraju. Homs i okolina je etnički očišćena baš kako je to režim planirao.