Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- ilkbahar
#5051 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ljudi ne valja da na ovom ostane...ima li protesta sutra? ako sada stanemo nista nismo uradili!
-
shminka
#5052 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
..
Last edited by shminka on 07/02/2014 22:10, edited 2 times in total.
-
shminka
#5053 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
racionalista wrote:ništa, pojedoše se svi zbog današnje sramoteilkbahar wrote:I šta je planirano za sutra?
Kakvi mi i demonstracije nije to za nas, sta mi znamo o demonstracijama, najbolje da sutimo i trpimo
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5054 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nije spasen i on je unisten:) i upravo je to ono sto je trebalo unistavati ako je ista i trebalo unistavatidon vito wrote:Ako ima neko iz Bihaca da pruzi informaciju.
Slusao sam danas BH Radio da su demonstranti krenuli prema nekom hotelu Hamdije Lipovace prema Izacicu da ga zapale i tu su ih docekali drotovi (povuceni ispred zgrade kantona na rezervni polozaj).
Pa me interesuje da li je licna garda Zlajinog malog iz Unsko-sanskog kantona spasila nekretninu biscanskom Capo di tutti capi.
- Havatar
#5055 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Te proteste bih podrzaoParanoid wrote:Priča se da je sutra meta OHR...ovo_malo_duse wrote:Desice se hargijas moj. Nista... Ni danas se nebi nista desilo da murija nije zadrzana, naredzeno buraz da nis nerade pogledaj u 5 za 15-20 min sve pod kontrolom. Da je bio mig da se sve stavi po kontrolu, ovo bi se malo jada posutalo za sat 2 da im nebi naumpalo da upaljac kupe a ne da pale, hejjj da se pusti da haman u predsjednistvo udzu... Gdje su smrkovi, gumena municija i sve ostale dzidz midzi sto se trenira...StupskaBitanga wrote:Sutra će biti interesantvno vidjeti sta će se desavati![]()
Ovo je ciljano pusteno danas....![]()
![]()
A sta ce bit sutra to ce biti interesantno...
-
Saffett
#5056 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Let them eat cake!neregistrovani wrote:Izetbegović: Razumijem ljutnju, ali je paljenje neprihvatljivo
znam, prihvatljivije je da se skupilo stotinjak ljudi, da su postavili šatore i neki od njih mirnim protestima ostali 3 mjeseca na hladnoći, na njih se ne bi ni osvrnuli .... mrššš stoko !
- seln
#5057 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Bicakcic? Prije rata?Janjicar wrote:Nisi mogao imati Bičakčića i cokoladu, ne ide jedno s drugimseln wrote:meni se cesto desavalo da nemam pola marke i da hodam poderan PRIJE rata....Janjicar wrote:
pa nisam isao paliti javne ustanove.
I kada sam (urijetko) imao cokoladu, nisam je jeo na dupe.
-
HM 2011
#5058 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Priča Bajtal na BHT, priča priča i sve sa sociološke strane ispriča - sve ok, na svako pitanje ima objašnjenje precizno, reflex jata, sve on objasni, i kaže prirodno je da premijeri podnesu ostavke....
Postavi njemu voditelj pitanje - A šta nakon ostavke premijera ?
bla, bla, bla - pogledaj historiju ? bla, bla, bla valjda će bit nešto -
-------- Prof. Bajtale to i jeste problem - neće biti ništa - sjaši kurta da uzjaše murta do sljedećih protesta - ja mislim da je čak i veća greška da daju ostavke - nego uputiti im zahtjeve pa neka ispunjavaju dok traju protesti - međutim - koji je ovo put pa da ljudi nisu ništa naučili - ah da drugi....
Imam osjećaj da me neko prozivao par stranica iza ?
Postavi njemu voditelj pitanje - A šta nakon ostavke premijera ?
bla, bla, bla - pogledaj historiju ? bla, bla, bla valjda će bit nešto -
-------- Prof. Bajtale to i jeste problem - neće biti ništa - sjaši kurta da uzjaše murta do sljedećih protesta - ja mislim da je čak i veća greška da daju ostavke - nego uputiti im zahtjeve pa neka ispunjavaju dok traju protesti - međutim - koji je ovo put pa da ljudi nisu ništa naučili - ah da drugi....
Imam osjećaj da me neko prozivao par stranica iza ?
Last edited by HM 2011 on 07/02/2014 22:12, edited 1 time in total.
- DaffyDuck
#5059 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Moj duboki naklon gospodi Bekto iz Gorazda koji su izasli na proteste zajedno sa svojim sugradjanima!
Svaka cast!
Svaki normalan covjek, bez sprege sa politikom, ima razloga za nezadovoljstvo u ovakvoj zemlji!
Svaka cast!
Svaki normalan covjek, bez sprege sa politikom, ima razloga za nezadovoljstvo u ovakvoj zemlji!
-
Hedg
#5060 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
sutra je na redu Vijecnica, a prekosutra se pocinju dzamije paliti, cisto da se udovolji ovoj djeci danasnjoj i islamofobima
- Ajatolah_
#5061 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =900%2C506
Koja govna... Nakon ovih "demonstracija", imam osjećaj da ovom narodu nije ni blizu loše koliko je zaslužio.
Koja govna... Nakon ovih "demonstracija", imam osjećaj da ovom narodu nije ni blizu loše koliko je zaslužio.
Last edited by Ajatolah_ on 07/02/2014 22:13, edited 1 time in total.
-
Nuken
#5062 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
don vito wrote:Ako ima neko iz Bihaca da pruzi informaciju.
Slusao sam danas BH Radio da su demonstranti krenuli prema nekom hotelu Hamdije Lipovace prema Izacicu da ga zapale i tu su ih docekali drotovi (povuceni ispred zgrade kantona na rezervni polozaj).
Pa me interesuje da li je licna garda Zlajinog malog iz Unsko-sanskog kantona spasila nekretninu biscanskom Capo di tutti capi.
Fasovao je hotel fino
Ugl. su hotel demolirali maloljetnici,koji su se nakon "uspješno" obavljenog posla razbježali
-
howdy
#5063 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Narode prekini sa nasiljem i napusti mjesto događaja.
- seln
#5064 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Sta je tebi, bolan? Zar ne shvatas da je propalo onog trenutka kad je planula prva zgrada?ilkbahar wrote:ljudi ne valja da na ovom ostane...ima li protesta sutra? ako sada stanemo nista nismo uradili!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#5065 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
doslje se najvise radujuseln wrote:Tako je! Kud ne zapalise i dom zdravlja i kliniku, uhhh....Janjicar wrote: Vanilla nije zgrada usput nego su maksuz isli da zapale
Nek su 'ebo mu jezera uhhh....
i Fahro je sretan, sigurno. njegova carsija nije izgorila
- ilkbahar
#5066 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
što se brišu postovi redovno i ažurno. ne do bog da se sta najavi za sutra odmah bude izbrisano!
- charrrmed
#5067 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
seln wrote:Sta je tebi, bolan? Zar ne shvatas da je propalo onog trenutka kad je planula prva zgrada?ilkbahar wrote:ljudi ne valja da na ovom ostane...ima li protesta sutra? ako sada stanemo nista nismo uradili!
Mozda da izgori jos sta pa da dodje sebi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5068 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
to je za neke visa matematikaseln wrote:Sta je tebi, bolan? Zar ne shvatas da je propalo onog trenutka kad je planula prva zgrada?ilkbahar wrote:ljudi ne valja da na ovom ostane...ima li protesta sutra? ako sada stanemo nista nismo uradili!
- seln
#5069 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Levorucija, sta ces....plain vanilla wrote:doslje se najvise radujuseln wrote:Tako je! Kud ne zapalise i dom zdravlja i kliniku, uhhh....Janjicar wrote: Vanilla nije zgrada usput nego su maksuz isli da zapale
Nek su 'ebo mu jezera uhhh....
i Fahro je sretan, sigurno. njegova carsija nije izgorila
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5070 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
lažešilkbahar wrote:što se brišu postovi redovno i ažurno. ne do bog da se sta najavi za sutra odmah bude izbrisano!
- don vito
#5071 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Imaju spisak muslimana-vjernika i u ponedjeljak krecu po kucama. Bolje se skloni kod nekog kjafira dok ne prodje frka.Hedg wrote:sutra je na redu Vijecnica, a prekosutra se pocinju dzamije paliti, cisto da se udovolji ovoj djeci danasnjoj i islamofobima
- _mufljuz_
#5072 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
od svega sto je unisteno danas malo se ko hljeba zasluzeno najeo politicari, rodbine, rodjaci, policija - malo je ko od njih svoj hljeb posteno zaradio u promilima i jednocifrenim procentima izrazajno.....
Last edited by _mufljuz_ on 07/02/2014 22:16, edited 1 time in total.
-
Iker C
#5073 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Zeljković nije normalan ,on misli da je njegov jedini posao da obezbijedi plate budžetskim korisnicima.
- MuaDib
#5074 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Jedino pravo pitanje u ovom momentu jeste - Ko stoji iza ove rulje i gomile huligana?
Mi obespravljeni građani izašli smo danas da dostojanstveno iskažemo svoje nezadovoljstvo stanjem u društvu.
A tamo su nas dočekali navijači sa čarapama na glavi, maskama, te njihovi mentori iz BPNP-a i Anti-Dayton grupe, koji su na zapovjest N. A. krenuli u atak na vladu kantona i nisu stali dok je nisu zapalili. I ne samo to, već su zapalili Arhiv BIH, provalili u Ustavni sud i Predsjedništvo. Ovo civilzacijsko dno, koje ne rješava ništa za normalne ljude, ali mnogim grupama daje snagu. Pošto je svima poznata infiltracija navijačkih grupa sa ekstermnim u neku ruku neofašističkim, nacionalističkim i desničarskim krugovima, kao i političkim elementima, jasno otkriva da je ovdje riječ o kohabitaciji desničarskih grupa i vladajućih stranaka, kojima jedino odgovara ovakav scenarij. Nama nek je Bog na pomoči sa ovom ruljom koja je spreman svaki protest pretvoriti u pakao.
Mi obespravljeni građani izašli smo danas da dostojanstveno iskažemo svoje nezadovoljstvo stanjem u društvu.
A tamo su nas dočekali navijači sa čarapama na glavi, maskama, te njihovi mentori iz BPNP-a i Anti-Dayton grupe, koji su na zapovjest N. A. krenuli u atak na vladu kantona i nisu stali dok je nisu zapalili. I ne samo to, već su zapalili Arhiv BIH, provalili u Ustavni sud i Predsjedništvo. Ovo civilzacijsko dno, koje ne rješava ništa za normalne ljude, ali mnogim grupama daje snagu. Pošto je svima poznata infiltracija navijačkih grupa sa ekstermnim u neku ruku neofašističkim, nacionalističkim i desničarskim krugovima, kao i političkim elementima, jasno otkriva da je ovdje riječ o kohabitaciji desničarskih grupa i vladajućih stranaka, kojima jedino odgovara ovakav scenarij. Nama nek je Bog na pomoči sa ovom ruljom koja je spreman svaki protest pretvoriti u pakao.
-
StupskaBitanga
#5075 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Jel Fikret C. I dalje premijer TK ili nije?