Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
SmokingMan

#50351 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

Ljudi izašli iz busa zagrijani,pobjedili nas i to je sva priča.Mi smo priča koja se stalno i stalno ponavlja.vrijeme je da se čala pakuje,ništa lično nemam protiv njega,ali nama je potrebnija efektivnija igra.Loše smo počeli a već slijedeća tekma je jedno poteško gostovanje.
Last edited by SmokingMan on 23/07/2017 22:27, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#50352 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Kako ce nas hercegovci popisati ovu sezonu a da ni skontat necemo
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#50353 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Lako Hercegovcima pobjedjivati kad je ovako vruce, vidjet ce oni svog boga kad zahladni :evil: :D
north

#50354 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

hrasno38 wrote:Kako ce nas hercegovci popisati ovu sezonu a da ni skontat necemo
Moglo bi biti...Ako se ne uozbiljimo, a da bog da, mada ima vremena da se stvari slože, realno je da Zrinjski i Široki budu na prva dva mjesta....Široki sa igrom protiv Aberdeena izgleda ozbiljnije od Želje i Sarajeva, o Zrinjskom da ne pričamo....i još da recimo Borac ili neko treći uzme kup....to bi bilo novo pišanje po sarajevskim klubovima samo sa još većim levelom...treba nas karati kada smo glupani :izet:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#50355 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

north wrote:
hrasno38 wrote:Kako ce nas hercegovci popisati ovu sezonu a da ni skontat necemo
Moglo bi biti...Ako se ne uozbiljimo, a da bog da, mada ima vremena da se stvari slože, realno je da Zrinjski i Široki budu na prva dva mjesta....Široki sa igrom protiv Aberdeena izgleda ozbiljnije od Želje i Sarajeva, o Zrinjskom da ne pričamo....i još da recimo Borac ili neko treći uzme kup....to bi bilo novo pišanje po sarajevskim klubovima samo sa još većim levelom...treba nas karati kada smo glupani :izet:
He doduse nasa liga je cudo koliko se mozes odvojiti a onda tu zalihu popusiti......uglavno nije Zrinjski bio Real za Sarajevo nego je djelovao samo ozbiljnije i organiziranije dok Siroki razvaljuje Slobodu i mogli su im petardu uvaliti kakve su sanse imali. Vidjet cemo sutra "novog" Zelju :D ako dobije GOSK-a sa 2-3 gola razlike onda jeste stvarno "novi" a ako dobije 1:0 toliko bi dobio i Petrovic:) Poraz Slavko protiv GOSK-a sigurno ne bi dozvolio.
Artest

#50356 Re: Premijer liga BiH

Post by Artest »

MensurM wrote:Image
Svaka cast. Samo posjeta ispod 500 gledalaca vodi ka oporavku. Nadam se da ce ovako biti na Grbavici.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#50357 Re: Premijer liga BiH

Post by Truba »

bio sam u pionirskoj
ali hordasi su se toliko derali da sam mislio 3:0
inace sramota
omega369

#50358 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Vrtite sliku 15 min pred tekmu :wink:
Charuga
Globalni moderator

#50359 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Novinarka BHT Ćali poslije utakmice: "Osteje li žal za svim propuštenim prilikama većeras?"

Mora da je bila u šetnji dok je trajala utakmica, a nisu joj rekli da je bila samo jedna dobra prilika u 90 minuta ...
Nadzorna_ploca

#50360 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

To je klasika novinarsko pitanje, ne do Allah da pita bilo sta ozbiljnije od toga. Dobra stara nemoj talasati i hajmo o propustenim poluprilikama.
Logovan

#50361 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Joj Mensura. :lol: Neka te, odmori malo, ne brukaj se. :D
Vega_Brothers

#50362 Re: Premijer liga BiH

Post by Vega_Brothers »

Toni Jović najbolje krilo u ligi? Najopasnije u svakom slučaju.
jeza u ledja

#50363 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Horde zla su bile odlicne veceras. Nista stajanje sa pjesmom, nista stajanje s navijanjem. :thumbup: Samo tako mogu utisati psovace na tribinama.
BHF_Manijak

#50364 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

I opet cu ponoviti, Zrinjski je svemirski brod za sve ovo. I pored kita odredjenog prelaznog roka ,realno su izgubili vise i od Zelje i od Sarajeva, ozbiljnije izgledaju i od jednih i od drugih.
Pa me opet pitajte "kako su to oni trgovali". Pametno, eto kako. Rade li ispod stola, ne znam, vjerovatno da, ali neke stvari se ne mogu nauciti i ispod stola odraditi. Tipa transferi, dovodjenje igraca, grandja sistema...
Kod njih se jebo te ne osjeti kad odu igrac-dva, ovi nasi bilmezi i dan danas placu za Stevanovicem i Duljevicem, kiticama koje slobodne ne mogu kluba da nadju!

Srpdali se svi sa Bakom, aj tinks, rezultat real, frajko za pola godine uze titulu, kako tako, ne obruka se protiv Maribora, stavise bolji bio, sad klepi pitare u gostima... Ne kazem da je mag, nego je samo upao u uhodan sistem. Umalo ga na trenutak zajeb'o, kad je poceo izmisljati toplo vodu, Todorovica napolje, Bilbiju u spic, ali se brzo dohaviz'o i evo ga...

Hladno u prvih 11 i to u Evropi gurne Cavara, sad na Kosevu i Lucica doda pride i uzme 3 boda. Mi se kontamo Bog te vidio hocemo li mladica od 21 godinu ubaciti, a kamo li sa 17-18!
omega369

#50365 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Cuj ubaciti momka, jesi dobar?! Sta bi Hebibovic onda radio, bio na klupi?? Nece moci :skoljka:
BHF_Manijak

#50366 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Slazem se, a moraju i djuturumi poput Bogija Sindikalca igrati ili se Bekricu dati ugovor na 3,5 godine, u svatu mladosti. :oops:
jeza u ledja

#50367 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote: Srpdali se svi sa Bakom, aj tinks, rezultat real, frajko za pola godine uze titulu, kako tako, ne obruka se protiv Maribora, stavise bolji bio, sad klepi pitare u gostima... Ne kazem da je mag, nego je samo upao u uhodan sistem. Umalo ga na trenutak zajeb'o, kad je poceo izmisljati toplo vodu, Todorovica napolje, Bilbiju u spic, ali se brzo dohaviz'o i evo ga...
Pa mescini da je Bilbija igrao spica danas. :-?

I jos nesto, ne bih Zrinjski stavljao u kontekst promoviranja mladih igraca nikako al eto.
Last edited by jeza u ledja on 24/07/2017 00:15, edited 1 time in total.
RasAlGhul

#50368 Re: Premijer liga BiH

Post by RasAlGhul »

BHF_Manijak wrote:I opet cu ponoviti, Zrinjski je svemirski brod za sve ovo. I pored kita odredjenog prelaznog roka ,realno su izgubili vise i od Zelje i od Sarajeva, ozbiljnije izgledaju i od jednih i od drugih.
Pa me opet pitajte "kako su to oni trgovali". Pametno, eto kako. Rade li ispod stola, ne znam, vjerovatno da, ali neke stvari se ne mogu nauciti i ispod stola odraditi. Tipa transferi, dovodjenje igraca, grandja sistema...
Kod njih se jebo te ne osjeti kad odu igrac-dva, ovi nasi bilmezi i dan danas placu za Stevanovicem i Duljevicem, kiticama koje slobodne ne mogu kluba da nadju!

Srpdali se svi sa Bakom, aj tinks, rezultat real, frajko za pola godine uze titulu, kako tako, ne obruka se protiv Maribora, stavise bolji bio, sad klepi pitare u gostima... Ne kazem da je mag, nego je samo upao u uhodan sistem. Umalo ga na trenutak zajeb'o, kad je poceo izmisljati toplo vodu, Todorovica napolje, Bilbiju u spic, ali se brzo dohaviz'o i evo ga...

Hladno u prvih 11 i to u Evropi gurne Cavara, sad na Kosevu i Lucica doda pride i uzme 3 boda. Mi se kontamo Bog te vidio hocemo li mladica od 21 godinu ubaciti, a kamo li sa 17-18!
Mi smo taj Zrinjski dva puta oplodili, silovali ih u Mostaru i kući rutinski 2-1!A imali su jaču ekipu nego ova što je istrčala na Koševu, ali malo Beus, malo Bandić poguraju ;-)
BHF_Manijak

#50369 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:
Pa mescini da je Bilbija igrao spica danas. :-?

I jos nesto, ne bih Zrinjski stavljao u kontekst promoviranja mladih igraca nikako al eto.
Siroki je tu u prednosti u odnosu na ostale, ali eto sad sam njih uzeo za primjer, jer i kao klub koji je to rijetko, gotovo nikako cinio u proslosti, sad ih Baka izvuce. Mada je njiho prvobitno sjebala ona odluka o smanjenju broja stranaca, zbog toga Petrak ode i onda hladno u Savezu vrate odluku na 6 stranaca. :lol: :oops:

@Ras, sezona se igra 32 utakmice, ne 2 ili 4. Na duge staze oni su se pokazali kao najkonstantniji. Pogledaj koliko su oni utakmica rutinski dobili, a koliko mi npr. Gled'o sam i njih i nas dobar dio sezone, preko 60% utakmica sigurno i s daleko vecom lahkocom su ljudi igrali u odnosu nas, daleko vecom!
Maharadza

#50370 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Image

:pasamoj:
BHF_Manijak

#50371 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

lendric wrote:Bolje bi ti čučao nik BHF_Ultras
Nazovi kako hoces, ali ako ista mrzim onda je to ono nase kalsicno nipodasatavanje necijeg rada, jer smo mi kao nesto baska. Ma mi smo kar'na i dok god je ovakvo stanje treba to javno reci, slagao se sa mnom neko ili ne. Ne valja nam Krupa, selo, ismijavaj, ne valja Zrinjski, Sulenta lopov, ismijavaj, imaju smijesne igrace, u pet deka sa nasim, ne valja nam niko pod milim Allahom, a mi ne zna se ko je veci cirkus. Ali zato sve gospoda u odijelima, s vana usminkano, a amaterizam goli, da ne moze biti veci. Da skupljas aferime i jednih i drugih, mog'o bi dobru komediju haos napraviti.

Spremni smo sve ismijati i "vidi mu glave", a nase satro nesto uzdizati.

I ne kontam kome to zadnjih dana prosipas taj neki satro cinizam, ne znam koji ti je klinac. Mozda negdje prolazi, nekome je simpaticno, meni nije nimalo. Ako ces komunicirati, radi to normalno, a taj neki upakovani cinizam, mojne Boga ti.
VPSA

#50372 Re: Premijer liga BiH

Post by VPSA »

BHF_Manijak wrote:I opet cu ponoviti, Zrinjski je svemirski brod za sve ovo. I pored kita odredjenog prelaznog roka ,realno su izgubili vise i od Zelje i od Sarajeva, ozbiljnije izgledaju i od jednih i od drugih.

VPSA wrote: Prvi napadac iz prosle sezone im je otisao besplatno u ekipu koja im je protivnik u LS kvalifikacijama, i to, ako se ne varam, potpisao je nakon zrijeba a do tad je trenirao s Zrinjskim. Drugi preostali napadac, koji je igrao u prvoj tekmi, je u autobusu s ostatkom ekipe ali zapravo ce produziti negdje dalje da zavrsi inostrani angazman, opet besplatno.
Evo citirao sam sam sebe da ne pisem isto ponovo. Hajde mi obrazlozi kako ovo moze biti ozbiljno.

Niko nije rekao da su Sarajevo, Zeljeznicar ili bilo koji drugi bh klub ozbiljniji, ovo samo govori u kakvoj mi konkurenciji stojimo kako stojimo. Poenta je da je Zrinjski daleko od necega cemu normalan klub treba da tezi, a ovdje se prica o nekom organizovanom Zrinjskom koji taslaci sve ostale, a ustvari je karina od kluba koja nam samo slikovito pokazuje kakve smo mi ostali trenutno karine kad njima ovakvim gledamo u ledja.
BHF_Manijak

#50373 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Pa u ovoj qrcini od lige, oni kao takvi odskacu od ostatka. Za ostatak Evrope to je mudo Marjanovo, ali za nase uslove i dalje ozbiljno, sto pokazuje teren.
Meni je besmisleno s bilo kojom ligom povlaciti paralele, jer je ovakve nema na dunjaluku. Njih poredim sa nama i vama, jer smo im kao pandan. Trebali barem biti.
U Evropi se takojder dvije godine zaredom pokazali u finom svjetlu, nisu se obrukali protiv Legije, pogotovo protiv Maribora. Zamisljam kako bi nasa dva tima odigrala. :oops:
Mutivoda

#50374 Re: Premijer liga BiH

Post by Mutivoda »

Manje se krtikuje kad su rezultati tu.. Bezbolnije je. Sto je I normalno. I uspijevaju bolje zakrpiti od nas.
A istina je i da je manje ljudi koje to nesto pogadja da bi kritikovali..
LSD

#50375 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:Pa u ovoj qrcini od lige, oni kao takvi odskacu od ostatka. Za ostatak Evrope to je mudo Marjanovo, ali za nase uslove i dalje ozbiljno, sto pokazuje teren.
Meni je besmisleno s bilo kojom ligom povlaciti paralele, jer je ovakve nema na dunjaluku. Njih poredim sa nama i vama, jer smo im kao pandan. Trebali barem biti.
U Evropi se takojder dvije godine zaredom pokazali u finom svjetlu, nisu se obrukali protiv Legije, pogotovo protiv Maribora. Zamisljam kako bi nasa dva tima odigrala. :oops:
Ništa oni ne odskacu od sarajevskih klubova, isti q, samo što imaju jace ljude u savezu....pa Željo je sa Slavkom dva puta mlatno Zrinjski, ne znam zašto praviš od njih neku silu kad to nisu.

Druga stvar je jad i bijeda sarajevskog fudbala, to treba preregistrovati u amaterske klubove (svakako i jesu amaterski), ali onda uz to idu amaterske plate tim igracima, neke stipendije od par stoja, a ne po 5-6 milja, cijena ulaznica više ne mogu biti po 10 KM i slicno.
Locked