samo za bjelave
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Evo ispravise me,kazu na zvanicnoj prisustvovalo vise od 4200 gledalaca.Logovan wrote:A teško je baš popuniti zapad.mali_milojica wrote:3000-3200,nema vise ljudi.
Mozda 1000 na Istoku,1000 na Jugu. Dosta ljudi nije u kopu,nego sa strane.
Zapad pun.
Na Sjeveru mozda 1000.![]()
mali_milojica wrote:Evo ispravise me,kazu na zvanicnoj prisustvovalo vise od 4200 gledalaca.Logovan wrote:A teško je baš popuniti zapad.mali_milojica wrote:3000-3200,nema vise ljudi.
Mozda 1000 na Istoku,1000 na Jugu. Dosta ljudi nije u kopu,nego sa strane.
Zapad pun.
Na Sjeveru mozda 1000.![]()
u maskirnoj uniformi, da ga ne primijeteTomahawk11 wrote:Vojnik sreće![]()
Skautira, priprema samoubilački tim
ma sta kazesBlueBlood wrote:
Samo sam sebe da ptvrdim i dobru procjenuhrasno38 wrote:Prvo brojka je duplo veca od 2000.....kao drugo igramo protiv povratnika u PL a ne protiv aktuelnog prvaka a kao trece pitao sam zaista frendly jer je sjever vec odavno neprepoznatljiv da ne kazem prejadan......ali dzaba kad ste vi ko osjetljivi ko priceze pa vas niko ne smije nista pitati.Nadzorna_ploca wrote:Dobra brojka. Treba pitati ove sto idu na tekme sto li je to tako..
A ti uzmi pa pogledaj koliko je na Grbavici a ja tvrdim da nije ispod 4000. Pola istoka, pola juga, malo manje od pola sjevera i kompletan zapad. Digitron pa sabiraj ali ne manje nego vas protiv vasih športskih prijatelja
Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici gotovinski priliv Kluba u iznosu od 21.262 KM. Prodato je 2.794 pojedinačnih ulaznica. Utakmici je ukupno prisustvovalo 4.269 gledalaca. Dakle nije bilo 5.500 ni u mislima.omega369 wrote:ma sta kazesBlueBlood wrote:![]()
![]()
e cuj 5500
![]()
![]()
![]()
Upitno je je li i 3 milje bilo, cemu potreba za laganjem
4000 je bilo sigurno i to se moze vrlo jednostavno i logicki zakljuciti ako znas kapacitet tribina i ja sam to odmah sinoc rekao dok sam gledao utakmicu. Ako uzmes osim zapada koji je bio pun i prima 690 gledalaca na svakoj tribini bila ispunjena trecina a jeste 100% bila trecina svake tribine.omega369 wrote:eto vidis da sam blizu sa svojom cifrom od 3 milje. e sad kako se od 2.700 doslo do 4.200 je![]()
i ta prica o 1,5 milja godisnjih je prije foluska, obzirom da su tribine fakat prazne bile, nije niko slijep
![]()
ali, ne bitno. kao sto kazem za svoje, kako se igra i sta se radi dobro im iko dodje
Pa, Istok Grbavice je bio skoro upola pun. Dakle, оko 4500 sigurno!hrasno38 wrote:4000 je bilo sigurno i to se moze vrlo jednostavno i logicki zakljuciti ako znas kapacitet tribina i ja sam to odmah sinoc rekao dok sam gledao utakmicu. Ako uzmes osim zapada koji je bio pun i prima 690 gledalaca na svakoj tribini bila ispunjena trecina a jeste 100% bila trecina svake tribine.omega369 wrote:eto vidis da sam blizu sa svojom cifrom od 3 milje. e sad kako se od 2.700 doslo do 4.200 je![]()
i ta prica o 1,5 milja godisnjih je prije foluska, obzirom da su tribine fakat prazne bile, nije niko slijep
![]()
ali, ne bitno. kao sto kazem za svoje, kako se igra i sta se radi dobro im iko dodje
Nista ne mijenja ali to je uvijek bila prica koja se vezala za sport i koja je bila bitna za sport posebno za navijacke tabore. Uvijek se i jacina te popularnost klubova jedniom dijelom formirala na osnovu posjeta na utakmicama. Da nije tako ne bi u svakoj ozbiljnijom ligi izbacivali pod obavezno tacan broj posjetilaca na utakmicama jer spoert se igra radi masa i navijaca a nije svrha sam sebiTomahawk11 wrote:Nek mi neko objasni čemu je bitno to je li bilo 3 ili 4 hiljade?
Ono stvarno, šta to mijenja? Mijenja li činjenicu da je posjeta slaba?
Ma ok ja sam napisao da je na svakoj tribina bila samo po trecina popunjena to je 4000 a istok po onome sto sam i ja vidio bio upola pun.shake69 wrote:Pa, Istok Grbavice je bio skoro upola pun. Dakle, оko 4500 sigurno!hrasno38 wrote:4000 je bilo sigurno i to se moze vrlo jednostavno i logicki zakljuciti ako znas kapacitet tribina i ja sam to odmah sinoc rekao dok sam gledao utakmicu. Ako uzmes osim zapada koji je bio pun i prima 690 gledalaca na svakoj tribini bila ispunjena trecina a jeste 100% bila trecina svake tribine.omega369 wrote:eto vidis da sam blizu sa svojom cifrom od 3 milje. e sad kako se od 2.700 doslo do 4.200 je![]()
![]()
@Toma, pa to je jos jedan znak da FS BiH PLBiH zanima samo u statistickom domenu!
Dobro, i na čemu smo kad su sarajevski ligaši u pitanju?hrasno38 wrote:Nista ne mijenja ali to je uvijek bila prica koja se vezala za sport i koja je bila bitna za sport posebno za navijacke tabore. Uvijek se i jacina te popularnost klubova jedniom dijelom formirala na osnovu posjeta na utakmicama. Da nije tako ne bi u svakoj ozbiljnijom ligi izbacivali pod obavezno tacan broj posjetilaca na utakmicama jer spoert se igra radi masa i navijaca a nije svrha sam sebiTomahawk11 wrote:Nek mi neko objasni čemu je bitno to je li bilo 3 ili 4 hiljade?
Znam, savez je propustio momentum nakon SP da nešto uradi s ovom ligom.shake69 wrote: @Toma, pa to je jos jedan znak da FS BiH PLBiH zanima samo u statistickom domenu!
Ma nebitno mora postojati neka tema za prepucavanja valjda zato i postoji ovaj dio foruma ili da pricamo o baletuTomahawk11 wrote:Dobro, i na čemu smo kad su sarajevski ligaši u pitanju?hrasno38 wrote:Nista ne mijenja ali to je uvijek bila prica koja se vezala za sport i koja je bila bitna za sport posebno za navijacke tabore. Uvijek se i jacina te popularnost klubova jedniom dijelom formirala na osnovu posjeta na utakmicama. Da nije tako ne bi u svakoj ozbiljnijom ligi izbacivali pod obavezno tacan broj posjetilaca na utakmicama jer spoert se igra radi masa i navijaca a nije svrha sam sebiTomahawk11 wrote:Nek mi neko objasni čemu je bitno to je li bilo 3 ili 4 hiljade?
U pet deka, je li tako?
Bujrum, Toma, u pravu raju, nacekat ces se na Hadisonu takvih golova!Tomahawk11 wrote:Odlična dva gola![]()
Nisam odavno na nekoj našoj utakmici vidio ovako dva dobra gola.
Mislim ono, rijetkost je i jedan.
shake69 wrote:Bujrum, Toma, u pravu raju, nacekat ces se na Hadisonu takvih golova!Tomahawk11 wrote:Odlična dva gola![]()
Nisam odavno na nekoj našoj utakmici vidio ovako dva dobra gola.
Mislim ono, rijetkost je i jedan.