Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- ferratilis
#50451 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rogue Trader je ok u trenutnom stanju, daleko bolji nego kad je tek izasao, kao i svaki Owlcat RPG. Medjutim, nije gotov jer su najavili season pass 2 u 2026. sa jos dva DLC-a, znaci proci ce jos barem dvije godine prije complete editiona. Prije se moglo sacekati godinu dana da igra bude kompletna, danas je to obicno tri godine i vise. Ali ne sumnjam da ce finalni proizvod biti dobar.
Wrathfinder je trenutno njihova "najkompletnija" igra i po pitanju contenta i po pitanju bugova. Iako je njihov najveci RPG. Znaci, zajebi Rogue Trader i cekaj da bude full, igraj Wrathfinder koje je bolje ispoliran, a i bolji kvalitetom (bolje od toga ne moze biti).
Wrathfinder je trenutno njihova "najkompletnija" igra i po pitanju contenta i po pitanju bugova. Iako je njihov najveci RPG. Znaci, zajebi Rogue Trader i cekaj da bude full, igraj Wrathfinder koje je bolje ispoliran, a i bolji kvalitetom (bolje od toga ne moze biti).
- Tito_i_Partija
#50452 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma Wrathfinder mi se tu vrti, nikako da ga počnem, a sad imam i ovaj Gamepass Ultimate još godinu dana pa da ga maksimalno iskoristim dok mi traje. Al' doće i to na red, samo nek' je zdravlja. 
-
oXavier
#50453 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Naizgled zanimljiva i zabavna igra Deliver At All Costs koja je danas službeno izašla je već free na Epicu 
- ferratilis
#50454 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imam kljuceve za dvije top igre, Ori and the Will of the Wisps (metroidvania) i Wasteland 3 (CRPG). Ko zeli, javite se.
- ferratilis
- Peacean
#50456 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Izgleda da hall effect više nije "in" kada je gamepad u pitanju, sada je TMR novi šampion 
- vaučer
- Peacean
#50458 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovo se čeka, joj kad krenu modovi
- ferratilis
#50459 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sad su "in" hall effect tastature, koje su inace jako skupe, ali vidim da je AULA vec izbacila jeftinu verziju, mada to je uglavnom za one koji igraju kompetitivne igre. Meni je svejedno, isto kao za 4k i 8k miseve, koji ce mi k kad igram 20 godina stare RPG-e i single player
Sto se tice gamepada, TMR jeste bolji, ali dosta vremena ce proci prije nego crknu postojeci HE padovi. Prije ce se raspasti sami od sebe nego sto ce stick otici. Koristim Gamesir Kaleid do daljneg.
Sto se tice gamepada, TMR jeste bolji, ali dosta vremena ce proci prije nego crknu postojeci HE padovi. Prije ce se raspasti sami od sebe nego sto ce stick otici. Koristim Gamesir Kaleid do daljneg.
- Peacean
#50460 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma razlika između TMR i HE je mnogo manja nego između klasičnih i HE. Samo baš kompetitivni igrači bi primjetili razliku, za nas filthy casuale svejedno 
- ferratilis
#50461 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Naravno. Pogledaj PS5 temu, ljudi se pate sa stick driftom, a nemaju alternativu. 
-
Bosnian Dragon1
#50462 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@nepass1 mustuluk
. Nakon godinu dana upalim snowrunner i sve mi spaseno, tacno gdje sam stao,
jos u medjuvremenu obriso snowrunner sa starog pc i instaliram na novi, hajd reko da prebacim save fajlove sa starog pc kontam nema nista i upalim prvo bezveze snowrunner na novom pc kad ono sve mi ostalo nisam morao nista prebacat...e reko nek nekad radi kako treba ovaj cloud sync...

- nepass1
#50463 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja ne znam sta rade sa koontrolerom. Imam ps5 day one dva kontrolera rade i danas perfektno. Jos lijevi je davno trebao otici samo od voznje dirt 2.0, snowrunnera i ostalih vozila igricaferratilis wrote: ↑23/05/2025 15:23 Naravno. Pogledaj PS5 temu, ljudi se pate sa stick driftom, a nemaju alternativu.![]()
Pa evo djetetu kupio ps5 pa jedan kontroler fercera super
- nepass1
#50464 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne moras ni igrati samo nek je sve na mjestuBosnian Dragon1 wrote: ↑23/05/2025 16:26 @nepass1 mustuluk. Nakon godinu dana upalim snowrunner i sve mi spaseno, tacno gdje sam stao,
jos u medjuvremenu obriso snowrunner sa starog pc i instaliram na novi, hajd reko da prebacim save fajlove sa starog pc kontam nema nista i upalim prvo bezveze snowrunner na novom pc kad ono sve mi ostalo nisam morao nista prebacat...e reko nek nekad radi kako treba ovaj cloud sync...
![]()
Ja jucer pola dana ostavio da vratim dokle sam stigao. Danas tek napredak
Ne znam sliku staviti ni dan danas
https://ibb.co/ynddC3nb
Stavio sam tv od 55 incha 130cm ispred sebe
-
Bosnian Dragon1
#50465 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Uh suti srce mi je lupalo haos, al eto ipak treba save fajlove kopirat i cuvat za svaki slucaj, nije vjerovat uvijek cloudsyncu ... al koje olaksanje covjece kad sam vidio sve mi tunepass1 wrote: ↑23/05/2025 17:34Ne moras ni igrati samo nek je sve na mjestuBosnian Dragon1 wrote: ↑23/05/2025 16:26 @nepass1 mustuluk. Nakon godinu dana upalim snowrunner i sve mi spaseno, tacno gdje sam stao,
![]()
![]()
![]()
Ja jucer pola dana ostavio da vratim dokle sam stigao. Danas tek napredak
Ne znam sliku staviti ni dan danas
https://ibb.co/ynddC3nb
Stavio sam tv od 55 incha 130cm ispred sebe![]()
Snowrunner ti unisti zivce a ne mozes ga prestat igrat
- nepass1
#50466 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja igram od juna 2020 SR sve ostale igre dodju i prodju ali SR se uvjek vracam. Mogli su ga bolje dotjerati za volan a ne da se mora dodatno kontroler koristiti.
-
Bosnian Dragon1
#50467 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja od jula 2020 , a probao sam s volanom al ne ide, pa se vratio na tastaturu, roadcraft isto na tastaturi igram
-
CharakterZnak
#50468 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Počeo sam igrati onaj antiGTA policajce. Dobra zamisao ali mislim da su trebali postaviti u prvo ili treće lice. Dijalozi tj samo onaj tekst mi se ne da citati tako da to preskacem. Ima stimung igrica za telefone na tipke prije 15ak godina. Ovo je igra koju ću pokrenuti samo kad nemam sta drugo i kad hocu ubiti sahatak vremena.
- Tito_i_Partija
#50469 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Završio Clair Obscur: Expedition 33 sinoć. Trebalo mi je otprilike oko 70-80 sati, Game Pass nažalost ne prati to tačno k'o Steam.
Ne znam šta to da dodam o nečemu što se naveliko hvali evo već mjesec dana. Igra je prosto maestralna, izuzetno rijetka po tome što mi apsolutno sve u njoj štima i nemam nijedne zamjerke. Priča, muzika, slika, atmosfera, gameplay...sve je čista desetka i ova igra zaslužuje da bude zauvijek zapisana k'o jedna od najboljih igara svih vremena, a kamoli GOTY.
Kako su samo odlično karateri napisani, pa to je čudo. Renoir i Verso su jedni od najboljih likova u igrama ikada, pogotovo Renoir kojem je život dao glas mega-talentovanog Andy Serkis-a.
Nažalost ne znam ja to sve lijepo opisat' k'o što to zna brat @Averus, tako da se nadam da će on uskoro uskočit' u ovu prelijepu priču pa nam onda napiše nešto više o njoj.
Ne znam šta to da dodam o nečemu što se naveliko hvali evo već mjesec dana. Igra je prosto maestralna, izuzetno rijetka po tome što mi apsolutno sve u njoj štima i nemam nijedne zamjerke. Priča, muzika, slika, atmosfera, gameplay...sve je čista desetka i ova igra zaslužuje da bude zauvijek zapisana k'o jedna od najboljih igara svih vremena, a kamoli GOTY.
Kako su samo odlično karateri napisani, pa to je čudo. Renoir i Verso su jedni od najboljih likova u igrama ikada, pogotovo Renoir kojem je život dao glas mega-talentovanog Andy Serkis-a.
Nažalost ne znam ja to sve lijepo opisat' k'o što to zna brat @Averus, tako da se nadam da će on uskoro uskočit' u ovu prelijepu priču pa nam onda napiše nešto više o njoj.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#50470 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja tačno zaboravim da mogu i ja igrati sve te igre sad i odmahTito_i_Partija wrote: ↑27/05/2025 15:21 Završio Clair Obscur: Expedition 33 sinoć. Trebalo mi je otprilike oko 70-80 sati, Game Pass nažalost ne prati to tačno k'o Steam.
Nažalost ne znam ja to sve lijepo opisat' k'o što to zna brat @Averus, tako da se nadam da će on uskoro uskočit' u ovu prelijepu priču pa nam onda napiše nešto više o njoj.![]()
- Tito_i_Partija
#50471 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako ovo ne budeš igr'o, papak si.Chmoljo wrote: ↑27/05/2025 15:27ja tačno zaboravim da mogu i ja igrati sve te igre sad i odmahTito_i_Partija wrote: ↑27/05/2025 15:21 Završio Clair Obscur: Expedition 33 sinoć. Trebalo mi je otprilike oko 70-80 sati, Game Pass nažalost ne prati to tačno k'o Steam.
Nažalost ne znam ja to sve lijepo opisat' k'o što to zna brat @Averus, tako da se nadam da će on uskoro uskočit' u ovu prelijepu priču pa nam onda napiše nešto više o njoj.![]()
možda i ja probam
![]()
Šalim se, ovo bi tebi leglo k'o kec na desetku, jer ti voliš emotivne priče. A ovo je daleko bolje od ona dva brata, vjeruj mi.
- Chmoljo
#50472 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma dva brata su simplificirana stvar, al u tome je za tu igru i bila car.
Vidjecu, igram roadcraft i dobar je. Zabavan je i zasad nije pretjerano tezak. Nisam igrao snowrunnera da bih znao koliko je lakse igrati.
Vidjecu, igram roadcraft i dobar je. Zabavan je i zasad nije pretjerano tezak. Nisam igrao snowrunnera da bih znao koliko je lakse igrati.
-
Bosnian Dragon1
#50473 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zaraza ziva roadcraft, kod mene svi u kuci igraju ,mjenjamo se s profilima
Laksi je dosta za sad od snowrunner al nije ni napravljen da bude snowrunner 2, ima svoje cari.
Ja sam trenutno 65 % na drugoj mapi, kazu da su prve dvije mape tutorijal , da od trece postaje mapa dosta veca i slozenije i sve zanimljivije. Imas na Reddit Roadcraft temu jako dobrih stvari ima vezano za igru
- Chmoljo
#50474 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma joj, kul mi je kako ne stagnira sve, nego ako pretrpanim kamionima vozis istu rutu, onda upropastis put, pa hajd opet sipaj pijesakBosnian Dragon1 wrote: ↑27/05/2025 15:56Zaraza ziva roadcraft, kod mene svi u kuci igraju ,mjenjamo se s profilima.
Laksi je dosta za sad od snowrunner al nije ni napravljen da bude snowrunner 2, ima svoje cari.
Ja sam trenutno 65 % na drugoj mapi, kazu da su prve dvije mape tutorijal , da od trece postaje mapa dosta veca i slozenije i sve zanimljivije. Imas na Reddit Roadcraft temu jako dobrih stvari ima vezano za igru
Jel ti odrzavas one rute sve vrijeme prohodnim ili samo onoliko koliko je potrebno da dobijes bonuse? Ja sam jos na orvoj mapi, tek poceo. Trebam asfalt udariti prvi.
- Tito_i_Partija