+1HomeSweetHome wrote:Vidim, samo na ovoj stranici, od 200 i kusur stranica na temi, imate puno zamjerki i raznih prijedloga, kamara hejtera i strucnjaka za manipulaciju i ljubitelja teorije zavjere. Traba govornik, treba ustavno-pravni ekspert, treba svasta nesto, jasta nego da treba!
E pa da vas pitam, vas koji ste nakucali more pljuvacine u ovih 200 strana, pa jos s podsmijehom, izrugujuci se, a jos niste dupetom mrdnuli: gdje ste na ulici, picke forumske?! Sto ne izadjete na ulicu pa ne date neki pametan, konstruktivan prijedlog??? Preuzmite odgovornost, izvolite!!!
Sramota nek vas bude, palamudani i lezihljebovici, kvaziintelektualci, mislite da ste kul jer pljujete preko tastature na pokusaje izmucenih gradjana da iz ovog izadje nesto smisleno?! Da su vas pozvali na Muca Luchu na proteste svi biste dosli, bagro jedna partijanerska! Stid nek vas bude, kad Zmajevi odose u Brazil svi ste garantujem bili na ulici! Ali tad nije bilo tako tesko, nema odgovornosti, ne trebaju muda, samo dodji i poberi tudje lovorike! Cekate da vam saka ljudi rijesi probleme, ili ih vi nemate? Ako ih nemate - super, blago vama! Ali onda bar usutite!
Sad me slobodno banujte, da mozete rahat nastaviti mastati kako bi lijepo bilo da nam se konacno desi nesto dobro - naravno sve na pdf Politika!!!
I jebo vas fahro vise da vas jebo, koji je on klinac da se sve svelo na njega!? Mene boli neka stvar i za njima ko i za svim ostalim, ja sam na ulici radi svoje djece! I izvinjavamo se svim visostima koje nam vise nece uciniti zadovoljstvo svojim prisustvom posto spontani protesti nisu organizovani prema njihovim visokim standardima!
P.s. izvinjavam se na mom francuskom svima na koje se ovo ne odnosi. Oni na koje se odnosi ce se svakako lako prepoznati.
Prijatelju dzaba ti ovdje pises. Ovi partijasi koji pljuju i ismijavaju rade to sa razlogom. Snobovima ciji su roditelji na drzavnim jaslama ovi protesti ne odgovaraju pa plasiraju raznorazne teorije zavjere samo da bi diskreditovali ove dogadjaje koji su prvi put u poslijeratnom periodu imali konkretne rezultate. Vjerovatno sutra neće biti ni pedeset ljudi. Ja cu kad završim s poslom opet otići, onako, reda radi.
I valjda ti je sada jasno koliko su ljudi u ovoj državi inteligentni i koliko su sposobni prepoznati svrhu dešavanja u njihovom okruženju i , na kraju krajeva, valjda ti je jasno zašto su rezultati izbora u zadnjih 17 godina takvi kakvi jesu.