Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ZV Keli
#5051 Re: Utakmice.
Ljudi, zeljo je uzimao titule na ovakvim utakmicama, sta ima veze sto nije bila igra bas najbolja, pobjeda je pobjeda a niko nece pamtiti to sto smo primili go vec 3 bobe 
- Pitarrr82
#5052 Re: Utakmice.
Svi bi potpisali da smo ovako i protiv Olimpica igrali ali uzeli jos 2 boda...
-
todd_smith
#5053 Re: Utakmice.
Ne zanima me kako igraju SVE DOK uzimaju 3 boda.
Sada ako nastave ovako i onda ne uzmimaju, tu postaje problem.
Nekoj raji smeta to jer se gleda "bolje sprijeciti nego lijeciti", jer kada imas losu igru i onda na vrh toga dodas i remije i poraze, tu tek nastane problem koji je tesko okrenuti
Sada ako nastave ovako i onda ne uzmimaju, tu postaje problem.
Nekoj raji smeta to jer se gleda "bolje sprijeciti nego lijeciti", jer kada imas losu igru i onda na vrh toga dodas i remije i poraze, tu tek nastane problem koji je tesko okrenuti
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#5054 Re: Utakmice.
Pregledao sam tekmu na miru. Igra protiv Olimpica i drugo poluvrijeme protiv Zelje je jedno Sarajevo, ovo protiv Veleza i Obarske sasvim drugo. Ja sam svakako ocekivao da ce zalaganje biti kao protiv Olimpica i zakljucio da je Sarajevo jucer odigralo losu tekmu. Istina, losije nego protiv Olimpica i Zelje, ali moram povuci to sto sam rekao da smo odigrali losu tekmu.
Solidna partija, dovoljna za 3 bobe.
Solidna partija, dovoljna za 3 bobe.
-
rem1nho
#5055 Re: Utakmice.
Šta ovo Bilbija pokazuje? Mozda da zna kako izgleda lopta i da je treba ubaciti u go?Cossack wrote:
- Logovan
#5056 Re: Utakmice.
Pokazuje s kojom loptom će izbaciti komšije iz kupa.rem1nho wrote: Šta ovo Bilbija pokazuje? Mozda da zna kako izgleda lopta i da je treba ubaciti u go?
- Mračajski proto
#5057 Re: Utakmice.
Koshpa wrote:Cardiff City Football Club
Congratulations to our friends FK Sarajevo on the 2-1 Sunday win over Velez Mostar.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5058 Re: Utakmice.
Prebaceno na ovu temu.
Butmiran wrote:
Najava.
- jeza u ledja
#5059 Re: Utakmice.
Gledam ovaj snimak utakmice. Cita ovaj s Vogosce rezultate drugih utakmica i kaze : "Travnik je na svom PARKETU savladao Celik...". Padoh sa stolice. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- R2D2_SA
#5061 Re: Utakmice.
Održana press konferencija pred revanš susret Kupa BiH
Jarni: Spremni smo na sve izazove u sutrašnjoj utakmici
Piše: F. Zametica
Danas, 11:06
FK Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u revanš susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine ugostiti Željezničar.
Danas je u protorijama kluba iz Titove 38b održana press konferencija na kojoj su se ispred FK Sarajevo prisutnim medijima obratili šef stručnog štaba Robert Jarni i defanzivac bordo tima, Amer Dupovac.
"Svi znamo da je sutra jedna velika utakmica. Derbiji su uvijek neizvjesni i pitanje je kako će ko izaći na teren. Mi smo maksimalno spremni i jedva čekamo početak. Spremni smo na sve izazove koje će Željezničar staviti pred nas. Očekujemo veliku podršku i nadam se da će utakmica biti dobra kao ona na Grbavici," rekao je Robert Jarni.
Kapiten Sarajeva Amer Dupovac ističe kako prednost gola u gostima u derbiju ne znači ništa, te da će on i njegovi saigrači uraditi sve da izbore plasman u polufinale Kupa BiH.
"Kao što je šef rekao imamo pozitivan rezultat, ali to u derbiju ne znači ništa. Možemo obećati samo da ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje," rekao je kapiten Sarajeva, Amer Dupovac.
Direktor Sarajeva Dino Selimović upoznao je prisutne medije o svim tehničkim detaljima pred sutrašnji duel.
"Broj kamera i medija na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu govori koliko je ova utakmica praznik fudbala u Sarajevu. Odluku Saveza da navijači Željezničara sa obilježjima ne mogu doći na utakmicu moramo ispoštovati. Moram se osvrnuti na bezbjednost. Održali smo nekoliko sastanaka sa MUP-om KS, zaštitarskim agencijama, te predstavnicima FK Željezničar. Kontrole će biti postavljene ispred stadiona i niko ko ne bude imao kartu neće moći ući u krug stadiona Asim Ferhatović Hase. Kapije će biti otvorene dva i pol sata prije početka utakmice," rekao je Selimović i dodao:
"Utakmica će se raditi sa 16 kamera i bit će na nivou prenosa Lige prvaka. Moram na kraju podcrtati da se Sarajevo uključilo u akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje teško oboljele djevojčice Taire-Merjem Šanjta. Od svake prodane ulaznice jedna KM bit će uplaćena na račun za prikupljanje novčanih sredstava za liječenje Taire-Merjem Šanjta.
Tako se to radi, sa 16 kamera
I zajednička pressica, a ne kao pred prvu odvojene. Bez srljanja, agresivno, puno trke i borbenosti. Očekujem da ih Stojčev, Velkoski, Bilbija i Jajalo pročepe k'o Domestos zapušenu cijev
Inače, svaka čast za ovu akciju prikupljanja novčanih sredstava za liješenje djevojčice
i ovu praksu da se izjave daju ispred panoa sa sponzorima, a ne negdje na ulici kao kod nekih 
Jarni: Spremni smo na sve izazove u sutrašnjoj utakmici
Piše: F. Zametica
Danas, 11:06
FK Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u revanš susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine ugostiti Željezničar.
Danas je u protorijama kluba iz Titove 38b održana press konferencija na kojoj su se ispred FK Sarajevo prisutnim medijima obratili šef stručnog štaba Robert Jarni i defanzivac bordo tima, Amer Dupovac.
"Svi znamo da je sutra jedna velika utakmica. Derbiji su uvijek neizvjesni i pitanje je kako će ko izaći na teren. Mi smo maksimalno spremni i jedva čekamo početak. Spremni smo na sve izazove koje će Željezničar staviti pred nas. Očekujemo veliku podršku i nadam se da će utakmica biti dobra kao ona na Grbavici," rekao je Robert Jarni.
Kapiten Sarajeva Amer Dupovac ističe kako prednost gola u gostima u derbiju ne znači ništa, te da će on i njegovi saigrači uraditi sve da izbore plasman u polufinale Kupa BiH.
"Kao što je šef rekao imamo pozitivan rezultat, ali to u derbiju ne znači ništa. Možemo obećati samo da ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje," rekao je kapiten Sarajeva, Amer Dupovac.
Direktor Sarajeva Dino Selimović upoznao je prisutne medije o svim tehničkim detaljima pred sutrašnji duel.
"Broj kamera i medija na press konferenciji pred sutrašnju utakmicu govori koliko je ova utakmica praznik fudbala u Sarajevu. Odluku Saveza da navijači Željezničara sa obilježjima ne mogu doći na utakmicu moramo ispoštovati. Moram se osvrnuti na bezbjednost. Održali smo nekoliko sastanaka sa MUP-om KS, zaštitarskim agencijama, te predstavnicima FK Željezničar. Kontrole će biti postavljene ispred stadiona i niko ko ne bude imao kartu neće moći ući u krug stadiona Asim Ferhatović Hase. Kapije će biti otvorene dva i pol sata prije početka utakmice," rekao je Selimović i dodao:
"Utakmica će se raditi sa 16 kamera i bit će na nivou prenosa Lige prvaka. Moram na kraju podcrtati da se Sarajevo uključilo u akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje teško oboljele djevojčice Taire-Merjem Šanjta. Od svake prodane ulaznice jedna KM bit će uplaćena na račun za prikupljanje novčanih sredstava za liječenje Taire-Merjem Šanjta.
Tako se to radi, sa 16 kamera
- BegA_
#5062 Re: Utakmice.
R2D2_SA wrote: Tako se to radi, sa 16 kameraI zajednička pressica, a ne kao pred prvu odvojene. Bez srljanja, agresivno, puno trke i borbenosti. Očekujem da ih Stojčev, Velkoski, Bilbija i Jajalo pročepe k'o Domestos zapušenu cijev
Inače, svaka čast za ovu akciju prikupljanja novčanih sredstava za liješenje djevojčice
i ovu praksu da se izjave daju ispred panoa sa sponzorima, a ne negdje na ulici kao kod nekih
-
PatriotaTZ
#5063 Re: Utakmice.
zašto 16 kamera kad nigdje nema prenosa!?BegA_ wrote:R2D2_SA wrote: Tako se to radi, sa 16 kameraI zajednička pressica, a ne kao pred prvu odvojene. Bez srljanja, agresivno, puno trke i borbenosti. Očekujem da ih Stojčev, Velkoski, Bilbija i Jajalo pročepe k'o Domestos zapušenu cijev
![]()
-
sha_ba
#5064 Re: Utakmice.
zna li ko gdje ce se moci gledati?
- Butmiran
#5065 Re: Utakmice.
Prijenos je na Mojoj TV. Koliko sam ja razumio u Hrvatskoj i Srbiji će biti na Areni direktan prijenos a na našoj Areni će pustiti poslije utakmice.
http://sport033.com/jarni-u-derbiju-nem ... -do-kraja/
Dino Selimović je također najavio da će TV prijenos biti urađen u stilu Lige Prvaka te će se utakmica moći gledati na Mojoj TV, kao i Areni koja se emituje u Hrvatskoj i Srbiji, dok će snimak utakmice biti omogućen na BH Areni nakon utakmice.
http://sport033.com/jarni-u-derbiju-nem ... -do-kraja/
Dino Selimović je također najavio da će TV prijenos biti urađen u stilu Lige Prvaka te će se utakmica moći gledati na Mojoj TV, kao i Areni koja se emituje u Hrvatskoj i Srbiji, dok će snimak utakmice biti omogućen na BH Areni nakon utakmice.
- Obuca9
#5066 Re: Utakmice.
Lekcija broj 3: Lopta je o o o? Okrugla.rem1nho wrote:Šta ovo Bilbija pokazuje? Mozda da zna kako izgleda lopta i da je treba ubaciti u go?Cossack wrote:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5067 Re: Utakmice.
Upravo tako.Butmiran wrote:Prijenos je na Mojoj TV. Koliko sam ja razumio u Hrvatskoj i Srbiji će biti na Areni direktan prijenos a na našoj Areni će pustiti poslije utakmice.
Dino najavi da će 15 miliona ljudi moći gledati utakmicu mada ja mislim da se malo precIjenio.
Očekuje se da snimak bude i na BHT-u, mada tek očekuju odgovor od njih. Karte idu k'o halva.
- Lucazode
#5068 Re: Utakmice.
Link?
- Alfa159
#5069 Re: Utakmice.
linkovi ljudi
-
anonimus03
#5071 Re: Utakmice.
+1sha_ba wrote:+1Alfa159 wrote:linkovi ljudi
-
nema me tamo