Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Afera utaje poreza pocinje da poprima tragikomicne okvire. Javno tuzilastvo je odlucilo da podrzi zahtijev sudije Zamarriega da ZABRANI objavu dokumenata u medijima javnog informisanja , jer su upravo pokrenuli postupak na osnovu istih, tako da objavlljivanje moze da utice na " tok istrage"
Javno tuzilastvo je pokrenulo postupak protiv X.Alonsa, Di Marie i Carvalha
Vertig0 wrote:Cekaj kako mogu da ga ne istrazuju ako je u toj istoj grupi? Jos je garant njeova cifa najveca?
Nece da ga istrazuju. Jedino sto zele je da stopiraju objavljivanje dokumenata . Sada su pokrenuli proces protiv trojice i tvrde da ako Spiegel nastavi sa objavom dokumenata to moze uticati na proces i istragu
Naravno, nasli su trojicu koja vise nisu u R.Madridu i dvojica cak i nisu u problemu (Alonso i Carvalho)
Druze, kadija te tuzi kadija ti sudi. Sve je to jedno, Pravosudje, uprava prihoda, Fllorentinove firme i Real Madrid. To je Spanija. Radim sta hocu i kako hocu ! Cristiano je veliki problem. 150 miliona je sklonio Cristiano, ali Real Madrid ima 50% njegovih marketinskih parava. Gdje je taj novac prijavljen?
ma znam jarane, al opet kontam mi ovdje simpatizeri barse malo paranoisemo pa za sve optuzujemo komsije iz madrida, bilo da se radi o tezim protivnicima u LP ili evo sad o utajama poreza. na kraju fakat ispada da imaju svoje prste umjesane svugdje. prosto ne mogu da vjerujem da je florentino tako jak
Vertig0 wrote:ma znam jarane, al opet kontam mi ovdje simpatizeri barse malo paranoisemo pa za sve optuzujemo komsije iz madrida, bilo da se radi o tezim protivnicima u LP ili evo sad o utajama poreza. na kraju fakat ispada da imaju svoje prste umjesane svugdje. prosto ne mogu da vjerujem da je florentino tako jak
Vec vise godina je prica da je u pitanju paranoja. Eto sad vidis da je to armirani beton.
Evo vec i viceve raja pricaju. Kaze jedan: " Sjede Marta Silva i Mario Maza(sudija koji je optuzio Messija da je capo mafije) i Marta kaze:" kako nije stid onog drogiranog patuljka da uopste igra fudbal u Spaniji nakon sto smo mu otkrili utaju poreza" Mario na to kaze " I ne samo da i dalje igra fudbal vec opet taji poreze. Ovaj put je otisao toliko daleko da to radi na ime Cristiana Ronalda !!!"
Sav taj narativ o barceloni koju pomazu sudije, uefalona tako ta prica djeluje mi iskonstruirano samo sa jednim ciljem - da se umanji vrijednost postignuca institucije koja nisu samo u fudbalu i, jos vaznije, da se skrene paznja sa svega sto je skenderija naveo u zadnjih par postova.
Skendere, sta mislis sta Barcelona moze uradit po svim ovim pitanjima. Zasto ne prozovu neke ljude koji su upetljali svoje prste, kao ova sutkinja
tufahija12345 wrote:Sav taj narativ o barceloni koju pomazu sudije, uefalona tako ta prica djeluje mi iskonstruirano samo sa jednim ciljem - da se umanji vrijednost postignuca institucije koja nisu samo u fudbalu i, jos vaznije, da se skrene paznja sa svega sto je skenderija naveo u zadnjih par postova.
Skendere, sta mislis sta Barcelona moze uradit po svim ovim pitanjima. Zasto ne prozovu neke ljude koji su upetljali svoje prste, kao ova sutkinja
Nista. Ovo sto radi football leaks ne dotice Barcelonu.
Perez je prljava njuska i bice lijep dan kad ode on iz Madrida.
Jede govna puno.
Nije mi se svidjala epizoda sa Mourinhom, tako mi se ne svidja ni ovaj shupak kao predsjednik Reala.
Tomahawk11 wrote:Perez je prljava njuska i bice lijep dan kad ode on iz Madrida.
Jede govna puno.
Nije mi se svidjala epizoda sa Mourinhom, tako mi se ne svidja ni ovaj shupak kao predsjednik Reala.
Tomahawk11 wrote:Perez je prljava njuska i bice lijep dan kad ode on iz Madrida.
Jede govna puno.