Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
dječak sa šibicama

#5051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Telemach wrote:
Kinaski wrote:Ma pisao sam na onom delegatskom forumu i kaze da moram placati D3 paket da bih dobio taj resiver. Znaci hoce i da slazu , a oni koji lazu hoce i ukrast. A oni koji hoce ukrast hoce i ubiti....

Telemahaheri znamo da ovo citate. Zelim da vam kazem da vas drzim na oku !!!
Besplatna digitalizacija TV uređaja bila je tokom akcijske ponude, prošle godine.
Sada izborom jednog od D3 paketa dobivate D3 reciever.
Da biste digitalizirali dodatni uređaj, dovoljno je da za taj uređaj izaberete jedan od paketa iz D3 ponude (Start, Osnovni, HBO, HD...).
Kako da ne, sto onda ja nisam dobio novi reciver?

I tada ste uslovljavali korisnike, "dobit cete novi reciver samo ako uzmete neki od digitalnih paketa" i slicno.
acer5101

#5052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by acer5101 »

Ja sam 08.03. ih nazvao i trazio prikljucak. Al kazu pošto se radi o privatnoj kuci da moraju doci da ispitaju tehnicku mogucnost prikljuca! Nidje veze, pola njihove bandere je u mojoj avliji :P, al hajde. Za ovo gore im je potrebno 7 dana!? 7 dana???? I onda ce vjerovatno nesto izmisliti da me prikopcaju tek u aprilu, jer im je sad u martu besplatan prikljucak. Al hajde da vidimo kako ce se odvijati.
rajv0sa

#5053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rajv0sa »

dječak sa šibicama wrote:
Telemach wrote:
Kinaski wrote:Ma pisao sam na onom delegatskom forumu i kaze da moram placati D3 paket da bih dobio taj resiver. Znaci hoce i da slazu , a oni koji lazu hoce i ukrast. A oni koji hoce ukrast hoce i ubiti....

Telemahaheri znamo da ovo citate. Zelim da vam kazem da vas drzim na oku !!!
Besplatna digitalizacija TV uređaja bila je tokom akcijske ponude, prošle godine.
Sada izborom jednog od D3 paketa dobivate D3 reciever.
Da biste digitalizirali dodatni uređaj, dovoljno je da za taj uređaj izaberete jedan od paketa iz D3 ponude (Start, Osnovni, HBO, HD...).
Kako da ne, sto onda ja nisam dobio novi reciver?

I tada ste uslovljavali korisnike, "dobit cete novi reciver samo ako uzmete neki od digitalnih paketa" i slicno.
Ja sam dobio besplatno resiver ,imao 6 mjeseci sve one moguce pakete,nisam ni feninga platio.
dječak sa šibicama

#5054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Super za tebe, ali eto vidis, ja nisam dobio nista od toga.
Kinaski

#5055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kinaski »

nisam ni ja , nije posteno .
Sad se osjecam ko treba koja je tek izgubila nevinost a sam cin toga traja cca pola minute :(
Hercegoviina

#5056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

Image

jel treba ovaj ping da bude ovakav?
mumi80

#5057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mumi80 »

Kakav?

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Magarece_godine

#5058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Magarece_godine »

Dragi Telemaše, koja je procedura odjavljivanja HD paketa ? Ugovor potpisan prije dva-tri mjeseca. Nema titlova, bezveze ovo .. Mozda bi ostavio sport klubove HD ...
Mustang1

#5059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Nista dok ne napunis 6 mjeseci :D Ja sam htio odmah nakon prvog dana kad sam vidio da nije to to kako bi trebalo da bude .. Ali dzaba nisam mogao ..Jos sam htio uzeti skuplju varijantu (hbo i sportklub HD ) ali uzalud vam trud sviraci :D
bato99

#5060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

možete li prebaciti u mostaru sport klub Hrvatska na sport klub srbija da možemo gledati formulu 1...j**** ti kablovsku kad na njoj nemožeš gledati formulu 1 :x
fortaleza

#5061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Ako ne omoguce f1 na kablovskoj mozes uzeti neku yagi antenu, okrenuti prema biokovu i pratiti na sportskoj tv, cini mi se da oni prenose u hr.
Tiger 033

#5062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

fortaleza wrote:Ako ne omoguce f1 na kablovskoj mozes uzeti neku yagi antenu, okrenuti prema biokovu i pratiti na sportskoj tv, cini mi se da oni prenose u hr.
Mozes gledat' na RTL-de i Sport1-de :dance:
l33t

#5063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by l33t »

Telemaše, Uzeo sam paket DUO i HBO Premium kako da aktiviram uslugu HBO GO ? Hvala
edit: na registraciji hbogo.ba pise da nisam pretplacen na hbo premium paket a jesam :cry:
Telemach

#5064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

l33t wrote:Telemaše, Uzeo sam paket DUO i HBO Premium kako da aktiviram uslugu HBO GO ? Hvala
edit: na registraciji hbogo.ba pise da nisam pretplacen na hbo premium paket a jesam :cry:
Pratite uputstvo sa stranice http://www.telemach.ba/Moj+PIN/950/Sta+je+HBO+GO.shtml ili provjerite pozivom na broj 1430 s tehničkom podrškom da li unosite korektan broj Ugovora.
bato99

#5065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

fortaleza wrote:Ako ne omoguce f1 na kablovskoj mozes uzeti neku yagi antenu, okrenuti prema biokovu i pratiti na sportskoj tv, cini mi se da oni prenose u hr.
a evo izgleda da ću morat tražiti kakvu jaču riblju kost i okrećati prema biokovu...j**** ti ovakvu kablovsku :x
Telemach

#5066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Magarece_godine wrote:Dragi Telemaše, koja je procedura odjavljivanja HD paketa ? Ugovor potpisan prije dva-tri mjeseca. Nema titlova, bezveze ovo .. Mozda bi ostavio sport klubove HD ...
Ovisi sve od usluge koju koristite. U vašem slučaju prema Uslovima poslovanja obavezali ste na korištenje HD paketa u periodu od 6 mjeseci.
U slučaju raskida Ugovora plačate ugovornu kaznu po cijeni paketa za preostali period, do isteka roka.
DON_eARL

#5067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

bato99 wrote:
a evo izgleda da ću morat tražiti kakvu jaču riblju kost i okrećati prema biokovu...j**** ti ovakvu kablovsku :x
Nikad vam ugoditi. :D

Zivkajte 1430 i tražite da vam zamjene SK za vrijeme utrke. :-D
Maharadza

#5068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Tiger 033 wrote:
Mozes gledat' na RTL-de i Sport1-de :dance:
Sport1 prenosi samo treninge koliko ja znam, dok rtl qualifikacije i samu utrku!? A prošle god. su pustili f1 na sk kanalu bez zatamnjivanja, valjda budu i ove, inače belaj tj. Treba zapaliti bilo koju našu tv kuću koja otkupi prava, ako ništa rasi hd-a je bolje gledati na sk. 8-)

Tapatalked
Mustang1

#5069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Mislim da ne moze sportklub zatamniti jer oni daju prava .. Ako je isto kao i za nogomet ..
Hercegoviina

#5070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

moze li mi neko pomoci kako da pokrenem d3go na androidu

izbacuje mi

" registrovan je maksimalni broj uredjaja"

Koristim aplikaciju jos i na p.c-

Hvala.
doff

#5071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

Hercegoviina wrote:moze li mi neko pomoci kako da pokrenem d3go na androidu

izbacuje mi

Hvala.

Prijavi se mojtelemach.ba, zatim idi na "D3GO" karticu pa na "zamjena D3GO uređaja". Tu će ti izbaciti tri registrovana uređaja, klikni na x i kroz 24h će ti biti obrisani pa se ponovo prijavi i radit će ti.

Nadam se da si razumio
Hercegoviina

#5072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

doff wrote:
Hercegoviina wrote:moze li mi neko pomoci kako da pokrenem d3go na androidu

izbacuje mi

Hvala.

Prijavi se mojtelemach.ba, zatim idi na "D3GO" karticu pa na "zamjena D3GO uređaja". Tu će ti izbaciti tri registrovana uređaja, klikni na x i kroz 24h će ti biti obrisani pa se ponovo prijavi i radit će ti.

Nadam se da si razumio
razumio sam. evo sve sam izbrisao. nadam se da ce sve bit ok.
Asiklar

#5073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Asiklar »

Telemach wrote:
Magarece_godine wrote:Dragi Telemaše, koja je procedura odjavljivanja HD paketa ? Ugovor potpisan prije dva-tri mjeseca. Nema titlova, bezveze ovo .. Mozda bi ostavio sport klubove HD ...
Ovisi sve od usluge koju koristite. U vašem slučaju prema Uslovima poslovanja obavezali ste na korištenje HD paketa u periodu od 6 mjeseci.
U slučaju raskida Ugovora plačate ugovornu kaznu po cijeni paketa za preostali period, do isteka roka.
Samo je obavezan umrijeti a sve ostalo se moze otkazati pogotovo ako nema propisani kvalitet usluge.
doff

#5074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

Hercegoviina wrote:razumio sam. evo sve sam izbrisao. nadam se da ce sve bit ok.
Proradit će sigurno, i ja sam imao taj problem prije mjesec dana i to su mi rekli da odradim i proradilo. Svaki sljedeći put kad izbaci tu poruku, to isto ti je činiti
Hercegoviina

#5075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

doff wrote:
Hercegoviina wrote:razumio sam. evo sve sam izbrisao. nadam se da ce sve bit ok.
Proradit će sigurno, i ja sam imao taj problem prije mjesec dana i to su mi rekli da odradim i proradilo. Svaki sljedeći put kad izbaci tu poruku, to isto ti je činiti
Nisam znao za ovo.. Tankju
Locked