Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trebalo bi malo te invalidske potvrde pretabiriti i vidjeti koliko je pravih invalida sa tim oznakama a koliko ih je kao onaj vlasnik vatre cini mi se koji parkira odmah pored poste u cemalusi
Ne, ne
Znam ga ja prije nego je usao u politiku
Jeste RVI, mislim da je u diverzantima bio
trebalo bi malo te invalidske potvrde pretabiriti i vidjeti koliko je pravih invalida sa tim oznakama a koliko ih je kao onaj vlasnik vatre cini mi se koji parkira odmah pored poste u cemalusi
Ne, ne
Znam ga ja prije nego je usao u politiku
Jeste RVI, mislim da je u diverzantima bio
Klepaju se po kuci, nadjebavaju i svadjaju preko djece,posljedica ova, nadam se da ce je pronaci da ne upadne hostaplercinama u ruke jer neuredjeni odnosi u razjebanim familijama za posljedicu i imaju ovakva sranja
Jos sam pod dojmom nesrece u Nedzaricima kada je poginuo 11 godisnji ucenik OŠ Aleksa Šantic.
Nije covjek od kamena pa da ostane ravnodusan.
Nije to glavna ulica, bulevar beki. To su neke sporedne ulice. Jooj. Roditeljima, sestri i cijeloj familiji sabura.
Vozac kamiona kakvu god kaznu da dobije je osudjen do kraja zivota. Treba ga nositi na savjesti i dusi.
Sudbina... ne znam sta reci ali sam u soku.
akcija007 wrote: ↑18/12/2021 23:23
Jos sam pod dojmom nesrece u Nedzaricima kada je poginuo 11 godisnji ucenik OŠ Aleksa Šantic.
Nije covjek od kamena pa da ostane ravnodusan.
Nije to glavna ulica, bulevar beki. To su neke sporedne ulice. Jooj. Roditeljima, sestri i cijeloj familiji sabura.
Vozac kamiona kakvu god kaznu da dobije je osudjen do kraja zivota. Treba ga nositi na savjesti i dusi.
Sudbina... ne znam sta reci ali sam u soku.
Ako se nesto promtno ne ucini desice se isto u blizini skole Osman Nuri Hadzic.
Ko skrece iz Vahide Maglajlic ulijevo, pjesacki je u totalnom mraku, nadalje iz ulice Lava Tolstoja djeca izlaze,pjesaci se uopce ne vide tu u raskrsnici...spickali su pare da tu uvedu nekakav rezim saobracaja,ali tu je totalni mrak godinama,pogtovo kad je kisa jos je gore od presijavanja vode na kolovozu.
Oko 20 h kod studentskih domova, tačnije u blizini taleta, na stanici, policija povalila lika i stavljaju lisice..bilo je više vozila policije i jedna toyota land cruiser, nisam siguran da li strane, diplomatske ili neke treće...
Da i mene isto i urezale su mi se u sjecanje njegove 2 recenice : " ostao sam te zeljan " i " valjda je tako trebalo biti". Jooj . Uhh to je zivot i sudbina i sekunda i kraj...
Od krhotina stakla lakše tjelesne povrede zadobili su jedno lice i jedno dijete, te su nakon ukazane ljekarske pomoći otpušteni iz bolnice.
O svemu navedenom je upoznat dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mjesto događaja i rukovodi uviđajem kojeg vrše policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo ovlaštenih sudskih vještaka.
- Lice osumnjičeno za izvršenje krivičnog djela "Ubistvo" inicijala I.I. (1953) lišeno je slobode od strane policijskih službenika Uprave policije MUP-a KS - rečeno je za portal "Avaza" iz policije.