Dešavanja u Srbiji

155_mm

#50476 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

postaju sila u vucicevom paralelnom univerzumu gdje svakih 10 sekundi padne jedan perac prozora u njujorku.

kad se na kraju sazna koliko ih je milijardi eura bugojanac zaduzio sa svoje vladavine plakat ce i ovi danas i generacije poslije njih.
llull

#50477 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by llull »

eltroxin wrote: 27/01/2021 00:04
llull wrote: 26/01/2021 22:41 https://24sedam.rs/beograd/grupa-migran ... uta-video/

Danas u 18 č prodavnica modnog brenda Zara opljačkana je od strane 10 migranata u Knez Mihailovoj ulici.

Dva radnika iz obezbeđenja su se čitavih 10 minuta suprostavljali migrantima, te su na kraju uspeli da ukradu jednu jaknu.
Ti si onaj sto ne prati srpske medije? A svako malo nam postavi kakvu glupost :run:
Twitter pasa, twitter... ako gdje gluposti ima tu ima :D A sajt je dostojan neke mjesne zajednice u Kalesiji :)
Porodice Foht

#50478 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Porodice Foht »

Kako Srbija danas fino izruci Marokanca Sarajevu a nece Novaka Djukica za zlocin u Tuzli? Nemojte samo reci zbog drzavljanstva Srbije koje ima a u pitanju tezak zlocin nad civilima i presuda Suda BiH! Koji selektivizam! :-x
sandzokan

#50479 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sandzokan »

Čuj da izruči 'eroja Đukića. A za šta tačno? Pa na Kapiji smo se sami poubijali.
visuljak

#50480 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by visuljak »

Nivelacija wrote: 27/01/2021 09:10
155_mm wrote: 24/01/2021 20:33 vuciceva pozicija u srbiji po parametrima vladanje medijima i ubijanje naroda u pojam je na nivou poznati diktatura u svijetu. osim SPC-a vucic nema nikakvu opoziciju.

pa da bi stvorio privid postojanja opozicije smanjio je izborni cenzus na 3%. da nije bilo toga imao bi on sam vise od dvije trecine poslanika u skuostini srbije. i bili bi on i dacic sami predstavnici srba u parlamentu.
Srbi se trebaju klanjati Vucicu.

Postaju ozbiljna sila.

Za nas Svicarska.
Za nas septicka jama.
vatrogasac

#50481 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

Postaju ozbiljna sila.

Za nas Svicarska.
Kada odseliš nemoj zaboraviti ujutro kupiti novine na trafici. Neograničena zabava za samo 25 dinara.

Image
Nivelacija

#50482 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Nivelacija »

vatrogasac wrote: 28/01/2021 00:05

Postaju ozbiljna sila.

Za nas Svicarska.
Kada odseliš nemoj zaboraviti ujutro kupiti novine na trafici. Neograničena zabava za samo 25 dinara.

Image
Vidi svjestan sam propagande.
Isto tako bi volio da je Bosna Svica za njih ali..

Pogledam malo gradilista, puteve, autoputeve, ZELJEZNICE, nove ZELJEZNICE, vozove, infrastrukturu, nove bolnice, 1000 kranova iznad Beograda, izvjestaje svjetske Banke o rastu ove godine, najmanji ekonomski pad prosle godine u Evropi, drugi u vakcinaciji u Evropi zapitam se gdje smo mi.. kada se kod nas otvorila nova pruga ili bolnica ? Ovo se kod njih tek zahuktalo vidjet ces dok bude svima jasno vidljivo.
Bossona

#50483 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bossona »

Dejan Lučić pozvao na ubistvo Bakira Izetbegovića a Bakir Izetbegović dok je bio član predsjedništva BiH dao akreditaciju srbijanskom Ambasadoru koji je bio direktor srbijanske obavještajne službe BIA-e i blizak Aleksandru Vučiću

Novi ambasador Srbije u BiH po struci je pravnik. Prema pisanju medija u Srbiji, Đorđević je već godinama u bliskim odnosima s Aleksandrom Vučićem, školski su drugovi, poznaju se više od 28 godina. I kada je prije pet godina najavljivao ko će preuzeti BIA, Vučić je za Đorđevića rekao „da je u pitanju vrlo pouzdan, odan i profesionalan čovek i vrstan pravnik, pa kao takav vjerovatno bi mogao da da svoj doprinos“.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio u zgradi Predsjedništva u Sarajevu akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Republike Srbije u Bosni i Hercegovini Aleksandra Đorđevića. https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... rad-411711 :shock:
vatrogasac

#50484 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

RTVBN

Image
155_mm

#50485 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

srbijanci pocinju da reaguju neurozno. vec poceli da priijete ubijanjem. moguce je da su planirane promjene dejtona i vece nego sto mi mislimo.
DonieBrasco

#50486 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

Bossona wrote: 28/01/2021 07:54 Dejan Lučić pozvao na ubistvo Bakira Izetbegovića a Bakir Izetbegović dok je bio član predsjedništva BiH dao akreditaciju srbijanskom Ambasadoru koji je bio direktor srbijanske obavještajne službe BIA-e i blizak Aleksandru Vučiću

Novi ambasador Srbije u BiH po struci je pravnik. Prema pisanju medija u Srbiji, Đorđević je već godinama u bliskim odnosima s Aleksandrom Vučićem, školski su drugovi, poznaju se više od 28 godina. I kada je prije pet godina najavljivao ko će preuzeti BIA, Vučić je za Đorđevića rekao „da je u pitanju vrlo pouzdan, odan i profesionalan čovek i vrstan pravnik, pa kao takav vjerovatno bi mogao da da svoj doprinos“.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio u zgradi Predsjedništva u Sarajevu akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Republike Srbije u Bosni i Hercegovini Aleksandra Đorđevića. https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... rad-411711 :shock:
Jesam li ja lud ili je ovaj direktno pozvao srpske sluzbe da ubijaju zagovornike promjene Dejtona ?
DonieBrasco

#50487 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

155_mm wrote: 28/01/2021 18:53 srbijanci pocinju da reaguju neurozno. vec poceli da priijete ubijanjem. moguce je da su planirane promjene dejtona i vece nego sto mi mislimo.
Ja sam dosta puta ovdje napisao moje misljenje, da nije slucajno sto se oni naoruzavaju sto im rusi daju podrsku u tome. Da li su dovoljno ludi ili glupi da krenu u tu samoubilacku misiju vojnom silom vrcati Kosovo ili odcjepiti RS.
detroit-mercy

#50488 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

DonieBrasco wrote: 28/01/2021 19:02
155_mm wrote: 28/01/2021 18:53 srbijanci pocinju da reaguju neurozno. vec poceli da priijete ubijanjem. moguce je da su planirane promjene dejtona i vece nego sto mi mislimo.
Ja sam dosta puta ovdje napisao moje misljenje, da nije slucajno sto se oni naoruzavaju sto im rusi daju podrsku u tome. Da li su dovoljno ludi ili glupi da krenu u tu samoubilacku misiju vojnom silom vrcati Kosovo ili odcjepiti RS.
Nisu.
DonieBrasco

#50489 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

detroit-mercy wrote: 28/01/2021 19:13
DonieBrasco wrote: 28/01/2021 19:02
Nisu.
Nadam se da nisu da ne bude "Sto su nas bombardovali: Agresija NATO na Srbiju - Vol. 2".

Dobro za njih same i region da nisu ludi za takve ideje.
Zorge

#50490 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Zorge »

Kao srbin iz Republike Srpske pišem
BIH samo nazaduje, opustošili je kriminal i korupcija.
Ljudi se sele, i kada penziju zarade neće se vratiti.
Političari kradu nikakve odgovornosti
Sudstvo i tužilaštvo korumpirano, tako da ih totalno treba razformirati.
Nevezano što ćete me odma napasti i govoriti, treba ukinuti Republiku Srpsku biće bolje, neće biti bolje.
Lokalne kabadahije će i dalje biti glavne bilo Republike Srpske ili nebilo ili bilo kantona ili ne.
relativno84

#50491 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by relativno84 »

Image
Bossona

#50492 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bossona »

Još samo kanalizaciju da dobiju beograđani da ne plivaju u svojim fekalijama prilikom svake jače kiše,

Poplavljeni Beograd: Isti scenarij nakon svake jače kiše

vatrogasac

#50493 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

Zorge wrote: 28/01/2021 21:26 Kao srbin iz Republike Srpske pišem
Nevezano što ćete me odma napasti i govoriti, treba ukinuti Republiku Srpsku biće bolje, neće biti bolje.
Lokalne kabadahije će i dalje biti glavne bilo Republike Srpske ili nebilo ili bilo kantona ili ne.
Neće te niko napasti nego osjeća se tvoja briga za rs entitet. Znaš koliko je on bitan na međunarodnoj sceni? Tamam toliko koliko i kanton iz kojeg sam ja i ista sranya se dešavaju kao u tvom entitetu samo što kod mene mogu Srbi učiti srpski jezik i takav mu se unosi u Svjedočanstvo. Što zajedničkim snagama ne napravimo državu sa istim pravima za svakog njegovog građanina. neka ti ostane entitet, ne mora se ukidati, ali razmisli malo koliko entitetske i kantonalne Vlade sa tolikim ministarstvima pojedu tvojih i mojih para, a sav taj posao mogu završiti država i gradovi jer nas jedva da trenutno ima 3 miliona. Jedan osrednji evropski grad. Vjeruješ da nam stvarno trebaju toliki ministri sa svojim pomoćnicima, sekretaricama, savjetnicima, šoferima, telefonima koje im mi kupujemo i plaćamo račune, autima kojima se vozaju i izvan posla i troše gorivo koje ti i ja kupujemo itd. itd. A sve to da navodno sačuvaju izvorni Dayton dok penzioner preživljava sa 200 €.
doboj71

#50494 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by doboj71 »

Bossona wrote: 29/01/2021 00:29 Još samo kanalizaciju da dobiju beograđani da ne plivaju u svojim fekalijama prilikom svake jače kiše,

Poplavljeni Beograd: Isti scenarij nakon svake jače kiše

Ja mislio oni prave Beograd na vodi, a ono Beograd u vodi???
muha_sa

#50495 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

vatrogasac wrote: 29/01/2021 01:24
Zorge wrote: 28/01/2021 21:26 Kao srbin iz Republike Srpske pišem
Neće te niko napasti nego osjeća se tvoja briga za rs entitet. Znaš koliko je on bitan na međunarodnoj sceni? Tamam toliko koliko i kanton iz kojeg sam ja i ista sranya se dešavaju kao u tvom entitetu samo što kod mene mogu Srbi učiti srpski jezik i takav mu se unosi u Svjedočanstvo. Što zajedničkim snagama ne napravimo državu sa istim pravima za svakog njegovog građanina. neka ti ostane entitet, ne mora se ukidati, ali razmisli malo koliko entitetske i kantonalne Vlade sa tolikim ministarstvima pojedu tvojih i mojih para, a sav taj posao mogu završiti država i gradovi jer nas jedva da trenutno ima 3 miliona. Jedan osrednji evropski grad. Vjeruješ da nam stvarno trebaju toliki ministri sa svojim pomoćnicima, sekretaricama, savjetnicima, šoferima, telefonima koje im mi kupujemo i plaćamo račune, autima kojima se vozaju i izvan posla i troše gorivo koje ti i ja kupujemo itd. itd. A sve to da navodno sačuvaju izvorni Dayton dok penzioner preživljava sa 200 €.
:thumbup:
Bossona

#50496 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bossona »

relativno84 wrote: 28/01/2021 23:52 Image
kakav kult ličnosti. :mrgreen:

Image

@amfetaminolohie

Nemanja, dobro došao u Srbiju! Ovde si kao svoj na svome, Srbija se nije mnogo promenila. Polovina glavnog grada nema kanalizaciju, 800.000 ljudi u Vojvodini nema čistu pijaću vodu, 70% ljudi je funkcionalno nepismeno, pravi srednji vek.
:mrgreen: :lol: :lol:
Zorge

#50497 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Zorge »

Prvo vi trebate rešiti u federaciji svoje probleme
Kada mogu Belgijanci živete u dvije različite pokrajine što ne bi i mi.
Mora postojati mehanizam zaštite za narod jer bi opet bila frka kao 91 kada se nismo mogli složiti oko nezavisnosti Bih.
Ratuje se kada se dio naroda ne slaže sa drugim dijelom oko uređenja zemlje.
Bossona

#50498 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bossona »

Zorge wrote: 29/01/2021 08:11 Prvo vi trebate rešiti u federaciji svoje probleme
Mora postojati mehanizam zaštite za narod jer bi opet bila frka kao 91 kada se nismo mogli složiti oko nezavisnosti Bih.
Image

Image

Image

Image
To je ipak vremenski proces i ciklus ! :thumbup:
General War

#50499 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Zorge wrote: 29/01/2021 08:11 Prvo vi trebate rešiti u federaciji svoje probleme
Ne moze se stediti federacija niti PC dok se ne sredi drzava..riba smrdi od glave. Belgijanci mogu ziviti kako hoce jer tamo su postigli dogovor bez sile, a ovdje je obratno...nije demokratija vecine tako sto onoga sto razlicito misli ili jos gore sto se razlicito zove nabijes u guzicu i tako obezbjedis vecinu.
LBVIEW

#50500 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Trebali bi ste i vi sa Sandzakom, Presevskom dolinom i Vojvodinom, pa da zivite lepo kao komsije, jedni pored drugih. :izet:
Last edited by LBVIEW on 29/01/2021 13:39, edited 1 time in total.
Post Reply