Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zrinjski je osvojio 3 od 4 zadnje titule. RasAlGhul i LSD spominju razvaljivanje u medjusobnim duelima iz minule sezone i stelu u Savezu.
Ljudi ba rade bolje i od nas i od vas, imaju bolji tim, jednostavno.
Samo citam na svakoj temi kako ljudi sebi nece da priznaju da su prosjek. Ta ce oni i taj rad.
"Znali smo da Borac ima kvalitetne igrače kojim mi ne možemo parirati. Osim što sam oduševljen kako je Borac odigrao, sve je bilo korektno i mogu slobodno reći teško onom ko se s Borcem sastane. Neka mu je Bog u pomoći", rekao je Hafizović novinarima u Banjoj Luci.
"Proveli smo dva lijepa i prijatna dana u Banjaluci. Hvala svima na toplom prijemu. Nigdje nam nije bilo ovako i to ću prenijeti svima u Zenicu kada se vratimo", poručio je Hafizović.
Teski amaterizam sarajevskih premijerligasa i bit ce godina i godinama. Mi fol tezimo da prodajemo igrace za milionske cifre, da prodjemo jedno pretkolo u evropi a zrinjski do tad skuplja trofeje i prosrat ce ih za par godina. Ljudi znaju sta rade. Zeljop ce evo sad odjednom promjenit pricu i forsirat ce djecu jednu pola godine-godinu, Sarajevo isto tako pa ce skontatn ne vlaja ni to a do tad ce promjenit 2-3 trenera, pa ce se zavalit dovodjenjem nekih fudbalera koje ce preplatiti, pa ce nakon pola godine ih otjerat i tako u krug, do tad ce zrinjski igrati grupnu fazu i imati 3-4 trofeja vise, a mi cemo se kurciti kad prodjemo prvo pretkolo i smijat se ako komsije ispadnu a u istim smo govnima.
Nakon ispadanja iz europskih natjecanja hercegovački dvojac je dominantno prošao prvo kolo a sad nas u subotu očekuje istinski derbi pod Bijelim Brijegom, sva tri znaka su u igri a na stadionu bi moglo biti do 10 000 vjernih navijača sa obe strane...
"Znali smo da Borac ima kvalitetne igrače kojim mi ne možemo parirati. Osim što sam oduševljen kako je Borac odigrao, sve je bilo korektno i mogu slobodno reći teško onom ko se s Borcem sastane. Neka mu je Bog u pomoći", rekao je Hafizović novinarima u Banjoj Luci.
"Proveli smo dva lijepa i prijatna dana u Banjaluci. Hvala svima na toplom prijemu. Nigdje nam nije bilo ovako i to ću prenijeti svima u Zenicu kada se vratimo", poručio je Hafizović.
ovako će on za svakog protivnika govorit
raspali čelik je totalno neozbiljan protivnik, zapeće samo protiv vječnih neprijatelja, sarajevskih klubova
ovako će on za svakog protivnika govorit
raspali čelik je totalno neozbiljan protivnik, zapeće samo protiv vječnih neprijatelja, sarajevskih klubova
Promaklo mi ovo
Btw. Celik ce sigurno otkinuti bodove Sarajevu, Zelji i Zrinji
Svejedno, sta je poenta, kad vecina ljudi i udje pred tekmu ili u prvih par minuta. A i ovo ljudi sto je na slici bi popunilo knap onaj vas srednji sektor ispod semafora koji jedino i navija.
ultima_palabra wrote:Kop ulazi kad utakmica već počne? Ne bih rekao.
Jok eto svi su tu 15 minuta prije Pa bio sam na tekmi, bilo je na sjeveru par stotina vise ljudi nego na toj slici. Nisam uspio naci neku udaljeniju ali i ovdje se vidi.