U slučaju pobjede, prvi smo u grupi.
Šta ako izgubimo? Ako izgubimo, a Izrael dobije Litvaniju, idemo dalje
Ako izgubimo, a Litvanija dobije Izrael, onda tri repke imaju po dvije pobjede. Šta se tada gleda?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa ako se gledaju medjusobni onda smo mi drugi jer smo dobili Litvaniju a ako se bude gledala kos razlika onda ne znam:) Naravno pod ruznim uslovom da sutra izgubimo!!!!kudrilo wrote:Eh šta sad![]()
Šta ako izgubimo? Ako izgubimo, a Izrael dobije Litvaniju, idemo dalje![]()
Ako izgubimo, a Litvanija dobije Izrael, onda tri repke imaju po dvije pobjede. Šta se tada gleda?
Pa u tom slučaju je svak svakog dobio, mi Litvaniju, oni Latviju, Latvija (ne daj Bože) nas. Mislim da se pravi koš razlika između te 3 ekipehrasno38 wrote:Pa ako se gledaju medjusobni onda smo mi drugi jer smo dobili Litvaniju a ako se bude gledala kos razlika onda ne znam:) Naravno pod ruznim uslovom da sutra izgubimo!!!!kudrilo wrote:Eh šta sad![]()
Pa u tom slucaju je Latvija prva jer je dobila nas a mi drugi jer smo dobili Litvaniju a Litvanija prva jer je dobila latviju hahahahahahha.....ma naravno kos razlika.kudrilo wrote:Pa u tom slučaju je svak svakog dobio, mi Litvaniju, oni Latviju, Latvija (ne daj Bože) nas. Mislim da se pravi koš razlika između te 3 ekipehrasno38 wrote:Pa ako se gledaju medjusobni onda smo mi drugi jer smo dobili Litvaniju a ako se bude gledala kos razlika onda ne znam:) Naravno pod ruznim uslovom da sutra izgubimo!!!!kudrilo wrote:Eh šta sad![]()
to ti je kad precijenis svoje mogucnosti ili te neko lose nasavjetuje i odes u spaniju.bingov buraz wrote: Meni je misterija sta je sa Camparom,drugi igrac neprepoznatljiv,sta mu rade u Realu boga pitaj?
Rođen 98.me u Banjaluci,visok 188 cm,igra u Igokei,po zanimanju košarkaš.It_is_a_Leclerc wrote:Može li više informacija o Darku Taliću ?
U 15 do 7 protiv Letonije(pola sata prije crtanog)dr sanjo wrote:U koliko sati je sutra tekma?
Jah.golman wrote:Rođen 98.me u Banjaluci,visok 188 cm,igra u Igokei,po zanimanju košarkaš.It_is_a_Leclerc wrote:Može li više informacija o Darku Taliću ?
Znači strumfovi na poluvremenugolman wrote:U 15 do 7 protiv Letonije(pola sata prije crtanog)dr sanjo wrote:U koliko sati je sutra tekma?
mega_mashcine wrote:kako luda utakmica Izrael - Litvanija. Izraelu treba pobjeda od 7 razlike da mogu proci, a 13 sekundi prije kraja imali napad kod 76-76, i cuvaju loptu nece da sutaju.![]()
![]()
Sad ce pokusati u produzecima dobiti 7 razlike.