hadzinicasa wrote:meni jednom jedan rekao: ***em ti grob u koji ces lec'.pirmin wrote:"Ziv ne bio majci"
Uvijek sam se pitao kako narod dodje na tako brutalnu kletvu.
I jos da zavrsi u pjesmi.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-0zYK6ZuxcE
Moderator: _BataZiv_0809
hadzinicasa wrote:meni jednom jedan rekao: ***em ti grob u koji ces lec'.pirmin wrote:"Ziv ne bio majci"
Uvijek sam se pitao kako narod dodje na tako brutalnu kletvu.
I jos da zavrsi u pjesmi.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-0zYK6ZuxcE
MarlboroGold wrote:Ova me prati cijeli život i nadam se da će nastaviti.

dale cooper wrote:MarlboroGold wrote:Ova me prati cijeli život i nadam se da će nastaviti.
![]()
Puno se o Frediju i Queenu govori ovih dana zbog filma Bohemian Rhapsody. I iako kažu da je Malek svoj posao sjajno obavio, sam film
igra razočaravajuće na sigurno. Valjda su ostali članovi benda htjeli da sačuvaju zaostavštinu benda i Fredija netaknutom pa su napravili
film koji ne detaljiše previše o detaljima njegovog burnog privatnog života. Šteta, jer bilo bi pravo zabavno vidjeti šta bi Sacha Baron Cohen,
koji je originalno trebao glumiti i pisati scenario, napravio od ovoga. On je baš htio prikazati sve dobro, loše i ludo o Fredijevom životu.
A ima materijala tonu, nije da nema. Kao ona famozna zabava povodom izdanja Jazz albuma 1978. Zabava koja je uključivala gole konobarice
i konobare, likove koji otkidaju glave živim pilićima, gole modele koji se hrvaju u jetri i patuljke sa pladnjima od kokaina na glavi.![]()
Znajući za Fredijev smisao za humor čini mi se da bi i njemu bio zabavniji ovakav film koji ga prikazuje u punom zamahu zabave, razuzdanosti
i razvratništva. Ni on sam za života nije krio koliko je bio promiskuitetan.![]()
I da ne zaboravimo, lik je jahao jebenog Darth Vadera, toliko je bio cool.![]()
Lijepa i za vidjeti i za čuti.dale cooper wrote:Dobra. Svira kao demon.
Slažem se.Hakiz wrote:Lijepa i za vidjeti i za čuti.dale cooper wrote:Dobra. Svira kao demon.
Kada neko počne pričati o tome da se seksom, atraktivnošću, golotinjom koristi samo ona(j) ko nema talenta i znanja...
Well...drago mi je da ti se svidio.hadzinicasa wrote:upravo sam se vratila iz kina. od dva sata i deset minuta, dva sata su mi suze ljevale niz obraze.
a onda jos malo ulicom ka kuci.
ko god pocne lamentirati i pametovati i glumcima, historijskoj tacnosti, kameri i ostalom, ne zanima me ni ko je ni sta je.... ide na crnu listu. forever.
i to je sav komentar od mene Bohemian Rapsody. ever.
mudrodale cooper wrote:Well...drago mi je da ti se svidio.hadzinicasa wrote:upravo sam se vratila iz kina. od dva sata i deset minuta, dva sata su mi suze ljevale niz obraze.
ko god pocne lamentirati i pametovati i glumcima, historijskoj tacnosti, kameri i ostalom, ne zanima me ni ko je ni sta je.... ide na crnu listu. forever.
Pa onda bi umro ranije. Tad jos nije bila razvijena medicina da bi izdrzao do 1991 godine.dale cooper wrote:Po nekim bliskim izvorima je navodno saznao da je HIV pozitivan još 1982.
Zamisli ispred tebe ravan pust autoput, kasno u noc, valja ti voziti najmanje 150 km do neke jako vazne osobe.MarlboroGold wrote:Ova me prati cijeli život i nadam se da će nastaviti.
Ommadawn wrote: Zamisli ispred tebe ravan pust autoput, kasno u noc, valja ti voziti najmanje 150 km do neke jako vazne osobe.
I pustis ovu stvar na stereu u autu do daske.
Osjetis kako desno stopalo na papucici gasa postaje sve teze i teze.
I kad mi sad neko kaze, prilikom kupovine auta, "Sto bolan nisi uzeo jaci motor?"
Pusti bolan, znam sebe...
A tebe opet tesko rasplakati...hadzinicasa wrote:upravo sam se vratila iz kina. od dva sata i deset minuta, dva sata su mi suze ljevale niz obraze.
Pa mislim na to da se zarazio virusom HIV 1982 godine, koji je kasnije, vjerovatno 1987, prešao u AIDS odnosno u akutnu fazu. Taj podatakOmmadawn wrote:Pa onda bi umro ranije. Tad jos nije bila razvijena medicina da bi izdrzao do 1991 godine.dale cooper wrote:Po nekim bliskim izvorima je navodno saznao da je HIV pozitivan još 1982.
Mislim da je negdje krajem osamdesetih saznao.
“It was during the U.S. leg of the tour that Freddie pursued his desire for gay sex in New York and on September 25th, while appearing on Saturday Night Live, he began exhibiting some symptoms associated with someone recently infected with HIV. In fact, he had secretly seen a doctor in the city some weeks earlier suffering from a white lesion on his tongue (likely to be hairy leukoplakia, one of the first signs of HIV infection) and this points to the period between 26th July and 13th August 1982 when Freddie contracted HIV during a break in the tour in New York.”