Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ZV Keli

#5051 Re: Utakmice.

Post by ZV Keli »

Ljudi, zeljo je uzimao titule na ovakvim utakmicama, sta ima veze sto nije bila igra bas najbolja, pobjeda je pobjeda a niko nece pamtiti to sto smo primili go vec 3 bobe :izet:
Pitarrr82

#5052 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Svi bi potpisali da smo ovako i protiv Olimpica igrali ali uzeli jos 2 boda...
todd_smith

#5053 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Ne zanima me kako igraju SVE DOK uzimaju 3 boda.

Sada ako nastave ovako i onda ne uzmimaju, tu postaje problem.

Nekoj raji smeta to jer se gleda "bolje sprijeciti nego lijeciti", jer kada imas losu igru i onda na vrh toga dodas i remije i poraze, tu tek nastane problem koji je tesko okrenuti
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#5054 Re: Utakmice.

Post by Privatna poruka »

Pregledao sam tekmu na miru. Igra protiv Olimpica i drugo poluvrijeme protiv Zelje je jedno Sarajevo, ovo protiv Veleza i Obarske sasvim drugo. Ja sam svakako ocekivao da ce zalaganje biti kao protiv Olimpica i zakljucio da je Sarajevo jucer odigralo losu tekmu. Istina, losije nego protiv Olimpica i Zelje, ali moram povuci to sto sam rekao da smo odigrali losu tekmu.

Solidna partija, dovoljna za 3 bobe.
rem1nho

#5055 Re: Utakmice.

Post by rem1nho »

Cossack wrote:Image
Šta ovo Bilbija pokazuje? Mozda da zna kako izgleda lopta i da je treba ubaciti u go? :lol:
Logovan

#5056 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

rem1nho wrote: Šta ovo Bilbija pokazuje? Mozda da zna kako izgleda lopta i da je treba ubaciti u go? :lol:
Pokazuje s kojom loptom će izbaciti komšije iz kupa.
Mračajski proto

#5057 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Koshpa wrote:Cardiff City Football Club
Congratulations to our friends FK Sarajevo on the 2-1 Sunday win over Velez Mostar. :izet:
:D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5058 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Prebaceno na ovu temu.
Butmiran wrote:

Najava.
jeza u ledja

#5059 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Gledam ovaj snimak utakmice. Cita ovaj s Vogosce rezultate drugih utakmica i kaze : "Travnik je na svom PARKETU savladao Celik...". Padoh sa stolice. :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5060 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Image
R2D2_SA

#5061 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

Održana press konferencija pred revanš susret Kupa BiH

Jarni: Spremni smo na sve izazove u sutrašnjoj utakmici

Piše: F. Zametica
Danas, 11:06
FK Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u revanš susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine ugostiti Željezničar.

Danas je u protorijama kluba iz Titove 38b održana press konferencija na kojoj su se ispred FK Sarajevo prisutnim medijima obratili šef stručnog štaba Robert Jarni i defanzivac bordo tima, Amer Dupovac.

"Svi znamo da je sutra jedna velika utakmica. Derbiji su uvijek neizvjesni i pitanje je kako će ko izaći na teren. Mi smo maksimalno spremni i jedva čekamo početak. Spremni smo na sve izazove koje će Željezničar staviti pred nas. Očekujemo veliku podršku i nadam se da će utakmica biti dobra kao ona na Grbavici," rekao je Robert Jarni.

Kapiten Sarajeva Amer Dupovac ističe kako prednost gola u gostima u derbiju ne znači ništa, te da će on i njegovi saigrači uraditi sve da izbore plasman u polufinale Kupa BiH.

"Kao što je šef rekao imamo pozitivan rezultat, ali to u derbiju ne znači ništa. Možemo obećati samo da ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje," rekao je kapiten Sarajeva, Amer Dupovac.

Direktor Sarajeva Dino Selimović upoznao je prisutne medije o svim tehničkim detaljima pred sutrašnji duel.

"Broj kamera i medija na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu govori koliko je ova utakmica praznik fudbala u Sarajevu. Odluku Saveza da navijači Željezničara sa obilježjima ne mogu doći na utakmicu moramo ispoštovati. Moram se osvrnuti na bezbjednost. Održali smo nekoliko sastanaka sa MUP-om KS, zaštitarskim agencijama, te predstavnicima FK Željezničar. Kontrole će biti postavljene ispred stadiona i niko ko ne bude imao kartu neće moći ući u krug stadiona Asim Ferhatović Hase. Kapije će biti otvorene dva i pol sata prije početka utakmice," rekao je Selimović i dodao:

"Utakmica će se raditi sa 16 kamera i bit će na nivou prenosa Lige prvaka. Moram na kraju podcrtati da se Sarajevo uključilo u akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje teško oboljele djevojčice Taire-Merjem Šanjta. Od svake prodane ulaznice jedna KM bit će uplaćena na račun za prikupljanje novčanih sredstava za liječenje Taire-Merjem Šanjta.

Tako se to radi, sa 16 kamera 8-) I zajednička pressica, a ne kao pred prvu odvojene. Bez srljanja, agresivno, puno trke i borbenosti. Očekujem da ih Stojčev, Velkoski, Bilbija i Jajalo pročepe k'o Domestos zapušenu cijev :izet: Inače, svaka čast za ovu akciju prikupljanja novčanih sredstava za liješenje djevojčice :thumbup: i ovu praksu da se izjave daju ispred panoa sa sponzorima, a ne negdje na ulici kao kod nekih :mrgreen:
BegA_

#5062 Re: Utakmice.

Post by BegA_ »

R2D2_SA wrote: Tako se to radi, sa 16 kamera 8-) I zajednička pressica, a ne kao pred prvu odvojene. Bez srljanja, agresivno, puno trke i borbenosti. Očekujem da ih Stojčev, Velkoski, Bilbija i Jajalo pročepe k'o Domestos zapušenu cijev :izet: Inače, svaka čast za ovu akciju prikupljanja novčanih sredstava za liješenje djevojčice :thumbup: i ovu praksu da se izjave daju ispred panoa sa sponzorima, a ne negdje na ulici kao kod nekih :mrgreen:
:lol: :lol:
PatriotaTZ

#5063 Re: Utakmice.

Post by PatriotaTZ »

BegA_ wrote:
R2D2_SA wrote: Tako se to radi, sa 16 kamera 8-) I zajednička pressica, a ne kao pred prvu odvojene. Bez srljanja, agresivno, puno trke i borbenosti. Očekujem da ih Stojčev, Velkoski, Bilbija i Jajalo pročepe k'o Domestos zapušenu cijev :izet: Inače, svaka čast za ovu akciju prikupljanja novčanih sredstava za liješenje djevojčice :thumbup: i ovu praksu da se izjave daju ispred panoa sa sponzorima, a ne negdje na ulici kao kod nekih :mrgreen:
:lol: :lol:
zašto 16 kamera kad nigdje nema prenosa!? :-)
sha_ba

#5064 Re: Utakmice.

Post by sha_ba »

zna li ko gdje ce se moci gledati?
Butmiran

#5065 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Prijenos je na Mojoj TV. Koliko sam ja razumio u Hrvatskoj i Srbiji će biti na Areni direktan prijenos a na našoj Areni će pustiti poslije utakmice.

http://sport033.com/jarni-u-derbiju-nem ... -do-kraja/

Dino Selimović je također najavio da će TV prijenos biti urađen u stilu Lige Prvaka te će se utakmica moći gledati na Mojoj TV, kao i Areni koja se emituje u Hrvatskoj i Srbiji, dok će snimak utakmice biti omogućen na BH Areni nakon utakmice.
Obuca9

#5066 Re: Utakmice.

Post by Obuca9 »

rem1nho wrote:
Cossack wrote:Image
Šta ovo Bilbija pokazuje? Mozda da zna kako izgleda lopta i da je treba ubaciti u go? :lol:
Lekcija broj 3: Lopta je o o o? Okrugla.

:D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5067 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

Butmiran wrote:Prijenos je na Mojoj TV. Koliko sam ja razumio u Hrvatskoj i Srbiji će biti na Areni direktan prijenos a na našoj Areni će pustiti poslije utakmice.
Upravo tako.

Dino najavi da će 15 miliona ljudi moći gledati utakmicu mada ja mislim da se malo precIjenio. :mrgreen:

Očekuje se da snimak bude i na BHT-u, mada tek očekuju odgovor od njih. Karte idu k'o halva. :thumbup:
Lucazode

#5068 Re: Utakmice.

Post by Lucazode »

Link?
Alfa159

#5069 Re: Utakmice.

Post by Alfa159 »

linkovi ljudi
sha_ba

#5070 Re: Utakmice.

Post by sha_ba »

Alfa159 wrote:linkovi ljudi