Da da i ti pokvaris put ako stalno ides a i AI vozila isto razrove pa se zaglave. Ono sto je bitno da znas da ne moras svudje asfalt udarat osim ako igra ne zahtjeva, dovoljno je samo pjesak nabacit i bagerom poravnat i do sad sto sam vidio takav pjesak se ne razrovi bez obzira koliko puta prosao, e sad do tebe je ako hoces i asfalt radi licne satisfakcijeChmoljo wrote: ↑27/05/2025 15:59Ma joj, kul mi je kako ne stagnira sve, nego ako pretrpanim kamionima vozis istu rutu, onda upropastis put, pa hajd opet sipaj pijesakBosnian Dragon1 wrote: ↑27/05/2025 15:56Zaraza ziva roadcraft, kod mene svi u kuci igraju ,mjenjamo se s profilima.
Laksi je dosta za sad od snowrunner al nije ni napravljen da bude snowrunner 2, ima svoje cari.
Ja sam trenutno 65 % na drugoj mapi, kazu da su prve dvije mape tutorijal , da od trece postaje mapa dosta veca i slozenije i sve zanimljivije. Imas na Reddit Roadcraft temu jako dobrih stvari ima vezano za igru
Jel ti odrzavas one rute sve vrijeme prohodnim ili samo onoliko koliko je potrebno da dobijes bonuse? Ja sam jos na orvoj mapi, tek poceo. Trebam asfalt udariti prvi.
Negdje cak ne moras ni to vec puknes most preko problematicnog dijela to ce ti se kasnije otkljucat u igri.
A sto se tice ovih ruta cim dobijes bonuse vozila i dalje voze ali ne dobijas nista vise bar zasad. Ja ih ipak odrzavam da je mapa ziva nek ima saobracaja.
Kod ruta imas All rewards received za glavne misije i No awards remaining za sporedne