Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:
Teoretski su bili opcija...e sad, ja u te UEFA folove ne ulazim
Ok, a sto Barca-PSG, sto Bayern-Arsenal?
Evo da ne gledamo iz ugla Barce i Bayerna nego iz ugla ovih nesretnika sto ih izvuku....zasto?
Pa da li je PSG nesretnik? Arsenal?
To su ekipe koje su u krugu favorita (pritajenih) u svakom takmicenu. Lideri svojih liga... Ali o tome ti i govorim. Ako imas 15 izvlacenja 1/8 i 1/4 finala u zadnjih sedam godina plus ovo danasnje , i u 28 slucajeva se dokace medjusobno Barsa,Bayern,PSG,Chelsea,Milan,Inter,City....i sa druge strane imas Real Madrid koji se sastane 0 puta sa pomenutim ekipama u 1/8 i 1/4 finala u istom periodu, logicno je da se ljudi zapitaju da li je u pitanju samo sreca? I ne samo u Barceloni.
Sad ti lazes sam sebe
Naravno da su nesretnici, dobice po tamburi i jedni i drugi.
Ovo su sad ozbiljne situacije, ne vidim kako Barca ili Bayern mogu ispasti u 1/8 finala.
Dzabe im sto su pritajeni favoriti, njihov put se tu i zavrsava, u pritaji
Ne znam da li je dirigovano, poludirigovano, sta rade...ista se prica prica i za izvlacenje grupa za EP, SP...ne znam. Sve je moguce.
Tomahawk11 wrote:Sad ti lazes sam sebe
Naravno da su nesretnici, dobice po tamburi i jedni i drugi.
Ovo su sad ozbiljne situacije, ne vidim kako Barca ili Bayern mogu ispasti u 1/8 finala.
Dzabe im sto su pritajeni favoriti, njihov put se tu i zavrsava, u pritaji
Ne znam da li je dirigovano, poludirigovano, sta rade...ista se prica prica i za izvlacenje grupa za EP, SP...ne znam. Sve je moguce.
E sad druze... Ovo tvoje je ko ona o tudjem i gloginjama
I ja bih volio da do polufinala Barsi zapadne kikiriki pa da do aprila budem miran... Makar jednom
Tomahawk11 wrote:skendere, govorim o 1/8. Za dalje cemo vidjeti. Kakav omjer ima Barca sa PSG?
Mislim da su itekako pogodan protivnik za ovu fazu.
Divno je to komentarisanje tudjih protivnika i odmjeravanje snaga
Dok moji igraju sa Galatom, Apoelima, Wolfsburgom i sl, pratimo ko je bolji, PSG ili Barcelona.
Jos ces me uvjeriti da Barsa ima srece na izvlacenjima jer zaboga, bolji su od Cityja, PSG-a ili Arsenala...
Pa evo ti ultima rece da je tu negdje Napoli i PSG
Naravno, mogla je Barca dobiti i lakseg protivnika.
Samo kazem da su ovima sanse oko 10%, realno.
Otkud sad City, to oni sto nisu bili kompetentni prosle godine?!
A odmjeravanje snaga Madrida i Barce je bilo neki dan
Tomahawk11 wrote:skendere, govorim o 1/8. Za dalje cemo vidjeti. Kakav omjer ima Barca sa PSG?
Mislim da su itekako pogodan protivnik za ovu fazu.
Divno je to komentarisanje tudjih protivnika i odmjeravanje snaga
Dok moji igraju sa Galatom, Apoelima, Wolfsburgom i sl, pratimo ko je bolji, PSG ili Barcelona.
Jos ces me uvjeriti da Barsa ima srece na izvlacenjima jer zaboga, bolji su od Cityja, PSG-a ili Arsenala...
Pa evo ti ultima rece da je tu negdje Napoli i PSG
Naravno, mogla je Barca dobiti i lakseg protivnika.
Samo kazem da su ovima sanse oko 10%, realno.
Otkud sad City, to oni sto nisu bili kompetentni prosle godine?!
A odmjeravanje snaga Madrida i Barce je bilo neki dan
- Ultima je poznavalac, ali ovaj put se ne mogu sloziti. Ekipa gdje igraju Reina, Albiol i Callejon nije i ne moze biti nivo lige sampiona (zavrsne faze)
- Barsa je igrala sa Cityjem liderom engleske lige
- Odmjerili, tacno. Ja se osjetio kao nakon poraza . A ti?
Real igrao sa prvako EPL Cityjem. No, i tad je bilo prigovora
Satisfied jos scenario sa Ramosom
Fun fact: gdje i kad ispadaju Barca i Real uglavnom kad je LP u pitanju?
Da ne cekam odgovor, ja bih rekao: u polufinalu.
Onda ne kontam tu pricu preko koga i cega se dolazi do tog polufinala, kad je ocito svejedno.
To isto da kukas kako namjestaju ekipi koja je 2. na tabeli, a ti sampion (doduse, bilo je i toga u Primeri ).
Tomahawk11 wrote:Real igrao sa prvako EPL Cityjem. No, i tad je bilo prigovora
Onda ne kontam tu pricu preko koga i cega se dolazi do tog polufinala, kad je ocito svejedno.
To isto da kukas kako namjestaju ekipi koja je 2. na tabeli, a ti sampion (doduse, bilo je i toga u Primeri ).
koje sracke, lega, real dobije tri sudijska zvanja da im ne odgovaraju odma se zazivaju nepravde i urote, a ovdje se glumata nekakva odmjerenost i soli se pamet.
nakon sto je lyon onomad izbacio reala vise se ne riskira ni pod razno sa protivnicima.
Tomahavce barsa je svakako jedan od favorita brz obzira na protivnike, ali cudno je to da u vecini slucajeva imaju dosta tezi put od madrida.
Ok, imaju 100% ucinak sa psgom i sitijem u knockout fazi, ali daleko od toga da ja kao simpatizer barse trebam biti zadovoljan sa njima kao protivnicima u 1/8 finala. Psg ih je znao fino namuciti, a doci ce i dan da ce ih izbaciti
Dok s druge strane sa wolfsburgom, shalkeom, napolijem i sl. Sanse za to su dosta manje
Nema potrebe da poredimo, znas i ti kako stvari stoje. Sad da li je urota ili samo puka sreca ne znam
Ima i druga strana medalje. Ne vjerujem da bi UEFA baš kažnjavala PSG tako što mu stalno daje Barcelonu. Odnosno, ako je cilj da Barceloni bude teže, onda je istovremeno cilj i da PSG-u bude teže.
Mislim, tačno bi trebali svjesno našteliti da se ne sretnu Barcelona i PSG da bi malo ubili sumnje, jer je i meni prilično niđe veze, ali eto
Muhamed Đakmić wrote:Ima i druga strana medalje. Ne vjerujem da bi UEFA baš kažnjavala PSG tako što mu stalno daje Barcelonu. Odnosno, ako je cilj da Barceloni bude teže, onda je istovremeno cilj i da PSG-u bude teže.
Mislim, tačno bi trebali svjesno našteliti da se ne sretnu Barcelona i PSG da bi malo ubili sumnje, jer je i meni prilično niđe veze, ali eto
Ok je to, ali UEFA uvijek gleda da u prvom i drugom krugu KO faze bude jedna ili dvije utakmice koje privlace tv publiku. Sponzorima treba i ulozeno vratiti.Ipak, zasto Barcelona uvijek mora biti jedan od "izabranih" klubova? Igra se i liga, igra se i kup, reprezentacije odvedose 3/4 tima svaki put...
Svaki put u februaru moraju biti 100%, zlu ne trebalo . Ima i drugih za sponzore interesantnih ekipa
Logovan wrote:Što se zakukalo oko protivnika Reala.
Niko i ne spominje Real. Priča se o timovima koji su igrali protiv istog protivnika zadnjih 6 godina.
2010 - Lyon, Tottenham
2011 - CSKA i APOEL
2012 – Man. United, Galatasaray
2013 – Schalke, Borussia D.
2014 – Schalke, Atletico M., Juventus
2015 – Roma, Wolfsburg, M.City
Ma koga god da su dobili osim Juventusa bila bi prica da se namjesta. Ne znam nijedan razlog zasto bi se stimalo Madridu a ne Barsi. Nije Barsa u rangu Leotara pa daj im najgore. Ne mogu garantovat da nije, al mi nema logike.
Prosle godine Madrid dobio City-a - stima se, ove godine Barsa-City - stima se protiv Barse.